walkiria666 03.05.08, 10:57 Czy nie czujecie się samotni wśród ludzi, nawet tych, których kochacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ananas Re: s a m o t n o ś ć IP: 80.53.238.* 03.05.08, 11:07 Największa samotność jest wtedy, kiedy nie możesz liczyć na miłość osoby, którą nad wszystko kochasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @@@ Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 03.05.08, 11:23 Trudno utrafić. Gdy my chcemy dac, ktos niechce brać i odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: transseksualista Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 11:49 a co kobiety nie mają prawa głosu?ty szowinisto męski, tacy jak ty unieszczęśliwiają kobiety...emocjonalny kaleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Ananas Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 19:21 Piękne słowa! Jakże prawdziwe? Czy to są słowa Towjego autorstwa czy to jakiś cytat? Jeśli jest to cytat to proszę napisać kto jest jego autorem? Z "góry" dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ananas Re: s a m o t n o ś ć IP: 80.53.238.* 03.05.08, 20:44 Ku mojemu ogromnemu smutkowi- to moje własne, prywatne słowa, o które nigdy się nie podejrzewałem... Odpowiedz Link Zgłoś
kratter Re: s a m o t n o ś ć 03.05.08, 21:53 Jak się jest w Czestochowie to napewno można się poczuc samotnym. Ludzie tu nie umią sie wyslawiac i są strasznymi materialistami. nie potrafia mówić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mtv Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.08, 19:23 Zgadzam się w 100% z tą wypowiedzią ,tez tego doswiadczam ale w czestochowie nigdy tego się nie nauczą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kratter Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 04.05.08, 20:22 A ty umiesz tylko jedno-ładnie sie wysławiać- wiecej nic.Ze wszystkich sie wyśmiewasz, oni też cie mają gdzieś,wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Umieją-a nie : umią !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:03 Piszmy i mówmy poprawnie po polsku : na pewno -także pisze się poprawnie właśnie tak.Poprawna też jest forma : umieją -a nie: umią !!! Jak widać - niektórzy nie tylko nie umieją po polsku mówić ,ale i pisać ...A szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapitalizm Re: Umieją-a nie : umią !! IP: 212.87.241.* 11.05.08, 17:26 piszcie o g owna ch ale w w ladnym opakowaniuuu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kratter Re: Umieją-a nie : umią !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:09 Przyznaję się do błędów, ale podtrzymuję swoje zdanie, ze trudno w czewie spotkac ludzi ktorzy nadaja sie do towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wx Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 20:42 krater przeczytaj swoją wypowiedź, i wyluzujcie troszkę. częstochowa to częstochowa tamto a czy w warszawie ,płocku, srocku czy wrocławiu jest cosik innego ??????? wsio rawno toż to polska Odpowiedz Link Zgłoś
kratter Re: s a m o t n o ś ć 03.05.08, 21:55 Powinniscie sie uczyc kultury od wrocławiaków albo Poznaniaków. Tam jak się wchodzi gdziekolwiek ludzie sa usmiechnieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ty poco Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 03.05.08, 23:35 tu przychodzisz i jeczysz, jestescie samotni bo jesteście żli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ankaretta Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 03.05.08, 21:18 do ananas:a czy ta osoba może liczyć na twoją miłość "PONAD WSZYSTKO"?? czyli ponad co?! Co jesteś w stanie dla niej poświęcić?! najczęściej N I C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ananas Re: s a m o t n o ś ć IP: 80.53.238.* 03.05.08, 22:02 Ta osoba nie musi na tą miłość liczyć. Ta miłość po prostu jest. Aksjomat, z którym się nie dyskutuje. Wiem, że jestem w stanie poświęcić wszystko, co można poświęcić dla osoby, którą się kocha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiem ze Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 03.05.08, 22:30 twoja zona mówila ze ty naeałeś na jej dywan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 12:15 Właśnie doświadczam,czuję ,że nadchodzi.tracę pracę ,którą żyłam i odchodzi ode mnie ukochany człowiek.A ja nic nie moge zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadzieja Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 08.05.08, 12:57 Zadne zmartwienie, znajdziesz nową prace i nowych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 13:47 Pewnie kiedys tak.teraz boli.I jestem więcej niż zmartwiona.O pracę nie martwię się ,ale utrata kogoś kogo się kocha to problem.Poważny.Dziękuje za wsparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarodziejka2 Re: s a m o t n o ś ć IP: 80.54.171.* 07.09.08, 14:01 I z tym się zgadzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasmina Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.08, 12:41 Nie wiem jak to się dzieje ale człowiek żyjąc wśród ludzi tak na prawdę jest sam!I tę samotność stram się oswoić!Polubić!Niestety nie jest to łatwe.Ja próbuję to zrobić od ponad dwóch lat i to z marnym skutkiem.Wcześniej osiem lat byłam w związku i też czułam się samotna.Trudna jest sztuka bycia z kimś, ale rownież trudna bycia samemu.Nie wiem co lepsze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troche wyobrazni Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 03.05.08, 13:09 Miłość to kosmiczne polączenie dwuch telefonow, caly wszechswiat sklada sie s cyfr, to powinno być piekne polączenie, tylko potrzeba umiec rozmawiac.Niestety nikt tego nie uczy nigdzie, w szkole uczą duperelek, a nie tego co ważne.Zycie materialne jest zbadane, zycie duchowe nie. Czlowiek żyje w wlasnej aureoli złudzeń,urojeń,wiary,nadziei,iluzji,głupoty, i ma pretensje do calego świata że nikt go nie rozumie. Tymczasem trzeba uruchomić swoją wyobrażnie, trzeba dawać i brac, Ciekawe czy cośkolwiek z tego zrozumiales,czy moje pisanie poszło na wiatr? pozdrawiam myslących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samotna serwis randkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 08:35 powiedzcie mi czy na serwisach randkowych można poznać kogoś zdolnego do miłości???pełno tam zdjęć mężczyzn, dających zdjęcia, na których widnieją zbliżenia kąpielówek, pod którymi ukrywa sie ich "pan i władca"...czy mężczyźni to zwierzęta i chcą tylko kopulować, kopulować i kopulować??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan i wladca Re: serwis randkowy IP: *.apus-net.pl 07.05.08, 08:47 mam ten sam problem z łowczyniami jeleni. Na serwisach randkowych pełno jest zdjęć kobiet, dających zdjęcia na których widnieją zbliżenia stringów pod którymi widać wygoloną, zbrązowiałą skórę, a na udach pomarańczową skórkę. Czy taki ktoś może być zdolny do miłości, czy tylko szuka posiadacza maszynki do golenia? Czy to nie hipokryzja wypisywać w anonsach, że szuka taka ciepła i głębokiego uczucia a na dodatek podpisuje się Yasmina 1956. A przecież gołym okiem widać, że to gołodupce i pustogłowia szukające jeleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: serwis randkowy IP: *.xtreme.net.pl 07.05.08, 11:28 Jak chcesz poznać kogos to ja zglaszam się na ochotnika. Czekam na odpowiedz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan i wladca Re: s a m o t n o ś ć IP: *.apus-net.pl 07.05.08, 08:53 > Miłość to kosmiczne polączenie dwuch telefonow, caly wszechswiat sklada sie s cyfr, to powinno być piekne polączenie, tylko potrzeba umiec rozmawiac. a wrzuciłaś monetę do tego automatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczywiscie Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 07.05.08, 12:00 że próbowalam, ale moneta nie pasowała,. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: randek serwisowy Re: s a m o t n o ś ć IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.08, 12:52 Na serwisach randkowych zdarzają się ludzie faktycznie poszukujący drugiej połóki. Czasem zdarza się, że sie ja trafi i jest dobrana para. W Większości jednak panowie chcą sobie udowodnić jacy to oni zdobywcy naiwnych kobiet. W wielu przypadkach panowie sa w 'separacji," o której ich własne zony, ktore im prowadzą normalny dom same jeszcze nie wiedzą. Panie natomiast to "mlode" piekne zgrabne -dziesięciolatki, które zapewnią kandydatowi spokój opiekę miłe towarzystwo. Tylko jeden mankament. Panie maja faktycznie o wiele więcej lat, a zdjęcia saą pięknie wyretuszowane bez brzuszków, zmarszczek i z uzupełnionymi brakami zębów. Dla mnie to jest jakieś chore, bo przecież nie sztuka się "sprzedać" w serwisie, sztuką jest mile zaskoczyć w realu. Dlatego pisać prawde, bo i tak o wszystkim potem decyduje pierwsze spotkanie. Panowie natomiast albo nie pokazuja swoich zdjęć, albo wklejają zdjecia sprzed kilkunastu lat . i kółko sie kreci,i przez kłamstwa samotni zostaja samotni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 10:29 Niestety i mnie dopada czasem smaotnosc, jestem w kilkuletnim zwiazku pelnym milosci, tyle ze nie chodzi mi o tego typu samotnosc, wszyscy moi dotychczasowi przyjaciele sie wykruszyli, czesc wyjechala, a czesc z biegiem czasu okazala sie nie warta przyjazni, wiec moja samotnosc ma wlasnie podloze czyto przyjacielksie, czasem poprostu chcialoby sie z kims zaufanym porozmawiac na kazdy temat, czy na temat ktory akurat nie daje nam spokoju, a rozmowa z siastra czy chlopakiem to nie to samo so przyjacielem, tego mi wlasnie brakuje najbardziej... tak wiec taka jest moja samotnosc... Odpowiedz Link Zgłoś
nataszka.1 Re: s a m o t n o ś ć 08.05.08, 11:18 O jeje jej, Załózmy klub samotnych, o po kłopotach.Napiszcie gdzie sie mamy spotykać i już . Ja proponuje jakąś kawiarenke gdzieś na uboczu miasta.Wypijemy herbatke,pogadamy, pośpiewamy,Przyprowadzcie swoje dzieci,wnuczki,prawnuczki,ja mam muche w słoiku za kare,moge przynieść.Co o tym sądzicie.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pająk Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:22 ty masz chociaż muchę, a inni nie mają nikogo...więc wyluzuj i nie sil się na sarkastyczny ton.. aga moja samotność jest bardzo podobna do twojej..jełi masz ochotę mozemy pogawedzić przez gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.08, 14:51 bardzo chetnie pogawedze przez gg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzet Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.08, 10:08 ale macie problemy:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maga Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.08, 11:43 Chyba tego nie doświadczasz ,to nie wiesz co to znaczy ,to jest problem tylko nikt z tego nie zdaje sobie sprawy co czują Ci którzy tego doświadczają .Pozdrówka dla samotnych :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po rozum do głowy Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 09.05.08, 12:49 Zabrakło ci psa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 11:14 Hmm... ja też jestem samotna i chcę poznac kogoś, dobry pomysł by się spotakć gdzieś jak napisała nataszka.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czasami Re: s a m o t n o ś ć IP: 212.87.241.* 11.05.08, 14:03 przebywam w karczmie na promenadzie, co o tym myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:21 Cześć! Dlaczego jestes samotna? Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
dopamin Re: s a m o t n o ś ć 12.05.08, 14:04 samotność tak niestety wiem co to znaczy, najdziwniejsze że często odczuwam to będąc otoczony różnymi ludzmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: s a m o t n o ś ć IP: 89.100.150.* 12.05.08, 14:24 jesli jestes otoczony znajomymi i rodzina a czujesz sie samotny to cierpisz na depresje ** To sie tyczy ostatniej wypowiedzi ** Odpowiedz Link Zgłoś
dopamin Re: s a m o t n o ś ć 12.05.08, 14:38 Raczej nie mam depresji ogólnie jestem zadowolony z życia czasem po prostu odczuwam brak bratniej duszy, krótko ujmując. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 19:41 Na czym ma polegac to braterstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 21:31 dopamin mam tak samo jak ty, bedac w otoczeniu bliskich ludzi czasem jest mi strasznie zle, czasem chcialoby sie poprostu z kims posiedziec, porozmawiac o wszystkim co wazne i nie wazne, czy chocby nawet pomilczec, lecz w moim zyciu ostatnimi czasy zabrakło takich osob (przyjaciol) na ktore mozna by liczyc w tych lepszych czy gorszych chwilach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kupiec Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 21:36 Witajcie w klubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:35 Może nie będe samotna jak się poznamy?pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 22:37 Czesć Sam to było do Ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
messi25 Re: s a m o t n o ś ć 12.05.08, 22:48 hej nela i inni, ja też chętnie kogoś poznam przez gg bądź w realu pozdrawiam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 19:29 Witam! to spotkajmy sie wkońcu i poznajmy jestem otwarta na wszechświat!pozdrawiam może najpierw gg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.08, 20:32 Witam Cie Nela. To jak bedzie z tym nr gg? Mam Ci podac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --dziestka PLagiat? IP: *.adsl.inetia.pl 14.05.08, 20:46 Gość: randek serwisowy 07.05.08, 12:52 Odpowiedz Na serwisach randkowych zdarzają się ludzie faktycznie poszukujący drugiej połóki. Czasem zdarza się, że sie ja trafi i jest dobrana para. W Większości jednak panowie chcą sobie udowodnić jacy to oni zdobywcy naiwnych kobiet. W wielu przypadkach panowie sa w 'separacji," o której ich własne zony, ktore im prowadzą normalny dom same jeszcze nie wiedzą. Panie natomiast to "mlode" piekne zgrabne -dziesięciolatki, które zapewnią kandydatowi spokój opiekę miłe towarzystwo. Tylko jeden mankament. Panie maja faktycznie o wiele więcej lat, a zdjęcia saą pięknie wyretuszowane bez brzuszków, zmarszczek i z uzupełnionymi brakami zębów. Dla mnie to jest jakieś chore, bo przecież nie sztuka się "sprzedać" w serwisie, sztuką jest mile zaskoczyć w realu. Dlatego pisać prawde, bo i tak o wszystkim potem decyduje pierwsze spotkanie. Panowie natomiast albo nie pokazuja swoich zdjęć, albo wklejają zdjecia sprzed kilkunastu lat . i kółko sie kreci,i przez kłamstwa samotni zostaja samotni COS MI TU PODLATUJE MOIM OPISEM!!!!!! PLAGIAT? /BEZ MOJEJ ZGODY?/ CZY SIOSTRZANA MYSL? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nela Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 15:40 Witam Cię podaj to porozmawiamy!pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 16:09 chetnie bym poznala kogos z kim moglabym poprostu czasem zwyczajnie porozmawiac, ale jak widac nie jest to wcale takie latwe... :/ niestety :( Odpowiedz Link Zgłoś
dopamin Re: s a m o t n o ś ć 15.05.08, 22:04 może dla tego że czasem trudno jest gadać o swoich uczuciach, jeśli masz ochotę pogadać to pisz na gg 1876958 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.08, 16:41 Witam! Kto chce niech pisze. Chetnie poznam ciekawe osoby studiujace, podrozujace, majace pasje i poczucie humoru. GG 1201664 ciebie Nela też:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 10:37 Samotność cos o tym wiem:( Dzisiaj mam jakąś chandrę więc może mi to bardziej niż zwykle doskwiera. Niby mam dużo zajęć (a nawet ich nadmiar), przyjaciół też mam. Problem w tym że każdy prawie z moich znajomych już znalazł soja drugą połówkę. To nie jest wielka tragedia jakaś wiem o tym ale czasami jakoś tęskno i przykro jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 13:02 To odezwij sie na moj nr gg powyzej. Wczesniej rozmawialem z samotnymi dziewczynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorek Re: s a m o t n o ś ć IP: *.gprs.plus.pl 18.05.08, 17:10 czesc jeśli chcesz pogadać podam swój numer gg 1992401, bywam wieczorami. czekam na odzew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAPOTR SPECJALNY UWAGA!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 15:00 OSTRZEGAMY-NA TERENIE CZESTOCHOWY GRASUJE MEZCZYZNA-WIEK OKOLO 30,SZCZUPLY,WLOSY JASNE,OCZY PIWNE,ZNAK SZCZEGÓLNY-PIEKNY USMIECH.CZLOWIEK TEN W SPOSOB WYJATKOWO WYSUBLIMOWANY PROWOKUJE SWOJE OFIARY-WCZESNIEJ DLUGO OBSERWUJAC JE-POWODUJAC ZAMIERZONE NIEJEDNORAZOWE DZIALANIA CZESTO NIEOPANOWANE,SPONTANICZNE,NA SKRAJU EMOCJI GROŻACE STANEM SILNEGO ZAUROCZENIA A WRECZ DLUGOTRWALEJ FASCYNACJI NIEJEDNOKROTNIE KONCZACEJ SIE BLEDNYM-POWTARZAMY-BLEDNYM DOZNANIEM ZAKOCHANIA SIE W WW OSOBNIKU!! WSZYSTKIM SAMOTNYM KOBIETOM ZALECAMY SZCZEGÓLNA OSTROZNOSC NA KONTAKTY ZACZYNAJACE SIE W WIRTUALNEJ RZECZYWISTOSCI I GROZACE WAM NIEBEZPIECZENSTWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felka Re: UWAGA!!!!!to moj mąż IP: *.adsl.inetia.pl 20.05.08, 23:44 udaje ze zyjemy w separacji i podrywa te chętne do zakochania Panie. Darujcie sobie Jak ktoś Wam powie, ze w separacji to nie wierzcie. Pozdrawiam Fela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.08, 16:52 Samotność, smutek, brak celów na przyszłośc, zadowolenia z siebie to coś co obecnie mi bardzo dokucza. mam nbadzieje ze przejdzie mi. Obecnie jest mi źle:((((((((( W zasadzie wiem że może Was to mało obchodzi ale jest to jakaś dla mnie metoda żeby nie tłumic wszystkiego w sobie bo na codzien trzeba stwarzać pozory normalnosci i szczęsliwości:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tez Re: s a m o t n o ś ć IP: 85.202.144.* 23.05.08, 19:27 sie nudze,daj wrzuty, pośpiewamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do smutnej Re: s a m o t n o ś ć IP: *.gprs.plus.pl 23.05.08, 23:32 Doskonale znam te uczucia. Próbuję sobie radzić tak, że wyznaczam sobie jednak jakieś cele, które staram sie osiągać. W tej chwili na tapecie jest zrobienie prawa jazdy, na które nigdy nie było czasu. Jak sie uda - pomyślę o nauce angielskiego. Robię to tylko dla siebie, trochę po to, żeby samemu sobie coś udowodnić, a może też po to, aby trochę pobyć z innymi ludźmi, którzy nie znają meandrów mojego życia i utwierdzić się w przekonaniu, że w niczym nie jestem od nich gorszy. Masz rację: maska normalności, którą przybieramy na codzień, zaczyna po pewnym czasie mocno uwierać. Mimo wszystko nie tracę nadziei, że kiedyś nie będę musiał jej nosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_kobieta Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 00:54 jak mnie tak się robi to..... blokuję na dłuuuuugo łazienkę, biorę długa pachnącą i goracą kąpiel, potem robię cos dla siebie.... jakąs maseczkę, żeby poczuć sie piękną. Biorę dobrą książkę idąc do łóżka, gdzie pozwalam sobie na leniuchowanie z nią i rozkoszowanie się nią, wysypiam się a kolejny dzień znów jest piękny:)::) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rownież smutna Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 16:36 A mnie co poradzicie ? Mam 2 letniego synka, niedlugo biore rozwód, pracuje, studiuje i pozornie nie mam czasu myslec o tym ze jestem z tym wszystkim sama ale jednak sa chwile ze siadam wlaczam muze i zastanawiam sie co ja takiego zrobilam ze musze tak cierpiec :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_kobieta Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.08, 22:55 "siadam wlaczam muze i zastanawiam sie co ja takiego zrobilam ze musze tak cierpiec :(" czy cierpisz bo masz synka? czy z powodu tego że masz pracę? To chyba powód do radości zwłaszcza kiedy lada dzień nie będziesz mieć faceta który mógłby Cię utrzymywać. A na to, że nie będziecie razem ... chyba zapracowaliście w pewnym sensie wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista? Re: s a m o t n o ś ć IP: *.gprs.plus.pl 25.05.08, 18:05 Też tak można. Tylko muzyka w końcu kiedyś wybrzmi, woda wystygnie, a nawet po najdłuższym śnie trzeba wstać - i wtedy rzeczywistość zaczyna znowu skrzeczeć. Da się ją oszukać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.08, 19:23 U mnie waśnie ta rzeczywistość juz długo "skrzeczy". Ucze sie, prcuje bo musze ale wszystko przestalo mnie cieszyć. Nie widze sensu w tym co robie, przestało mi to sprawiac przyjemnośc. Ogólnie jest mi ciężko, mam nadzieje że to kiedyś minie:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.08, 23:32 czuje się zajebiście samotna , zwłaszcza że obok nie ma ludzi których bym mogła kochać. Tego którego kocham niestety już nie ma ; ((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja kobieta Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.08, 00:29 Jeśli nie ma takich, których mogłabys pokochac, to poszukaj takich których lubisz. Minęło 6,5 roku odkąd jestem sama i nawet nie mam kogo znienawidzić za to, że nie ma go. Umał. Chociaż .... źle mówię, nie jestem sama, mam go powielonego 3 razy w osobach naszych synów. Ale nie czuję się samotna mam znajomych przyjaciół i zycie nadal jest piekne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do piszących Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 22:23 Życie jest trudne samotnym,ale trzeba próbować je rozwiązać.Potrzeba rad realnych a nie bzdurnych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasica Re: s a m o t n o ś ć IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.08, 20:44 Ja też odczuwam samotność. Chodź tak naprawdę wszystko mam brakuje mi przyjaźni takiej spontanicznej i prawdziwej. Moi znajomi wszyscy wyjechali albo pozakładali rodziny. Też jestem mężatką ale jakoś mi brakuje kogoś z kim mogla bym pogadać i poplotkowac nawet o bzdurach, wyrwać się na kawę i się pośmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: s a m o t n o ś ć IP: 85.202.147.* 06.09.08, 23:35 moze to ja jestem pisz smialo 5483600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emeryt Re: s a m o t n o ś ć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:49 Coraz więcej osób ten problem dotyczy.Współżycie z nabliższą rodziną staje się coraz trudniejsze.Ludzie młodzi zapominają o starszych rodzicach,którym coraz trudniej.Tyle ludzi pisze różne rzeczy na forum-wiem ,że samotność też dotyczy młodych ale to głownie zbyt wogórowanymi wymaganiami.Niech młodzi podejmą dyskusje jak starszym w samotnośći pomóc.Ciekawe jakie zdanie mają na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś