Dodaj do ulubionych

Nowa fontanna pójdzie do remontu

27.05.08, 19:42
Oto, "gospodarze", nie w tym mieście w UM sami barani, ku....!
Obserwuj wątek
    • dudi_82 Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:07
      Skoro na pierwszy rzut oka widać, że to beton to dlaczego odebrano fontannę?
      Dopiero jak woda fugę wymyła zaczęli się jej przyglądać?
      • lot_nad_gniazdem_tawro Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:17
        dudi_82 napisał:

> Skoro na pierwszy rzut oka widać, że to beton to dlaczego odebrano fontannę?
        > Dopiero jak woda fugę wymyła zaczęli się jej przyglądać?

Drogi Dudi82, komu ty to mówisz, oni potrafią jedynie rączki do modlitwy
        nieszczerej złożyć. Bóg ukarał to miasto.
        • dudi_82 Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:31
          Wiesz, tak sobie marzę, że może p. Leśnikowski mi odpowie i wyjaśni jak to jest,
          że atakuje się wykonawcę (może i słusznie) a władza ręce umywa tak jak to
          zrobiła w przypadku III Alei.
          • Gość: smuga Cz-wa to dobre miasto, ale bez gospodarza ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 20:36
            Cz-wa to dobre miasto, ale bez gospodarza !
          • lot_nad_gniazdem_tawro Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu 27.05.08, 20:47
            dudi_82 napisał:

> Wiesz, tak sobie marzę, że może p. Leśnikowski mi odpowie i wyjaśni jak to jest
            > ,
            > że atakuje się wykonawcę (może i słusznie) a władza ręce umywa tak jak to
            > zrobiła w przypadku III Alei.

Na koj czort tiebie etot Lesnikowskij ? Może ktoś to napisze po hebrajsku ? Będę
            wdzięczny.
            Co ci da ta rozmowa ? Z wiatrem /powietrzem/ się nie rozmawia ...
    • Gość: car Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 21:01
      Do P. rzecznika UM :
      1.Kto z im. i nazwiska był odpowiedzialny za nadzór inwestorski
      i kiedy został wywalony z pracy / za niedopełnienie obowiżąków
      służbowych / w tej i wielu innych inwestycjach miejskich
      2.Prosze podac chociaż 2 / słownie dwa / przykłady inwestycji
      wykonanych terminowo , rzetelnie / bez poprawek ,remontów/ i za
      pieniądze ustalone w umowie z np. ostatnich 3 lat.
      Liczę że nie bedzie to dla Pana zbyt duży wysiłek umysłowy
      • Gość: warlock Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: 195.205.202.* 27.05.08, 23:45
        kur*a ,to moze byc jednak problem! :-)
    • Gość: Michał K Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: 80.53.238.* 28.05.08, 00:40
      przy okazji powinni ja umyć bo strasznie tam brudno
      • Gość: zoostuff Re: Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 09:05
        Hahahaha,
        Miasto umywa ręce,
        które wzięły...
    • Gość: b Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.dclient.hispeed.ch 28.05.08, 17:05
      To kumpel Wrony......po jednym fachu...
    • Gość: Ryś Baranowski Nowa fontanna pójdzie do remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.08, 22:23
      Trochę fontann widziałem w Europie (dalej nie jeżdżę). W Rzymie je Fontana do
      Trevi - chyba z XVII wieku - i wciąż działa. Może trzeba wykładać kamieniem w
      płytach "na styk", wtedy jakaś fuga nie jest potrzebna. Dzieło p. Ściegiennego z
      lat 60-tych pewnie nie da się uratować i trza by zmajstrować coś na miarę
      naszych czasów - awangardowego, ze stali, szkła, światła laserowego,
      komputerowego programu do spektaklu wody i dźwięku i czegoś tam jeszcze. Polecam
      się do usług, bo coś na ten temat wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka