Dodaj do ulubionych

Piotrek Jura - 997

19.02.09, 23:06
Czy nikt naprawdę nie ma odwagi powiedzieć, co się wtedy wydarzyło? Czy ci,
którzy byli na feralnej zabawie, śpią spokojnie? Czas zaciera wspomnienia, a
życie toczy się dalej, tak? Jeśli nie mieliście odwagi wystąpić u
Fajbusiewicza, dlaczego nie napiszecie chociaż anonimu?

Boże, jak mi szkoda jego matki...
Obserwuj wątek
    • Gość: aga Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:12
      Fakt, już tyle czasu minęło....może dziś śpią spokojnie, ale przyjdzie taki czas
      w ich życiu....
      • Gość: abc Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.alfanet24.pl 19.02.09, 23:41
        W 997 bylo o tej sprawie? A Ty cos wiesz, ze tak piszesz?
        • Gość: kriti Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 23:53
          Tak dzisiaj 19 lutego była ta sprawa poruszana w 997. Naprawdę dziwne, że żaden
          z przyjaciół nie chciał wystąpić przed kamerą, co ukrywają. Ja po cichu liczę,
          że po emisji programu znajdą się dodatkowi świadkowie i sprawa się wyjaśni.
          • Gość: Anty To nie koledzy tylko dupki żolędne i tchórze. IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.09, 08:44
            Może się boją tego byka , z nalanym karkiem , co tak rozrabiał .Na
            imprezie.A tak to życzę by sumienie żarło do końca życia.Ale ten
            wątek , z potrąceniem może być .Bo w sylwka pijanych od groma.Ale
            samego chłopaka puścić.Proponuję tym wszystkim lalusiom ustawić
            lustro , przed siebie i pluć na nie.Aszloki.
            • Gość: agom Re: To nie koledzy tylko dupki żolędne i tchórze IP: *.rev.inds.pl 20.02.09, 09:05
              Też mi to chodziło po głowie, że się tego "karku" boją. Być może dlatego, że tak
              zasugerował program. Ale przecież, jak wspomniałam, można napisać anonim, na tej
              imprezie było chyba wystarczająco dużo osób, i w najgorszym razie tak można by
              to rozwiązać...Bo zmowa milczenia to chyba najgorsze, co może być.

Anty, może i masz rację. Jechali we trójkę czy czwórkę, potrącili go i być może
              faktycznie nikt nic nie wie, a z wąskiego grona winowajców wszyscy trzęsą
              porami. I każdy dba o swoją, co by się nie wydało.

Ech, 'bohaterowie'.... :(
    • Gość: koleżkowie ale miał kolegów........ IP: 212.87.232.* 20.02.09, 09:09
      oglądałam wczoraj 997. ale miał kolegów...... nawet nie chcieli
      porozmawiać przed kamerą. jednak na koleżków i koleżanki to trzeba
      uważać, bo jakby co, to się od człowieka odwrócą i nie pomogą. cała
      ta idea koleżeństwa to pic na wodę.
      • Gość: rrr Re: ale miał kolegów........ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 13:10
        997.tvp.pl/
        • looooooook Re: ale miał kolegów........ 20.02.09, 16:37
          zobaczyłem odcinek na necie i tak myślę co to kurde za koledzy co tam się
          musiało stać że nikt nie chce nic powiedzieć?? to jakaś masakra jest pamiętam
          zaraz po zaginięciu ile ulotek ogłoszeń wszędzie było i co abba fatima był i
          nima ?? zbrodznia doskonała nie istnieje podobno!!
          • Gość: xxxx Re: ale miał kolegów........ IP: *.54.174.97.tvksmp.pl 20.02.09, 18:57
            Ale koledzy ,zeby zemsta nie była słodka i tych pseudo kolegow nie
            spotkało to samo albo w dalszym życiu ich dzieci.
            • Gość: kapitan Żbik a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 20:11
              A ja bym zwrócił uwagę na kolegów i uczestników imprezy. po tym co
              obejrzałem w 997, według mnie, rozwiązanie tej zagadki leży w tej
              imprezie sylwestrowej. może doszło tam do jakiejs pyskówki, kto
              kogoś potrącił, popchnął? może ktoś się odgrażał na imprezie? może
              koledzy o tym wiedzą i dlatego nawet nie chcieli zabrać głosu przed
              kamerą 997? może się boją, że ich spotka też takim los, jak zaczną
              mówić?
              dziwne to trochę. niby jego koledzy, razem imprezowali a teraz
              koledzy nabrali wody w usta. jakby byli prawdzimymi kumplami, to
              sami by starali się pomóć wyjaśnić to zniknięcie. przecież bycie
              kumplem do czegoś zobowiązuje.....
              • Gość: agom Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.rev.inds.pl 20.02.09, 21:21
                Powinno się upublicznić imiona i nazwiska plus zdjęcia tych, co byli na
                imprezie, a odwagi nie mają. Co by na przyszłość ludzie wiedzieli, z kim mają do
                czynienia. Zaraz by się tłumaczyli, żeby tylko ich "zdjąć z tapety"...Może takie
                działanie na coś by się zdało, najzwyklejszy psycholog mógłby co nieco wyłapać.
                Jak to mówią, po nitce do kłębka.
                • Gość: Majloch Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:31
                  Bez przesady, ze koledzy mieli go eskortowac do domu... normalnie
                  sie rozstali i kazdy w swoja droge. Ale to ze nie wzieli udzialu w
                  programie.... to nie wiem czy sie obsrali kogos czy maja w tym
                  udzial przypadkowy... ( po alko wszystko jest mozliwe).... dziwne
                  zachowanie naprawde, szczegolnie wobec matki Piotra, ktora wylewa
                  zal na wizji, a oni na latwizne...
                  • Gość: agom Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.rev.inds.pl 20.02.09, 23:20
                    Majlochu, nikt nie mówi o "eskortowaniu do domu". Chodzi właśnie o najzwyklejszą
                    współpracę i pomoc w wyjaśnieniu okoliczności.
                    • Gość: icco Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 17:06
                      Ile pomogli w śledztwie tyle pomogli, TVP nie prowadziła dochodzenia tylko
                      policja, więc jaki sens występować w TV? Byłbym winny czy nie winny to i tak bym
                      nie wystąpił w programie. Po co powiązywać swoje nazwisko z zaginięciem czy jak
                      sugeruje TVP śmiercią chłopaka. Jemu to nie pomoże, sprawa była nagłośniona już
                      dawno wszyscy świadkowie którzy chcieli coś powiedzieć zgłosili się.
                      • Gość: do icco Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 17:27
                        Błąd chłoptasiu.Po to jest ten program by pomóc.Napewno nie był byś
                        gwiazdą 997.Mówisz nie pomoże, ale sumienie czyste i ten się nie
                        cieszy co zabił.Fajno ,że matka miała wsparcie u takich grzdyli jak
                        ty.
                        • Gość: awert Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 18:14
                          No sorry ale z jakiej racji mieliby się wypowiadać przed kamerą - może koledzy
                          okazali się nie-kolegami ale to ich wybór.
                          • Gość: gosc do awert Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 18:50
                            jedynie fajowo ze jednakowe ip mamy .Netię pozdrawiam. Sorry , ze ci
                            to wystarcza do takiego zachowania.Nie pisz koledzy bo to barchło, a
                            może się mylę?Autobusem pojechał , autem go potrącili.Z jakiej
                            racji ,przez szacunek dla matki.Życie jest paskudne może tobie też
                            dopiecze.
                            • Gość: Majloch Re: a ja bym zwrócił uwagę..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 19:56
                              Po to mogli wystapic, ze akurat Piotrka mogl nikt nie skojarzyc, ale
                              moze wlasnie kolegow jego ktos widzial tamtej feralnej nocy w
                              okolicach Blachownii i moglby tym samym Policji nadac nowy trop.
    • Gość: Gość Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.09, 20:56
      Blachownia i tereny do okoła to duże kompleksy leśne.Jak nurkowie
      brali , w tym udział.To kamera termowizyjna była , w użyciu.Czyli
      zbrodnia doskonała.Wyparował.Czy wyjechał w swoją ostatnią podróż
      daleko , po za Blachownię.I po tropie.I możemy podnąć gadów.
      • Gość: www Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 00:50
        a dlaczego nikt nie pomyslal ze moze to wlasnie Ci pseudo koledzy
        maczali w tym palce a teraz zeby sie nie pograzyc i nic nie chlapnac
        wola milczec?
        • Gość: crocop997 Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 13:49
          gosciu zastanow sie co piszes ... To ludzie z mojej klasy i nie pisz takich
          głupot ze oni mieli cos z tym wspólnego ;/
          • Gość: Majloch Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 14:03
            A to nie, jak z Twojej klasy to spoko:)

Ogarnij sie...
            • Gość: crocop997 Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.09, 15:51
              chodzilo mi o to ze po 4 latach mozna juz troche poznac czlowieka ... i nie
              wierze w to ze oni mogli cos zrobic ..
              • looooooook Re: Piotrek Jura - 997 22.02.09, 15:54
                nie żebym kogoś teraz chciał posądzić ale powiem Ci że po alkoholu z człowieka
                wychodzi najgorsze gó...!! i można kogoś bardzo dobrze poznać grzeczny wychowany
                chłopczyk po alko nagle wśród ludzi będąc nagrzany leje pod stół w barze...
                spokojnym ludziom się agresor włącza różnie to bywa w życiu
                • Gość: agom Re: Piotrek Jura - 997 IP: *.rev.inds.pl 22.02.09, 22:06
                  Popieram. A do tego wszyscy jesteśmy "z dobrego domu". Dodam tylko, że po alko
                  człowiek nie jest w stanie realnie ocenić sytuacji i często to właśnie wtedy
                  strach ma największe oczy. I o panikę nietrudno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka