Gość: Yamah Dentaria - zecydowanie polecam :) IP: 189.17.150.* 13.02.13, 15:42 Tamtejsi dentyści są naaprawdę cierpliwi, wiem co mówię, bo ja to jestem przypadek beznadziejny ;) Na widok fotela od razu zimno mi po krzyżu przebiega ;) Mają tam te fajne znieczulenia, co mniej bolą. Klimat miły, przyjemnie, ładnie, dokładnie wykonują leczenie kanałowe. W ogóle fajni ludzie, fajna przychodnia. Takie firmy można polecać :) Przy okazji, Pozdrowienia dla p. Żuławinskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Dentaria - zecydowanie polecam :) IP: *.dynamic.lte.plus.pl 13.02.13, 16:11 Obyście tylko nie trafilio na p.Izabele Sychniak -Rećko .Gdzie teraz przyjmuje to nie wiem ale jak najdalej od wulgarnego ,bezczelnego i drogiego babska.Z tego co teraz wiemy wyuczyła się za kase nie będac na wykładac ,zajęciach.Tatuś potencjalny złomiaz zapłacił za wszystko.Odradzam ... Odpowiedz Link Zgłoś
bojasaga p. Ewa Palka 01.03.13, 12:02 Najlepsza stomatolog do jakiej kiedykolwiek chodziłam! A chodzę do niej już od ok. 15 lat, podobnie jak większość mojej rodziny. Ostatnio przygodę z dentystą rozpoczął też mój 3letni synek. Wyleczył 3 ząbki, bez płaczu, bez stresu i bez żadnego znieczulenia! I co rusz przypomina sobie panią "dentyske" i chce znowu do niej jechać leczyć ząbki! P. Palka przyjmuje prywatnie w gabinecie przy ul Faradaya 53 www.rankinglekarzy.pl/lekarz/17026/Ewa-Palka/stomatolog/Czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
jack088 Re: Dentaria - zecydowanie polecam :) 21.12.15, 16:52 Dr Aleksandra Szczygieł, gabinet w Megasamie. Jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Dobry, cierpliwy stomatolog - Polecam IP: *.play-internet.pl 06.03.13, 17:48 Ja polecam Panią Renatę Kusiakiewicz - długo szukałam dobrego, cierpliwego stomatologa - u niej można się dosłownie zrelaksować na fotelu, do tego przemiła osoba - nigdy nie było jakiś problemów czy reklamacji...mój mąż największa boidupa zaciągnięty "siłą" po pierwszej wizycie stwierdził, że miałam rację. Gorąco polecamy. Dla zainteresowanych podaję stronę: www.diente.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alina Re: Dobry, cierpliwy stomatolog - Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.13, 19:25 Ja polecam gabinet Helmich na Szajnowicza.Swietne podjejscie pani doktor do dzieci,miła atmosfera i super sprzęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall anonim [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.13, 18:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karina Re: Dobry, cierpliwy stomatolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 23:34 Chodzenie do dentysty tez traktuje jako ostateczna ostateczność. Jak już musiałam iść to wybrałam się do Moniki Kowalik (www.stomatologiarodzinna.net/) bo miałam najbliżej. Przede wszystkim w odróżnieniu od mojej poprzedniej stomatoloszki nie czułam się przy niej taka spięta i tak robiła, że nie odczuwało się tak bardzo bólu. Jest dosyć spokojna i można się dowiedzieć od niej różnych ciekawych rzeczy w tematach zębnych. Odpowiedz Link Zgłoś
malboranka Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 25.03.14, 18:43 W Częstochowie jest stosunkowo dużo gabinetów stomatologicznych. Zwiedziłam już około, pięciu, ale jeden z nich przy Warszawskiej 1 jest naprawdę spoko, mogę śmiało polecić.. Prowadzą go Państwo Kowalik. Ceny są przystępne a prowadzone usługi na wysokim poziomie. Także ten gabinet polecam w pierwszej kolejności. Odpowiedz Link Zgłoś
eiskra.1 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 12.04.14, 01:05 Jeżeli chcą być Państwo na bieżąco z modą dziecięcą gorąco zachęcamy do polubienia Nas na Facebooku lub odwiedzenia nas w C.H. Jagiellończycy na I p. BOX 230 w Częstochowie . Znajdą tu Państwo sporo ciekawych propozycji co do ubioru naszych dzieciaków oraz będą na bieżąco z nowościami w naszym sklepie. Z pozdrowieniami Mamo, kup www.facebook.com/mamokupisz?ref=hl Odpowiedz Link Zgłoś
koziczki Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 24.04.14, 17:37 A jakie ceny u Kowalikow?? Odpowiedz Link Zgłoś
kikamarikamarikesz Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 09.06.14, 23:24 Byłem kiedyś u Kowalików. A dokładnie to u pani Kowalik. Fantastyczne podejście do problemów z zębami a sam gabinet bardzo fajnie urządzony co jest bardzo miłe. Co do cen to narzekać nie mogłem. Są może podobne jak u innych ale mają fajne programy takie jak raty czy zniżki odpowiednie. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_wiater Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 11.06.14, 10:52 To jest naprawdę cud że we wszystkich wątkach o stomatologii na forum wszystkie ostatnie wpisy dotyczą Kowalików i część pisana metodą kopiuj wklej pani doktor musi pracować jak maszyna że wszyscy mają te same odczucia przecież sama postów na forum nie umieszcza Odpowiedz Link Zgłoś
koci.byk Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 28.07.14, 13:23 Do niedawna leczyłem swoje dzieci w "Dentarii" - i - oprócz cen - nie powiedział bym złego słowa o nich. ... do niedawna. Jakiś czas temu córkę zaczął boleć ząb, niestety Dentaria nie miała wolnego terminu na szybko i poszedłem do innej pani Stomatolog (też dziecięcej) i co się okazało ?? Ano to, że zęby zakwalifikowane w Dentarii jako "do pilnego leczenia" - są ZDROWE! Córka miała 3 takie zęby i dentystka powiedziała, że ŻADEN z nich w życiu nie nadaje się do leczenia! Z tego wynika, że Dentaria po prostu naciąga na kasę. Po rozpytaniu wśród znajomych też wyszły kwiatki, bo okazało się, że dzieci, któe przychodziły do Dentarii ze zdrowymi zębami (od innych stomatologów) - okazywały się, że 3-4 ząbki są do pilnego leczenia - i to prędziutko! Dentaria na pewno ma full wypas klinikę i znakomitych dentystów, niestety ETYKA stoi u nich pod dużym znakiem zapytania.... Odpowiedz Link Zgłoś
joko-555 żenada 01.08.14, 15:22 W Dentarii za wizytę adaptacyjną bez zajrzenia 2,5 letniemu dziecku w buzię bo nie udało się namówić zapłaciłam 120 zł. Dziecko pokarmiło rybki, zobaczyło króliczki i jak robi się plomby maskotce, w cenie wizyty był plan leczenia do wykonania w trybie pilnym opracowany przez Panią stomatolog szacunkowo na 4380 zł (2 kanałowe, 12 wypełnień, 12 ozonowań, znieczulenie ogólne i profilaktyka ozonowa). A dziecko ma trzy czarne kropeczki na górnych ząbkach. Dla mnie żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
cream_0 Pani K. Marianowska ul.Lechonia nie polecam 04.08.14, 12:27 Dla p. doktor nie liczy się jakość, a ilość, pracuje im więcej pacjentów tym lepiej. 2 zęby nadają się do ponownego leczenia, wypełnienie wypadło już na 2 dzień po wizycie. Do tego źle dobrany kolor wypełnienia. Tam jest baardzo szybko, drogo, niesolidnie! Naprawdę ODRADZAM! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna12334 Re: Dobry dentysta 05.01.15, 13:09 Ja polecam OptimDent na Słomińskiego w Warszawie. Bardzo kompetentni lekarze a przy tym ceny do przełknięcia:) Nigdy wcześniej nie spotkałam się z takim zaangażowaniem lekarzy i higienistek. Nie tylko leczą ale uświadamiają człowieka! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz_xyz1 Re: Dobry dentysta 05.01.15, 15:18 Tyle iż sprawa dotyczy Częstochowy. Niby drobiazg ale dość istotny. Odpowiedz Link Zgłoś
menes2 Re: Dentaria - zecydowanie polecam :) 24.10.15, 20:51 Ja zdecydowanie polecam młodego ambitnego Tomasza Olka z Olmedu wyprowadził kanałowo moją 6 ze stanu krytycznego Odpowiedz Link Zgłoś
gienekemigrant1222 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 27.10.15, 18:51 Ze względu na moje wykształcenie, a przede wszystkim na moje niebanalne chody w Lidlu ostatnio otrzymałem propozycję nauczyciela religii w gimnazjum. Nie powiem, na religii to ja się znam. Jak byłem w Burkina Faso to poznałem voodoo. Wystarczy zrobić laleczkę i potem wbijać w nią szpileczki aby człowieka doprowadzić do stanu uśmiechem do sufitu. Ja jednak tego nie praktykuję. Wolę na przykład takiego człowieka wziąć na polowanie na koty osiedlowe, które bardzo złowieszczo wyszczerzają swoje kły na wszystkich lokatorów naszych bloków z wielkiej płyty. Odnośnie religii w szkołach to znam jeszcze Indi- ?Kali ma? i ?Czadu? ? ale to już nie wiem kurcze w jakim języku. Ale religii uczyć mogę. Po polsku umiem Bogurodzicę i Ojcze nasz , co siedzi po lewicy?i inne tam koronki. Gorzej będzie z Żydłakami i innymi Syryjczykam,i bo Koranu nie rozumiem i nie chcę. Już kolesia mojego Salmana Rushdiego chciały te gady z Rakowa załatwić. I musiał gość wyjechać do Anglii. Ale przeżegnać się umiem i w prawo i w lewo, jak nasze chorągiewki na wietrze i wszystkich kocham, bo jestem internacionalem. Mam mnóstwo propozycji pracy. W Simply, w Auchan, w Biedronce?umiem języki to dogadam się ze wszystkimi. Ostatnio taki śniady jakiś (pewnie Syryjczyk albo Żydłak?może jakiś Rumun albo najpewniej gad jakiś z Rakowa chciał mi sprzedać zegarek. Mówi do mnie: ?łykniesz sikora za stówę- bo świeżo zdjęty z wystawy?, a ja mu mówię, że nie łyknę , bo mnie straszne pragnienie wzięło za ziołem, które paliliśmy z Masajami w Kenii. Ach?to było zioło!!! Przedstawiły mi postacie bajkowe, rządowe, polityczne?I wtedy zrozumiałem : Gienek nie patrz na to, wszak jesteś szczęśliwym człowiekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jack088 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 21.12.15, 16:51 Dr Aleksandra Szczygieł, gabinet w megasamie. Jest wspaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
koziczki Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 25.12.15, 00:21 Ja polecam dr Helenę Kmieć z ul Kiedrzyńskiej. Dokładna i przemiła osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
baton1090 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 07.05.16, 22:47 Jeżeli chodzi o stomatologie dziecięcą, jakiś czas temu z moim 8 letnim synem byliśmy w Centrum stomatologicznym Medor przy Waszyngtona. Gabinety mają w centrum miasta więc mamy blisko. Syn miał próchnicę, bardzo bał się przed wizytą, jednak podejście Pani doktor uratowało sytuację. Zęby wyleczone, usługi ok i ceny również, dlatego od jakiegoś czasu systematycznie uczęszczamy na przeglądy okresowe. Na ich stronie jest trochę informacji i opisów przypadków nt stomatologii dziecięcej - medor.pl/oferta/stomatologia-dziecieca-czestochowa . Jestem zadowolony także stomatolog w Częstochowie godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
ferrante8 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 02.07.16, 23:35 Jak się zastanawiasz, to podjedź sobie na krzyżówkę Waszyngtona i Stryjeńskiej niedaleko al. NMP. Jak byłam jakiś czas temu to pierwsza wizyta kontrolna była za darmo. Dowiedziałam się co i jak, bez zobowiązań. Na początku szukaliśmy stomatologa na NFZ, jednak jak zobaczyłam ile trzeba czekać to zdecydowałam się tutaj. Dobry stomatolog w Częstochowie, można się umówić przez ich stronę medor.pl/oferta/stomatologia-czestochowa . Odpowiedz Link Zgłoś
judyta-11 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 27.08.16, 12:50 My chodzimy do Centrum Medor, jesteśmy zadowoleni medor.pl/oferta/stomatologia-dziecieca-czestochowa Odpowiedz Link Zgłoś
skxyyxks Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 09.03.17, 13:03 Jestem z poza miasta, jednak w potrzebie - ułamany ząb! Zostałem przyjęty przez Dr Joanne Miszczyk na ul. Kopernika 21 w Częstochowie . Mnie zaskoczyło, to miła atmosfera, człowiek czuje się jak w domu a nie w salonie gdzie jest przemiał 100os./dziennie Raz poszedłem do takiego kołchozu i niestety nie byłem zadowolony. Wracając do tematu Pani Dr jest rzetelna, wszystko potrafi wyjaśnić ale nie terroryzuje i nie naciąga a ząb został uratowany :) Odpowiedz Link Zgłoś
moonparis Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 23.07.19, 13:42 Witam ku przestrodze Mariusz Wcislo na Wodzickiego ! Dziadek chyba już za przeproszeniem nie dowodzi i nie wie co robi. Poszłam sprawdzic czy rzeczywiście jest tak świetnie jak słyszałam, pewna iż wszystko na to wskazywało poszłam. „Dr” zrobił mi zęba dodają na koniec wizyty „słoneczko jak będzie cię bolec to go poprawimy” czyli już z góry wiedział ze spieprzyl... gdy po wizycie zeszło mi znieczulenie myślałam ze umre z bólu dosłownie! Zadzwoniłam spytac się ci z tym robimy sekretarka odpowiedziała mai ze jutro jak z panem dr się zobaczę ro zdecydujemy i żebym sobie wzięła przeciwbólowe i wzięłam 4 ketonale i nie pomogło!! Myslam aby jechać na pogotowie ale odpuściłam temat i bardzo żałuje.. Na drugi dzień wywnioskowałam ze skoro mnie mało boli już to nie będzie go rudzka gdyż za 2 tyg lecę samolotem i nie będzie ryzykował.. a jednak zaryzykował mnie puszczając z takim zębem - w samolocie pod wpływem zmiany ciśnienia powtórka z rozrywki płakałam z bólu! Co się okazało ze moja kuzynka będąc u niego w tym sama czasie co ja i to samo ja spotkało. Przypadek ? nie sadze.. Po powrocie udałam się szybko na wizytę u innego dr którego byłam pewna ze nic złego mnie nie spotka i co się okazało ze ja otwarł zęba tam krew się lala i tobą nie był w stanie tego zatamować i wcale mi się nie dziwił ze nie mogłam wytrzyma z bólu.. może pan dr na internecie ma same dobre opinie bo te złe są z automatu usuwane? Hm Jak uważacie co powinnam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
moonparis Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 23.07.19, 13:55 I kosztowało mnie to 4 h leczenia 3 kanałów pod mikroskopem ceny już nie będę podawać .. Odpowiedz Link Zgłoś
moonparis Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 23.07.19, 13:44 Witam ku przestrodze Mariusz Wcislo na Wodzickiego ! Dziadek chyba już za przeproszeniem nie dowodzi i nie wie co robi. Poszłam sprawdzic czy rzeczywiście jest tak świetnie jak słyszałam, pewna iż wszystko na to wskazywało poszłam. „Dr” zrobił mi zęba dodają na koniec wizyty „słoneczko jak będzie cię bolec to go poprawimy” czyli już z góry wiedział ze spieprzyl... gdy po wizycie zeszło mi znieczulenie myślałam ze umre z bólu dosłownie! Zadzwoniłam spytac się ci z tym robimy sekretarka odpowiedziała mai ze jutro jak z panem dr się zobaczę ro zdecydujemy i żebym sobie wzięła przeciwbólowe i wzięłam 4 ketonale i nie pomogło!! Myslam aby jechać na pogotowie ale odpuściłam temat i bardzo żałuje.. Na drugi dzień wywnioskowałam ze skoro mnie mało boli już to nie będzie go rudzka gdyż za 2 tyg lecę samolotem i nie będzie ryzykował.. a jednak zaryzykował mnie puszczając z takim zębem - w samolocie pod wpływem zmiany ciśnienia powtórka z rozrywki płakałam z bólu! Co się okazało ze moja kuzynka będąc u niego w tym sama czasie co ja i to samo ja spotkało. Przypadek ? nie sadze.. Po powrocie udałam się szybko na wizytę u innego dr którego byłam pewna ze nic złego mnie nie spotka i co się okazało ze ja otwarł zęba tam krew się lala i tobą nie był w stanie tego zatamować i wcale mi się nie dziwił ze nie mogłam wytrzyma z bólu.. może pan dr na internecie ma same dobre opinie bo te złe są z automatu usuwane? Hm Jak uważacie co powinnam zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
obolikol Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 30.07.19, 16:42 Renata korn gdzieś na łudzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
victtero Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 25.06.21, 19:57 Witam, ja z czystym sumieniem polecam Elektoralną w Warszawie, sam dorabiam trochę km do nich ale to jedyni dentyści, których mój syn akceptuje i im ufa..Zawsze był z lekarzami problem, nawet znieczulenia sobie nie dał zrobić albo wybiegał w trakcie leczeń a teraz bardzo lubi stomatologów w tej klinice, potrafią go dobrze zająć i przekonać do usiedzenia na miejscu także super.. Odpowiedz Link Zgłoś
w_kwiecie_wieku Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 25.07.21, 15:36 Polecam centrum medyczne medidens na ul. brata alberta 42 - na ich stronie: medidens.pl można poczytać więcej o podejściu do pacjena - mają młody zespół specjalistów i nie naciągają na jakieś niepotrzebne rzeczy, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniczka90 Re: Dobry, cierpliwy stomatolog 07.11.21, 12:39 Doktor Tomasz Olek z Olmedical to przesympatyczny dentysta:) Dokładny i cierpliwy z idealnym podejściem do dzieci .Chodzimy do Niego z naszym synkiem. U poprzednich dentystów to były krzyki i histerie, a w Olmedical? Spokój i młody wchodzi do gabinetu z uśmiechem na ustach bo nie boi się już wizyt u pana doktora :) Odpowiedz Link Zgłoś