Dodaj do ulubionych

Strzał na Parkitce

IP: *.proxy.aol.com 02.10.03, 15:18
Widac ze mafia rzadzi w Czestochowie a policja spi.
Obserwuj wątek
    • Gość: re Re: Strzał na Parkitce IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 00:12
      A gowno wiesz... policja i mafia to to samo - nie wypowiadaj sie
      jak nie znasz tematu i ludzi
      • Gość: karolina Re: Strzał na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 01:40
        Gość portalu: re napisał(a):

> A gowno wiesz... policja i mafia to to samo - nie wypowiadaj sie
        > jak nie znasz tematu i ludzi

masz racje lepiej sie nie wypowiadac jak sie nie zna tematu.kazdy ie ze policja
        wspolpracuje z "mafia".bardzo ciekawa jestem kto w takiej mafi w cestochowie
        rzadzi???
        • Gość: re Re: Strzał na Parkitce IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 20:05
          JA WIEM KTO...
          • Gość: Filip Re: Strzał na Parkitce IP: *.look.ca 06.10.03, 06:22
            Widac ze mafia rzadzi w Czestochowie a policja ?......raczej liczy forse.

• Gość: karolinka Re: Strzał na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:59
            Gość portalu: re napisał(a):

> JA WIEM KTO...

no to jak wiesz to napisz mi bo ciekawa jestem...kto rzadzi ta czestochowa
            wktorej jest taka nuda .to miasto co dziura zabita dechami...nie to co wroclaw
            czy krakow
    • Gość: Marcin Mafia górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 01:03
      Na Parkitce mafia strzela do ludzi, a w tym czasie Policja
      pilnuje kierowców wyjeżdżających z ul.POW!

Do DUPY z taką POLICJĄ !!!
      • Gość: Pawlik Re: Mafia górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 20:07
        W Częstochowie wcale nie rządzi mafia. W Częstochowie rządzi prezydent Wrona:D
        • Gość: re Re: Mafia górą! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 21:43
          Dziura zabita dechami ?? Moze i tak, ale to jest miasto w którym wiele sie
          dzieje w pewnych srodowiskach. A kto rządzi... ?? Nawet jak bym Ci powiedzial
          to nic ci z tym... A tutaj mozna wiele zdzialac w tym miescie, poza tym
          niektorzy tu tylko mieszkaja i sciagaja kase, a tak naprawde zajmuja sie czyms
          innym na drugim koncu Polski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka