Gość: Haper IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 17:02 To nie była by strata a znacząca porażka dla klubu i miasta,natomiast dla Holty-katastrofalną utratą sympatji kibiców. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. RUNE don't go! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ryan sullivan Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 20:54 z niewolnika nie ma zawodnika. Jak nie chce jeździć u nas, niech jeździ we Wrocławiu. Gdyby rzeczywiście sie tak stało, to nie chce go już nigdy więcej widziec w Częstochowie. Po co były te wałki z obywatelstwem itd? szybko sie zapomina o takich rzeczach... Nigdy nie wybaczę Holcie jeśli pojdzie do Wrocławia, bo tam dostanie parę tysięcy baksów więcej. Niestety, jesli tak sie stanie, to obawiam sie powtórki roku 96 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 19.11.03, 21:12 I tak się prawdopodobnie stanie, że Rune odejdzie. Trzeba się na to przygotować. Dla jednych pieniądze mają większe znaczenie, dla innych liczy się przywiązanie do klubu, klimat jaki w nim panuje, no i to co czuje się do kibiców (np. Ryan Sullivan). Jeśli Holta to zrobi, to faktycznie będzie to bardzo babilońska decyzja i pewnie cała Częstochowa go znienawidzi za ten fakt. Ale cóż, to tylko i wyłącznie jego sprawa. Potrzebuje więcej forsy, bardziej odpowiada mu Wrocław, niech odchodzi i cieszy się z tego co zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszw3 Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 20.11.03, 09:05 Ma to plusy dla CKM, 100 tys dol. Czy kibice CKM lubia Ulamka? Kiedys nielubili jak jezdzil w Gdansku, a teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron24 Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.czest.pl / *.czest.pl 20.11.03, 12:48 Kurwa nie spadniemy tak jak w 96 bo mamy Ryana w szeregach i Ulama licze ze Holta zostanie ja jak nie to i tak bedeb mu kibicowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kowal Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 23:03 Kto przechwyci Holtę ,ten przy obecnym regulaminie ma mistrzostwo w kieszeni i o tym dobrze wie zawodnik. Byłby ostatnim głupcem , gdyby nie skorzystał z tej okazji . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marti Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 20:35 Bardzo smutne jest to , że Holta zwyczajnie oszukał kibiców i działaczy , którzy walczyli o obywatelstwo dla niego . Zapewnienia o przywiązaniu do miasta i klubu okazują się zwykłym kłamstwem wystarczy bowiem kilka dolarów aby pokochać inne miasto i inny klub. Pamiętaj Rune , że kibice którzy dziś cię uwielbiają jutro mogą znienawidzieć. Czy naprawdę warto by tak się stało dla paru groszy więcej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 20.11.03, 21:14 Przecież Holta jeszcze sam nie wyraził żadnego zdania na temat przynależnosci klubowej na przyszły rok. A wy już po nim jeździcie. Ja mam cały czas nadzieje że zdecyduje się na Włókniarz. Ale niepokoji mnie to wahanie się zawodnika. Powinnien wziąć przykład z Ryana, który długo sie nie zastanawiając złożył autograł pod kontraktem. Wierze że Rune nie poleci jednak na kase z Wrocławia, Torunia czy też Rybnika (jesli mają tam takową). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Olisadebe Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: ruter1.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:30 O co tyle krzyku? Ja juz dawno olałem reprezentację narodową, bo liczy się dla mnie tylko kasiora. Panie Prezydencie A.K. dziękuję za obywatelstwo, dzięki temu rodzina w Nigerii mnie zobaczyła oraz przedstawiciele klubów angielskich, francuskich, niemieckich, hiszpańskich, portugalskich, belgijskich, tureckich i in. Jakbyście chcieli do mnie zatelefonować, to dajcie wcześniej znać, bo żonie powiedziałem, że mnie jeszcze kolano boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopan CKM FOREVER i skorupa to głąby... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 08:31 ...dla reszty pozdrowienia z Wrocka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Co wy piszecie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 09:48 I oto wlasnie jest Polska! Podpalic samochod,zajebac samochod np:TONY! Wygwizdac,wieszac psy na zawodniku jezeli odejdzie z danego klubu!Ludzie co wy piszecie!troche sie zastanowcie bo zachowujecie sie jak bydlo chamskie!a tak niedawno pisaliscie ze to kibice apatora sa chamy!Jestem kibicem Wlokniarza! ale teraz jak czytam te opisy to sie do was nie przyznaje!Kultury zero!a jak Rune odejdzie to bedziecie na niegi psy wieszali ,a jak wroci np Ulamek to mu dupe wylizecie! Jestesci dwu licowcy!. Odpowiedz Link Zgłoś
ckm_ista Re: Co wy piszecie??? 21.11.03, 11:07 fajni z was kibice..po pierwsze to rune jeszcze sie nie odezwal ani do Atlasu ani do Włókniarza,to wszystko to tylko spekulacje prasowe, po drugie nie kaze wam kochac Holty ale nalezy mu sie szacunek (nawet jesli odejdzie).mial duzy wklad w awansie do eligii przez Włókniarza a w tym roku miedzy innymi dzieki jego fenomenalnej jezdzie mamy zloto (pamietacie przedostatni mecz sezonu,14 bieg?)..wszyscy kibicujemy Włókniarzowi ale zawodnikom tez nalezy sie szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RUNE HOLTA RUNE LWEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.premex.pl 22.11.03, 09:46 Kibic dlaczego kibiców "WŁÓKNIARZA" stawiasz pod jedną kreske? Myśle że RUNE HOLTA zostanie nadal lwem i nie odejdzie do wts, a jeśl nawet odejdzie to tak bede mu kibicował i życzyl jak najlepiej podobnie jak SŁAWKOWI DRABIKOWI. A jeżeli chodzi o ułomka to chciałbym żeby jak najszybciej odszedł z CKM bo zawsze nienawidziłem tego patałacha i do tej pory nie darze go sympatią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic SPARTY Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.11.03, 23:35 po cholerę nam taki zawodnik? mam nadzieję że to tylko plotki. szansą dla atlasa jest kupno takich zawodników jak kurmański czy kołodziej(najlepiej obu).i kontrakty na conajmniej 2 lata.kibice mają dość zmian. Odpowiedz Link Zgłoś
ckm_ista Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 22.11.03, 02:59 oczywiscie..naiwne ludziki:), rusko caly czas gada bez sensu, bo mowi o stworzeniu perspektywicznej druzyny ktora ma odnosic sukcesu wkrotce. tymczasem co sezon wymienia praktycznie 40% zespolu.nie wiem czy w ten sposob osiagna jakis sukces ale to juz problem wroclawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obektywny Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 21:22 jak odejdzie to moze bedzie nas stac na goloba co za roznica kto nam punkty robi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 22.11.03, 22:24 Gość portalu: obektywny napisał(a): > jak odejdzie to moze bedzie nas stac na goloba co za roznica > kto nam punkty robi jest różnica :) Golloba nikt nie lubi cz-wie ! ale Rune nie odejdzie (tak mi sie wydaje) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 12:07 Powodzenia z Gollobem- ten facet nigdy nie odejdzie z Bydgoszczy, bez względu na to jaka kase miałby dostać gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja_czestochowa Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 23.11.03, 13:00 Ostrzegamy, że nie będziemy tolerować na forum wpisów z pogróżkami pod adresem zawodnika. Te, które sie pojawiły, zostały usunięte i taki los spotka kolejne. W naszej opinii - bez względu na to jak oceniamy Holtę - takie słowa nie mają nic wspólnego z kibicowaniem, a ich autorzy nie tylko przynoszą wstyd klubowi i wszystkim sympatykom żużla w Częstochowie, ale też naruszają prawo. Redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 24.11.03, 16:51 ja chrzanie- tacy wzorowi kibice a jednak jezeli Holta odejdzie to znienawidzi go cale miasto... na pewno tak nie bedzie a ten ktory tak napisal wlasnie dowodzi jak bardzo "kocha" Rune. czy to jest prawdziwa sympatia dla zawodnika? czy raczej szowinizm? jestem z Torunia i wstyd mi ze Rickardssonowi ukradli ten samochod chociaz oczywiscie to nie ja to zrobilem. ale bede mu zyczliwy zawsze gdziekolwiek bedzie jezdzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 21:50 jeżeli odejdzie z włókniarza to jest kmiotkiem ze wsi, można go kupić za pieniądze, człowiek bez honoru. na przyszłość chłopcze najpierw pięć razy pomyśl a póżniej powiedz. współczuję przyszłem pracodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cancer Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: 217.96.15.* 26.11.03, 09:59 Wstyd mi za takich jak Wojtek kibiców z Częstochowy .Trzeba pamietać , ile zrobił dla nas ten człowiek . Niezależnie , czy odejdzie , czy nie jest facetem , który dźwignął częstochowski żużel na szczyt. Zużel to sport bardziej indywidualny niż drużynowy , a przede wszystkim komercjalny , dlatego nie ma tu mowy o sentymentach do klubu , czy przywiązania do barw klubowych . Jeżeli dla kogoś te cechy są najważniejsze ,niech przyjdzie na Raków , gdzie miłość do klubu jest pielęgnowana niezależnie od rezultatów drużyny i strat kadrowych. Reasumując - nie człowiek czyni drużynę , tylko drużyna czyni człowieka . Dlatego na jestem kibicem piłki noznej , ale Włókniarzowi życzę jak najlepiej i mam jednak mimo wszystko nadzieję , że Rune od nas nie odejdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lotnik Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 26.11.03, 10:13 Bzdury wypisujesz chłopie. Buheheheehe >"niech przyjdzie na Raków, gdzie miłość do klubu jest pielęgnowana niezależnie od rezultatów drużyny i strat kadrowych" Ciekawe jakby w Rakowie wychował się piłkarz typu Kosowski to czy chciałby grać dalej w tym klubie i dalej chciałby pielęgnować swoją miłość do klubu i kochanych kibiców? > Reasumując - nie człowiek czyni drużynę , tylko drużyna czyni człowieka. Więc czym jest drużyna jak nie zlepkiem ludzi, którzy ciężko pracują na wynik, swoją satysfakcję, kibiców a poza tym dobrze się bawią zarabiając pieniądze? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marf Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 26.11.03, 15:37 Nawet jak Rune odejdzie to i tak dalej bede mu kibicował (chciaż wierze że sie tak nie stanie). Chociaż mimo wszystko pewnien żal pozostanie. Przecież nie da sie tego wszystkiego zapomnieć, co dla nas zrobił. Gdyby nie on to moglibyśmy tylko pomażyc o DMP 2003. Tak jak niezpomniałem akcji Sreena z przed laty i dalej mu kibicowałem (kiedy w meczu z Gorzowem objechał Śwista i Hamila na ostatnim łuku). Tak nie zapomne szarży Holty z 14 biegu z meczu z Wrocławiem. Jacy z was kibice jeśli tego nie pamietacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.pwr.wroc.pl / *.am.wroc.pl 30.11.03, 12:52 Powiem tylko tyle Kibice ktorzy maja koszulki i czapeczki Holty beda musieli jezdzic z nimi do Wrocka lub postawic na polce i wspominac rok 2003 i wyscig 14 we Wrocku. Jesli spojrzec na to obiektywnie to powiedzcie mi (bo tylo mowicie ile Rune zrobil dla klubu) kto znal Holte 4 lata temu jak jezdil w Tarnowie Dzieki wlokniarzowi sie wybil, jezdzi w GP, ma sponsorow. Teraz 'dziecko' doroslo i chce uciec od 'mamusi'. Mam taka cicha nadzieje ze tak sie nie stanie bo jeli tak to bedziemy lapac kaszulki i czapeczki Tomka Jedrzejaka (do ktorego nic nie mam i ktory moze powiedziec jak bylo fajnie przez te 2 lata we wrocku) (Dlaczego jest na liscie? przeciez ma kontrakt do 2005 bo mialo byc tak pieknie) Wniosek jest taki.I moze w koncu kibice zmadrzeja i zrozumieja ze nie warto wierzyc w slowa sportowcow typu:'jest pieknie, czuje sie tu jak w domu, to dla kibicow, Czestochowa jest moim domem i chce tu jezdzic do konca kariery itp itd' pamietajcie ze to jest ich praca i chca jak najwiecej zarobic. Holta zostan nie zawiedz mnie! I TAK BEDE KIBICOWAC WLOKNIARZOWI!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mundek racja IP: *.premex.pl 30.11.03, 19:20 wystarczy spojrzec na rickardsona, tak mu bylo zajebiscie w toruniu :D faktem jest ze nie mialo sensu trzymac obu zagranicznych w toruniu, ale osobiscie sadze ze crump jest gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czehoo Re:Zapraszamy do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 15:08 Rune nie zastanawiaj sie tylko przyjezdzaj do Torunia i podpisuj z Apatorem kontrakt. Bo niby gdzie bedziesz mial lepiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazon Wcale nie zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:17 Wcale nie zapraszamy. Mnie osobiście nie podobaja się ani machlojki z jego podwójnym obywatelstwem, ani jego zachowanie obecnie. Jako kibic Apatora nie chciałbym brać do drużyny najemnika, który po sezonie wypnie sie na klub, nawet jeżeli miałoby to zaowocować sukcesami (krótkotrwałymi zresztą). Gdzie mu bedzie lepiej? Gila mnnie to- niech idzie do WTS albo zostaje w Włokniarzu (jeżeli kibice nadal go tu chcą, po tym jak zademonstrował swoje 'przywiązanie do barw klubowych'), ale nie chcę żeby klub któremu kibicuje miał byc dojną krową dla chciwego pseudo-Polaka. Pozdrawiam prawdziwych kibiców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarryKent Re: Wcale nie zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:23 Marian nie daj sie. Rune juz pokazał jak bardzo kocha klub. Jak chce tak duzo to niech wy..dala. Kazdy zawodnik ktory opuscic Włokniarza nigdy juz tak nie jezdzil jak u nas. To u nas sie odnosi najwieksze sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś