sk1975 20.01.09, 07:55 Mam pytanko co sądzicie o tym "wózku" tzn. GOLF V szczególnie interesuje mnie opinia z motorem 1.4 i 1.6 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vw Re: Volkswagenm Golf V IP: *.slowackiego.trustnet.pl 20.01.09, 08:40 wsamochód OK ale te silniki szczególnie 1.4 to za słabe są do tego auta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fufu Re: Volkswagenm Golf V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:54 Sadze ze jezeli twoj tlumik nie bedzie rysowal asfaltu to bedzie ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKL Re: Volkswagenm Golf V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:55 Lepiej w dizlu i skurze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do SKL Re: Volkswagenm Golf V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 11:09 UP ! hehe - "godny" rprezentant KŁOBUCKA ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Kłobucka Re: Volkswagenm Golf V IP: *.sfc.pl 20.01.09, 11:20 Samochód polecam w szczególności z silnikiem 1.9 TDI. Przejechałem swoim 130.000 km i wymieniłem tylko czujnik wody. Spalanie w mieście do 6,5 litra. Na trasie w 5 spokojnie można się zmieścić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKL Re: Volkswagenm Golf V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:13 A oleju i filtrow ty nie wymienial? Lo borze to teraz bede musial sie przerzucic na audi jak bede zmienial muj samochud. Nie daj borze trafie na grata od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sc Re: Volkswagenm Golf V IP: 80.50.130.* 21.01.09, 17:22 kup se pożondne auto np tico Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WQW Re: Volkswagenm Golf V IP: 77.87.120.* 20.01.09, 14:42 Jak każdy VW - bez jaj i polotu - nuda totalna - liftingowana stylistyka początku lat 90-tych. Ile lat planujesz używać go? Jak 15 lat to kupuj ... a jak za 3 latka planujesz podmianę to nie ma sensu kupować takiego "samochodu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 mazdę 3 kup... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:34 ...a nie to obłe coś, może i dobre są te samochody ale bez najmniejszego wyrazu, nudne jak flaki z olejem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass WOW, mazda 3 szczyt dizajnu buahaha 20.01.09, 23:27 Obydwa porównywalne dupowozy. Jeżeli już coś mówimy o eleganji i designie to Audi A3, BMW 3 lub Mercedes z tego segmentu. Ale... cena! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 Re: WOW, mazda 3 szczyt dizajnu buahaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 04:52 chodziło mi o ten sam przedział cenowy a swoja drogą beema czy merchol to wcale nie szczyt "dezajnu";), no ale o gustach sie nie dyskutuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk 1975 Re: WOW, mazda 3 szczyt dizajnu buahaha IP: *.ludowa.netcominternet.pl 21.01.09, 13:23 Wszystko się zgadza moi drodzy,ale zgodzicie się chyba ze mną że cena(wartość rynkowa)jest stosunkowo wysoka w porównaniu z autkami w tej samej klasie mam tu na myśli ,astra,megane,focus lub finezyjne włoskie wozy mocno "uzbrojone" a mimo to golfiki cieszą się wciąż niemalejącym popytem co potwierdza fakt że auto ma już mocno wykreowaną pozycję na rynku,czyli krótko mówiąc auto jest tyle warte(w szerokim znaczeniu tego słowa)ile ktoś chce za niego zapłacić.Niech ktoś mi podpowie gdzie tkwi fenomen tego samochodu że ludzie go tak "pożądają" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: WOW, mazda 3 szczyt dizajnu buahaha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.09, 15:27 Fenomen Golfa I i II, oraz wrytej w świadomość Polaków tezie, że wszystko "made in germany" jest solidne i trwałe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 czytał ktoś WO dzisiaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 21:47 a co do tej niemieckiej solidności to poczytajcie sobie w WO o bmw e36:D wreszcie ktoś prawdę napisał, poprostu samochód bardzo awaryjny Odpowiedz Link Zgłoś
lunaglass Re: WOW, mazda 3 szczyt dizajnu buahaha 22.01.09, 20:33 > chodziło mi o ten sam przedział cenowy a swoja drogą beema czy merchol to wcale > nie szczyt "dezajnu";), no ale o gustach sie nie dyskutuje No o cenie napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fago Re: mazdę 3 kup... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.09, 13:54 Mazda 3 ma tylko jeden optymalny silnik benzynowy 2.0 ale on ze wzgledu na zarlocznosc raczej odpada w wyborze statystycznego kowalskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: mazdę 3 kup... IP: *.jasnogorska.trustnet.pl 21.01.09, 17:01 dołoż 3o tysięcy i kupuj nowego vw scirocco-miodzio design Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taksowkarz Re: Volkswagenm Golf V IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.09, 09:42 ha ha ha ale jajcarz Odpowiedz Link Zgłoś