Dodaj do ulubionych

Uwaga! Wódka!

IP: *.premex.pl 11.11.03, 01:16
jaką wódkę lubicie najbardziej? jaka jest najdroższa, a jaka najtańsza? w
którym kraju produkują najlepszą wódeczkę? z czym najlepiej smakuje? ile
potraficie wypić najwięcej? gdzie pija się najwięcej wódki? czekam na
odpowiedzi i ciekawostki :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Filip Re: Uwaga! Wódka! IP: *.look.ca 11.11.03, 07:01
      Wiesz Jamajka; .
      ..gdybys widzial ogrom tego nieszczescia ludzkiego ktorej przyczyna stala sie
      wodka to pewnie bys tego tematu nie poruszal.

Ja nie jestem abstynentem. Raz na miesiac umawiam sie ze znajomymi na piwo.
      Raczej raz na miesiac poniewaz reszte zycia spedzam na pracy wymagajacej
      wielkiego skupienia, a reszte czasu na rozlicznych wciagajacych mnie pasjach
      dalekich od alkoholowych przyjemnosci.
      Tak, jestem egoista, czlowiekiem znajacym swa wartosc, moje zycie jest zbyt
      cenne by je przechlac. By je zeswinic i przy pomocy alkoholu zeswinic takze
      zycie innych bliskich mi osob.
      • Gość: Antypolak Re: Uwaga! Wódka! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.11.03, 09:09
        nie pijesz wódy? to jaki z Ciebie patriota?
      • Gość: ya Re: Uwaga! Wódka! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 18:17
        A ta praca polega na wypisywaniu totalnych bzdur na forum GW :D
    • Gość: Marek Re: Uwaga! Wódka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 11:04
      Mnie najlepiej samkuje Finladia Cranberry z Fanta pomaranczowa lub ze Sprite no moze tez byc tonic Jurajskiej. Polecam ta wodeczke bardzo tym kotrzy jeszcze jej nei pili a Ci co pili to chyba wiedza ze jest wysmienita. No chyba ze ktos woli czysta to tez oczywiscie Finladia. Wchodzi niezle i co jest wazne na drugi dzien czuje sie rewelacyjnie. POLECAM ten napoj !!!
    • Gość: marynarz Re: Uwaga! Wódka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.03, 15:13
      ja polecam produkty z mety z ostatniego grosza. juz za 10 zl/0,5 l
      niezapomniane przezycia gwarantowane.
      • Gość: Temur Re: Uwaga! Wódka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 18:31
        Gość portalu: marynarz napisał(a):

> ja polecam produkty z mety z ostatniego grosza. juz za 10 zl/0,5 l
        > niezapomniane przezycia gwarantowane.
        ROTFL.
        PS. Na Katedralnej jest po 8 zeta. :D
        • Gość: Marf Re: Uwaga! Wódka! IP: *.premex.pl 11.11.03, 23:09
          Na groszu też można za 8 zeta kupić.
          Ta po 10 zł jest dla ekskluzywnej klienteli. :D

• Gość: emka Re: Uwaga! Wódka! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 12.11.03, 09:33
      Wiadomo że drogie alkohole są dobre,ale sztuką jest kupić coś niedrogiego i
      dobrego. Stawiam na Niagare! a przepijać najlepiej sokiem z czarnej porzeczki...
      NA ZDROWIE!!!
      • Gość: xxx Re: Uwaga! Wódka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 11:23
        nie pijcie lodowej - wedłóg mnie to najgorsza wóda
        a osobiście lubię dobrze schłodzonego bolsika.
        • Gość: Lotnik Re: Uwaga! Wódka! IP: *.premex.pl 12.11.03, 13:52
          tak, lodowa też mi nie podchodzi. ja osobiście jak już piję wódkę (rzadko), to
          Pana Tadeusza albo Wyborową, schłodzone!! miód malina, i do tego jeszcze jakiś
          ekstrawagancki soczek i zagrycha :D
      • Gość: Thinkero Re: Uwaga! Wódka! IP: frodo:* / 192.168.1.* 12.11.03, 15:10
        Gość portalu: emka napisał(a):

> Wiadomo że drogie alkohole są dobre,ale sztuką jest kupić coś niedrogiego i
        > dobrego. Stawiam na Niagare! a przepijać najlepiej sokiem z czarnej
        porzeczki..
        > .
        > NA ZDROWIE!!!

Zgadzam sie w pelni. Z Niagara bawilem sie cale wakacje naprawde super
        towarzystwo a do tego napoj hoop gratis za nie cale 18 zeta.
    • Gość: oma Re: Uwaga! Wódka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 14:17
      www.stawy.com/mn/wodka.

• Gość: kapitan ZDECYDOWANIE BOLS !! IP: *.artnet.net.pl 12.11.03, 15:08
      • Gość: Popov stolicznaja IP: *.d1.club-internet.fr 12.11.03, 16:51
        600-700 tys. Polaków jest uzależnionych od alkoholu

<http://www1.gazeta.pl/img/w/w.gif> Popov

ostatnia aktualizacja

12-11-2003 16:38
    • Gość: Thinkero Re: Uwaga! Wódka! IP: frodo:* / 192.168.1.* 12.11.03, 15:12
      No przeciez mnie Mszycus znasz i wiesz z kim przetanczylem studniowke:) Jej
      smaku sie nie zapomina. Moj wybor to Wyborowa - Teraz Polska!:)
      • Gość: Noki_Conecting_P Re: Uwaga! Wódka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 17:24
        Nieważne jaka - byleby sponiewierała :)))
      • Gość: Ribb Re: Uwaga! Wódka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 18:00
        Gość portalu: Thinkero napisał(a):

> No przeciez mnie Mszycus znasz i wiesz z kim przetanczylem studniowke:) Jej
        > smaku sie nie zapomina. Moj wybor to Wyborowa - Teraz Polska!:)

przeciez wyborowa przetanczylismy przy lipnej frederice od byka ze mstowa 50%.
        wyborowa kosztowalismy na sepa jak moczo albo panek polal. hehe
        • Gość: Ribb Re: Uwaga! Wódka! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.03, 18:02
          Gość portalu: Ribb napisał(a):

> przeciez wyborowa przetanczylismy przy lipnej frederice od byka ze mstowa

blad: studniowke nie "wyborowa"
          co ta wodka robi z czlowieka
        • Gość: Thinkero Re: Uwaga! Wódka! IP: frodo:* / 192.168.1.* 12.11.03, 19:16
          Gość portalu: Ribb napisał(a):

> Gość portalu: Thinkero napisał(a):
          >
          > > No przeciez mnie Mszycus znasz i wiesz z kim przetanczylem studniowke:) Je
          > j
          > > smaku sie nie zapomina. Moj wybor to Wyborowa - Teraz Polska!:)
          >
          > przeciez wyborowa przetanczylismy przy lipnej frederice od byka ze mstowa
          50%.
          > wyborowa kosztowalismy na sepa jak moczo albo panek polal. hehe

Buehehehe Ty Rybka masz racje ja naprawde tej imprezy nie pamietam:))) Ale na
          polmetku to juz wrzucilismy wyborowa nie??:) Ja pierd... trza sie przestawic na
          wode mineralna. Narah.
          • Gość: Lotnik Re: Uwaga! Wódka! IP: *.premex.pl 12.11.03, 23:03
            Gość portalu: Thinkero napisał(a):

> Buehehehe Ty Rybka masz racje ja naprawde tej imprezy nie pamietam:))) Ale na
            > polmetku to juz wrzucilismy wyborowa nie??:) Ja pierd... trza sie przestawic
            > na wode mineralna. Narah.

ty no na półmetku to nie pamiętam co wrzucaliśmy, ale na studniówce to wiem że
            litra mieliśmy jakiejś wódy od byka. przerabana była i do tego mocna, ale
            bawiłem się fajnie, i to się liczy :D:D

• Gość: pijak Re: Uwaga! Wódka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.03, 16:35
              denaturat jest tańszy a wudeczka to rarytas trunków
              • Gość: AA Re: Uwaga! Wódka! IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 18.11.03, 14:44

Gazeta.pl > Gazeta Wyborcza > Wiadomości dnia Wtorek, 18 listopada 2003

Lekarz, który był pijany w pracy, został zwolniony

PAP 18-11-2003, ostatnia aktualizacja 18-11-2003 12:52

"Ta sprawa jest zbyt świeża, żeby zająć jakieś stanowisko. Oczywiście było to
                naganne zachowanie, to nie ulega wątpliwości"- powiedział PAP szef izby Leszek
                Dudziński. Według niego, trzeba będzie sprawdzić, czy w tej sprawie nie chodzi
                o chorobę alkoholową lekarza.
                • Gość: Popov Re: Uwaga! Wódka! IP: *.d1.club-internet.fr 19.11.03, 19:45
                  Rosjanin wypił najwięcej i zmarł

<http://www1.gazeta.pl/img/w/w.gif> maw 19-11-2003, ostatnia aktualizacja
                  19-11-2003 17:57

Zwycięzca konkursu na tego, który wypije więcej wódki, ogłoszonego przez
                  sklepikarza z Wołgodońska pod Rostowem nad Donem zmarł, choć po zwycięstwie o
                  własnych siłach doszedł do domu.
                  www1.gazeta.pl/swiat/1,34174,1784419.html
                  • Gość: Lotnik Re: Uwaga! Wódka! IP: *.premex.pl 19.11.03, 20:19
                    Gość portalu: Popov napisał(a):

> Rosjanin wypił najwięcej i zmarł
                    >
                    > <http://www1.gazeta.pl/img/w/w.gif> maw 19-11-2003, ostatnia aktualizacj
                    > a
                    > 19-11-2003 17:57
                    >
                    > Zwycięzca konkursu na tego, który wypije więcej wódki, ogłoszonego przez
                    > sklepikarza z Wołgodońska pod Rostowem nad Donem zmarł, choć po zwycięstwie o
                    > własnych siłach doszedł do domu.

Rety! Masakra, nie sądziłem że ten temat przejdzie w tak drastyczne klimaty.
                    Trzeba przerzucić się na marihuanę chyba...
                  • Gość: oni Re: Uwaga! Wódka! IP: *.d1.club-internet.fr 23.11.03, 15:27
                    Krakowski radny LPR spowodował kolizję pod wpływem alkoholu
                    <http://www1.gazeta.pl/img/w/w.gif> PAP 23-11-2003, ostatnia aktualizacja
                    23-11-2003 11:52

Krakowski radny Ligi Polskich Rodzin Bogumił Ścirko spowodował w sobotę
                    wieczorem w Krakowie kolizję pod wpływem alkoholu. Stwierdzono u niego 2,6
                    promila alkoholu w wydychanym powietrzu.
                    • Gość: Lotnik Re: Uwaga! Wódka! IP: *.premex.pl 23.11.03, 16:46
                      Gość portalu: oni napisał(a):

> Krakowski radny LPR spowodował kolizję pod wpływem alkoholu
                      > <http://www1.gazeta.pl/img/w/w.gif> PAP 23-11-2003, ostatnia aktualizacj
                      > a
                      > 23-11-2003 11:52
                      >
                      > Krakowski radny Ligi Polskich Rodzin Bogumił Ścirko spowodował w sobotę
                      > wieczorem w Krakowie kolizję pod wpływem alkoholu. Stwierdzono u niego 2,6
                      > promila alkoholu w wydychanym powietrzu.

Cóż, właśnie tacy ludzie rządzą Polską :(
                      • Gość: aurora Re: Uwaga! Wódka! IP: *.d1.club-internet.fr 24.11.03, 16:05
                        Nazywano go Steve. Pochodzil z Polski. Na swych bankietach podawal przede
                        wszystkim wodke. Butelki win przyniesione od gosci chowal w kuchni.
                        W miedzy czasie dopelnial kieliszek za kieliszkiem wysoko procentowej wodki.
                        Wodka byla tak doprawiona, ze nie bylo czuc mocy alkoholu. Kiedy goscie pytali o
                        wino, odpowiadal, ze wino jeszcze "nie poodychalo aby byc poddanym".
                        W miedzy czasie chojne kontynuowal dopelniane kieliszkow. Przy kolejnej wspolnej
                        szybkiej "kolejce" stwierdzil, ze juz teraz wodki nie nalezy mieszac, wino wiec
                        podane nie bedzie. Francuzow to z lekka zaskoczylo, ale byli przekonani, ze
                        popijaja nisko procentowy trunek. Steve mial niezla zabawe, goscie byli upici.
                        Kilku oddalo sie mocy narodowej tradycji dopijajac winem, z chorymi zoladkami
                        wracali pozno do domow.
                        Tak z czasem Steve tracil swych znajomych, az otoczyl sie mala grupa Rosjan
                        i tak razem kontynuowali przyjecia z duza iloscia wodki. Taki to byl klub Steva
                        zanim opuscil poludniowa Francje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka