Dodaj do ulubionych

alimenty adwokat

IP: *.katowice.msk.pl / *.katowice.msk.pl 28.09.03, 23:09
Muszę wystąpić o alimenty czY ktoś może polecić skutecznego adwokata z
naszego miasta?Słyszałam również, że ogromny wpływ na wysokość alimentów ma
sędzia ...Może któraś z Pań ma już za sobą takie doświadczenia i zechce się
nimi ze mna podzielić. Proszę pomóżcie! Anna
Obserwuj wątek
    • Gość: expertum credere p zasilek na dziecko czyli alimenty IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 28.09.03, 23:30
      1 po pierwsze staraj sie dogadac z ojcem dziecka w sprawie alimentow bez sadu,
      a jesli juz musicie w sadzie to raczej niech bedzie to mediacja, potem ugoda,
      nizli wyrok sadowy.
      2 po drugie obowiazek lozenia na dziecko maja obydwoje rodzice w rownej mierze
      - jesli wiec chcesz aby na dziecko bylo lozone 500 zl to ojcu zostanie
      zasadzone 250
      3 po trzecie jesli jestes bezrobotna, natomiast ojciec dziecka jest np. dobrze
      uposazonym urzednikiem to proporcje w jakich ty i ojciec lozycie na dziecko
      moga ulec zmianie tak abys Ty placila np 50 zl a ojciec 450 zl
      4 po czwarte prosze Cie odpusc stereotypy niekoniecznie musi rozsadzac was
      sedzina, moze byc i sedzia, a kolezanki nie zawsze dadza Ci najlepsze rady.
      5 po piate szukaj wsparcia w organizacjach nierzadowych i u osob ktore juz
      przechodzily gehenne alimentow rozwodow ustalen ojcowstwa itp.
      6 odezwe sie za jakis czas na forum do Ciebie w miare mozliwosci
      • lol21ndm Re: zasilek na dziecko czyli alimenty 03.10.03, 19:40
        W miare madrze napisane. :) Az sie wierzyc nie chce, ze to ta sama osoba, co to
        z Pustakiem versuje... ;)
      • mmaly Re: zasilek na dziecko czyli alimenty 04.10.03, 13:39
        Gość portalu: expertum credere p napisał(a):

> 1 po pierwsze staraj sie dogadac...

I tak dalej, i tak dalej.
        I po takich postach widać, że nie można expertum wyganiać z tego forum, bo to jest mądry facet. Wbrew tym bredniom, które czasami wypisuje. Zresztą powiedzmy sobie szczerze, że on czasem pisze ironicznie, a my tej ironii z przyzwyczajenia wolimy nie zauważać i od razu huzia na expertum.
        • Gość: expertum credere p get shorty - part one IP: *.intern.wittmann / 10.100.69.* 06.10.03, 06:57
          dziekuje Ci za propozycje utworzenia na forum skansenu w ktorym beda
          przechowywani madrzy, piekni i bogaci.
          sadzac po fotografiach Twoich i Twoich przyjaciol, musi minac jeszcze duzo wody
          we Warcie nim zmienicie barwy klubowe. Jak na razie musza Wam wystarczyc bany
          na ircach i picca z piwem kolo reala
          ot, skutki grupowych akcji na internecie. gratuluje zgrania.
    • agatled Re: alimenty adwokat 03.10.03, 15:47
      Xeno - widzę że jesteś z Częstochowy, ja też. Odpisałam na Twój list na forum
      samodzielnych, pisałam że mój mąż jest adwokatem, ale nie polecam, nie zrozumie
      cię. Ja mam adwokata z Katowic, bo nie zaufałabym żadnemu z naszego miasta.
      Trzymaj się i napisz cos na privie jeśli masz ochotę. Agata
    • wejas8005 Re: alimenty adwokat 19.09.23, 13:05
      Znakomita Pani mecenas Chodań w Katowicach przy ulicy Dyrekcyjnej 4 na pewno pomoże w każdej sprawie związanej z alimentami i opieką nad dzieckiem, mnie pomogła się rozwieść polecam w 100%

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka