Dodaj do ulubionych

O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133c bmw

15.10.08, 10:19
wytatuowany ćwok, który chyba pomyliło mu się że "gangsterka" jeździ BeMkU ale
nie na taxi .... jeździ w korporacji 3611919. Najpierw natknąłem się na niego
ze dwa tygodnie temu, za kurs który zawsze płace 18-20zł zażyczył sobie prawie
40zł. Nie chciał dać paragonu i jeszcze mi śmieć wygrażał .. dostał dwie
dyszki chociaż jełop nie powinien dostać nawet złotówki ... oczywiście w
korporacji po skardze ma się zebrać sąd koleżeński .. czyli żenada (ze 4 lata
temu miałem podobną sytuację i oczywiście zostałem poinformowany że odrzucono
skargę)
Ostatnio miałem przyjemność spotkać naszego częstochowskiego De Niro na ulicy
... normalne zachowanie idioty ... zajeżdżanie, trąbienie a na koniec
obrażanie ... a na tylnym siedzeniu moje dziecko, które tak się wystraszyło że
nie mogłem go uspokoić .... pewnie myślicie że ja mu zajechałem albo że mnie
poznał? właśnie że nie --
Obserwuj wątek
    • Gość: Brawo Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 11:07
      wiecej takich i napewno sioe termitow wysadzi z taxi, ktore ma byc na nasze uslugi
      • Gość: Menel Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 11:27
        Dobrze ze mowisz o takich rzeczach, Polak madry po szkodzie
    • Gość: bartek_cz-wa Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.toya.net.pl 15.10.08, 11:33
      Ten koleś wcześniej jeździł srebrnym Renault Espace.A korporacje taxi to
      zmieniał co pół roku.
      • Gość: rysio Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 21.10.08, 16:05
        hehe, goscia z srebrnego espace to kojarze (pod warunkiem,ze mial na drzwiach
        speed czy jakos tak), zajechal mi dorge, wciskal sie przed samym zderzakiem bo
        mu sie spieszylo. jeszcze cos pryszczyl jak zaczolem trabic.

trzeba takich omijac z daleka (kiedys w koncu wezma sie do uczciwej roboty).

Pozdrawiam
        • Gość: bartek_cz-wa Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.toya.net.pl 21.10.08, 18:06
          Dobrze kojarzysz.zanim zaczął jeździć w echo taxi to miał na samochodzie napisy
          speed taxi.
          • Gość: rysio Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 24.10.08, 20:50
            Wiec morał z tego taki:
            jeśli echo przyjmuje do siebie takich " cepów" to trzeba zmienić zrzeszenie i
            dzwonić do konkurencji.

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych taksówkarzy –szacunek Panowie!
    • Gość: psycho driver To nie wiesz, co robić, policja, skarbówka IP: *.strefa.com 15.10.08, 11:55
      Jak sie odgrażał, to na policję zgłosić, a firmę zgłosić do
      skarbówki. I zaraz zaczną szanować klienta. Na cwnaniaczków jest
      prawo.
      • wegier34 Re: To nie wiesz, co robić, policja, skarbówka 15.10.08, 12:25
        no właśnie myślałem o tej skarbówce że mi nie chciał dać paragonu ... ale nie
        wiem za bardzo jak to zgłosić - jeżeli ktoś coś podobnego robił to proszę o info
        gdzie "dał znać"
        • bluegrazyna Re: To nie wiesz, co robić, policja, skarbówka 15.10.08, 13:15
          taksówkarze mają kasy fiskalne i indywidualnie rozliczają sie w
          skarbówce .
          A kasa fiskalna jest po to ,aby można było stwierdzic ,czy nie
          wchodząw VAT !!!
          Każdą operację muszą nabic na kasie fiskalnej !! automatem wychodzi
          paragon!!!
          • Gość: komo takich co trąbią na kazdym skrzyzowaniu jest wielu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 13:55
            wczoraj jakis idiota w niebieskim kango trąbił co chwila,bo
            widocznie bardzo mu się śpieszyło,a nie każdy jechał w tym kierunku
            co on.Mam w nosie czyjs pospiech,jezdze zgodnie z prawem o ruchu
            drogowym.
    • Gość: art Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 14:05
      znam tego barana... to niestety mój sąsiad... cwaniaczek i tyle, ale
      każdy cwaniaczek trafi na większego od siebie, to tylko kwestia
      czasu :)
      • Gość: zuza Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.2.142.142.tvksmp.pl 15.10.08, 18:27
        Pewnie jechał po klijenta ,dlatego tak sie spieszył bo jak juz ma kurs z
        klijentem to juz im sie tak nie spieszy.
    • Gość: zlotowa Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.trustnet.pl 15.10.08, 20:22
      Szkoda ze nie zrobilem Ci zdjecia jak rozmawiales przez komorke na
      srodku skrzyzowania zamiast jechac. NAPRAWDE MOZNA SIE WKURZYC
    • Gość: zlotowa Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.trustnet.pl 15.10.08, 20:27
      Prawdziwy z Ciebie....jezeli na srodku skrzyzowania rozmawiasz przez
      komorke a pozniej wypisujesz obrazony takie KLAMSTWA
      • Gość: bywalec [...] IP: *.adsl.inetia.pl 15.10.08, 21:04
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • wegier34 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 15.10.08, 21:24
        Gość portalu: zlotowa napisał(a):

> Prawdziwy z Ciebie....jezeli na srodku skrzyzowania rozmawiasz przez
        > komorke a pozniej wypisujesz obrazony takie KLAMSTWA

o czym ty mówisz człowieku?!?! jeżeli to jesteś naprawde ty a nie jakiś troll
        netowy to masz ciekawy sposób prowadzenia auta, jeżeli już nie wiesz kogo
        zaczepiasz! Przypomnij sobie lepiej sytuacje na światłach - zielona strzałka w
        prawo to też znak stopu ... proponuję ci jakieś valium .. a co do paragonu, nie
        zamierzam nigdzie tego zgłaszać - częstochowa małe miasto i poczta pantoflowa
        nie ma litości. Albo zmień podejście do pracy albo zmień pracę.
        niepozdrawiam
        • Gość: juz nie echo Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 195.16.88.* 15.10.08, 21:35
          Przestałam zamawiać taksówki z Echo Taxi po kursie z tym Panem.
          Jego prostacki podryw mnie bardzo zdenerwował. Teraz widzę, że nie tylko ja się
          zraziłam do niego.
          • Gość: Tadek Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.08, 21:41
            To teraz wystarczy dzwonic i prosic wlasnie o tego Pana, bo to moj
            znajomy, a jak ku...s przyjedzie to niech czeka sobie, telefonu od
            korporacji nie odbierac:)
            • Gość: hehehehe Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.prenet.pl 17.10.08, 00:53
              powiem wam ze niezla reklame gosciowi zrobiliscie hehehehehe polowa ciekawskich
              jak to polak teraz specjalnie bedzie chciala jechac z tym gosciem zeby to
              sprawdzic hehehehehe a on tylko bedzie zarabiac hehehehe
              • Gość: D Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.enion.pl 17.10.08, 07:25
                No i co twoim zdaniem to reklama ha ha ha to jak chcesz to moze tobie taka
                reklame zrobic?
                Moim zdaniem dobrze ze piszecie o takich ludziach i o takich przypadkach.
                Takie zachowanie trzeba tepic a takich troli w taxi prawdziwe ZLOTOWY to sie
                powinno izolowac.
                Ja ostatnio jade ul. Warszawska a tam zlotowa w Audi 100 pcha sie mi na tylek
                doslownie, wyprzedza na skrzyzowaniu i przejsciu dla pieszych na wysokosci ul.
                Cmentarnej. To jest żenada zeby Zlotowy tak jezdzily !!!
                Piszcie tu o takich typach i podawajcie ich numery bo jestem przekonany ze
                policja tez to czyta i sobie notuje, pozdro
                • Gość: gość Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.rev.masterkom.pl 17.10.08, 08:22
                  Gość portalu: D napisał(a):

> Piszcie tu o takich typach i podawajcie ich numery bo jestem
                  przekonany ze
                  > policja tez to czyta i sobie notuje, pozdro

człowieku,w jakim ty świecie żyjesz??Po pierwsze czasy społecznych
                  donosów dawno minęły a po drugie chcesz żeby policja na podstawie
                  wpisów z forum ścigała "łamiących przepisy" ??To jeszcze zaproponuj
                  taryfikator dla takich "bandytów" <lol>
                • Gość: gosc Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.08, 13:55
                  skoro stosujesz takie epitey wobec ludzi jak np "zlotowa" to nie
                  zaslugujesz na nic .Jestes chamem i slusznie ze nikt cie nie lubi i
                  ci nie ustepuje.To jest zenada ze takie kolki jak ty maja dostep do
                  internetu !!!
          • ameli-a Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 18.10.08, 09:23
            Gość portalu: juz nie echo napisał(a):

> Przestałam zamawiać taksówki z Echo Taxi po kursie z tym Panem.
            > Jego prostacki podryw mnie bardzo zdenerwował. Teraz widzę, że nie tylko ja się
            > zraziłam do niego.

Też miałam wątpliwą przyjemność jechać z tym podstarzałym plejbojem.
            I chociaż na pewno jest o wiele starszy od mojego ojca też robił mi niedwuznaczne propozycje.
            • Gość: lee Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 09:37
              najpierw robicie eksperymenty dzwoniac po jakies Echa,Tele i takie
              tam.A zadzwoncie po 96 24 i macie spokoj ,nikt was nie oszuka,nie
              przewiezie zle,przyjedzie kierowca znajacy miasto i uprzejmy.Sami do
              siebie mozecie miec pretensje
              • Gość: xxx Do gość IP: 83.19.54.* 18.10.08, 09:54
                kołek to jesteś ty znając rzycie to pewnie twój kolega z pracy i wielce go
                bronisz a morze wieczorkiem razem ja jakieś bara bara chodzicie w twoim
                mieszkaniu....

Ja nie korzystam z tego środka transportu odkąd zapłaciłem za kurs z parkitki na
                grosz 50zł bo tyle niby wskazał licznik więc nie okłamujmy sie dobrze
                oszukujecie i żerujecie na ludziach kturzy cieżko pracują na te 50zł.
                • Gość: gosc Re: Do gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 14:04
                  kolego "xxx" gdzies ty sie ortografii uczyl ? Ktury{ hi hi hi } to
                  nauczycie nauczyl cie tak pieknie pisac ?
              • Gość: x Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.2.141.164.tvksmp.pl 18.10.08, 11:17
                Jak masz cierpliwość żeby czekać długo na TAXI to się z tobą zgadzam. Ja
                korzystam z 9626 i też jest super i są szybsi, jeżeli chodzi o czas dojazdu do
                klienta od Inter
                • Gość: lee Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.08, 14:05
                  jak moga byc szybsi skoro maja o polowe taksowek mniej ?
                  • jagoda98_1 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 14:35
                    wcale nie są tacy szybcy jak piszesz kiedyś moja znajoma zamówiła tam taksówkę i
                    czekała 15 min to już raczej przesada a w echo nigdy mi się to nie zdaRZYŁO
                  • jagoda98_1 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 14:42
                    DOKŁADNIE JAK MOGĄ BYĆ SZYBSI KIEDYŚ MOJA ZNAJOMA ZAMÓWIŁA TAM TAXI I CZEKAŁA 15
                    MIN W ECHO JESZCZE NIGDY MI SIĘ TO NIE ZDARZYŁO TAK ŻE POLECAM USŁUGI TEJ KORPORACJI
                    • nissan_skyline Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 14:55
                      jagoda98_1 nakrzyczała:

> DOKŁADNIE JAK MOGĄ BYĆ SZYBSI KIEDYŚ MOJA ZNAJOMA ZAMÓWIŁA TAM TAXI I CZEKAŁA 1
                      > 5
                      > MIN W ECHO JESZCZE NIGDY MI SIĘ TO NIE ZDARZYŁO TAK ŻE POLECAM USŁUGI TEJ KORPO
                      > RACJI

Kochane dziecko neostrady...

1. Pisanie duzymi literami w internecie uwazane jest za krzyk... a wiec uspokoj sie.
                      2. Czas oczekiwania na taksowke jest uzalezniony od bardzo wielu czynnikow i np w swieta czasem trzeba czekac ponad godzine, a w sylwestra korporacje wylaczaja telefony i realizuja tylko zamowione wczesniej przejazdy, a wiec nie wymadrzaj sie.
                      3. Slowo "takze" piszemy oczywiscie lacznie, ale skad Ty masz to wiedziec, skoro nie skonczylas jeszcze szkoly...
                      • Gość: jagoda981 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.centertel.pl 22.10.08, 16:04
                        dla twojej informacji to szkołę już dawno skończyłam czego nie można wyraźnie o
                        tobie skoro piszesz o mnie kochane dziecko neostrady a do własnego zdania każdy
                        ma prawo widocznie twoje jest trochę ograniczone
                        • nissan_skyline Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 16:22
                          Gość portalu: jagoda981 napisał(a):

> dla twojej informacji to szkołę już dawno skończyłam czego nie
                          > można wyraźnie o tobie skoro piszesz o mnie kochane dziecko
                          > neostrady a do własnego zdania każdy ma prawo widocznie twoje
                          > jest trochę ograniczone

Widac nie kazdy jest w stanie nauczyc sie podstaw jezyka polskiego nawet jesli
                          skonczyl szkole.

Niestety dla Ciebie, ilosc bledow gramatycznych i semantycznych, jak rowniez
                          brak znakow przestankowych i uzycia duzej litery na poczatku zdan, dowodzi
                          Twojego ograniczenia w zakresie wyksztalcenia.
                          • jagoda98_1 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 17:51

Dzięki Pani POLONISTKO proponuję spojrzeć na własną pisownie szczególnie w
                            TWOJEJ ostatniej wypowiedzi ale cóż zamiast tematu który jest tu poruszony
                            wolisz poprawiać błędy w pisowni to zmień sobie stronkę i udaj się do szkoły
                            dyktanda poprawiać.
                            • nissan_skyline Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 21:15
                              Chyba jednak uczyli nas innej polszczyzny... ja w mojej wypowiedzi nie widze bledow.

A brak znakow diakrytycznych to nie jest blad w netykiecie, ulatwia za to
                              czytanie wszystkim tym, ktorzy z roznych powodow nie maja polskich czcionek.
                • bluegrazyna Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 19.10.08, 13:48
                  A ja od ubiegłego tysiąclecia korzystam z 361 19 19 .
                  dzieWczyny ,które przyjmują zlecenie są miłe .a taksówkarze o
                  ustalonej godzinie przyjezdzaja .
                  I jeszcze nikt mnie nie naciągnał na kasę
                  POLECAM
                  • Gość: dsf Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.08, 15:52
                    Ja tez z nimi zawsze jezdze i ciagle albo rachunku nie ma albo
                    mieszaja w ustawieniach stref na niekozysc klienta. Przyzwyczajenie.
    • Gość: xxxx Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.2.140.209.tvksmp.pl 19.10.08, 19:28
      Jeździ również taki łysy albinos ciemnozielonym sharanem, również
      nie polecam, chyba z euro taxi.
    • Gość: marta Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.21.pl 19.10.08, 22:48
      To nie jeden przypadek w tej firmie. osobiście jechałam echo taxi
      zielona mazdą, kierowca to narwany napaleniec!! Niebacząc na moje
      uwagi proponował jakieś wycieczki za miasto. Złozyłam skargę na tego
      pana, oczywiście nie dostałam żadnej odpowiedzi, gdy po 2 tygodniach
      pojawił się pod moim domem zrezygnowałam z usług firmy echo taxi. A
      co do pań na centrali, trudno mi uwierzyć, że ktoś nazwał je miłymi,
      chyba same o sobie tak piszą....
      • jagoda98_1 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 14:14
        a ja od zawsze korzystam z usług echo i aż mi się nie chce słuchać tych bzdur co
        tu wypisujecie jeżdżę z nimi od paru lat zresztą nie tylko ja i nigdy nie
        zdarzyła się podobna sytuacja zawsze są na czas zawsze dostaje rachunek a co do
        pan z centrali to dziewczyny są mile czego wyrażnie nie można powiedzieć
        niestety o pani bo na podstawie jednego incydentu który podobno miał miejsce
        ocenia się ogół o ile w ogóle coś takiego się zdarzyło bo raczej jest to wątpliwe
      • Gość: justyna Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.centertel.pl 22.10.08, 16:18
        co do pań z centrali - jeszcze nigdy na mnie nie nakrzyczały ,co zdarzało się
        już w innych korporacjach, kiedy zdenerwowana próbowałam dowiedzieć się kiedy
        będzie moja spóźniona taksówka,przeciwnie - zawsze wszystko wyjaśniły ,a nawet
        same dzwoniły z przeprosinami co było miłym zaskoczeniem.Co do kierowcy zielonej
        mazdy - sympatyczny pan z dużym poczuciem humoru - współczuje mu takiej sztywnej
        klientki jak ty no cóż kierowca nie wybiera.Zawsze korzystam z echo taxi ,czasem
        zdarzają się spóźnienia ,ale jak tu się wyrabiać przy stanie częstochowskich dróg.
    • Gość: r Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.cec.eu.int 20.10.08, 16:14
      Polecam 0800 400 400 - ni pamietam jaka to korporacja :) Goscie
      zawsze ubrani pod krawatem i nigdy mnie nie naciagneli. kiedys
      jechalem Euro i gosc jeazdzil jakims gratem z lat 80-tych jeszcze i
      najezdzal na babcie podrozujace Taxi :/ Zero szacunku dla klienta
    • Gość: boberek Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.08, 21:25
      Kilka lat temu mialem dzwonka z taksowka. Lysy kolo w okularkach, obszarpana
      beta, probowal mnie wkrecic, ze to moja wina. Przyjechala policja, okazalo się,
      ze kolo jechal nie swoja taksowka, mial zabrana licencje, prawo jazdy - 38 pkt
      karnych w dniu wypadku. Pozdrawiam, gosc ciagle jezdzi, czesto pod donkiem.
      Wychylimy za szerokie drogi hehe.
    • ex-samantha Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 20.10.08, 21:28
      Postanowiłam zabrać głos mimo, że w tym temacie zostało użytych
      wiele określeń, które mi się nie podobają. Bulwersujące jest jednak
      to, że skarga na jednego człowieka (nie wiemy czy słuszna i jakie są
      motywy "oskarżyciela") przerodziła się w nagonkę na całą firmę.
      Trudno na podstawie sądu odnośnie jednostki wyciągać wnioski na
      temat wielu ludzi, którzy tą korporację tworzą. Widać jednak, że
      niektórym przychodzi to z dziecinną łatwością i używają tego typu
      uogólnień. Proszę się zastanowić czy naprawdę taksówkarze oszukują
      was zawsze, czy są niemili, czy jeżdżą starymi gratami. Jeśli
      odpowiedź będzie twierdząca proszę udać się do specjalisty :)
      • Gość: warlock Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 195.205.202.* 20.10.08, 23:06
        Jesli z dziesieciu-siedmiu mnie oszukalo ,byli nie mili,smierdzialo od nich
        wczorajszym alkocholem oraz byli chamscy to moge prosic od Ciebie numer do
        specjalisty ?
    • Gość: SPOKO. Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.trustnet.pl 20.10.08, 23:45
      do wegier34 dawniej jak nie bylo netu to bralbys stary krede albo
      wiadro farby i pod oslona nocy mazal paszkwile na plotach i
      garazach. przeciez oskarzony nie moze sie bronic.A inni mimo ze tez
      nie znaja sprawy chetnie sobie poplotkuja.Jeszcze inni chca swojej
      firmie zrobic reklame.A twoj sposob wyrazania sie(wegier34)oslabia
      twoja wiarygodnosc.Ja ci nie uwiezylem.Moze nie cierpisz szybszych
      samochodow-zal mi cie.Widze ze masz kompleksy-moze sie jeszcze
      dorobisz i polubisz siebie ,A WTEDY I INNYCH:
      • nissan_skyline taxi numer boczny 631 sc1133c bmw 21.10.08, 10:42
        Zadziwiajace, ze to juz trzeci post broniacy tego taksowkarza z sieci trust.net....

Ja tam nikomu nie zazdroszcze posiadania szybkiego samochodu, zwlaszcza BMW, ktore nie jest w wersji M...

Z tego co pamietam byl juz jeden taki "watazka" stajacy na postoju taksowek pod DonKichotem BMW, Feliks bodajze... a teraz wyglada na to ze rosnie nam drugi ;)

Zal... ludzie mysla ze jak kupia czarny samochod marki BMW to zaraz wszyscy posikaja sie ze strachu... zeby to jeszcze byly nowe modele panowie... zeby to jeszcze byly M-ki, ale niestety.
        To byloby zbyt wiele, przeciez wiekszosc taksowkazy ma zasade "szpan tanim kosztem" ;)
        • wegier34 Re: taxi numer boczny 631 sc1133c bmw 21.10.08, 12:46
          nissan_skyline napisała:

> Zadziwiajace, ze to juz trzeci post broniacy tego taksowkarza z sieci trust.net
          > ....
          >
          > Ja tam nikomu nie zazdroszcze posiadania szybkiego samochodu, zwlaszcza BMW, kt
          > ore nie jest w wersji M...
          >
          > Z tego co pamietam byl juz jeden taki "watazka" stajacy na postoju taksowek pod
          > DonKichotem BMW, Feliks bodajze... a teraz wyglada na to ze rosnie nam drugi ;
          > )
          >
          > Zal... ludzie mysla ze jak kupia czarny samochod marki BMW to zaraz wszyscy pos
          > ikaja sie ze strachu... zeby to jeszcze byly nowe modele panowie... zeby to jes
          > zcze byly M-ki, ale niestety.
          > To byloby zbyt wiele, przeciez wiekszosc taksowkazy ma zasade "szpan tanim kosz
          > tem" ;)

@up właśnie sam miałem pisać że trustnet ... ale widzę ludzie nie są głupi ....
          @panie taksówkarzu - tak latałbym z farbą i pisał wszędzie bo chcę żeby ludzie
          poznali takich jak ty, aż w końcu nie wyginie wasza moda na gangsta from rosja
          .... poza tym jak sam zresztą wiesz jeżdzę polonezem - przeszkadza ci to?
          Przepraszam że panu przeszkadzam na drodze ....
          @ex-samantha - skoro ludzie narzekają to może jest w tym ziarnko prawdy? Może
          pora pomyśleć o inwestycji w samochód i samego siebie a nie wysyłać ludzi do
          poradni? Ale trzeba przyznać że 50% naszych taxi są w porządku - zadbani i
          kulturalni, dlatego ja stały klient echo właśnie zmieniam korporację.
          • nissan_skyline Re: taxi numer boczny 631 sc1133c bmw 21.10.08, 14:00
            Wegier34, mam nadzieje, ze przynajmniej kilka, kilkanascie osob zastanowi sie
            dwa razy zanim wsiadzie do samochodow takich "watazkow", a moze pozniej ich
            znajomi tez przejrza na oczy i bohater tego watku odczuje to w kieszeni.
            Czestochowa to nie jest duze miasto i teraz w dobie internetu moze sie to okazac
            dla niektorych "uslugodawcow" znamienne.

pozdr.

ps. sorry za literowke w "taksowkaRzy".

i ps2. sa oczywiscie uczciwie pracujacy ludzie w tym zawodzie, ale mysle ze ta
            niewyzyta seksualnie (bo widac musza odreagowac w inny sposob) garstka ma
            niekorzystny wplyw na reszte obracajaca sie w tym srodowisku.
            • Gość: mała Re: taxi numer boczny 631 sc1133c bmw IP: *.tvksmp.pl 22.10.08, 17:26
              Przepraszam-nie rozumiem.Dlaczego taksówkarze są przez Ciebie
              opisywani jak podgatunek?To normalni ludzie,kim Ty jesteś żeby
              stwierdzać czy są "wyżyci seksualnie"?Co,sprawdzałeś?
              • nissan_skyline Re: taxi numer boczny 631 sc1133c bmw 22.10.08, 18:02
                Gość portalu: mała napisał(a):

> Przepraszam-nie rozumiem.Dlaczego taksówkarze są przez Ciebie
                > opisywani jak podgatunek?

Nie widze w swoich wypowiedziach takiego stwierdzenia... tym bardziej slowa
                "podgatunek".

> To normalni ludzie,kim Ty jesteś żeby
                > stwierdzać czy są "wyżyci seksualnie"?Co,sprawdzałeś?

Przeczytaj watek od poczatku. Jesli ktos szpanuje samochodem, para sie tanimi
                podrywami i grozeniem innym uczestnikom ruchu drogowego to logicznym wnioskiem
                jest to, ze w ten sposob probuje udowodnic swoja (niespelniona) meskosc, badz
                brakuje mu intelektu na to aby zaimponowac plci przeciwnej w inny sposob....

ps. Zeby byla calkowita jasnosc, wszystkie moje wypowiedzi sa na temat
                "watazkow" w beemkach, a nie wszystkich kierowcow taksowek.
        • bartek_cz-wa Re: taxi numer boczny 631 sc1133c bmw 21.10.08, 15:08
          Wiesz czemu wszystkie posty broniące taksówkarza są z sieci trust.net.Bo właśnie
          ta siec dostarcza internet do bloku w którym mieszka owy pan taksówkarz.I pewnie
          to on sam pisze te posty.
    • ex-samantha Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 21.10.08, 22:38
      wegier34 napisał:
      "skoro ludzie narzekają to może jest w tym ziarnko prawdy? Może
      pora pomyśleć o inwestycji w samochód i samego siebie a nie wysyłać
      ludzi do
      poradni? Ale trzeba przyznać że 50% naszych taxi są w porządku -
      zadbani i
      kulturalni, dlatego ja stały klient echo właśnie zmieniam
      korporację."

Do weiger 34 - Poradnia.... heh, moja wypowiedź trącała o nutkę
      ironii. (nie wszyscy załapali) Moim zdaniem dobrze, że poruszyłeś
      sprawę na forum jednak ludzie troszkę się zagalopowali w swoich
      osądach. Tylko o to mi chodziło. Jak już powiedziałam wcześniej nie
      lubię uogólnień i myślenia stereotypowego. Mam nadzieję, że sprawca
      całego zamieszania poniesie konsekwencje swego niestosownego
      zachowania.
      • Gość: gość Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.rev.masterkom.pl 21.10.08, 22:44
        a ja w dalszym ciągu będę się upierał że forum to nie miejsce na
        wylewanie żali.czemu wegier nie złożyłeś pisemnej skargi w siedzibie
        korporacji??
        • Gość: hehehehe Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.prenet.pl 22.10.08, 01:02
          a ja akurat mialem takie szczescie ze dzis jechalem ta taksowka i tak jak
          powiedzialem, zrobiles gosciowi czysta reklame bo ja dla ciekawosci sie
          przejechalem i powiem Wam ze jeszcze raz sie przejade :) Gosc pelna kultura a co
          najwazniejsze autko bardzo czyste i zadbane pachnace az przyjemnie siedziec w
          takim aucie i do tego fotel bardzo wygodny a nie tak jak u niektorych taksiarzy
          syf kila i mogila i strach lupem jechac. A u niego widac ze samochod nie sypie
          sie i nie ma strachu nim jechac i kierowca jezdzi dynamicznie i bardzo dobrze,
          pelny komfort jazdy :) wiec nie wiem o co Ci chodzi kolego? I zaplacilem tak jak
          na liczniku wyszlo. A i jak jechalem z nim to nikomu drogi nie zajezdzal i nie
          zauwazylem u niego jakis objawow nerwicowych. Wiec moze faktycznie musiales
          gosciowi podpasc no ale jak jechales polonezem to sie nie dziwie pewnie nie
          tylko jemu zaszedles za skore. Wlasnie dlaczego nie zozyles pisemnej skargi ?
          Pozdrawiam wszystkich forumowiczow
          • Gość: evila23 do hehehe IP: 193.138.241.* 22.10.08, 08:25
            gratuluję sformułowania "Wiec moze faktycznie musiales gosciowi podpasc no ale jak jechales polonezem to sie nie dziwie pewnie nie tylko jemu zaszedles za skore" ... bardzo dobrze odwzoruję twoją Ynteligencję .... mogę śmiało stwierdzić że wręcz nie odstajesz od samego bohatera tego tematu ....
            • Gość: hehehehe Re: do elvira IP: *.prenet.pl 22.10.08, 12:44
              dzieki serdeczne elvira czy jak Ci tam inaczej kolego ale widac ze nie znasz
              wszyskich postow na forum. Najpierw przeczytaj w calosci a potem postraj sie
              obiektywnie ocenic jezeli wiesz co to slowo znaczy. No ale zeby obiektywnie
              ocenic to tak jak ja to musisz jeszcze sie przejchac ta taksowka. Pozdrawiam
              wszystkich troli internetowych i i prosba do administratora o usuniecie tego
              watku bo za chwile beda tu leciec obelgi w rozne strony i roznych ludzi a
              przeciez nie po to jest to forum.
              • nissan_skyline Re: do elvira 22.10.08, 12:58
                Gość portalu: hehehehe napisał(a):

> dzieki serdeczne elvira czy jak Ci tam inaczej kolego ale widac ze nie znasz
                > wszyskich postow na forum. Najpierw przeczytaj w calosci a potem postraj sie
                > obiektywnie ocenic jezeli wiesz co to slowo znaczy. No ale zeby obiektywnie
                > ocenic to tak jak ja to musisz jeszcze sie przejchac ta taksowka.

Tak jak Ty, za kierownica starej beemki...?

> Pozdrawiam
                > wszystkich troli internetowych i i prosba do administratora o usuniecie tego
                > watku bo za chwile beda tu leciec obelgi w rozne strony i roznych ludzi a
                > przeciez nie po to jest to forum.

A przed chwila twierdziles, ze to swietna reklama, a teraz chcesz usuniecia
                watku? Czyzby zderzyly sie jakies kulki w glowie w koncu?
              • Gość: evila23 Re: do elvira IP: 193.138.241.* 22.10.08, 13:12
                brawo za klasyfikowanie ludzi według zamożności - skoro jeździ polonezem to już
                gorsza podkategoria? Życzę ci rozumu czasem i nie życzę ci żebyś kiedykolwiek
                musiał ledwo wiązać koniec z końcem - a jeszcze byłbyś obiektem drwin ....... a
                może by ci się przydała taka lekcja?
    • Gość: gość Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.prenet.pl 22.10.08, 08:42
      do wegier34.Żenadą jest to co wypisujesz.Kłamiesz,żadna tego typu
      skarga do korporacji nie wpłynęła,dlatego jesteś
      niewiarygodny.Dziecko to się wystraszyło,ale ciebie.Zero
      wychowania,obrażasz wszystkich,jesteś wyjątkowo bezczelny.Dam ci
      dobrą radę,ty wcale nie korzystaj z taksówek,przy twoim poziomie
      nienawiści przestań jeżdzić samochodem,może dzięki temu nikt nie
      zostanie skrzywdzony.
      • tadek_3 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 19:25
        Panie taksówkarzu, przeniósł się Pan ze swojego domku z siecią trustnet do
        teściowej czy przyjaciółki z siecią prenet? Na Pana miejscu nie zabierałbym
        głosu w tym wątku - może szybciej umrze albo przynajmniej nie będzie na szczycie
        forum - co chwały raczej Pani nie przynosi.
        • Gość: Gośc Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.prenet.pl 22.10.08, 20:53
          do Tadek 3.Z kimś mnie pomyliłeś.Wypowiadam się jako osoba
          postronna,ale wiem dokładnie,że wegier34 kłamie,nie składał żadnej
          skargi,jeśli jednak to akceptujesz,to gratuluję.Przypominam Ci że
          każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie.
        • ostatnisprawiedliwyczestochowy Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 21:00
          Niestety kolego ja tez naleze do sieci prenet i nawet nie wiesz, ile ludzi do tej sieci nalezy, wiec nie koniecznie musial sie przeniesc. Do nissan_skyline ktory(a)napisala() :
          >>ps. Zeby byla calkowita jasnosc, wszystkie moje wypowiedzi sa na temat
          "watazkow" w beemkach, a nie wszystkich kierowcow taksowek<< W takim razie pomyliles(as) watki ale ja Cie juz odsylam do prawidlowego, oto on: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=82906069&a=82906069
          • nissan_skyline Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 21:22
            >> Do nissan_skyline ktory(a)napisala() :
            >> ps. Zeby byla calkowita jasnosc, wszystkie moje wypowiedzi sa
            >> na temat "watazkow" w beemkach, a nie wszystkich kierowcow
            >> taksowek

> W takim razie pomyliles(as) watki ale ja Cie juz odsylam do
            > prawidlowego, oto on: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=82906069&a=82906069

Dziekuje za checi, ale ja nic nie pomylilem. Chodzi o tego taksowkarza, o ktorym mowa w pierwszym poscie i tego ktory staje pod DK. Tego drugiego widzialem podczas "akcji" gdy wyklocal sie z innym taksowkarzem o miejsce w kolejce... uwierz mi, to bylo jak gangsterka, a ewidentnie nie mial racji. Co sie odwlecze... jak to mowia, na pewno trafi na takiego co mu nie odpusci.
        • zawsze_e46 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 21:01
          tadek_3 napisała:

> Panie taksówkarzu, przeniósł się Pan ze swojego domku z siecią
          trustnet do
          > teściowej czy przyjaciółki z siecią prenet? Na Pana miejscu nie
          zabierałbym
          > głosu w tym wątku - może szybciej umrze albo przynajmniej nie
          będzie na szczyci.PANI LUB PANIE TADKU WYDAJE SIE PANU ZE POLEMIZUJE
          PAN ZE MNA.NIEMOZE PAN UWIERZYC ZE SA TEZ LUDZIE NORMALNI A NIE SAMI
          NAWIEDZENI KTORZY MUSZA PREZENTOWAC PANA PUNKT WIDZENIA.
          > e
          > forum - co chwały raczej Pani nie przynosi.
          • zawsze_e46 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 21:15
            MOJ NR JUZ ZNACJE ALE NIEMUSICIE WIEZYC TROLOWI PRZEBRANEMU ZA
            KSIEDZA ZAPRASZAM DO MOJEJ TAKSOWKI LADNE BMW Z 200 KONNYM SILNIKIEM
            I 8 PP (A WIEC SZYBKO I BEZPIECZNIE)FULL WYPAS,SKORA -ZWERYFIKUJ TO
            SAM-Z A P R A S Z A M
            PS.DO SASIADA BARTKA TY TO JESTES CWANIACZEK ALE MALY TAK ZZA PLECOW
            PODSZCZYPUJESZ MASZ PROBLEM TO PODEJDZ I POGADAJ.
            • nissan_skyline Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 21:26
              Caps sie Panu, Panie taksowkarzu zacial czy pierwszy raz w internecie jestesmy?
              • zawsze_e46 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 22.10.08, 21:36
                Gdybym nie mial zony i przyjacil jak podejrzewam pan, to siedzialbym
                tak jak pan przy kompie i plotkowal a ja tylko bronie swojej racji w
                sporze z obrazonym uczestnikiem ruchu a nie klientem.A pan z nissana
                tez mnie nie lubi? To ma pan okazie wlaczyc sie do obgadywania.CZUJ
                DUCH...
                • Gość: El Pablo Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 217.98.39.* 23.10.08, 13:02
                  Po kilku "przygodach" z taksówkarzami polegającymi na próbie
                  wyłudzenia ode mnie pieniędzy za kurs (np. z centrum - pl.
                  Biegańskiego na Parkitkę za 40 zł) podziękowałem
                  wszystkim "anonimowym usługodawcą" zamawianym przez ich info-linie.

Znalazłem bardzo prosty sposób na takich "cwaniaczków": zawsze
                  korzystam z usług tych samych taksówkarzy - wziąłem od chłopaków,
                  którzy okazali się uczciwi i negocjowali cenę (w dół oczywiście),
                  numery ich komórek i jeśli chcę gdzieś jechać, dzwonię do nich
                  bezpośrednio. Jeśli jeden nie jeździ, dzwonię do następnego itd. 3
                  numery w zupełności wystarczą. Cenę mam zawsze niższą niż jeżdżąc
                  taxą zamawianą przez infolinię...

...i uprzedzę głosy krytyki, że być może nie nabijają należności na
                  kasę fiskalną, że to nieucziwa komnkutrencja itd. - mówiąc szczerze:
                  MAM TO GDZIEŚ! Jeśli koleś się sprawdził, jestem jego klientem.
                • nissan_skyline Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 23.10.08, 13:35
                  Ma Pan racje podejrzewajac, ze nie mam zony ani przyjaciol, jak rowniez to, ze siedze przy komputerze...

Ja na takiej samej zasadzie podejrzewam, ze wegier34 napisal prawde, poniewaz nie widze logicznego powodu na to, aby klamal, nie widze co moglby na tym zyskac.

A tak jak napisalem we wczesniejszym poscie widzialem juz gangsterke w wykonaniu czestochowskiego "watazki", taksowkarza, a wiec ta historia nie wyglada na nieprawdopodobna.
                  • Gość: gość Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 94.251.133.* 23.10.08, 14:05
                    Ten "Częstochowski "watazka" z pod DK" to jest chyba ten wymieniony przez Pana
                    taksówkarza przyjaciel.
            • nissan_skyline Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 23.10.08, 13:48
              Nawiazujac do Pana pytania czy Pana nie lubie.

Zeby to stwierdzic musialbym Pana poznac, a jakos dziwnym trafem nie mam ochoty, ani czasu. Sa w zyciu przyjemniejsze sposoby spedzania go.

Natomiast pisanie, ze samochod ma 200KM i 8 poduszek powietrznych jest troche smieszne. W miescie jezdzac przepisowo rzadko jest okazja rozwinac predkosc konieczna do wystrzelenia poduszki. Konie mechaniczne zas licza sie dopiero na torze, ale tam pewnie nigdy Pan nie byl, bo rozumialby Pan, ze to BMW 200konne objedzie nawet Peugeot 306 po lekkim tuningu. Zapraszam jednak do sprobowania, nie bedzie juz potrzeby podnosic sobie adrenaliny w miescie.
              • zawsze_e46 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 23.10.08, 15:13
                Jezeli przeczytal pan wpis wegier34.Ten obrazliwy i chamskii
                klamliwy tekst.I jezeli ten poziom skargi trafia do pana to znaczy
                ze to po prostu pana poziom.Jezeli dziwi pana co chcial tym osiagnac
                to tlumacze oczywiscie chcial zaszkodzic mojej opini.Jak to
                taksowkarz smie mu zwracac uwage gdy rozmawia przez komorke na
                srodku skrzyzowania.to tak samo jak pan podobno mnie nie zna-to
                przekonajmy sie.KURS GRATIS DLA KAZDEGO KTO ZIDENTYFIKUJE WPISYWACZY!
                moze okaze ze sie znamy!!!
                • Gość: bluetooth Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 193.138.241.* 23.10.08, 15:39
                  powyższa sytuacja była ze mną i wydawało mi się że załatwiliśmy to ostatecznie
                  na ulicy i nie musimy robić tego publicznie? Było co było i na tym koniec chyba?

• nissan_skyline I co potem, kiedy juz mnie Pan zidentyfikuje ? 23.10.08, 16:22
                  zawsze_e46 napisał:

> Jezeli dziwi pana co chcial tym osiagnac
                  > to tlumacze oczywiscie chcial zaszkodzic mojej opini.

I co chcial na tym zyskac?

> Jak to taksowkarz smie mu zwracac uwage gdy rozmawia przez komorke na
                  > srodku skrzyzowania.

Rozumiem, ze Pan nie rozmawia nigdy przez komorke w czasie jazdy...

> to tak samo jak pan podobno mnie nie zna-to
                  > przekonajmy sie.

Bardzo Pan jest pewny siebie, czy tylko sila miesni czy tez pieniedzy...?

> KURS GRATIS DLA KAZDEGO KTO ZIDENTYFIKUJE WPISYWACZY!
                  > moze okaze ze sie znamy!!!

Podskakiwanie czasem konczy sie spotkaniem z sufitem.
                  • zawsze_e46 Re: I co potem, kiedy juz mnie Pan zidentyfikuje 23.10.08, 16:55
                    Nie skojarzylem.To pan jest wegier34 jezeli nissan ktorym pan jezdzi
                    jest terenowy i srebrny.To jestesmy w domu.
                    • nissan_skyline Re: I co potem, kiedy juz mnie Pan zidentyfikuje 23.10.08, 17:20
                      zawsze_e46 napisał:

> Nie skojarzylem.To pan jest wegier34 jezeli nissan ktorym pan jezdzi
                      > jest terenowy i srebrny.To jestesmy w domu.

Chyba w Panskim...

Nie ma sensu z Panem dyskutowac to rzecz jasna.

Nie jezdze na codzien Nissanem bo to samochod, ktorego uzywam tylko na torze, a wiec prosze nie niepokoic tego wytypowanego blednie wlasciciela srebrnego, terenowego Nissana.
                      Gdyby zadal Pan sobie choc troche trudu to wiedzialby Pan, ze Nissan Skyline to samochod sportowy, ale widze, ze nie przez przypadek Pan robi to co robi. Prosze sie tego trzymac, nie wroze Panu kariery w dziedzinach gdzie potrzebne sa inne zdolnosci poza obsluga kierownicy i pedalow...
                      • zawsze_e46 Re: I co potem, kiedy juz mnie Pan zidentyfikuje 23.10.08, 17:41
                        To jest pewne osoba z ktora mialem nieprzyjemnosc sie spotkac na
                        ulicy,prowadzila srebrny terenowy samochod.I pana zajadlosc
                        dotyczaca tego tematu potwierdza,niestety ze to pan.Moze koledzy
                        jezdzacy po miescie gdzies pana zauwaza,to bedzie i numer.I na 99%
                        bedzie to nissan-zobaczymy.
                        • zawsze_e46 Re: I co potem, kiedy juz mnie Pan zidentyfikuje 23.10.08, 18:05
                          A co do kojarzenia to musialem panu tlumaczyc jak krowie na granicy
                          co chce osiagnac czlowiek ktory kogos obmawia.jakos ta pana
                          inteligencja poszla sie przespac ?nie pan dobrze wie ze nawymyslal
                          pan bzdur i musi ich pan bronic.Nie watpie ze jest pan czlowiekiem
                          wyksztalconym, ale czy inteligentnym to ocenia wszystcy co to
                          czytaja.Przycisniety do muru uzywa pan tych samych metod oceniania
                          ludzi ,co pana kopia wegier34. Dlatego nie razily pana inteligenta
                          chamstwo i wulgaryzm uzyte w donosie.Tyle czasu poswieca pan na
                          polemike ze zwyklym taksowkarzem.Ja jestem dumny z tego co robie a
                          pan panie profesorze.Kim pan jest, prosze sie nie wstydzic i
                          przedstawic, wstydzic to sie trzeba tego co pan wyprawial na
                          ulicy.Obrazony ze wkoncu pana wyprzedzilem mimo ze tak mnie pan
                          blokowal.Maly czlowieczku !
                          • nissan_skyline Re: I co potem, kiedy juz mnie Pan zidentyfikuje 23.10.08, 18:46
                            Powiem tak, jesli Pan chce sie ze mna spotkac to oczywiscie nie bede uciekal bo po pierwsze bojazliwy nie jestem, a po drugie wyzwiskami na tym forum nie rzucam, za ktore moglbym sie wstydzic i obawiac.

Prosze sie jednak wykazac i samemu mnie odnalezc. Ma Pan wszystkie potrzebne ku temu dane. Prawdopodobnie bedzie to jeszcze latwiejsze dla Pana niz dla mnie, poniewaz srodowisko ludzi "scigajacych sie" jest w Polsce dosc niewielkie i raczej wiekszosc ludzi zna sie, przynajmniej z widzenia.

Z wulgaryzmami sie nie zgadzam i ich nie popieram, ale rozumiem, ze ludzie w momencie wzburzenia moga czasem "rzucic miesem", ja odnosilem sie tylko do zawartosci merytorycznej postow, nie wiem czy Pan to raczyl zauwazyc.

Nie czuje sie w zaden sposob przycisniety do muru, nie wiem skad Panu przychodza do glowy takie megalomanskie mysli. Swiat nie obraca sie wokol Pana osoby, prosze mi uwierzyc.

Widac jest Pan "niezwykly" skoro ten watek zyje tyle czasu, a polemika jest dobra jesli strony potrafia z niej wyciagac wnioski... mam nadzieje, ze i w tej sytuacji tak sie stanie, a przestanie Pan rozsmieszac czytajacych sugestiami konsekwencji spotkania sie w rzeczywistosci.

I na zakonczenie, jesli dla Pana zdarzenie na ulicy definiuje "malosc czlowieka" to co ja moge stwierdzic po tym co Pan osiagnal w zyciu?

Co Pan zrobil dobrego dla spoleczenstwa, na kogo wychowal Pan swoje dzieci, w jakim zakresie udziela sie Pan charytatywnie, spelnil sie Pan jako czlowiek? Co uprawnia Pana do tego zeby nazywac innych "malymi ludzmi"?
                      • zawsze_e46 Re: I co potem, kiedy juz mnie Pan zidentyfikuje 23.10.08, 19:15
                        Malosc rozumiem jako obmawianie ,podszczypywanie,plotkowanie i
                        ocenianie kogos ,kogo jak pan twierdzi niezna.Myslalem ze taki
                        sportowiec jak pan sie przedstawia,jest ponad to.Niestety lubimy
                        pogadac-obgadac kogos jak nas nie widac.Ja odwrotnie od pana
                        wstydzilbymsie plotkowac o kims kogo nie znam ,ale panu to nie
                        przeszkadza.Widac tu pan sie nadaje, i to sa panskie
                        osiagniecia.Gratuluje.Gdyby nie ta oszczercza obmowa nigdy bym tu
                        nie tracil czasu.W internecie jest jest co czytac.ale widze ze pana
                        to bawi.
                        • nissan_skyline Koniec. 23.10.08, 20:21
                          Z zasady nie publikuje swoich danych w internecie, to podstawowa zasada.

Widze, ze zmienil Pan ton i wypowiedz stala sie w koncu merytoryczna, cieszy
                          mnie to.

> W internecie jest jest co czytac.ale widze ze pana
                          > to bawi.

Tu przyznaje Panu racje.

ps. radze napisac do administratora forum prosbe o usuniecie watku poniewaz
                          znajduje sie w nim sporo Pana danych prywatnych.

pozdr.
                          • Gość: gość Re: Koniec. IP: 94.251.133.* 23.10.08, 20:35
                            Gdyby takie prośby były uwzględniane, to już dawno zniknąłby wątek o
                            Częstochowskich ginekologach, gdzie kobiety wyrażają opinie o lekarzach podając
                            nazwiska i adresy gabinetów. Połowa tych opinii jest niemiła dla lekarzy, ale
                            chodzi o to aby ludzie poznali różne zdania.
                            Pan taksówkarz policzył zawyżoną cenę za przejazd Panu z 1 postu i ludzie mają
                            prawo o tym wiedzieć - tak jak o niefachowych lekarzach.
                            Teraz gdy wszystkie korporacje mają takie same ceny za km, klienci mogą wybierać
                            sobie firmę gdzie są mili i uczciwi kierowcy, a nie jak kiedyś - może jest
                            niemiły, ale za to kurs tani.
                            • nissan_skyline Re: Koniec. 24.10.08, 16:00
                              Nie wiedzialem, bije sie w piers.

Czlowiek sie cale zycie uczy, dzieki.
                          • kierowfca Re: Koniec. 23.10.08, 22:27
                            Jeśli masz Skylinea to napisz jak dokonałeś tego cudu i go zarejestrowałeś w
                            Polsce? jeśli go masz to wiesz w czym rzecz :)
                            • nissan_skyline Re: Koniec. 24.10.08, 01:00
                              Wiem w czym rzecz, ale nigdy nie twierdzilem, ze go zarejestrowalem. Zreszta
                              napisalem wyraznie, ze nie jezdze nim na codzien.

Mylisz sie jednak myslac, ze nie ma konwersji. To nie jest zaden cud, mozesz
                              przeczytac o tym chociazby tutaj:
                              www.gtr.co.uk/forum/15310-left-handed-r34.html
                              • kierowfca Re: Koniec. 24.10.08, 18:16
                                Jakiś samobójca musiałby Ci podbić przegląd w aucie :) przekładka, ok ale nie w
                                aucie, które było produkowane jedynie w wersji z kiera po prawej bo to trudno
                                nazwać "profesjonalnym przełożeniem kierownicy" :) poza tym angliki po
                                przekładkę maja dziwną tendencję do samozapłonu ;) ale to tylko na marginesie :)
                                A jak masz po lewej to jeździsz nie przerejstrowanym co sugeruje z kolei, że nie
                                masz ubezpieczenia ;) ekstra jazda :) a Skyline nie jest jakiś wymiatający ;)
                                • nissan_skyline Re: Koniec. 24.10.08, 18:45
                                  kierowfca napisał:

> Jakiś samobójca musiałby Ci podbić przegląd w aucie :) przekładka, ok ale nie
                                  > w
                                  > aucie, które było produkowane jedynie w wersji z kiera po prawej bo to trudno
                                  > nazwać "profesjonalnym przełożeniem kierownicy" :) poza tym angliki po
                                  > przekładkę maja dziwną tendencję do samozapłonu ;) ale to tylko na marginesie :
                                  > )

Bledne zalozenia + cos tam slyszalem od kolegi ze szkolnej lawki, a reszty sie
                                  domyslilem....

> A jak masz po lewej to jeździsz nie przerejstrowanym co sugeruje z kolei, że ni
                                  > e
                                  > masz ubezpieczenia ;) ekstra jazda :)

Kolejny blad, Polska to nie jest jedyny kraj, w ktorym mozna kupic
                                  ubezpieczenie. Nie rozumiem jak taki znawca moze tego nie wiedziec.

> a Skyline nie jest jakiś wymiatający ;)

Nie, wcale...

"The car was built for the purpose of racing in the JTC Group A in Japan. It
                                  never lost a race - winning 27 races in a row from its debut, causing the series
                                  to be dissolved. The same essentially happened in the Australian Group A. It was
                                  the heaviest car in the series, yet it dominated through brute force paired with
                                  technology. The car was flat out banned from some endurance races in Australia.

The GT-R's history is filled with dominance in motorsports at every step to the
                                  point of being the cause of dissolving entire series and being banned from
                                  racing. No manufacturer in the world at that time could touch the GT-R. The
                                  technology of the R32 GT-R only saw minor improvements through the R33 and R34
                                  generations, yet it is still considered to be "high-tech" today - this is
                                  Nissan's mid-eighties technology."

Zrodlo:
                                  www.automotivearticles.com/123/motorsports_legend_nissan_skyline_gtr.shtml
                                  • kierowfca Re: Koniec. 24.10.08, 19:20
                                    To są fakty :) w Polsce nie widziałem jeszcze profesjonalnej przekładki :) a w
                                    Europie Zachodniej... to koszta powstrzymują nawet tubylców.
                                    Z tego co pamiętam to tylko w UK, Irlandii i na Cyprze zarejestrujesz auto z
                                    kiera po prawej, jak masz na ubezpieczenie tam to czemu nie zrobisz "super
                                    przekładki" :) ?
                                    Skyline jest szybki wśród seryjnych ale też bez rewelacji, miałem okazję się
                                    blisko z nim zapoznać i rewelacji ani adrenaliny we mnie nie wzbudził... Jeśli
                                    Tobie wystarcza to ok masz prawo, ale to nie jest jeszcze naprawdę szybkie auto :)
            • bluegrazyna Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 23.10.08, 15:23
              a cena za kurs z szpitala na Parkitce do estakady przy Alei Pokoju
              ile wynosi ???
              Ja zwykle płace około 25 zł a u pana ile ???
              • zawsze_e46 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 23.10.08, 16:13
                Napewno nie przekroczy 25PLN.Jezeli bede stal pod szpitalem ,albo
                estakada zapraszam. TEL.DO FIRMY 349625 koledzy takze za ta kwote
                pojada.
                • zawsze_e46 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 23.10.08, 16:44
                  Bedziemy na tej samej pozycji.Bo teraz pan ukrywa sie za ekranem
                  monitora.Moze ja pana opisze ,a znajomi pana doloza co wiedza,lub co
                  im sie wydaje.Zobaczymy czy bedzie pan tak pewny siebie.
    • Gość: korporacja Re:wegier34 IP: *.trustnet.pl 24.10.08, 16:21
      gdzie jest pana skarga? bo do firmy nic nie wplynelo.jezeli byl pan
      klientem to wszystko jest w komputerze firmy.:zapraszamy:jezeli sie
      pan nie zglosi bedzie koniecznosc zawiadomienia policji o
      szkalowanie dobrej opinii firmy
      • nissan_skyline Re:wegier34 24.10.08, 17:49
        Nastepne dziecko neostrady...

Policje, to zawiadamia sie o przestepstwach sciganych z KPK.

W tej sytuacji mozesz co najwyzej zlozyc pozew z powodztwa cywilnego. Prawnik
        prowadzacy sprawe na pewno ladnie zarobi, a szanse na wygrana mizerne,
        zwlaszcza, ze korporacja nie jest tu przedmiotem zainteresowania. Mam nadzieje,
        ze macie przewidziane spore zasoby na obsluge prawna :)

Ludzie, nauczcie sie czytac ze zrozumieniem!
        • Gość: aga Re:wegier34 IP: *.54.171.22.tvksmp.pl 24.10.08, 20:35
          a ja od zawsze korzystam z uslug 34 362 55 55 i jestem bardzo zadowolona.
          Wczoraj jak zamawialam taxi,( a nie korzystalam z ich uslug dobre kilka
          miesiecy) to nawet juz o adres sie nie pytali. Nigdy nie bylo spoznien, nikt
          mnnie, nie oszukal. Uwazam, ze Lider to najlepsza koroporacja w miescie.
          • Gość: Gosc Re:wegier34 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 11:22
            Lider ! ch cha ha najgorsza to sie zgodze .A te ich samochody tylko
            Echo ma gorsze.96 24 zadzwon i zobacz roznicen.Nie bedziesz musiala
            pchac poloneza
          • Gość: do goscia buraka Re:wegier34 IP: *.trustnet.pl 25.10.08, 12:38
            naprawde strasznie musi byc w waszych firmach liderze i interze ze
            wykorzystujecie chamski i klamliwy wpis (wegier34 nigdy nie byl
            klientem taxi i nie skladal skargi)aby zareklamowac swoje uslugi.Nie
            zastanawiasz sie buraku dlaczego pozniej nie ma szcunku dla
            taksowkarzy.sami sracie we wlasne srodowisko. Ludzie czytajacy to
            mysla o calym srodowisku.I nawet wpisy niby w imieniu klientek(to
            widac)to szczanie we wlasne pory.Napewno mielisci wielokrotnie
            prawdziwego klienta ktoremu wydawalo sie ze placi o zlotowke czy dwa
            za duzo mimo paragonu,i opisze cie tu w tej pie...,nie zycze ci
            tego ,ale powinniscie sie zastanowic
            • rosomak67 Re:wegier34 25.10.08, 13:54
              Nie dziwię się, że węgier34 nie złożył zawiadomienia ( o ile to prawda, bo
              podejrzewam , że złożył - tylko taksówkarze to kolejne środowisko, które nie
              potrafi zrobić porządku od wewnątrz ), ale nawet jeśli nie złożył to jest to
              uzasadnione czytając cały wątek. Pan taksówkarz grozi nawet forumowiczom, za
              niemiłe mu wpisy, to co by było gdyby gość podał dane i adres przy zgłoszeniu ?
              Nie odnoszę wrażenia, że wątek szkodzi całemu środowisku, gdyby zaglądał Pan na
              to forum wcześniej to wiedziałby Pan, że częstochowianie od dawna uważają
              kierowców taksówek i autobusów za najgorszych uczestników ruchu, niesympatyczni,
              którzy nigdy nikogo nie przepuszczą a sami się wszędzie wpychają, trąbią i
              zajeżdżają.
              A jeśli chodzi o opinię na Pański temat, to wyrabiał Pan ją sobie od wielu lat.
    • Gość: gość Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.anonymouse.org 24.10.08, 21:23
      nic nowego, jak każdy taksiarz heh
      • Gość: Gosc Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.08, 15:44
        jak oglnie wiadomo najlepiej i najgrzeczniej jezdza ludzie ktorzy
        dojezdzaja do pracy 15 minut .Potem 15 minut wracaja do domu czyli
        robia rocznie moze jakies 5 tys km.A potem pouczaja taksowkarzy i
        innych zawodowych kierowcow.
      • Gość: taksówkarz Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.51.57.211.tvksmp.pl 28.10.08, 00:46
        Tak się jakoś składa że pracuję w zawodzie taksówkarza jeżdżąc po
        mieście Częstochowa. Bez zbędnego reklamowania siebie i firmy
        napisze że samochód mam z reguły czysty, z klaksonu z reguły nie
        korzystam bo nic tym nigdy na drodze nie zyskałem, działalność
        zarejstrowaną zgodnie z Kodeksem, NIP, Regon, zafiskalizowana
        kasę....jeżdżę duzo wychodząc z założenia że przecież sam decyduje o
        tym ile chcę zarobić, a zarobić dużo = jeździć dużo. Na codzień
        jestem pogodnym człowiekiem, uprzejmym i uśmiechniętym i po
        przeczytaniu w całości tego wątku dochodzę do wniosku że jednak
        jestem gburem od którego capi wczorajszym alkoholem, podrywam w
        najprymitywniejszy z prymitywnych sposobów swoje pasażerki, naciągam
        ludzi, nie wydaje paragonów ani rachunków, jeżdżę zdezelowanym
        rupieciem i ogólnie jestem pałą. Większość niestety generalizuje w
        ten sposób, a w taksówce czasem też zdarza się klient który "ma
        zawsze rację". Niestety większość z klientów nie rozumie wogóle na
        jakich zasadach działa taksometr i jak nalicza kwotę za przejazd i
        potem jest polemika a częściej agresja i kłótnia, trzaskanie
        drzwiami podczas gdy ja naprawdę NIC NIE ZROBIŁEM!!! Nie bronię ani
        nieoskarżam nikogo w tym wątku....Pozdro dla poukładanych po fachu
        kolegów i normalnych klientów.
        • Gość: evila23 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 193.138.241.* 28.10.08, 09:23
          proponuję się wczytać w posty normalnych odpowiedzi w tym temacie - wszyscy
          zgodnie twierdzą że czarne owce się u was też zdarzają (jak wszędzie), które
          powodują że ludzie zaczynają generalizować ... także proszę się nie przejmować i
          pracować po "swojemu" - ludzie to docenią.
          A tak ogólnie to raczej nie proponuję podbijać tego tematu przez samego bohatera
          - nie przynosi to pozytywnego skutku dla niego samego.
    • Gość: taxi Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.centertel.pl 29.10.08, 10:39
      Też jestem kierowcą taksówki i pewno jestem stary,wredny,pijany,śmierdzący,złodziejem któremu się pracować nie chce i pewno w aucie jestem bez spodni w różowych stringach dla taniego podrywu, no cóż najlepiej stawiać wszystkich pod jedną kreską .A tak naprawde nie wiecie gdzie co składać i jak co chodzi.A jak ktoś ma coś osobistego do kogoś to powinien w inny sposób to załatwić a nie osądzać wszystkich.Dla nerwowych proponuje kupić granat dla rozerwania się troszeczke.Pozdrawiam
      • Gość: alejaja Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 193.138.241.* 29.10.08, 10:53
        hihihihihhihih
        • Gość: wariat Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: 193.138.241.* 29.10.08, 10:56
          co to wnosi do dyskusji???
          • Gość: zofia Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.eranet.pl 29.10.08, 13:11
            Niewytrzymalam, tutaj chyba cala rodzina z wegier i znajomi wypisuja
            bzdury. Czy wy naprawde myslicie ze ktos kto czyta te wpisy uwaznie
            nie wie o co chodzi?.Przecierz ten niby pokrzywdzony oszukal na
            forum ze zlozyl skarge i ze ma czekac na sad kolezenski (ktory
            nawiasem mowiac wykpil)w nastepnym wpisie laskawie donosi ze nie
            zlozy skargi.Zaskoczyl ze to da sie zweryfikowac.Jezyk tego
            jegomoscia jest ponizej krytyki,ale to nie oburza,ba jest tlumaczony
            nerwami ale nie pisal chyba tego w samochodzie.gosc jedzie rowno po
            wlascicielach sam. marki bmw ze to gangsterka.Taksowkarzom zabrania
            uzywania tej marki-moze sam jest gangsterem.I od razu uprzedza
            wszystkich ktorzy mogliby byc innego zdania ze to trole.
            Ja osobiscie jestem klientka tej firmy od dwoch lat.Jasne ze
            korzystalam z uslug innych firm,ale w 361 19 19 jestem bardzo
            zadowolona .Potwierdzam bardzo mile panie,i taksowka ktora czeka na
            mnie ,a nie odwrotnie.Polecam ,zycze wiecej rozsadku, pozdrawiam.
          • Gość: taxi Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 IP: *.centertel.pl 29.10.08, 22:00
            Już wyjaśniam.Dla niektórych ludzi taksówkarz jest leserem i zboczkiem,jeden
            przypadek opisany w necie i już jest panika.Kolega który to zaczął robiąc młyn
            na taksówkarzy którzy z tego żyją, powinien wiedzieć gdzie się składa skargę tak
            naprawde jak został oszukany, po to są kasy fiskalne żeby nie było takich
            zdarzeń ale jest tak mądry że tego nie wie i woli wyzywać.A co do samochodów to
            każdy jeździ takim jaki komuś się podoba a nie że ludzie chcą żeby takim
            jeździł.Nikt nikomu nie karze wsiadać do BMW.PARODIA.To wiec stwierdzam po nie
            których opisach zawsze będziemy najgorsi ze społeczeństwa.Ale mnie to wa..
            .Pozdrawiam.
    • tommy182 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 15.05.15, 14:17
      Ale piszecie głupoty wszyscy taxowkarze pracują jak i wy zamiast chlać i imprezować oni pracują a wy wiecznie się targujcie za piwo wejściówki wam nie obniżają a z Taxi się targujcie to ze ktoś się spieszy to każdemu się zdarza
    • wnerwiona84 Re: O S T R Z E G AM taxi numer boczny 631 sc1133 17.03.19, 01:37
      Szanowny Panie takie sytuacje mają niestety miejsce do dzisiaj, nie wypowiem się o numerach Panów dokładnie nie zapamiętam , ale w większości interesują się klientami a nie pracą , zbierają info i tym owym mięsem jakim są ploty częstują się na postojach gdzie podobno mają płacone za pracę Ciekawe czy za obgadywanie i obrażanie innych Prezes Firmy płaci im jakieś premie hm nie wnikam Internetowi wyjadacze nie muszą w to wierzyć Ja tylko piszę co się wyrabia i czego byłam świadkiem osobiście .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka