Dodaj do ulubionych

Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany

11.06.08, 22:51
Witam poszukuję dobrego chirurga-ortopedy , może być prywatnie , mam już
doświadczenia z panami ze szpitali na PCK i na Zawodziu którzy poza
obejrzeniem kolana i zrobieniu rtg stwierdzili że nic się nie da zrobić i musi
boleć . Jeden stwierdził uszkodzenie łękotki a drugi wiązadeł.
Może ktoś miał podobny problem i kogoś poleci .
Obserwuj wątek
    • Gość: tomtom Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:43
      Witam - pozdrawiam. Musiales zle trafic. Na Zawodziu pracowal (nie wiem czy jeszcze pracuje) dr Koniarski - bardzo dobry specjalista jeśli chodzi o kolana i wogole artroskopie. Operowal pol mojej rodziny i wszyscy sa zadowoleni. Ja miałem ponad rok temu szyta lekotke i przeszczepiane wiezadlo na Zawodziu i jestem bardzo zadowolony. Ostatnio operowal moja ciotke pod Warszawa - cos tam miala z lekatka i chrzastka. Prywatnie przyjmuje w Panaceum na Rocha 161.
      • Gość: XXL Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.srod.spidernet.pl 26.06.08, 17:33
        A mni eKoniarski zrobił w konia i do dziś borykam się z tym
        problemem zaczął przerosło go to i rozłożył ręcę, potem stwierdził
        że na tym jego możliwości się skończyły i odesłał mnie ???? a ja
        teraz cierpie, widocznie miałem pecha co do niego!
      • Gość: Ma Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 17:00
        Witam! Dr.Koniarski już nie pracuje na Zawodziu
        mam jego nr do gabinetu 0343620350 ale trudno go zastać
        nie odpowiedział na moje nagranie
        masz jego komórkę ??
        • Gość: kaśka Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.prenet.pl 03.10.08, 20:26
          Komórka dla pacjentów 604181026 - zazwyczaj oddzwania, jeśli nie to
          możesz wysłać sms. Przyjmuje zazwyczaj z dr Kopką we wtorki na Rocha
          161 od 18 ale lepiej się umówić telefonicznie bo często wyjeżdża i
          ostatnio przyjechałam a żadnego z doktorów nie było.
    • Gość: martoosia Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: 80.54.170.* 12.06.08, 12:12
      również uważam że źle trafiłeś/aś. Ja z kolei mam dobre
      doświadczenia z lekarzem z PCK- dr Podhoreckim. Poszłam do niego
      (przyjmuje w przychodni przyszpitalnej) z bólem kolana i po
      pierwszej wizycie stwierdził, że to łąkotka. Od razu dostałam
      skierowanie na oddział, po tygodniu miałam artroskopię kolana i od
      tego czasu wszystko jest OK. Dla najmądrzejszych na tym forum od
      razu zaznaczę, że nie wchodziły w grę żadne kopertki, buteleczki,
      kawusie i tym podobne rzeczy.Pozdrawiam i zdrowia życzę!
      • Gość: c Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:46
        dr Pilecki chirurg ortopeda lekarz sportowyjest godny polecenia
        przyjmuje w klinice sw lukasza pracuje chyba w szpitali gdzies na
        slasku chyba w zabrzuale przyjmuje prywatnie w sowim gabinecie w
        czestochowie, nr tel do pileckiego 504 053 484
        • quopic Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany 12.06.08, 23:32
          Dziękuje bardzo za odpowiedzi , z Zawodzia nazwiska doktora nie pamiętam ale nic
          kompletnie mi nie pomógł , natomiast pan z PCK nazywa się Czekaj , dostałem od
          niego 2 zastrzyki w kolano jakieś sterydy - po 2 miesiącach i kolejnym ataku
          stwierdził że takie zastrzyki to za często i musi samo przejść , leżeć i nie
          obciążać nogi.
          Słyszałem o doktorze Pileckim , na podany nr tel próbuję się dodzwonić od
          jakiegoś czasu ale zgłasza się poczta , można prosić adres jego prywatnego
          gabinetu .
          • Gość: arturro Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 00:51
            witam! widze ze temat powraca. wspolczuje Ci bo to droga przez meke - gehenna! Miałem ten sam problem i ciagnal sie przez kilka lat - byłem operowany w czterech roznych szpitalach (wliczajac te najczesciej reklamowane). A kolano jak bolalo tak bolalo i przeskakiwalo. Koniec koncow trafilem do doktora Koniarskiego - to lekarz z zupelnie innej bajki. Taki prawdziwy pasjonat bardzo dbajacy o wszystkie szczegoly. Po 2 operacjach artroskopowych problem zostal rozwiazany i czuje sie swietnie - mogę znowu grac w pilke. Zdecydowanie polecam! Nr do doktora: 604181026
        • emerytwojsko Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany 13.06.08, 07:44
          Gość portalu: c napisał(a):

> dr Pilecki chirurg ortopeda lekarz sportowyjest godny polecenia
          > przyjmuje w klinice sw lukasza pracuje chyba w szpitali gdzies na
          > slasku chyba w zabrzuale przyjmuje prywatnie w sowim gabinecie w
          > czestochowie, nr tel do pileckiego 504 053 484

Moja córka była u Niego z wnuczkiem, o którym piszę w
          temacie "Proszę o pomoc" i nic nie pomógł.
      • Gość: zowik-nieporadek Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.centertel.pl 13.06.08, 09:48
        dr Podhorecki.. czy to czasem nie jest lekarz żużlowców? Lub był nim parę lat temu?
        • Gość: martoosia Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: 80.54.170.* 13.06.08, 09:51
          tak, to właśnie ten lekarz
          • Gość: c Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:23
            przyjmuje na worcella 46/1 034 361 47 45
            • Gość: c Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 12:24
              adres pileckiego do postu wyzej
              • czarodziejka.0 Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany 26.06.08, 12:39
                Znacie moze chirurga dobrego przyjmujacego prywatnie ktory zajmuje sie
                wrastajacymi paznokciami??
                Moj facet ma juz powazny z nimi problem i za nic nie moge go wygonic do
                kekarza!Chyba musze go sama umowic...
                Bardzo prosze o informacje o dobrym lekarzu.
    • Gość: ewa Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.08, 22:38
      Nie polecam Szpitala na Zawodziu ani dr.Koniarskiego przeprowadzał u
      mnie artroskopię kolana,na pierwszej wizycie prywatnej u niego
      oczywiście oznajmił mi że jest potrzebna druga poważniejsza
      operacja ,,plastyka kośći,, potem chodziłam do przychodni
      przyszpitalnej jak spytałam się kiedy będzie druga operacja a, on mi
      oznajmił że już mi nie pomorzę i mam sobie szukać pomocy gdzie
      indziej jak tam mógł powiedzieć gdzie chodziłąm z bólem nogi.Dopiero
      pomoc znalazłam w Szpitalu na Parkitce gdzie zajento się moim
      kolanem tak jak należy a, nie tak jak na Zawodziu.Odradzam leczenie
      się w Szpitalu na Zawodziu
      • Gość: Tolka Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.08, 19:25
        Polecam - Małolepszy, obecnie będzie dostępny w Poliklinice na Kościuszki.
        • Gość: i-izabellg Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.08, 22:01
          Wlasnie przegladam watek bo rowniez poszukuje dobrego specjalisy ale dr Malolepszy napewno nim nie jest.Bylam u niego kilka lat temu i jak przyszlam na pierwsza wizyte to stwierdzil ze nic mi nie dolega. Po dlugim naciskaniu przepisal mi jakies tabletki ale powiedzial ze moze mnie po tych tabletach bolec brzuch. Na koniec przepisal mi jeszcze jakies zastrzyki w kolano ktore nic nie pomogly.
          Nadal poszukuje jakiegos fachowcy ale widze ze kazdy ma rozne doswiadczenia i odmienne zdanie.
      • Gość: XXL: Ewa i inni Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.srod.spidernet.pl 09.07.08, 20:42
        Moja wcześniejsza wypowiedź znalazła potwierdzenie w tekście EWY,
        Panie lekarzu medycyny Koniarski wiem, że pan robi doktorat nt
        schorzeń kolan i zdobywa pan nowe doświadczenia na materiale
        doświadczalnym jakim są pana pacjencji, życzę panu jak najlepiej,
        mam nadzieję, że będzie pan dobrym dr. chirurgiem ortopedą, wiem że
        pana na to stać, ale też wiem, że pana nauka wymaga ofiar - czyli
        nas pacjentów, proszę więc pana o trochę odpowiedzialności za ich
        los, by ich pan nie zostawiał samych sobie, bo jeżeli coś pana w tym
        fachu przerasta a oczywiste jest że nie musi pan jeszcze wszystko w
        leczeniu kolan umieć dobrze robić, to proszę kożystać z pomocy i
        rady bardziej doświadczonych kolegów z innych ośrodków medycznych,
        lub proszę eksperymentować na własnej rodzinie.
        • Gość: K. Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: 212.87.244.* 09.07.08, 22:53
          do czwy dwa razy w miesiącu przyjeżdża dr Jerzy Grzywocz - z
          Piekar, jest to lekarz polskiej reprezentacji piłki nożnej.
          rewelacyjny gość, doskonaly specjalista, swietny, kontaktowy
          człowiek. przyjmuje prywatnie w przychodni przy andersa 12. nie
          pamietam nr tel do nich ale na tpsa ustalisz.polecam
          • Gość: Gugar gr Grzywocz - the best! IP: 189.58.100.* 11.06.13, 14:30
            widzę, że pan dr Grzywocz niewiele się zmienił i bardzo dobrze! :)
            potwierdzam, że to świetny gość, a do tego rzeczowy, kompetentny specjalista!
            Pomógł mi jak nikt! Obecnie przyjmuje w Med-korn, też nie mam tel. ale stronkę można bez problemu znalezc
    • agat_ka_b Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany 09.07.08, 23:07
      polecam dr. Wojciechowski - Katowice Ochojec
      • Gość: Porada Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: 80.54.168.* 10.07.08, 21:02
        Maiłem ostatnio problemy z kolanem i zwiedziłem kilku ortopedów traumatologów.
        Doktora P. nie polecam choć biografię ma dobrą. To tu, to tam... Mnie nie
        wyleczył tylko ciągnął. W Katowicach przyjmują ordynatorzy z Piekar Śląskich.
        Tylko niestety są strasznie drodzy. Profesor Widuchowski 250, a jego syn dr n.
        med. 100-160. Dobry fachowiec z Piekar, ale zdecydowanie tańszy przyjmuje dwa
        razy w tygodniu w Lublińcu. dr n. med. A. Jaśiński.
        Mnie natomiast wyleczył i wskazał taką samą diagnozę jak ojciec i syn W. dr n.
        med. W. Radzioch. Przyjmuje w poradni Ekovita przy ul. Klasztornej. Można iść na
        NFZ, a jak nie to 50 zł. Polecam, u niego tak jak u gwiazd w Piekar najpierw
        liczą się metody pozachirurgiczne a dopiero później ewentualna ingerencja
        skalpela.
        • Gość: i-izabellg Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 22:12
          bardzo interesujaca jest Twoja porada, moze z niej skorzystam. Jest blizej niz do Krakowa a z tego co piszesz to calkiem dobry fachowiec z tego lekarza.
        • Gość: iza Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 00:13
          Czy moglbys(albo moglabys) mi napisac gdzie dokladnie przyjmuje w Lublincu dr A Jasiński.
        • Gość: quopic Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: 193.138.241.* 15.07.08, 09:05
          Ja również poproszę o adres A. Jaśińskiego .
        • Gość: orto Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.gprs.plus.pl 04.10.08, 20:12
          W ekovicie lekarze ortopedzi(glownie specjalisci z med.sportowej)
          wyszli spod reki Widuchowskiego wiec stąd moze podobny pogląd....
    • Gość: jw Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.08, 11:54
      jw
      • Gość: hm Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 00:22
        hm...
    • Gość: Kreatywny__ Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.sczp.gov.pl 15.07.08, 09:49
      Polecam ! - ordynator na Zawodziu,przyjmuje rowniez prywatnie.
      dr Wojciech Debudaj - 601 894 198
      • Gość: kontuzjowany Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: 80.54.168.* 19.07.08, 19:54
        Przy ul. Mickiewicza albo Paderewskiego w Lublińcu. Wpiszcie w wyszukiwarkę
        zamiast tracić niepotrzebnie czas
        • Gość: ewa Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.08, 23:49
          Nie polecam dr.Debudaja maiłam z nim styczność słaby z nigo ortopeda
          nie zna sie na leczeniu ludzi tylko na wystawianiu błędnych
          papierków.Niech sie oprzyłoży do poprawnego diagnozowania pacjentów
          a, nie do pisania papierków które niszczą życie innym. Nie polecam
          Szpitala na Zawodziu a, w szczególności Ortopedów.
          • Gość: gosc Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.08, 10:17
            zeby rzucac oskarzenia to trzeba jeszcze przedstawic zarzut. Skoro
            bylo cos nie tak Debudajem to napisz co, zeby inni tez wiedzieli.
            Powyzywac i kogos oskarzyc bezpodstawnie jest prosto, tylko
            udowodnic cos ciezko
            • ika.66 Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany 03.10.08, 22:35
              idź człowieku na oddział i posłuchaj co mówią o tym lekarzu pacjenci myślę ze
              tam najlepiej można się dowiedzieć jaki z niego specjalista.jest wspaniałym
              lekarzem a oskarżenia pod jego adresem SA bezpodstawne.SŁUŻBA ZDROWIA POWINNA
              BYĆ DUMNA Z TAKICH LEKARZY JAK PAN DR DEBUDAJ
              • Gość: gosc Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.prenet.pl 22.01.09, 20:05
                nie zgadzam sie. niektorzy lekarze sa dobrzy tylko w liczeniu kasy i opieraniu sie na pieszczeonym stanowisku - a nie leczeniu... nie ma powodu do dumy, niestety.
          • Gość: tex Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 11:16
            A co, rentkę się chciało i nie dali? Jaka szkoda! Teraz do roboty!
      • Gość: Raf Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.08, 19:12
        Miałem raz kontakt z dr Debudajem i wydaje mi się super lekarzem i człowiekiem.
        Zresztą świadzą chyba o tym kolejki pod gabinetem.
        • ika.66 Re: Dobry chirurg - ortopeda ; poszukiwany 03.10.08, 22:26
          dr DEBUDAJ polecam wspanialy czlowiek i lekarz,przyjmuje na ul.KOSCIUSZKI 9A we
          wtorki i czwatrki od 16.00
    • ordynus24 Błagam o pomoc 09.08.14, 15:43
      PILNIE POSZUKUJE CHIRURGÓW,KTÓRZY WSZCZEPILI MI 02.2012roku MIKROCZIPY W OCZY USZY I INNE CZĘŚCI CIAŁA(celem przygotowania do operacji urologicznej) BŁAGAM TYCH LUDZI O KONTAKT W CELU USUNIĘCIA MIKROCZIPÓW W ZAMIAN ZA-WYSOKĄ NAGRODĘ FINANSOWĄ. Mój adres E-mail: ordynus24@interia.pl
    • krzystor Dobry ortopeda poszukiwany 17.07.15, 21:05
      Czy na dzień dzisiejszy może ktoś polecić dobrego ortopedę w Częstochowie ? TYLKO NFZ !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka