03.10.03, 21:43
Gdzie w Częstochowie można zostać najlepiej wymasowanym? Chodzi mi o masaż
pleców, całego ciała, wyszczuplający itp. Jeśli możecie polecić jakieś
miejsce, to bardzo proszę. Przy okazji podajcie jakie ceny są i jakie
mieliscie wrażenia.
Obserwuj wątek
    • mamus-ka23 Re: masaże 03.10.13, 05:02
      Polecam gabinet Egeria. Profesjonalna i miła obsługa. Można sie zrelaksować i odprężyć przy nastrojowej muzyce.

> Gdzie w Częstochowie można zostać najlepiej wymasowanym? Chodzi mi o masaż
      > pleców, całego ciała, wyszczuplający itp. Jeśli możecie polecić jakieś
      > miejsce, to bardzo proszę. Przy okazji podajcie jakie ceny są i jakie
      > mieliscie wrażenia.
      • Gość: Monika Re: masaże IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 08.10.13, 11:09
        Tez polecam Egerie, trafilam tam przez przypadek z Gruponu i zostalam na dluzej:)PSylwia super masuje, jest bardzo mila i ma dobra energie;)Polecam Lomi Lomi i Masaz goracymi kamieniami błogo:)
    • Gość: mała Re: masaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 21:03
      w Taurusie na ul. Brzeźnickiej, polecam pana Sławka. Duży wybór masaży, ja byłam na masażu całego ciała, półtorej godziny, 80zł.
    • Gość: Kasia Re: masaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.13, 13:33
      Ja polecam pana Michała z gabinetu vita przy Kilińskiego. Żeby nie było reklamy wogogluj go :) Świetnie masuje, ceny ok, a poza tym to rehabilitant więc można podpytać o to i owo.
      • Gość: storima Re: masaże IP: 213.158.221.* 04.10.13, 15:10
        JA BANDYCI FORUMOWI polecam własną rączkę......jak ONA masuje!!!!!!!!
    • Gość: zadowolony pacjent Re: masaże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 09:46
      Ja też polecam pana Michała z gabinetu Vita przy Kilińskiego. Doskonały fachowiec. Bardzo przystępna cena, conajmniej godzina masażu (wybór bardzo duży). Oprócz tego doskonale wyposażony gabinet. Jest jak ktoś wcześniej wspomniał rechabilitantem- uratował twarz mojego taty po silnym paraliżu, ale to już inny wątek. Podpisuje się pod działalnością p. Michała obiema rękami i każdemu polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka