szczypawiczka26 26.09.08, 21:43 Witam wszystkich.Czy ktoś mógłby polecić mi jakiegoś dobrego urologa dziecięcego ze Śląska?Z góry dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zc Re: Urolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.08, 10:35 W Częstochowie: urolog ten sam co dla dorosłych albo nefrolog dziecięcy który może mieć marne pojęcie o urologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio / walnięty/ Re: Urolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 19:37 Dr. Zenon Rudzki, rejestracja tylko telefonicznie: 034/365-14-04 po godż. 15ej Medyk doskonały ale drogi, no cóż, rzeczy dobre muszą być drogie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cewnik Re: Urolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.08, 20:44 Medyk doskonały " buuuahhahahhhhaaa oj dyziu żebys ty wiedział o czym piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Urolog dziecięcy IP: *.centertel.pl 30.09.08, 08:06 Wszyscy,byle nie Rudzki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio/-walnięty Re: Urolog dziecięcy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 10:03 No cóż! - nikt nikogo nie zmusza do wizyty u Rudzkiego. Ja leczę się u niego i nie narzekam / za wyjątkiem ceny za usługę/ ale każdy ma prawo do indywidualnej oceny. Może mnie Rudzki lubi? Pozdrawiam, Dyzio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Urolog dziecięcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.08, 10:08 Ten człowiek nie odróżnia poważnej choroby od małej dolegliwości. Owszem posiada dobry sprzęt, ale to nie wszystko.Na nim trzeba się znać , a on się chyba nie zna , bo stawia idiotyczne diagnozy. Szkoda zdrowia i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś