no_more_no 13.09.08, 00:55 Odezwij się, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 123 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.08, 10:01 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 13.09.08, 10:15 Hej, hej, spokojnie!!!!Żaden Spam!!! Może troszeczkę kultury??? Po co się unosisz, skoro nie wiesz, o co chodzi??? Pytanie jest chyba dość jasno sformułowane? Jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie- milcz, proszę! A w ramach sprostowania to był 11.09.2008 ok. godziny 13.45:o) Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 14.09.08, 01:18 Czyżby miłość od pierwszego wejrzenia ? ;) Szukaj, może znajdziesz, ale pocieszę Cię - szanse niewielkie, chociaż się zdarza ;) Powodzenia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin.S Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.08, 03:19 A czy to Ty miałaś blond włosy i taki ponętny uśmiech zagościł na Twej twarzy, gdy nasze spojrzenia spotkały się???? :* Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 14.09.08, 10:07 :o) Czy ja mam blond włosy??? hmmm...niekoniecznie;o) A może powiesz mi w co byłam tedy ubrana...będzie łatwiej:o) Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 14.09.08, 10:41 A jeszcze łatwiej Ci będzie, jeśli napiszesz, co Ty miałeś wtedy na sobie, co trzymałeś w ręku;o)??? Dzięki Harry:o)Pozdrawiam:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin s. [...] IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.08, 20:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 21:11 hahha dobre- sie uśmiałem Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 14.09.08, 23:47 MARCINIE S.!!! Jesteś bardzo wulgarnym i szalenie beznadziejnym facetem!!! Taki typ jak TY budzi we mnie agresję! Nie zabieraj nigdy więcej głosu w moim wątku, bo ja Ci go nie udzielam!!!!! ...i co najważniejsze- nikt Cię o to nie prosi, więc milcz!!!!!!!!!! ...albo poszukaj równych sobie i załóżcie Kółko Wzajemnej Adoracji!!! Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz G. Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 11:04 A ty jestes on czy ona? Bo mi w oko taka jedna w niebieskiej kurteczce wpadla. Aha co to so otuliny? Bralem takie jakies piankowe zabezpieczenia dla drzew. Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 14.09.08, 11:22 Tomku, otuliny, to takie piankowe zabezpieczenia na rury, np. od ogrzewania centranego:o) Ja jestem ona;o)- chyba;;o))) Nie, nie, żartuję:o)ONA, ONA!!! W niebieskiej kurteczce powiadasz??? No, niestety, ja miałam tylko niebieską koszulę..., ale było blisko;o) Dzięki za odp. Pozdrawiam:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.08, 18:01 Nie, nie kupowalam. A co obnizka byla?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.apus-net.pl 14.09.08, 21:22 Po ile te otuliny hę? Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 14.09.08, 23:17 No właśnie dlatego pisałem, że marne szanse - zebrało się paru debili mocnych w klawiaturze i zaczynają się bluzgi, jak w prawie każdym wątku na tym forum. Gó...arstwo szkołę odreagowuje. Czy leci z nami moderator ? Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 14.09.08, 23:53 Niestety Harry, masz rację..., czyli nici z miłości...,ehh szkoda słów! Pozdro cieplutkie;o) Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 15.09.08, 08:43 Leci, leci, tylko czasem ma przesiadki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicka Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.08, 10:04 no more no hehe to był mój mąż wczoraj. Opowiadał mi ,że się patrzyła jakaś lafirynda na niego a ja siedziałam w aucie. Szkoda a taka chryja mnie omineła Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 17.09.08, 11:07 hej nicka, z całym szacunkiem, ale widać, że z intelektem nie najlepiej u Ciebie...Spójrz, kiedy był założony wątek,...więc żadna lafirynda na męża Twego nie patrzyła...Pozdro!a swoją drogą Kolo nie miał obrączki, choć to jeszcze o niczym nie świadczy, ale TY pewnie swojemu na czole napisałaś "zajęty";o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec [...] IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.08, 17:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicka castorama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.08, 20:25 no more no widać,że u ciebie nie najlepiej z rozumem. Gdybyś mu się podobała to naturalne ,że by cię zgadnał a ty na forum szukasz haha. Dobra jestes albo taka zdesperowana. Nie chcesz to nie wierz Twoja sprawa dalej się łudź......chcesz to daj swój e-mail to ci odpisze mój małżonek acha a co do obrączki to nie nosimy, na przyszłość facet bez obrączki nie oznacza,że jest wolny. No ale cóż takim tępym laska jak ty wystarczy tylko ślinę przełykać na widok przystojnego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: castorama 18.09.08, 23:45 Nicka, nie będę się zniżać do Twojego poziomu, bo aż mi Cię żal! Gdybyś umiała czytać ze zrozumieniem, to nie pisałabyś o obrączce, bo napisałam Ci "a swoją drogą Kolo nie miał obrączki, CHOĆ TO JESZCZE O NICZYM NIE ŚWIADCZY, ale..." Mam do Ciebie prośbę, nie zabieraj więcej głosu w moim wątku, bo to co piszesz nie porywa tłumów, niczego wartościowego nie wnosi do sprawy i jest takie starsznie prostackie, takie...jak by to ująć...szczeniackie i puste..., czyli pewnie takie jak TY...nie robisz sobie dziewczyno zbyt dobrej reklamy... Z poważaniem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ENEASZ Re: castorama IP: 195.205.202.* 19.09.08, 00:14 no_more_no napisała: > Z poważaniem!!! zajrzyj kobieto do słownika i sprawdź co znaczy słowo "poważanie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicka Re: castorama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 13:02 szkoda mi cię no more no. A Twoje rady zachowaj dla siebie bo ja mam je gdzieś. A jak nie wiesz do czego służy forum?? To służy do wyrażania swoich opinii na dany temat a ja właśnie to zrobiłam. A ty szukaj dalej powodzenia może się wkońcu ktoś zlituje nad tobą i nad twoją głupotą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: castorama IP: *.prenet.pl 18.09.08, 23:09 proponuje zadac to glowne pytanie na naszej-klasie, sa rozne sposoby, zeby to zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
fajnyjedyny Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 19.09.08, 13:15 napisz na maila gazety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no_more_bithes [...] IP: *.adsl.inetia.pl 19.09.08, 19:33 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: optymista Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.08, 20:40 Moja droga na tym forum nie uzyskasz żadnej satysfakcjonujacej Cię odpowiedzi. Tu dominują drobnomieszczanie i frustraci którzy zazdroszczą wszystkiego dobra które ich nie spotkało i przez to mają kompleksy. POZDRAWIAM SKL-ów,ERA-ków i SCZ-tów. Już widzę oczyma wyobrażni następne posty. Odpowiedz Link Zgłoś
akwaland Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 21.09.08, 08:43 Widzę że ktoś tutaj dzieli użytkownik forum na Częstochowskich (domyślnie złych) i pozamiejskich (dobrych) otóż jeśli wolno napisać i po jednej stronie i po drugiej est wiele idiotów w wieku 13 lat którzy popisują się nowo nabytymi słowami w piaskownicy, ale są (i tu mam nadzieję) że jest ich więcej ludzie którzy reprezentują odpowiedni poziom i dlatego pisanie że jeśli jesteś z danego miasta to od razu jesteś taki bądź taki jest mono niesprawiedliwa. Ps Życzę ci koleżanko byś znalazła tego jedynego który zasiał w tobie ziarno ciekawości (oby tylko tyle ;) ) Powodzenia iu poru w poszukiwaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiśta Wio Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: 89.108.254.* 21.09.08, 09:29 o EPJ-ach zapomniałeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: CzyKupowałeśWczoraj wCastoramie otuliny ok.13 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 06:47 Sądzę,że ktoś kto kupuje otuliny bierze fakturę,a więc trzeba poprosić osoby,które je wydają,aby sprawdziły czy była wystawiona faktura.A na niej powinny być dane tej osoby lub firmy.Jeśli firmy,to łatwo będzie się dowiedzieć kto w danej firmie to załatwia.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.08, 10:51 a nie mozna bylo podejsc do niego w castoramie i porozmawiac, a nie forum zasmiecac:/ Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: :/ 21.09.08, 20:16 podeszłabym z pewnością, ale niestety nie byłam wtedy sama... i stąd to zaśmiecanie forum teraz... Może skorzystam z Twojej podpowiedzi Gościu:o)- dziękuję, ale jest niestety coś takiego jak Ustawa o Ochronie Danych Osobowych;-/ i tu zaczną się pewnie schody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Re: :/ IP: 195.205.202.* 21.09.08, 20:26 strach cholera otuline kupować, czai sie tam jakaś świrnięta dziewucha, jeśli wpadniesz takiej w oko będzie cie szukać przez internet, a jak znajdzie zacznie wszędzie za tobą łazić i truć ci gitarę, po prostu przerąbane :/ Odpowiedz Link Zgłoś
no_more_no Re: :/ 21.09.08, 20:35 Kamilu, a skąd u Ciebie takie czarne scenariusze???? Może okazałaby się ta "świrnięta dziewucha" Twoim największym skarbem i szczęściem.... Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: :/ 22.09.08, 00:01 Pociesze Cie ponownie ;) Z 8 lat temu też mi się spodobała dziewczyna, która stała w Billi (obecnie Elei) na promocji. Też jej wpadłem w oko. Też nie byłem sam. Wróciłem na drugi dzień, kobitki już nie było, nigdy więcej jej nie spotkałem - mówi się trudno, i żyję się dalej. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amor Re: :/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.08, 21:55 harry, a napisałeś posta na forum gazety? Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: :/ 23.09.08, 00:14 W tamtych czasach internet dopiero raczkował. Mało kto miał modem, a o stałym łączu mogli pomarzyć tylko ci bogatsi. Tego forum to prawdopodobnie wtedy jeszcze nie było. Poza tym prosta sprawa - rachunek prawdopodobieństwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś