Gość: kiler IP: *.espol.com.pl 08.10.03, 10:23 ja tego co te odpady wyżucił, to bym killim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kuba Bomba ekologiczna na Jurze IP: *.wil.pk.edu.pl 08.10.03, 10:28 Typowa Polska specjalność: wywalić śmieci i problem z głowy. Jak złapią tego bandytę, który wywalił śmieci to powinno się go wypchać jego własnymi odpadami i powiesić na ruinach zamkowej wieży w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P Re: Bomba ekologiczna na Jurze IP: *.zmkf.us.edu.pl 08.10.03, 11:34 Ludzie, wieszajcie go gdziekolwiek byle nie na wiezy! Nie dosc ze idiota to jeszcze tak wysoko zajdzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba Re: Bomba ekologiczna na Jurze IP: *.wil.pk.edu.pl 09.10.03, 13:51 Ale wtedy każdy zobaczy wisielca i może choć jeden potencjalny bandyta ekologiczny się przestrszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Bomba ekologiczna na Jurze IP: 193.190.7.* 08.10.03, 10:30 Jura to miejsce szczegolne. Kazde dzikie smietnisko zagraza delikatnej rownowadze ekologicznej, ktora ksztalotwala sie tysiace lat. Widzialem setki takich smietnisk. Ich istnienie oznacza, ze gospodarze terenow tych terenow nie sa w stanie zorganizowac legalnego wywozu wszystkich smieci. Powod jest prosty. To kosztuje. A myslenie o bezplatnym wywozie nie miesci sie w horyzontach gospodarczych biednych gmin jurajskich. Rozwiazanie problemu jest mozliwe, ale wymaga zorganizowanego wspoldzialania wielu instytucji. Takie instytucje istnieja, tyle ze co z tego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosna Re: Bomba ekologiczna na Jurze IP: 213.76.140.* 08.10.03, 10:39 Ludzie!!! Czy was pojeb...??? Przeciez to zagraza nietylko kilku ludziom, ale calemu miastu i to niemalemu, z reszta to pewnie nie jest taki jedyny przypadek w Polsce. Ludzie, niedosc, ze sami sie trujecie to jeszcze innych i dodatkowo srodowisko. I co wy na to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prowokator Re: Bomba ekologiczna na Jurze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.03, 12:07 A ja tam wywożę do lasu. Nie będę płacił 30 zł za tonę śmiecia na wysypisku czy jeszcze więcej śmieciarzom. Prawdopodobieństwo że mnie złapią jest równe zeru. Korzystam z innych ujęć wody niz koło Olsztyna. Stan środowiska naturalnego mam w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pustak Re: Bomba ekologiczna na Jurze IP: 213.77.4.* 08.10.03, 12:28 Gość portalu: prowokator napisał(a): > A ja tam wywożę do lasu. Stan środowiska naturalnego mam w dupie. Słusznie. Możesz tam nawet pozostać. kolega jak widzę jest zwolennikiem koprofili - no cóż.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Las porasta dno jeziorka? IP: *.olkusz.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 13:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tartar Minal prawie miesiac IP: 209.234.160.* 09.11.03, 20:47 Minal prawie miesiac - czy cos juz w tej sprawie wiadomo ??? Napiszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tartar Minal prawie miesiac IP: 209.234.160.* 09.11.03, 20:47 Minal prawie miesiac - czy cos juz w tej sprawie wiadomo ??? Napiszcie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleczka Re: Minal prawie miesiac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 19:41 i co? Odpowiedz Link Zgłoś