Dodaj do ulubionych

Chirurg plastyczny

15.07.08, 11:27
Szukam chirurga plastycznego
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Chirurg plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 15:42
      www.suliga.com.pl/ - dopiero będę korzystała z jego usług, ale osoby
      polecające go mają o nim b.dobre zdanie (termin wizyty mam na
      październik- usunięcie pieprzyków)
      • Gość: ala Re: Chirurg plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 21:52
        ode mnie wzial 50 dych za wizyte żebym sie dopiero mogla dowiedziec jakie sa
        ceny usunięcia pieprzyków, czyli zwykla informacja kosztowala mnie 50 zl! przez
        telefon nie chcial rozmawiac. Dodam że ich wcale nie ogladal, to byla sucha
        informacja. ma facet łeb do biznesu...
        • Gość: Jajeczko odnośnie Suligi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.08, 22:39
          jego klinika to fabryka pieniedzy.
          Facet nie ma czasu, zeby sie nalezycie zając pacjentami.Tez tam
          trafilam z polecenia i bylam przerazona tym, co sie tam
          wyprawia.Masowka.Gość jest wyraznie przemeczony, byle jak wykonuje
          swoja prace, w biegu wyciagal mi szwy(bo juz ktos czekal na wizyte)
          zrobil to niedokladnie i w rezultacie czego SAMA przez kilka tygodni
          po zabiegu musialam wyciągać pęsetą wylazące non stop z ran szwy!!
          To jest jakies chore, mam blizny dlatego, ze musialam zerwac strupy
          wyciagajac szwy.
          Beznadzieja nie polecam!!
          • Gość: qqq` Re: odnośnie Suligi IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.08, 15:48
            To prawda że u Suligi jest masówka - żeby znać chociaż cenę zabiegu trzeba się
            umówić - ja czekałem 3 miesiące na wizytę która trwała dosłownie 2 minuty. Teraz
            mam termin - 4 miesiące oczekiwania - czas trwania zabiegu - ok. 15 min.

Byle szybko, byle więcej - nie polecam.
          • Gość: hereiam Re: odnośnie Suligi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.08, 23:14
            Ja niedawno miałam zabieg u doktora Suligi i jak najbardziej pozytywne wrażenie
            na mnie zrobił. To , że jest zabiegany - to prawda, ale kto nie jest? Dentysta?
            Sklepikarz? Bez przesady...
            Wg mnie facet zna się na rzeczy, a to , że bierze kase... każdy chce zarobić!
            Trzeba było iść ze skierowaniem na NFZ ;]
    • Gość: xxxl Re: Chirurg plastyczny IP: *.srod.spidernet.pl 15.07.08, 22:57
      Jeśłi chcesz usunąć pieprzyki to w miescie jest kilku dobrych
      chirurgów, ale jeśli chcesz zmienić sobie buźkę to zapraszam po godz
      22 w rejon starego rynku, jest tam kilku chirurgów plastycznych
      szukaja roboty spacerując ulicami - oczywiście to taki żarcik bez
      obrazy. Poważnie w mieście nie ma dobrego chirurga plastycznego.
      Odmieniony!
      • Gość: doris niezalogowan Re: Chirurg plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:43
        A znacie może jakiegoś dobrego chirurga plastycznego spoza
        Częstochowy np z Katowic??
        • Gość: pytam Re: Chirurg plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 10:34
          A jak jest z operacja nosa u Suligi??
          • Gość: bez tożsamości Re: Chirurg plastyczny IP: 85.202.151.* 20.07.08, 11:38
            Co wolisz? albo wygląd, albo mądrość? Znam osobe,która ma wszystko-i niema nic. Ma ładny wygląd,jest mądra,jest bardzo głupia,i w końcu niewie kim jest, i niewie czym w życiu ma sie kierować.Może ktoś doradzi co ona ma wybrać ta biedna osoba,szkoda mi jej bo jest dobrą sąsiadką.
            • Gość: pytam Re: Chirurg plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 11:48

Ale ja sie pytam o chirurga i operacje, a nie o Twoja sąsiadkę.PS
              mądra chyba jestem skoro skonczyłam dwa kierunki studiów??
              • Gość: tożsamość Re: Chirurg plastyczny IP: 85.202.151.* 20.07.08, 14:16
                No to masz problem,,,kropka tam gdzie być nie powinna,,,, wspólczuje.No ale z tym można jakoś żyć,pozdrawiam
              • Gość: . Re: Chirurg plastyczny IP: *.spidernet.pl 20.07.08, 14:20
                czyli umiesz zakuwać, ale nie koniecznie jesteś mądra, choć ja optuje że n..
                • Gość: naturo wróć Re: Chirurg plastyczny IP: 85.202.151.* 20.07.08, 15:32
                  Ale lekarze plastycy mają z was ubaw.WSzystkie te dziwactwa są obliczone na zysk, nikomu na was nie zależy,ani na waszym wyglądzie.Szczesliwi są ludzie na wsi w gumiakach, przy kopaniu ziemniaków, oni też zyją kochają sie i mają dzieci,i dlużej żyją od was i łatwiej.
              • Gość: aaaaaaaaa Re: Chirurg plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 16:15
                można skończyć i kilka kierunków , a mądrości tam nie zyskasz:)
                • Gość: i Re: Chirurg plastyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 17:02
                  Wy chyba tez nie, poniewaz nie umiecie zrozumiec prostego pytania i
                  piszecie o czymś zupełnie innym. Ktos o chirurgu, reszta o
                  sasiadkach i mądrości lub tez głupocie.
                  • Gość: bbbbb Re: Chirurg plastyczny IP: 85.202.151.* 20.07.08, 17:59
                    wszystko sie razem łączy,gl wykształciuchu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka