Dodaj do ulubionych

Wrozek na ul. Kilinskiego

13.12.08, 11:27
j.w czy ktos byl i jakie wrazenia po wrozenia czy byliscie zadowoleni czy warto?
Obserwuj wątek
    • Gość: jagna Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 20:50
      a co to wróżek?że wróży?eee pierdoły
      • Gość: ktosiek Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.prenet.pl 13.12.08, 22:55
        nie naprawde jest tam facet ktory wrozy !
        • Gość: A JA IDE 17 GRUDNI Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.adsl.inetia.pl 13.12.08, 23:20
          DO P. Lucynki z Kielc.
          Kolezanka byla ostatnio i jest zachwycona.
          • Gość: jagna Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 08:09
            boję się trochę że powie mi cos okropnego,może nawet bym i poszła ale dowiedzieć
            sie czegoś niedobrego to chyba nie chcę...
            • Gość: x Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 11:35
              normalnie XIX w.. dziady, gusła, wróżby
              • kultowamimi Re: Wrozek na ul. Kilinskiego 14.12.08, 12:37
                Ja byłam , sprawdziłam , wszystko co mówi jest bardzo pozytywne , były tam też
                moja siostra i koleżanka i wszystkim nam mówił pozytywne rzeczy , trochę to
                podejrzane , że wszystkie będziemy bogate i spełnią się nasze wszystkie marzenia
                , nie wiem jak się do tego odnieść , ale muszę przyznać bardzo fajny poprawiacz
                humoru , ale czy wiarygodny ??? pożyjemy - zobaczymy :)
                • Gość: jagna Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.adsl.inetia.pl 14.12.08, 19:24
                  a mozna iść z ulicy czy trzeba sie umawiać?jakieś namiary można
                  prosić?
                  • Gość: bono ciemnogród i zacofanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 21:12
                    ludzie jest XXI wiek a tu gusła zabobony i czary mary :) , wróżbici (czytaj
                    naciągacze) kroją frajerów jak wlezie mentalnie to niestety 3/4 społeczeństwa
                    żyje w średniowieczu!!
                    założę się ze 100% z przesądnych i wierzących w wróżkę to katolicy :))
                    w sobotę do wózki a w niedziele do "księcia"...:))
                    • Gość: ? Re: ciemnogród i zacofanie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.08, 22:09
                      Miałeś kiedyś tarota w ręku? Widziałeś te karty? Tłumaczył ci ktoś co mówią o
                      tobie i do ciebie? Skąd wiesz, że gusła?
                      Nie dziwię się, że katolicy chodzą na tarota - kościół nie podaje z reguły
                      rozwiązań, tylko zdrowaśki do odklepania.
                      • Gość: bono Re: ciemnogród i zacofanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.08, 22:53
                        faktycznie mój los jest "zapisany" na jakiś kartach :)) - chyba tych do pokera
                        :)) ciemny ludku "?" zostań lepiej przy zdrowaśkach :))
                        • Gość: groźna:# Re: ciemnogród i zacofanie IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 14.12.08, 23:00
                          ja ci dam, zdrowaśką przez łeb za tego ciemnego ludka! i nie podskakuj mi tutaj! no.
                  • Gość: do Jagny Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 02:47
                    zadzwon do mnie 69437181 umowie \Cie na 17-tego
                    • Gość: ? Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.12.08, 08:32
                      Pan Wróżek? Proszę uprzedzać potencjalnych klientów, że muszą się z panem
                      zgadzać, bo inaczej dostaną wróżbą po pysku aż im w pięty pójdzie!
                    • Gość: ? Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 15.12.08, 09:12
                      cytat: "WIELKIE MISTERIUM TAROTA – ta technika wróżebna jest najgłębszą z
                      dotychczas stosowanych w mojej praktyce. Omawia kompleksowo dziewięć sfer
                      naszego życia. Wybiega też najdalej wskazując potencjały losu, które będą nam
                      towarzyszyły przez najbliższe lata."

Człowieku, co ty ględzisz?! Nie wiem, jaką techniką stawiałeś mi karty, ale
                      wysmoliłeś mi wróżbę na całe życie - bo chyba zwrot "do końca życia" jest jasny,
                      a tu piszesz o potencjałach na najbliższe lata!!! Czy Ty w ogóle uprzedzasz
                      klientów, że to potencjały??? Potencjał losu wyklucza stwierdzenie "do końca życia".

• maselko684 Re: Wrozek na ul. Kilinskiego 15.12.08, 12:51
                        no i prosze, sami "katolicy" sie tu wypowiadają, co to zdrowaśkami po łbach chcą
                        się nawzajem walić i ciemnotą się nazywają, a przecież było powiedziane, żeby
                        szanować bliźniego swego jak siebie samego...
                    • Gość: do Jagny Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 12:56
                      poprawiam numer

zadzwon do mnie 694371381 umowie \Cie na 17-tego
                      • Gość: jagna Re: Wrozek na ul. Kilinskiego IP: *.adsl.inetia.pl 15.12.08, 21:42
                        ok zadzwonię jutro po południu,a na którą godzinę?bo nie wiem czy w ogóle jest
                        sens, do 16 pracuję...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka