kamu2 18.02.09, 16:05 czy ktoś wie jakie są tam warunki,ubiegam się o prace przedstawiciela handlowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guhhh Re: praca w Frito lay IP: *.adsl.inetia.pl 18.02.09, 18:29 Może niech kolega google się wypowie. Odpowiedz Link Zgłoś
headcharge Re: praca w Frito lay 19.02.09, 00:19 na jakim etapie rekrutacji jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINO Re: praca w Frito lay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:44 NIE POLECAM Pracowałem Teraz wprowadzili premię za sprzedany towar nie od kilogramów ale od złotówek Wszyscy narzekają wystarczy spojrzeć w ogólnopolską GW - forum. Szef z Sosnowca ... - wyzywa i potrafi wysyłać dziennie po 20 sms-ów i jeszcze 10 telefonów. jak grupa nie zrobi jego priprytetów to ją ściga do sosnowca co drugi dzień To nic , że zaczynasz pracę o 7.30 ale jak masz szkolenie ze sprzedaży w sosnowcu o 18 do 19.30 + powrót do domu ... - pan da Ci pizzę i nie wolno Ci sieodezwać , że to nie fair. Najlepsze trasy sa w katowicach ale to obstawiają jego ziomale z sosnowca. Pozabierali ludziom sklepy o które walczyli od 7 lat. Jesli uda Ci się zrobić 100% normy to dostaniesz pensję około 2300zł ale zapytaj ekipy jak się czuła jak podostawali najniższą pensję w listopadzie i grudniu ... Aha i przychodząc do pracy nie licz przez 3 miechy na rewelację - przejmujesz trasę po kimś :( ps. a kto wypada - chłopak czy dziewczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINO Re: praca w Frito lay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 10:53 TE 20 SMS-ÓW - TO PRZENOŚNIA. aha. samochód masz do dyspozycji - jeździsz ile chcesz. poza tym jeśli lubisz być w ruchu i potrafisz sobie z tym wszystkim poradzić to praca jak najbardziej fajna. Ja miałem dość jazdy do Sosnowca - he, he, he. ps. jak będziecie się przyjmować to mówcie, że chcecie zarabiać dużo, że Waszym marzeniem była praca w dużej firmie no i mówcie , że macie kredyt i musicie dużo zarabiać, żeby go spłacać - wiadomo taki delikwent będzie pracował za dwóch. Ekipa z Częstochowy jest bardzo fajna na każdym kroku się wspiera. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: praca w Frito lay 20.02.09, 09:12 Dzięki za odpowiedź,czytałem na ten temat w necie ale nic nie było napisane o rejonie cz-wy,dlatego tu zapytałem. Odchodzę właśnie w tym momencie z firmy która zajmuje się sprzedażą wody butelkowanej(wolę nie wymieniać nazwy) szukam czegoś innego.Jak byś mógł mi napisać czy tam jest na własnej działalności czy na etat,bo interesuje mnie tylko etat.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOMINIK Re: praca w Frito lay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 09:54 uspokoję Cię ETAT a na kogo miejsce wchodzisz bo jestem ciekawy? Na pewno będzie lepiej niż w wodach:) Odpowiedz Link Zgłoś
kamu2 Re: praca w Frito lay 20.02.09, 22:05 Mam dopiero iść na rozmowę.No ciekaw jestem czy faktycznie lepiej niż w wodach,bo kolega wyżej napisał ze 2300 to jest max,a mnie czasem zdarzało się więcej wyciągnąć, ja zarabiam dosyć dobrze,ale wkurza mnie ta działalność gospodarcza no i nie mogę dogadać się z szefem Odpowiedz Link Zgłoś