looooooook Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 10.03.10, 20:26 polecam gabinet Aldental jak nie lubię nie cierpię nienawidzę chodzić do dentysty tak po 2 wizytach tam mogę polecić tą firmę czy jak to tam nazwać wszystkim. pierwszy raz w życiu byłem przez dentystkę tak profesjonalnie i bezboleśnie obsługiwany. wszyscy mili uprzejmi gorąco polecam www.aldental.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
gbureq Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 27.03.10, 23:02 czy ktos moze mi napisac cos o dr. Stolarskiej z Armii Krajowej, czy ktos u niej leczyl moze zeby?. A o doktorze Wroblu chirurgu szczekowym, bo go polecano Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśś Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.10, 11:14 Ja bym gorąco poleciła dr Helenę Agnieszkę Kmieć- u takiego dentysty jeszcze nie byłam.Obsługa w pełni profesjonalna- doktor tłumaczy krok po kroku jaka czynność bedzie wykonywać czy ewentualnie coś może nas zaboleć czy nie- także jesteśmy w pełni świadomi tego co robi. Ponadto Pani doktor jest osobą przemiłą, zawsze z uśmiechem na twarzy, ma świetne podejście do dzieci- leczyła mojego młodszego brata który u innych dentystów nie chciał nawet otworzyc buzi a teraz z ochotą siada na fotel dentystyczny. Cena też nie jest wysoka w przeciwieństwie do innych- doktorów zdzierców:) u których byłam. Gabinet jest na ul . Kiedrzyńskiej 64- przy przejeździe kolejowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candeo Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.12, 11:49 Szanowni Państwo, zazwyczaj szukając stomatologa pytamy o opinię rodzinę lub znajomych, a także przeglądamy informacje w internecie. Po przeprowadzeniu takiego „śledztwa” wybierzmy się do gabinetu, by samodzielnie ocenić lekarza. Wybierając stomatologa warto dowiedzieć się, czy posiada specjalizację, jakie ukończył kursy oraz z jakich materiałów korzysta podczas zabiegów – jeżeli są one gorszej jakości, może to oznaczać, że leczenie nie gwarantuje pełnego sukcesu. Ważna jest także współpraca z renomowanym laboratorium techniczno-dentystycznym. Rozejrzyjmy się po gabinecie, poczekalni. Sprawdźmy, czy jest w nim czysto, czy stomatolog podczas badania zakłada jednorazowe rękawiczki i maseczkę. Zorientujmy się także, czy, poza podstawowym wyposażeniem, placówka dysponuje również dodatkowymi urządzeniami, jak mikroskop stomatologiczny czy rentgen. Ważne jest także to, jaką opieką otacza nas personel jednostki. Dobry znak to zatrudnianie przez stomatologa wykwalifikowanej pomocy dentystycznej. Koniecznie zapytajmy też o zasady możliwej pomocy w nagłych przypadkach. Sprawdźmy także możliwości bezpiecznego parkowania Poznańskie Centrum Stomatologii Candeo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbychu Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.96.244.147.tvksmp.pl 11.01.12, 22:35 oldent na nowowiejskiego, naprawdę fajny gabinet/dentysta, polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.96.244.147.tvksmp.pl 11.02.12, 17:49 Oldent na Nowowiejskiego 11 polecam! Nie pamietam telefonów... Panowie znają się na rzeczy, moim zdaniem najlepsi w Cz-wie!!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.2.140.10.tvksmp.pl 28.09.10, 15:22 polecam OLDENT na Nowowiejskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.2.140.10.tvksmp.pl 03.10.10, 17:15 Oldent na Nowowiejskiego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mruczuś Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.centertel.pl 16.11.10, 17:39 To chyba trochę nieładne podawać się za pacjenta i pisać w kółko to samo. Komuś się bardzo nudzi w gabinecie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marhanna Re: Gabinet za ZANA IP: *.centertel.pl 31.10.10, 10:58 Czy wolałabym taniej? Pewnie. Ale już wolę dopłacić niż użerać się z tańszymi dentystami, którzy nie mają podejścia do dzieci i wizyta zawsze wiąże się ze łzami, awanturami, krzykiem i bólem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicki.1 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.10, 19:50 Prosze odwiedzić gabinet pani dr. Sychniak-Załęskiej na Rakowie ,tam pani znajdzie to czego pani szuka, fachowość miłą atmosferę i przyzwoite ceny . Odpowiedz Link Zgłoś
addicted16 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 18.07.11, 00:14 ja odradzam Sychniak Załęską. Zniszczyła mi zęba!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ww Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.dynamic.lte.plus.pl 13.02.13, 16:27 Sychniak -rećko -załęska i takie tam ......o stomatologi pojęcia niema ale na facetów oko to takie że SZOKKKKKKKKKKKKKKK!jEDNYM SŁOWEM NIEDOKSZTAŁCONE GRUBE I ORDYNARNE BABSKO!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 80.50.138.* 17.11.10, 07:30 Ja polecam Duodent na Krasińskiego i p. Karolinę. Jest naprawdę bardzo miła, moja 3 letnia córka uwielbia do niej chodzić (na szczęście nie miała jeszcze leczonych ząbków więc może dlatego) Przychodnia ta ma umowę z NFZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc7 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:14 Witam wszystkich. Mam pytanie czy ktoś korzystał z usług ortodonty w Dentarii ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.10, 15:20 Witam. Mam pytanie czy ktoś korzystał z usług ortodonty w Dentarii ?? Jakie macie opinie?? Odpowiedz Link Zgłoś
alutka65 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 23.11.10, 00:05 człowieku tylko nie dentaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 14:19 witam. tylko nie!! zbyt ogólnie!! nie ortodonta czy nie dentaria w ogóle?? czemu macie takie opinie?? proszę o odpowiedź. Musze do ortodonty mój obecny lekarz po trzech latach nic mi nie zdziałał muszę dokończyć leczenie ale gdzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.net.stream.pl 23.11.10, 20:32 Ja polecam dr Izabelę Nowak, która ma gabinet stomatologiczny na ul. Dekabrystów. Jest naprawdę dobra, bezbolesnie i profesjonalnie leczy zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaś Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 11:07 Ja byłem w zeszłym tygodniu na Stromej 12 i powiem jedno ceny nie są niskie ale przynajmniej nie czułem się jak u rzeźnika. Osobiście bardzo polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muminkowa Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.centertel.pl 26.02.11, 13:49 tak :) pani dr Konkolska jest bardzo miła i kompetentna, a przy tym szalenie sympatyczna (jest Czeszką i czasem mówi z bardzo zabawnym akcentem, np. ortodontićny aparatek :))) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.11, 19:44 Pani Justyna Sadkowska, najlepszy stomatolog . przyjmuje róg Dąbrowskiego a Racławicka na 3 piętrze w Jantarze. Super profesjonalistka. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alexis Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.54.174.45.tvksmp.pl 16.03.11, 09:55 A ja polecam Dr Wierciachowicz, przyjmuje na Starzyńskiego 6, wielu dentystów "poznałam " w życiu, ale ten jest najlepszy. W końcu znalazłam jakiegoś, gdzie chętnie chodzę i "robię" wszystkie zęby. Jak ktoś chce nr to podam, lub niech poszuka w necie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maćko Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 212.87.246.* 16.03.11, 21:15 Nikt chyba nie polecał Ars dentu to ja polece, profesjonalna poradnia. Jestem z nich i ze swoich zębów zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmmmmm Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.cz2.com.pl 16.03.11, 23:32 Oj wrócił wątek .....w dentariiii pustki ...hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfd Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 00:12 raczej brak wolnych terminów ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.cz2.com.pl 17.03.11, 00:24 brak terminów.... hmmm ulotkti po przedszkolach szkołach... zapracowani są (-; Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfd Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.dynamic.chello.pl 17.03.11, 00:37 Ty a co on ci zrobili że tak ich życie marketingowo gospodarcze śledzisz ? Pochwal się to się wszyscy pośmiejemy. Chyba że to taki fetysz nie lubisz dobry gabinetów dentystycznych ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.cz2.com.pl 18.03.11, 23:04 No cóż ? nie przypominam sobie żebyśmy byli na Ty, jeśli już mamy się śmiać to np. z tej Ortodontki - język polski trudny .....ciekawe czy ma Prawo Wykonywania Zawodu Lekarza na terenie RP? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfd Dentaria - super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 19.03.11, 16:42 Czyli co ortodontka czy cała przychodnia ? Bo ja się już pogubiłem. Prawda jest taka że jesteś z branży pracowałeś lub pracowałaś kiedyś w Dentari i masz problem z tym że już tam nie pracujesz. Bo na bank nie jesteś i nie byłaś lub byłeś Pacjentem. Ja w przeciwieństwie do Ciebie jestem pacjentem. I wiem jedno liczy się efekt leczenia a akurat w Dentari jest to widoczne. Bez bólu bez stresu bez obciążeń psychicznych dla moich dzieci. Natomiast ty się zastanów czy za szerzenie oszczerstw pod adresem kogokolwiek nie spotkasz się ze swoim byłym pracodawcą w sądzie za pisanie takich bzdur. Każda firma sprzedaje produkt w wypadku Dentari to zdrowe zęby bezboleśnie leczone. Ten wątek jest temu poświęcony a jak masz problem z byłym Pracodawcą lub z konkurencją to zainwestuje w swój gabinet i staraj się lepiej. Ilość czasu jaką poświęcasz na wpisy w tym wątku świadczy tylko o tym że chyba pacjenci nie dopisują. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania_3000 Re: Dentaria - super sprawa 20.03.11, 00:44 Całkowicie się z tobą zgadzam. Oceniajmy jakość a nie czyjeś problemy. Ja osobiście polecam Dentarie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: al Re: Dentaria - super sprawa IP: *.219.51.170.static.nsti.pl 07.06.11, 10:18 dentaria TAK dla dzieciaków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Dentaria - super sprawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 07:24 NIE dla portfela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erta Re: Dentaria - super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 08:38 po co takie głupoty gadasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczygulec Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.play-internet.pl 19.03.11, 23:31 Polecam dr.Turskiego Radka jest bardzo cierpliwym stomatologiem ja jestem Nim zachwycona to pierwszy lekarz któremu zaufałam.Poznałam bardzo wielu stomatologów z Częstochowy i Dla mnie On jest idealny dałabym mu nawet usunąć sobie zęba.Jest bardzo delikatny co w zawodzie stomatologa jest bardzo ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof cudowna dentaria IP: 193.138.241.* 21.03.11, 00:12 Ciekawe dlaczego odeszło stamtąd tylu stomatologów? Z dobrej pracy się nie odchodzi, to na pewno. Ludzie zarządzający tam pozostawiają wiele do życzenia, nasłuchałem się wielu niepochlebnych uwag na ich temat. Tworzą niby zgrany team, ale jeden drugiego utopiłby w łyżce wody. Przynajmniej by idiotów nie udawali bo się ludzie z nich śmieją:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajga Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.home.aster.pl 06.04.11, 08:41 Z synkiem to tylko do Dentarii - i nie ma żadnego "musi boleć", bo nie boli. Znieczulają za pomocą gazu rozweselającego, więc nie ma igieł, a podejście do dzieci mają fantastyczne :) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thh5h Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 193.138.241.* 06.04.11, 10:55 Sami są zresztą po swoim gazie rozweselającym, nie ma co ukrywać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdrt Dentaria - super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 10:26 Ja nie wiem czy nie widzicie że wasze głupie wpisy i tak nie działają ;) ??? Po prostu głupi czarny PR który nic nie zmieni. Tylko szkoda że robiony przez byłych pracowników. A pacjentów i tak to nie obchodzi. :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grytyt Re: Dentaria - super sprawa IP: 193.138.241.* 13.04.11, 12:39 Uuuuuuu, nie ma nic gorszego niż zła opinia wyrabiana przez BYLYCH PRACOWNIKOW. Pytam tylko dlaczego BYLYCH? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdrt Re: Dentaria - super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 13:00 Aaaa widzisz i wyszło szydło z worka. Czyli nie jest zła Dentaria tylko fakt że tam juz nie pracujesz i jest ci po ludzku żal bo wiesz że Dentaria jest bardzo dobrym gabinetem stomatologicznym. Właśnie przestałeś/aś być anonimowy - twoj wpis jest złamaniem regulaminu tego forum i potwierdza że to co piszesz na temat Dentari jest kłamstwem i tyle. PS: dzięki za twój adres IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grgter Re: Dentaria - super sprawa IP: 193.138.241.* 13.04.11, 13:14 Twój adres IP tez mamy:-) Ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Dentaria - super sprawa IP: *.dynamic.chello.pl 14.04.11, 12:40 Ciekawa rozmowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania_3000 Re: Dentaria - super sprawa 15.04.11, 11:15 A ja i tak tam będe chodzic z dzieckiem bo jest naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia81_Czewa Re: Dentaria - super sprawa IP: *.ssh.gliwice.pl 30.04.11, 20:08 Leczyłam zęby dziecka w Dentarii u Pani Doktor Żuławińskiej - z czystym sumieniem polecam każdemu komu zależy na bezstresowym i profesjonalnym podejściu do Waszych pociech. Nigdy wcześniej nie widziałam tak dobrze przygotowanego miejsca do leczenia najmłodszych. Duży szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malina123 Re: Dentaria - super sprawa dla DZIECI IP: *.pl 15.01.12, 12:21 W pelni sie zgadzam z pania powyzej. Moj synek grzecznie sie sprawuje przy pani doktor. Ma super podejscie do dzieci. I ten sprzet pewnietez odgrywa jakas role, bo dziecko nie przeraza sie na widok strzykawek... dlatego tez polecam wszystkim mamom z maluchami wizyte w dentarii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.11, 22:20 Ja chodziłem na Armi Krajowej - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 17.04.11, 15:11 A czy ktoś z Was leczył zęby u pani doktor Joanny Miszczyk z ulicy Kopernika? Czy tam jest drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrr Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.play-internet.pl 30.04.11, 21:30 Pani Alina Polak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka dentaria IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.11, 10:36 Dentaria to na najwyższym poziomie przychodnia stomatologiczna. Ceny są wysokie, ale nikt nikogo nie zmusza do leczenia właśnie tam. Terminy są pozajmowane bardzo szczelnie, więc to też już coś mówi. Podejście mają profesjonalne, nawet najstrachliwszego człowieka są w stanie uspokoić. Znieczulenia podawane komputerowe są bezbolesne. Dla spiętych dodatkowo dostępny jest gaz rozweselający. Jest to przychodnia posiadająca kompleksowy sprzęt i 100% fachowców. Nigdzie indziej nie pójdę. Z dzieckiem również tylko i wyłącznie tam. Ja już szukać dentysty nie muszę. Znalazłam idealnych w Dentarii. To jest moja opinia, gdyż tam leczę się z 100% satysfakcją i zadowoleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: dentaria IP: *.play-internet.pl 18.08.11, 23:37 tylko nie dentaria, ceny z kosmosu, a boli jak nie wiem. Dobry mają tylko wystrój wnętrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjentka Re: dentaria IP: *.a-plus.net.pl 23.08.11, 21:23 Póki co, nic mnie nie boli. Więc chodzę. Ceny wysokie. Obsługa pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszatnica Re: dentaria - fachowa obsluga IP: 69.31.50.* 28.09.11, 16:28 Popieram Panią powyżej - w dentarii obsługa pierwsza klasa. Wcześniej leczyłam się w przychodni, gdzie traktowano mnie jak ciekawy eksponat czy manekina do testowania „co się sprawdzi w tym przypadku”. To była totalna porażka. Parawan jeden obok drugiego. Ceny niskie, ale jakość t-r-a-g-e-d-i-a! Bardzo żałuję, że zaczełam tam leczyć zęba, ale jak zaczęłam to chciałam już go tam skończyć i to był błąd. Nie dość, że na każdej wizycie przy moim zębie „majstrował” kto inny to jeszcze dostałam zapalenia miazgi (koleżanka miała podobny problem, więc to chyba u nich już standard, taki gratis do usług...:/). Po 4 takich wizytach ostatecznie zrezygnowałam i postanowiłam iść do porządnego gabinetu. I właśnie poszłam do Dentarii. Ceny wyższe, ale mój ząb wyleczyli. Zrobiłam tu jeszcze dwie kanałówki i wszystko poszło bez zakłóceń. Nie czeka się w kilometrowych kolejkach, podejście do pacjenta jest takie jakie być powinno, ale przede wszystkim wiem, że wydaję pieniądze na konkretną, fachową pomoc a nie jestem modelem do nauki stomatologii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianka Re: dentaria IP: 65.126.16.* 10.06.13, 14:56 Według mnie jak w Częstochowie to wlasnie Dentaria, szczegolnie jak inni juz pisali, dla małych pacjetow. Ten kto pisal, że boli to chyba jakiś zawistnik, bo nie wyobrazam sobie, zeby w obecnych czasach w jakimkolwiek gabinecie dent. konać z bólu... no chyna, że kategorycznie zażyczymy sobie braku znieczulenia na własne życzenie :/ mnie tam nigdy nic nie bolało, nawet ostanio mają jakąś inną metode wstrzykiwania znieczulenia ze nawet tego prawie nie czuc. ja jak zawsze polecam Dentarię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulwers Re: dentaria IP: 132.247.174.* 18.07.13, 15:15 kobieto chyba z konkurencji jestes ze takie bzdety piszesz boli? dzisiejsi dentysci maja multum znieczulen do wyboru do koloru... wand-y, gazy rozweselajace, narkozy,,. no chyba ze ktoś z popedami sadomasochistycznymi chce robic zeba bez znieczulenia... dentaria - to uslugi z gornej polki, nowoczesna stomatologia wiec wiadomo, ze wiecej sobie licza za swoja prace. ceny nikt przed toba nie schowa - koniec jezyka za przewodnika... sie zbulwersowalam, bo ja mam bardzo dobre wspomnienia z dentarii i wiem, ze to dobrzy specjalisci, a oczerniac anonimowo w sieci jest latwo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimoza Re: dentaria IP: 186.238.48.* 15.02.12, 12:46 zdecydowanie potwierdzam. Od dentysty zawsze stronię póki tylko mogę i najczęściej idę dopiero kiedy już coś mnie boli... ale do Dentarii jakoś chętniej zmierzam. Rzeczywiście potrafią człowieka uspokoić. Fajna atmosfera. Pełen profesjopanlizm. Naprawdę świetny gabinet. Polecam takim strachliwcom jak ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashapola Re: dentaria 16.05.15, 15:26 Mega drogo-mega!!!. Byłam z dzieckiem raz-290 zł, teraz wyliczyli mi za stały ząb - 1400. Stomatolog dla bogatych, bo kto bogatemu zabroni. Odpowiedz Link Zgłoś
agata341980 Re: dentaria 23.05.15, 13:35 Polecam dentarię, bardzo dobra przychodnia, fachowa opieka. Polecam pana doktora Ciapińskiego, który bardzo szybko i sprawnie usuwa "ósemki". Odpowiedz Link Zgłoś
student854 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 24.08.11, 12:23 Śmiało mogę polecić gabinet Galeria Uśmiechu przy ulicy Boya Żeleńskiego. Bardzo miła i cierpliwa obsługa, bezbolesne i bardzo przyjemne zabiegi. Miałem tam nie tylko robione zęby, ale też wyrywane ósemki i szczerze polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jorgen Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.11, 14:44 To ja też polecę :) Właśnie jestem po wizycie o dr Justyny Knop(przyjmuje na Dąbrowskiego na przeciwko Sądu), nie będę już szukał więcej, miła grzeczna (tak tak, niektórym przydało by się więcej ogłady i grzeczności dla pacjenta) wie co robi, stara sie przedstawić różne możliwości leczenia. Pierwszy raz byłem jakieś 5 miesięcy temu, teraz kolejna wizyta i kolejny ząb. Jedyny problem to terminy, trudno do niej się zapisać :( Ceny przyzwoite (tzn tak mi sie wydaje rozmawiając z innymi) Polecam Telefonu nie będę podawał ale można sprawdzić na stronie www.justynaknop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katy Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.11, 21:03 Witaj. Ja osobiście chodzę do pani Małgorzaty Łuczkiewicz. Jestem z niej naprawdę bardzo zadowolona jak i zresztą reszta mojej rodziny. Zawsze w nagrodę dziecku daje jakąś zabawkę. Jest bardzo cierpliwą, miłą i grzeczną osobą. Poleciłam ją także moim znajomym i od razu założyli sobie u niej kartę pacjenta. Prowadzi bardzo szczegółowo kartę pacjenta. Potrafi tak dziecko zając rozmową, że nawet się nie zorientuje że ktoś mu grzebie w buźce :) Podaje Ci adres: Łuczkiewicz Małgorzata. Gabinet stomatologiczny 42-200 Częstochowa, al. Najświętszej Maryi Panny 32 lok. 15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka.0 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.ip.netia.com.pl 06.11.11, 15:27 rajdent kiedys mial dobra opinie,teraz nie wiem... A ja mam pytanie o ceny w dentari...Kazdy pisze ze wysokie,ale jak wysokie mniej wiecej sa? Tak orientacyjnie jak by ktos mogl napisac bede wdzieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.play-internet.pl 13.11.11, 21:40 bez 300 nie przychodź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.96.244.121.tvksmp.pl 22.11.11, 16:59 Witam bylam z corka w dentarii i za rozwiercenie dziury i zalozenia lekarstwa zaplacilam 170zl aha i + znieczulenie no i oczywiscie bajki sobie poogladala :) jak dla mnie jest tam za drogo teraz wole jezdzic na Lisniec kobitka mila a moja corcia sama wchodzi na fotel :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarodziejka.0 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.adsl.inetia.pl 22.11.11, 18:13 a gdzie na lisiniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assik Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.net-5g.pl 22.11.11, 21:20 Witam, właśnie dziś zaliczyłam pierwsze leczenie ząbka u mojej trzylatki. Było dużo lepiej niż się spodziewałam, a to dzięki doktor Katarzynie Kunickiej z Kadent na ulicy Pasteura (w pobliżu II Urzędu Skarbowego). Była to nasza druga wizyta, bo na pierwszej nic się nie dało zrobić. Mimo tego p. Kasia umówiła nas na kolejną wizytę, za pierwszą nie wzięła grosza i dziś mimo płaczu i marudzenia ząbek zaleczony. Co najważniejsze i cieszy mnie najbardziej, to że Majka chętnie zgodziła się na następną wizytę i opowiada wszystkim jak super było u stomatologa. Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenen Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.ice-net.pl 23.11.11, 07:50 A wiesz może czy u tej dr Kunickiej jest drogo? Jakie są ceny wypełnienia dla dorosłego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assik Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.net-5g.pl 28.11.11, 21:58 u dziecka płaciłam 80 a ja ostatnio 110 chyba, ale nie jestem pewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 91.210.242.* 22.11.11, 21:30 Potwierdzam. Dentaria ma ceny dwa razy wyższe niż w innych również całkowicie prywatnych przychodniach. Na szczęście jest z czego wybrać. Myślą, że ktoś jest gł.upi i będzie bulić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzoń333 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.ff.protectedgroup.com 15.12.11, 18:25 Bez przesady... ja się głupi nie czuję. Wolę zapłacić, ale wiedzieć za co płacę i mieć pewność co do tego, że wszystko będzie dobrze wykonane niż zapłacić (zapewne też nie małą kwotę) w jakimś innym prywatnym, niesprawdzonym dotąd przeze mnie gabinecie i się obawiać, że się wszystko rozleci... Może jestem za bardzo przyzwyczajony do Dentarii, ale tak mam, że jak już znajdę porządną firmę to później jestem jej stałym klientem i jakoś tego nie żałuję. Jak ktoś jest gotów szukać i ryzykować to proszę bardzo, jego wola. Nie mówię, że gdzie indziej też nie ma dobrych dentystów. Ale nikt nie ma prawa obrażać kogoś za to, że jest gotów zapłacić tyle i tyle, zwłaszcza kiedy tutaj moim zdaniem jakość jest adekwatna do ceny. Człowiek wie, że nie będzie zabaw z reklamacjami i nerwów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hej Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: 91.210.242.* 15.12.11, 19:50 Akurat tej pewności nie masz nigdy - chodzi mi o reklamację. Nawet najlepszej marki i nawet najdroższe buty mają prawo się rozlecieć. Chodzi o to, że dentaria robi sobie z klientów żarty proponując takie ceny swoich usług. A ja po prostu nie lubię jak ktoś sobie ze mnie robi ubaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nico Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 09:19 wszysto ok tylko jakość nie jest adekwatna do ceny bo znam dentystów uzywających dokładnie tych samych materiałów a cena niższa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ząbek Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.net.stream.pl 15.12.11, 20:48 A jakie macie opinie na temat BETA DENT na Wodzickiego 10 z góry dzięki pozdrawiam ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hirek Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.96.244.147.tvksmp.pl 31.12.11, 18:44 Polecam Oldent na Nowowiejskiego, znają się na rzeczy, działają tam bracia lekarz i technik w 100% polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 01.01.12, 20:01 Prosż o opinie dot. p. Krystyny Marianowskiej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.pke.pl 09.01.12, 14:30 Proszę o opinię nt. Pani stomatolog Marty Borczyk pracującej w Rajdent pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjent2 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.net.stream.pl 10.01.12, 17:45 Witam chciałbym się dowiedzieć o opinie na temat chirurga szczękowego doktora Krzysztofa Sośniaka z góry dzięki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
addicted16 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 15.12.11, 22:39 zgadzam się z tobą w 100% dr sychniak jest tragiczna!! Odpowiedz Link Zgłoś
grebinek Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 29.03.12, 17:51 Maciej Bilski na Armii Krajowej 1/3. Dobry, cierpliwy, miły, spokojny. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anetka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.net.stream.pl 11.06.12, 20:32 witam serdecznie właśnie dzis miałam pierwsza wizyte po porodzie w nowym miejsu u nowego stomatologa ze względu na zmiane miejsca zamieszkania...pacjentem jestem strasznym mam 26 lat przezyłam poród a do dentysty wchodze z bólem brzuch i łzami w oczach tak samo było dzis... az pani stomatolog chyba wyczułą sprawe i próbowała rozładowac moje emocje od usmiecu do usmiechu zastrzyk znieczulkajacy, borowanko i już kropka ;-) polecam z czystym, sumieniem pania dagmare jastrzebską-sowinska która przyjmuje na nfz w poliklinice na kosciuszki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
seniormartin Oszusci !!!!! 12.06.12, 19:29 UWAGA !!! Serwis telefonów komórkowych, który mieści się w II Alei Najświętszej Maryi Panny w Częstochowie w bramie koło biblioteki publicznej to zwykli OSZUŚCI udostępniający telefon osobom trzecim (zachowane smsy na telefonie), nie dbający o urządzenie (rysy na wyświetlaczu, który mieli naprawić), bezczelnie przekładając termin odebrania sprzętu (prawie 3 tygodnie) oraz kłamiąc iż komórka nie została jeszcze dostarczona do serwisu (???) gdy w tym samym czasie ktoś już korzystał z telefonu (zachowane zdjęcia). NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ PRZEKAŻ INNYM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa/pacjent Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.96.244.147.tvksmp.pl 08.07.12, 17:34 Polecam OLDENt na Nowowiejskiego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.12, 17:49 Polecam dr Kowalika na Warszawskiej 1. W Stomatologii Rodzinnej. Dobre podejście. Nic nie bolało. Super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowaklientka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.ingbank.pl 26.10.12, 16:25 Korzystam z usług Dentaria od niedawna, ale ceny sa bardzo wysokie, więc chyba zrezygnuje. Panie miłe, ale nie tylko tam można spotkać miłego i cierpliwego stomatologa. Za jedną wizyte 220, za kolejne po 160 - przesada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monicco Dr Żuławińska z dentarii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 13:45 Ja moge polecić panią Żułąwińską. Bardzo cierpliwa osoba, podchodzi do dziecka z wyczuciem, nie krzyczy, nie każe od razu siadać na fotel i sruu od razu znieczulenie i wiercenie - nie śpieszy się, zapoznaje z dzieckiem. Do tego fajnie jest wsyzstko zrobione pod względem wystroju - ładnie, bajkowo - malunki na ścianach. Leczę tam swoją dwójkę rozrabiaków i jestm bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Dłuciarz Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.13, 15:17 Wyrwać wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulki Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 20.01.13, 23:16 Nie polecam.Miła ta pani to może jest- ale mojemu dziecku założyła plomby SZARE !!!-JESTEM ZAŁAMANA.Nie dopytałam ,ale myślałam ,że już takie plomby nie istnieją a już na pewno nie zakłada się ich dzieciom.Dziecko czuje niesamowity dyskomfort smak i zapach metalu.Nie wiem co zrobić czy wyjmować te plomby i zamieniać na białe?????Po wizycie również dziecku zrobił się ropień na dziąśle , jesteśmy w trakcie leczenia tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. dr Sieja w Naszej Przychodni IP: *.czestochowa.um.gov.pl 01.02.13, 13:20 Szczerze polecam Panią doktor Sieja - w tej chwili przyjmuje w Naszej Przychodni przy Al. Wolności. Wcześniej chodziliśmy do niej z dzieciakami prywatnie /chyba przy Armii Krajowej/. W tej chwili ma podpisaną umowę z NFZ i dzieciaki do 18 roku życia leczy bezpłatnie! Za to samo nie płacimy ani grosza, bo opieka nie zmieniła się. Córka to panikara - pani doktor świetnie sobie z nią radzi :) Odpowiedz Link Zgłoś