passer-by 09.08.08, 15:19 Czy w Częstochowie jest solarium stojące? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dyrektorek Re: solarium stojące? IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.08, 15:23 Tak, na jasnej górze :D Przy okazji możesz pójść do spowiedzi, bo dupsko i jape masz nieźle wyprute :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: solarium stojące? IP: 193.138.241.* 09.08.08, 16:34 teraz to już w prawie każdym salonie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: momo Re: solarium stojące? IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.08, 21:05 ja polecam w pasazu na 3 pietrze tam gdzie fitnes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karcia Re: solarium stojące? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.08, 15:46 jest:) na ul. Okrzei solarium iguana; na al. pokoju solarium LENA ( są trzy stojące, z czego jedno to małe) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: I. Re: solarium stojące? IP: 80.54.174.* 10.08.08, 16:11 Lato, slonce grzalo, ja to opalona za darmo jestem, wystarczylo do centrum na nogach chodzic, nawet popoludniowe slonce opalalo, a wczesniej biala bylam i to za free i widac, ze natural, a nie solarium, rzecz wymyslona dla idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheros Prawicy Re: solarium stojące? IP: *.chello.pl 10.08.08, 16:30 Dzis tylko Radia Maryja mogę słuchać i oglądam tylko telewizję Trwam. Bo tylko ojcu Rydzykowi mogę ufać, po Janie Pawle tylko on pozostał nam. Radio Maryja póki my żyjemy nie zginie nigdy, choć ma złego wroga. Z ojcem Rydzykiem, rodziną staniemy, za jego dziełem stoi Matka Boga. Odpowiedz Link Zgłoś