lot_nad_gniazdem_tawro 27.05.08, 19:42 Oto, "gospodarze", nie w tym mieście w UM sami barani, ku....! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dudi_82 Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:07 Skoro na pierwszy rzut oka widać, że to beton to dlaczego odebrano fontannę? Dopiero jak woda fugę wymyła zaczęli się jej przyglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
lot_nad_gniazdem_tawro Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:17 dudi_82 napisał: > Skoro na pierwszy rzut oka widać, że to beton to dlaczego odebrano fontannę? > Dopiero jak woda fugę wymyła zaczęli się jej przyglądać? Drogi Dudi82, komu ty to mówisz, oni potrafią jedynie rączki do modlitwy nieszczerej złożyć. Bóg ukarał to miasto. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:31 Wiesz, tak sobie marzę, że może p. Leśnikowski mi odpowie i wyjaśni jak to jest, że atakuje się wykonawcę (może i słusznie) a władza ręce umywa tak jak to zrobiła w przypadku III Alei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smuga Cz-wa to dobre miasto, ale bez gospodarza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:36 Cz-wa to dobre miasto, ale bez gospodarza ! Odpowiedz Link Zgłoś
lot_nad_gniazdem_tawro Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:47 dudi_82 napisał: > Wiesz, tak sobie marzę, że może p. Leśnikowski mi odpowie i wyjaśni jak to jest > , > że atakuje się wykonawcę (może i słusznie) a władza ręce umywa tak jak to > zrobiła w przypadku III Alei. Na koj czort tiebie etot Lesnikowskij ? Może ktoś to napisze po hebrajsku ? Będę wdzięczny. Co ci da ta rozmowa ? Z wiatrem /powietrzem/ się nie rozmawia ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: car Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:01 Do P. rzecznika UM : 1.Kto z im. i nazwiska był odpowiedzialny za nadzór inwestorski i kiedy został wywalony z pracy / za niedopełnienie obowiżąków służbowych / w tej i wielu innych inwestycjach miejskich 2.Prosze podac chociaż 2 / słownie dwa / przykłady inwestycji wykonanych terminowo , rzetelnie / bez poprawek ,remontów/ i za pieniądze ustalone w umowie z np. ostatnich 3 lat. Liczę że nie bedzie to dla Pana zbyt duży wysiłek umysłowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warlock Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: 195.205.202.* 27.05.08, 23:45 kur*a ,to moze byc jednak problem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał K Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: 80.53.238.* 28.05.08, 00:40 przy okazji powinni ja umyć bo strasznie tam brudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoostuff Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:05 Hahahaha, Miasto umywa ręce, które wzięły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.dclient.hispeed.ch 28.05.08, 17:05 To kumpel Wrony......po jednym fachu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryś Baranowski Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 22:23 Trochę fontann widziałem w Europie (dalej nie jeżdżę). W Rzymie je Fontana do Trevi - chyba z XVII wieku - i wciąż działa. Może trzeba wykładać kamieniem w płytach "na styk", wtedy jakaś fuga nie jest potrzebna. Dzieło p. Ściegiennego z lat 60-tych pewnie nie da się uratować i trza by zmajstrować coś na miarę naszych czasów - awangardowego, ze stali, szkła, światła laserowego, komputerowego programu do spektaklu wody i dźwięku i czegoś tam jeszcze. Polecam się do usług, bo coś na ten temat wiem. Odpowiedz Link Zgłoś