Gość: blokowiec IP: *.proxy.aol.com 02.10.03, 15:18 Widac ze mafia rzadzi w Czestochowie a policja spi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: re Re: Strzał na Parkitce IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 00:12 A gowno wiesz... policja i mafia to to samo - nie wypowiadaj sie jak nie znasz tematu i ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Strzał na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.03, 01:40 Gość portalu: re napisał(a): > A gowno wiesz... policja i mafia to to samo - nie wypowiadaj sie > jak nie znasz tematu i ludzi masz racje lepiej sie nie wypowiadac jak sie nie zna tematu.kazdy ie ze policja wspolpracuje z "mafia".bardzo ciekawa jestem kto w takiej mafi w cestochowie rzadzi??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Strzał na Parkitce IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.03, 20:05 JA WIEM KTO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filip Re: Strzał na Parkitce IP: *.look.ca 06.10.03, 06:22 Widac ze mafia rzadzi w Czestochowie a policja ?......raczej liczy forse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolinka Re: Strzał na Parkitce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.03, 15:59 Gość portalu: re napisał(a): > JA WIEM KTO... no to jak wiesz to napisz mi bo ciekawa jestem...kto rzadzi ta czestochowa wktorej jest taka nuda .to miasto co dziura zabita dechami...nie to co wroclaw czy krakow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Mafia górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 01:03 Na Parkitce mafia strzela do ludzi, a w tym czasie Policja pilnuje kierowców wyjeżdżających z ul.POW! Do DUPY z taką POLICJĄ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawlik Re: Mafia górą! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.03, 20:07 W Częstochowie wcale nie rządzi mafia. W Częstochowie rządzi prezydent Wrona:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Mafia górą! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 21:43 Dziura zabita dechami ?? Moze i tak, ale to jest miasto w którym wiele sie dzieje w pewnych srodowiskach. A kto rządzi... ?? Nawet jak bym Ci powiedzial to nic ci z tym... A tutaj mozna wiele zdzialac w tym miescie, poza tym niektorzy tu tylko mieszkaja i sciagaja kase, a tak naprawde zajmuja sie czyms innym na drugim koncu Polski. Odpowiedz Link Zgłoś