walkiria666 06.08.08, 07:26 gdzie w Częstochowie można kupić najprostszy garaż blaszany w stosunkowo niskiej cenie?jak takie garaże sprawdzają się w praktyce?dziekuje za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jokerwmb Re: garaż blaszany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 07:56 w częstochowie kupisz garaz blaszany ale oczywiscie wszyscy doliczaja sobie za to prowizje, najlepiej zadzwon do producenta, bedzie ok 200- 500 zł taniej niz w Czee-wie a gosc powinnien sie zgodzic i napewno przyjechac do ciebie. ja mialem od nich garaz i jest ok : 018 3342119 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w666 Re: garaż blaszany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.08, 08:10 dziekuje, a czy doliczają transport? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: garaż blaszany IP: *.rev.masterkom.pl 06.08.08, 16:56 ja znalazłem producenta na stronach allegro,z świętokrzyskiego.W cenie był transport,montaż,o ile pamiętam to zapłaciłem w zeszłym roku 1400zł,dostawa w ciągu 3 dni.Przygotuj wcześniej odpowiednie podłoże,najlepiej zrób wylewkę ewentualnie płytki chodnikowe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokerwmb Re: garaż blaszany IP: 212.87.244.* 06.08.08, 17:08 dokladnie, najlepiej poszukac na allegro albo zadzwonic pod w/w numer, ja rok temu kupilem u nich garaz o wymiarach 3x 6m i zaplacilem 1500zł (w tej cenie bylo wszystko) Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1008 Re: garaż blaszany 13.12.15, 15:09 Ostrzegam przed firmą Konstal! Zamówiłem garaż w sierpniu. Po dwóch tyg. dostałem telefon, że może monterzy mogą być za 3 dni z rana, ale nie mogłem bo wtedy pracowałem. Uprzedzałem wcześniej o tym!Gdyby zadzwoniono choć 5 dni wcześniej, albo inną godzinę zaproponowano, ale nie bo szefowa sobie tak ustala, jak widać na ostatnią chwilę. Następny termin wyznaczono dopiero za miesiąc!!!I oczywiście bez podania konkretnego dnia! Bo przecież każdy może brać urlop kiedy chce! Odpowiedz Link Zgłoś
michalzielonagora1988 Re: garaż blaszany 23.03.16, 12:39 Również ostrzegam przed firmą KONSTAL! Mam krzywy, dwustanowiskowy garaż, a zgłaszając reklamację do firmy otrzymałem odpowiedź że nie mają sobie nic do zarzucenia. Szkoda bo początkowe wrażenie dotyczące firmy było rewelacyjne. Odpowiedz Link Zgłoś