xxo 06.12.08, 18:29 Oprocz tego w 3 Alei bedzie EMPIK w Galerii Jurajskiej oraz jeszcze jeden w Auchan. Patrzac na dzisiejszy tlok widac ze przydadza sie, no i moze bedzie wiekszy wybor. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gustlik Re: Wkrotce beda 3 EMPIKI IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 18:35 Wybór czego? Przecież możesz zamówić co dusza zapragnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxo Re: Wkrotce beda 3 EMPIKI 06.12.08, 19:08 Zamowic to nie wszystko. Internet to nie wszystko. Milo jest samemu poprzechadzac sie i powybierac. Nie musisz od razu wszystkiego kupowac. Ksiazki czy czasopisma mozna poprzegladac i wybrac to co ci sie najbardziej podoba. Moze kolejnym pokoleniom wystarczy wirtualny swiat, gdy wszystko bedzie na ekranie, wystarczy sciaganie i zamawianie, beda w ogole siedziec w domach i nie widziec swiata bozego - jak w Matrixie. Mam nadzieje ze jednak wiele wciaz bedzie osob ktorym to nie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gustlik Re: Wkrotce beda 3 EMPIKI IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.08, 20:56 Poprzeglądać to nie wybierałbym się do Empiku - dla mnie to taki książkowy supermarket. Niewielkie pojęcie obsługi na temat literatury i lansowanie tytułów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The witcher Re: Wkrotce beda 3 EMPIKI IP: 94.251.140.* 07.12.08, 00:02 Fajnie bo lubię chodzić do empików a skąd takie info? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wkrotce beda 3 EMPIKI IP: *.icis.pcz.pl 07.12.08, 13:17 Ja tez lubie :) Slyszalem rozmowe szefowej EMPIKU. Poza tym mozna sie bylo domyslic - w galeriach tej wielkosci co Jurajska zawsze sa EMPIKI, a o Empiku w Auchan chyba juz pisano w GW ze bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The witcher Re: Wkrotce beda 3 EMPIKI IP: 94.251.140.* 07.12.08, 18:05 To super to będziemy dość dużo empików jak na nasze miasto ^^ A tak na marginesie wiadomo kiedy otworzą nową część w Auchan? Odpowiedz Link Zgłoś