Dodaj do ulubionych

Atrament do drukarek - tanio

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 15:27
Jestem szczesliwa posiadaczka drukarki - kombajnu HP, jednak cena
oryginalnego atramentu mnie przerasta. Mam pytanie - gdzie mozna kupic taniej
atament zastepczy i po ile? Chodzi mi bardziej o cartidge, bo napelniac
starego pojemnika nie potrafie. Prosze o pomoc!
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Atrament do drukarek - tanio IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.03, 15:43
      podaj proszę dokładnie jaki jest typ i symbol tej maszyny.
      Ostatnio szukałem tuszu dla mojej dziewczyny - okazało się że najlepiej
      wychodzi napełniacz - 50 zł za 2 napełnienia, podczas gdy oryginalny
      tusz 'chapcia' 100 zł za sztukę - przebicie więc czterokrotne. Napełnianie jest
      bardzo proste - jest dokładna instrukcja.
      Swoją drogą kupowanie kombajna uważam za nieporozumienie. Nam 'poszła'
      świetlówka, okazało się że wymiana kosztuje 1000 zł! Więc gorąco niepolecam!
      • Gość: Anna Re: Atrament do drukarek - tanio IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 21:54
        hp psc 750. Kupilam juz zestaw za 55 zlotych (bez strzykawki, tylko taki
        pojemnik, do ktorego trzeba wsadzic cartridge i na to wsadzic pojemnik z
        atramentem). Niestety, mimo wykonania wszelkich polecen z instrukcji nie udalo
        mi sie napelnic zbiorniczka, a staralam sie dwa dni (w instrukcji napisano, ze
        powinno to trwac 5 minut). Wole wiec juz nie ryzykowac z takimi wynalazkami,
        zwlaszcza, ze u mnie w cartidgu nie ma dziurki zadnej, zeby mozna bylo tam
        wsadzic strzykawke. Dlatego wolalabym kupic nowy cartridge i sie nie
        motac .Pozdrawiam
        • Gość: Darek Re: Atrament do drukarek - tanio IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.03, 07:12
          ja miałem taki zestaw jak piszesz, ale ze strzykawką.

Spróbuj w Kodze na Ogrodowej chyba pod '4'
    • Gość: oli Re: Atrament do drukarek - tanio IP: 213.199.197.* 08.10.03, 23:09
      np w sklepie komputerowym Aleja 36 bodajże w bramie,( koło "zdrowej żywności" )
      powinni mieć
    • Gość: Zosia Re: Atrament do drukarek - tanio IP: *.rmc.com.pl 17.10.03, 11:42
      Na ulicy Kawiej w Częstochowie jest fajny sklep z tymi artykułami.Można kupić
      regenerowane fabrycznie cartidge. Cena jest mniej więcej o połowę niższa od
      oryginalnych.Trzeba podać nazwę drukarki
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka