dona024 05.09.08, 07:21 Czy wie ktoś może gdzie w częstochowie można kupić akcesoria do tipsów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iga103 Re: dziewczyny i tipsy 05.09.08, 08:15 Hurtownia fryzjersko-kosmetyczna MONA Odpowiedz Link Zgłoś
ankaya1985 Re: dziewczyny i tipsy 05.09.08, 08:18 w alejach jest punkt..bodajże w 1 alei, i z tego co wiem na wolności też jest, sąszyldy więc szybko znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: dziewczyny i tipsy IP: *.org 05.09.08, 18:12 Najpierw zajmij się tematem poważnie - zrób kurs, idź na szkolenie. A potem myśl o sprzęcie...(zanim komuś zniszczysz paznokcie !) Gdybyś siedziała w tym, wiedziałabyś gdzie co kupic.. Odpowiedz Link Zgłoś
dona024 Re: dziewczyny i tipsy 05.09.08, 20:43 kupuje akcesoria tylo dla własnego użytku,aby nie płacic takim jak domorosłym "tipsiarom"jak ty ,pytam gdzie mozna kupić żele i akryle bo kupowałam w "pewnym " sklepie i tracilam fortune ale i tak mi sie opłacało,a tobie pewnie żal dupe ściska bo zarobek ucieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: dziewczyny i tipsy IP: *.org 07.09.08, 18:06 oj, dziewczynko, mylisz się.. O zarobek nie muszę się martwić a żal to mi coś ściska - jak widzę dzewczyny ze zniszczonymi paznokciami po wizycie u takich jak TY - co to miały tylko dla "własnego użytku".. Odpowiedz Link Zgłoś
dona024 Re: dziewczyny i tipsy 08.09.08, 06:59 oj, dziewczynko,to ty mylisz się.. właśnie po wizytach u takich jak ty ,doszłam do wniosku ze nie ma sensu wydawać kasy na paznokcie któe po tygodniu podchodzą powietrzem i są nieestetycznie zrobione a poza tym nie narzekam na brak kasy zeby w ten sposób dorabiać męcząc sie przy kogoś pazurach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: dziewczyny i tipsy IP: *.org 08.09.08, 11:34 to najwyraźniej nie trafiałaś do dopowiednich osób Jednak skoro uważasz, że sama zrobisz (oczywiście tylko sobie) ładnie pazurki i nie zrobisz im krzywdy to życzę powodzenia i z niecierpliwością czekam na kolejny Twój post, w którym podzielisz się z nami spostrzeżeniami.. Odpowiedz Link Zgłoś
dona024 Re: dziewczyny i tipsy 08.09.08, 12:42 tak lolo,uwazam że zrobie sobie lepsze paznokcie sama ,a co wiecej już je robie od roku,aktualnie mam zdjęte i wyobraz sobie naturalne paznokcie przy tym nie ucierpiały... no cóż pewnie wszystko zależy od rozsądnego podejscia do sprawy ,wyczucia i delikatności,a jak patrzę na poranione palce i fachowo"powycinane" skórki w salonach koleżanek z pracy to nie mam ochoty próbowac znów u innej kosmetyczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavery Re: dziewczyny i tipsy IP: *.adsl.inetia.pl 08.09.08, 17:49 A co chcesz poderwać chlopaczka w beece ? :D Mózg masz juz pewnie nieźle wykur.wiony :> Odpowiedz Link Zgłoś