adusss123 05.05.08, 21:28 SZUKAM DOBREJ STADNINY W CZĘSTOWIE I OKOLICY JASKROWA DLA ZAAWANSOWANEGO JEZDZCA W WIEKU 14 LAT . BARDZO PROSZE O ODPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: depreściak Re: stadniny w częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 05.05.08, 22:17 Proszę bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: stadniny w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.08, 23:14 W Częstochowie i w promieniu 80 km od niej stadnin jest zero. Najłatwiej chyba w Ochabach. Wprawdzie niedaleko Tarnowskich Gór jest coś co właściciele nazywają stadniną, ale na takiej zasadzie to ja swój rower mogę nazwać "Ferrari". Odpowiedz Link Zgłoś
losiu_al Re: stadniny w częstochowie 06.05.08, 00:06 Polecam Klub jeździecki "Lambada". Znajduje się on w kiedrzynie (nie daleko za centrum handlowym M1) na ulicy Ludowej. Odsyłam do stronki klubu: www.lambada.nazwa.pl/klub.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ret Re: stadniny w częstochowie IP: *.gre.pl 06.05.08, 00:18 polecam stajnię biały borek, biskupice za olsztynem, www.stajnia.civ.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: stadniny w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 00:24 Jeśli jeździec jest "zaawansowany" to odróżnia klub i stajnię od stadniny. A szuka STADNINY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angela Re: stadniny w częstochowie IP: 80.53.238.* 06.05.08, 11:47 Pegaz - Mirów, Koniczyny - droga z Olsztyna do Złotego Potoku, w Mirowie jest też stadnina po przeciwnej stronie ulicy od Pegaza. Musisz sam się ruszyć i poszukać w terenie. Jest sporo klubów, mniej lub bardziej rozbudowanych, ale w zasadzie te dwa, które podałam biorą udział w większości imprez i zawodów jeździeckich zdobywając nagrody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: stadniny w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.08, 15:35 owszem, zaawansowany jezdziec umie odroznic stadnine od klubu/ osrodka/ stajni jezdzieckiej. Poza tym ochab nie polecam, to tak apropos. co do powyzszego - Pegaz nie startuje od wielu lat, poza tym co masz na mysli piszac wiekszosc? od co najmniej 10 lat jezdzcy z pegaza wspieli sie co najwyzej na poziom regionalny, a generalnie jezdza miedzyklubówki. Ja odradzam. To nie jest dobra stajnia. Szczegolnie do rekreacji. Natomiast Koniczyny to nasza chluba regionalna. Nowoczesny ośrodek z dobrą kadrą trenersko-instruktorską. No i Kiedrzyn tez nie najgorszy, pare osob od nich jezdzi na poziomie ogolnopolskim. i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek_wu Re: stadniny w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.08, 15:48 Zdecydowanie "Koniczyny" w Kotysowie-Przymiłowicach. Świetne konie, dobre padoki, rewelacyjna hala 1320 m2.Klub "Wiwat", trenerzy- Katarzyna i Krzysztof Suchanowie, dobra sekcja woltyżerki dla dzieci. Młoda stadnina i klub, ale już z dużymi sukcesami również w skali krajowej.Hotel dla koni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: stadniny w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 16:16 również polecam Koniczyny , jeżdzę tam od jakiegoś czasu ,jestem zadowolona profesjonalnym podejściem trenerskim jak również stosunkiem do koni które nie są zajeżdzane ,dobrze wyglądają,mają zawsze czyste boksy itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 22 Re: stadniny w częstochowie IP: 212.87.241.* 17.05.08, 10:52 a czy coś bilżej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek_wu Re: stadniny w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 13:47 Nie przesadzaj, to jest tylko 17 km od miasta, a tereny do jazdy jakich nigdzie nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: stadniny w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 22:29 W Aleksandrii jest też stadnina i instruktorzy jazdy konnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aduss123 Re: stadniny w częstochowie IP: 212.87.241.* 18.05.08, 14:51 to już za daleko szukam stadniny w częstochowie lub w okolicach jaskrowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: stadniny w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.08, 15:26 Aduss, na boga, stadnina to jest miejsce gdzie sie konie hoduje. Jezdzi się w ośrodkach jezdzieckich, klubach jezdzieckich i stajniach. Czlowiek zwiazany z konmi powinien to wiedziec, bo tak to tylko byłyskasz...ignorancją. wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adusss123 Re: stadniny w częstochowie IP: 212.87.241.* 19.05.08, 17:25 żal.pl jakoś wszyscy zrozumieli oco chodzi z wyjątkiem ciebie haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: stadniny w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 17:34 Alez ja rozumiem o co ci chodzi. Co nie zmienia faktu, ze wypisujesz bzdury. Oraz sam dajesz swiadectwo swojej ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamski kucharz Re: stadniny w częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.08, 23:37 Zrozumieli? Nie sądzę - też nie wiedzą co to stadnina. - Fama głosi że używasz słów nie rozumiejąc ich znaczenia. - To powiedz tej Famie że jest głupia i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś
czarodziejka.0 Re: stadniny w częstochowie 23.07.08, 08:31 Nigdy w zyciu Pegaz!Jak ktos chce zobaczyc zajezdzane i zaniedbane konie to prosze bardzo:/ Polecam koniczyny i Lambade.Dzuo opini o nich slyszalam i kazda poztywna:)Z tym ze Koniczyny sa bardziej "profesjonalne"w Lambadzie jest tylko jeden trener Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: stadniny w częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 11:14 polecam stajnię Koniczyny w Przymiłowicach. Odpowiedz Link Zgłoś