p16 10.07.08, 10:14 Witam !! Czy pracuje ktoś w tej firmie lub pracował??? Jeśli tak to proszę o informację czy warto tam podjąć pracę!!! Pozdrawiam i dziękuję!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Praca Firma TPL IP: *.strefa.com 21.10.08, 12:34 Firm o nazwie TPL jest bardzo dużo, napisz na jakiej ulicy się znajduję to ci odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ribi Re: Praca Firma TPL IP: *.chello.pl 30.01.09, 19:04 jeśli chodzi o tą na warszawskiej to w 2 słowach ździercy i cwaniaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXr453 Re: Praca Firma TPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.09, 16:20 haha szefowie to pały jakich mało wogóle nie dbaja o dobra ekipa :) Tam Robi ten kto musi ale moze niedlugo tak juz nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dymek15 Re: Praca Firma TPL IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 21:16 ja tez tam pracowałem, i muszę przyznać , że spośród wszystkich miejsc gdzie pracowałem (a było ich 6)w tpl było mi najlepiej.ludzkie wyrozumiałe traktowanie pracowników- tylko nie wszyscy umieli to docenić ,aż gul staje gdy taki jeden wziął prezent świąteczny od firmy a w drodze do domu ukradł nażędzia! co do szefów to faktycznie czasem trudno się z nimi dogadać ale to chyba dlatego że to naukowcy a wiadomo co robi z człowiekiem nadmiar studiów!co najważniejsze płacą przyzwoicie i terminowo co jest rzadkie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qweta Re: Praca Firma TPL IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.09, 21:30 płacą jak w ZEGARKU!gdyby nie anglia to bym nie odeszła!a co doszefów to przyzwoitszych nie ma, jak mi dziecko zachorowało to dostałam wolne płatne i pieniądze na lekarstwa, ciekawe gdzie jeszcze coś takiego jest dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgffg Re: Praca Firma TPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 17:01 hahaha ci co pisza to nademna smiech.goscie dali mi 5,5 za h .Szef odbiera z byle czego po 50,100 zl trzeba sie nadzwigac ciezarow ,.Dobrze ze juz ta mnie robie smiech :d ,ale kiedys sie to utnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pajto Re: Praca Firma TPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 12:03 Szkoda mnie tych ludzi co robią na Warszawskiej w tpl praca ciezka, 6zl/h umowy na dzielo albo wogole,szef odbiera sobie po 50 zl,cwaniaki jak ktoś napisał ale w Polsce tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michaaus Re: Praca Firma TPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 16:43 TPL na warszawskiej porażka moge sie załozyć że zarząd nie popracowałby tam nawet 5h.Żal mi was szefowie ŻAL Odpowiedz Link Zgłoś