Dodaj do ulubionych

Żużel. Holta we Wrocławiu?

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.11.03, 17:02
To nie była by strata a znacząca porażka dla klubu i
miasta,natomiast dla Holty-katastrofalną utratą sympatji
kibiców. Mam nadzieję, że do tego nie dojdzie. RUNE don't go!
Obserwuj wątek
    • Gość: ryan sullivan Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.03, 20:54
      z niewolnika nie ma zawodnika. Jak nie chce jeździć u nas, niech
      jeździ we Wrocławiu. Gdyby rzeczywiście sie tak stało, to nie
      chce go już nigdy więcej widziec w Częstochowie. Po co były te
      wałki z obywatelstwem itd? szybko sie zapomina o takich
      rzeczach... Nigdy nie wybaczę Holcie jeśli pojdzie do Wrocławia,
      bo tam dostanie parę tysięcy baksów więcej. Niestety, jesli tak
      sie stanie, to obawiam sie powtórki roku 96 ...
      • Gość: Lotnik Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 19.11.03, 21:12
        I tak się prawdopodobnie stanie, że Rune odejdzie. Trzeba się na to
        przygotować. Dla jednych pieniądze mają większe znaczenie, dla innych liczy się
        przywiązanie do klubu, klimat jaki w nim panuje, no i to co czuje się do
        kibiców (np. Ryan Sullivan). Jeśli Holta to zrobi, to faktycznie będzie to
        bardzo babilońska decyzja i pewnie cała Częstochowa go znienawidzi za ten fakt.
        Ale cóż, to tylko i wyłącznie jego sprawa. Potrzebuje więcej forsy, bardziej
        odpowiada mu Wrocław, niech odchodzi i cieszy się z tego co zrobił.
      • mateuszw3 Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 20.11.03, 09:05
        Ma to plusy dla CKM, 100 tys dol.

Czy kibice CKM lubia Ulamka? Kiedys nielubili jak jezdzil w
        Gdansku, a teraz?
        • Gość: baron24 Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.czest.pl / *.czest.pl 20.11.03, 12:48
          Kurwa nie spadniemy tak jak w 96 bo mamy Ryana w szeregach i Ulama licze ze
          Holta zostanie ja jak nie to i tak bedeb mu kibicowal
    • Gość: kowal Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.11.03, 23:03
      Kto przechwyci Holtę ,ten przy obecnym regulaminie ma
      mistrzostwo w kieszeni i o tym dobrze wie zawodnik. Byłby
      ostatnim głupcem , gdyby nie skorzystał z tej okazji .
    • Gość: marti Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 20:35
      Bardzo smutne jest to , że Holta zwyczajnie oszukał kibiców i
      działaczy , którzy walczyli o obywatelstwo dla niego .
      Zapewnienia o przywiązaniu do miasta i klubu okazują się zwykłym
      kłamstwem wystarczy bowiem kilka dolarów aby pokochać inne
      miasto i inny klub.
      Pamiętaj Rune , że kibice którzy dziś cię uwielbiają jutro mogą
      znienawidzieć. Czy naprawdę warto by tak się stało dla paru
      groszy więcej ?
      • Gość: Marf Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 20.11.03, 21:14
        Przecież Holta jeszcze sam nie wyraził żadnego zdania na temat przynależnosci
        klubowej na przyszły rok. A wy już po nim jeździcie. Ja mam cały czas nadzieje
        że zdecyduje się na Włókniarz. Ale niepokoji mnie to wahanie się zawodnika.
        Powinnien wziąć przykład z Ryana, który długo sie nie zastanawiając złożył
        autograł pod kontraktem. Wierze że Rune nie poleci jednak na kase z Wrocławia,
        Torunia czy też Rybnika (jesli mają tam takową).
    • Gość: E. Olisadebe Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: ruter1.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.03, 21:30
      O co tyle krzyku? Ja juz dawno olałem reprezentację narodową, bo liczy się dla
      mnie tylko kasiora. Panie Prezydencie A.K. dziękuję za obywatelstwo, dzięki
      temu rodzina w Nigerii mnie zobaczyła oraz przedstawiciele klubów angielskich,
      francuskich, niemieckich, hiszpańskich, portugalskich, belgijskich, tureckich i
      in. Jakbyście chcieli do mnie zatelefonować, to dajcie wcześniej znać, bo żonie
      powiedziałem, że mnie jeszcze kolano boli.
    • Gość: piopan CKM FOREVER i skorupa to głąby... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.11.03, 08:31
      ...dla reszty pozdrowienia z Wrocka...
    • Gość: Kibic Co wy piszecie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.03, 09:48
      I oto wlasnie jest Polska! Podpalic samochod,zajebac samochod
      np:TONY! Wygwizdac,wieszac psy na zawodniku jezeli odejdzie z
      danego klubu!Ludzie co wy piszecie!troche sie zastanowcie bo
      zachowujecie sie jak bydlo chamskie!a tak niedawno pisaliscie ze
      to kibice apatora sa chamy!Jestem kibicem Wlokniarza! ale teraz
      jak czytam te opisy to sie do was nie przyznaje!Kultury zero!a
      jak Rune odejdzie to bedziecie na niegi psy wieszali ,a jak
      wroci np Ulamek to mu dupe wylizecie! Jestesci dwu licowcy!.
      • ckm_ista Re: Co wy piszecie??? 21.11.03, 11:07
        fajni z was kibice..po pierwsze to rune jeszcze sie nie odezwal ani do Atlasu
        ani do Włókniarza,to wszystko to tylko spekulacje prasowe, po drugie nie kaze
        wam kochac Holty ale nalezy mu sie szacunek (nawet jesli odejdzie).mial duzy
        wklad w awansie do eligii przez Włókniarza a w tym roku miedzy innymi dzieki
        jego fenomenalnej jezdzie mamy zloto (pamietacie przedostatni mecz sezonu,14
        bieg?)..wszyscy kibicujemy Włókniarzowi ale zawodnikom tez nalezy sie szacunek.
      • Gość: RUNE HOLTA RUNE LWEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.premex.pl 22.11.03, 09:46
        Kibic dlaczego kibiców "WŁÓKNIARZA" stawiasz pod jedną kreske?
        Myśle że RUNE HOLTA zostanie nadal lwem i nie odejdzie do wts, a jeśl nawet
        odejdzie to tak bede mu kibicował i życzyl jak najlepiej podobnie jak SŁAWKOWI
        DRABIKOWI. A jeżeli chodzi o ułomka to chciałbym żeby jak najszybciej odszedł z
        CKM bo zawsze nienawidziłem tego patałacha i do tej pory nie darze go sympatią.
    • Gość: kibic SPARTY Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 21.11.03, 23:35
      po cholerę nam taki zawodnik? mam nadzieję że to tylko plotki.
      szansą dla atlasa jest kupno takich zawodników jak kurmański czy
      kołodziej(najlepiej obu).i kontrakty na conajmniej 2 lata.kibice
      mają dość zmian.
      • ckm_ista Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 22.11.03, 02:59
        oczywiscie..naiwne ludziki:), rusko caly czas gada bez sensu, bo mowi o
        stworzeniu perspektywicznej druzyny ktora ma odnosic sukcesu wkrotce. tymczasem
        co sezon wymienia praktycznie 40% zespolu.nie wiem czy w ten sposob osiagna
        jakis sukces ale to juz problem wroclawia.
    • Gość: obektywny Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.03, 21:22
      jak odejdzie to moze bedzie nas stac na goloba co za roznica
      kto nam punkty robi
      • Gość: Marf Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 22.11.03, 22:24
        Gość portalu: obektywny napisał(a):

> jak odejdzie to moze bedzie nas stac na goloba co za roznica
        > kto nam punkty robi

jest różnica :)
        Golloba nikt nie lubi cz-wie !

ale Rune nie odejdzie (tak mi sie wydaje) :)
      • Gość: Jazon Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.03, 12:07
        Powodzenia z Gollobem- ten facet nigdy nie odejdzie z Bydgoszczy, bez względu
        na to jaka kase miałby dostać gdzie indziej.
        • redakcja_czestochowa Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 23.11.03, 13:00
          Ostrzegamy, że nie będziemy tolerować na forum wpisów z pogróżkami pod adresem
          zawodnika. Te, które sie pojawiły, zostały usunięte i taki los spotka kolejne.
          W naszej opinii - bez względu na to jak oceniamy Holtę - takie słowa nie mają
          nic wspólnego z kibicowaniem, a ich autorzy nie tylko przynoszą wstyd klubowi i
          wszystkim sympatykom żużla w Częstochowie, ale też naruszają prawo.
          Redakcja
          • sdb Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? 24.11.03, 16:51
            ja chrzanie- tacy wzorowi kibice a jednak jezeli Holta odejdzie to znienawidzi
            go cale miasto... na pewno tak nie bedzie a ten ktory tak napisal wlasnie
            dowodzi jak bardzo "kocha" Rune. czy to jest prawdziwa sympatia dla zawodnika?
            czy raczej szowinizm? jestem z Torunia i wstyd mi ze Rickardssonowi ukradli ten
            samochod chociaz oczywiscie to nie ja to zrobilem. ale bede mu zyczliwy zawsze
            gdziekolwiek bedzie jezdzil
    • Gość: wojtek Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.03, 21:50
      jeżeli odejdzie z włókniarza to jest kmiotkiem ze wsi, można go
      kupić za pieniądze, człowiek bez honoru. na przyszłość chłopcze
      najpierw pięć razy pomyśl a póżniej powiedz. współczuję
      przyszłem pracodawcy.
      • Gość: cancer Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: 217.96.15.* 26.11.03, 09:59
        Wstyd mi za takich jak Wojtek kibiców z Częstochowy .Trzeba pamietać , ile
        zrobił dla nas ten człowiek . Niezależnie , czy odejdzie , czy nie jest
        facetem , który dźwignął częstochowski żużel na szczyt. Zużel to sport bardziej
        indywidualny niż drużynowy , a przede wszystkim komercjalny , dlatego nie ma tu
        mowy o sentymentach do klubu , czy przywiązania do barw klubowych .
        Jeżeli dla kogoś te cechy są najważniejsze ,niech przyjdzie na Raków , gdzie
        miłość do klubu jest pielęgnowana niezależnie od rezultatów drużyny i strat
        kadrowych.
        Reasumując - nie człowiek czyni drużynę , tylko drużyna czyni człowieka .
        Dlatego na jestem kibicem piłki noznej , ale Włókniarzowi życzę jak najlepiej
        i mam jednak mimo wszystko nadzieję , że Rune od nas nie odejdzie .
        • Gość: Lotnik Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 26.11.03, 10:13
          Bzdury wypisujesz chłopie. Buheheheehe

>"niech przyjdzie na Raków, gdzie miłość do klubu jest pielęgnowana niezależnie
          od rezultatów drużyny i strat kadrowych"
          Ciekawe jakby w Rakowie wychował się piłkarz typu Kosowski to czy chciałby grać
          dalej w tym klubie i dalej chciałby pielęgnować swoją miłość do klubu i
          kochanych kibiców?

> Reasumując - nie człowiek czyni drużynę , tylko drużyna czyni człowieka.
          Więc czym jest drużyna jak nie zlepkiem ludzi, którzy ciężko pracują na wynik,
          swoją satysfakcję, kibiców a poza tym dobrze się bawią zarabiając pieniądze?

pozdr.
    • Gość: Marf Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.premex.pl 26.11.03, 15:37
      Nawet jak Rune odejdzie to i tak dalej bede mu kibicował (chciaż wierze że sie
      tak nie stanie).
      Chociaż mimo wszystko pewnien żal pozostanie.
      Przecież nie da sie tego wszystkiego zapomnieć, co dla nas zrobił.
      Gdyby nie on to moglibyśmy tylko pomażyc o DMP 2003.
      Tak jak niezpomniałem akcji Sreena z przed laty i dalej mu kibicowałem (kiedy
      w meczu z Gorzowem objechał Śwista i Hamila na ostatnim łuku). Tak nie zapomne
      szarży Holty z 14 biegu z meczu z Wrocławiem.
      Jacy z was kibice jeśli tego nie pamietacie?
    • Gość: b Re: Żużel. Holta we Wrocławiu? IP: *.pwr.wroc.pl / *.am.wroc.pl 30.11.03, 12:52
      Powiem tylko tyle Kibice ktorzy maja koszulki i czapeczki Holty
      beda musieli jezdzic z nimi do Wrocka lub postawic na polce i
      wspominac rok 2003 i wyscig 14 we Wrocku. Jesli spojrzec na to
      obiektywnie to powiedzcie mi (bo tylo mowicie ile Rune zrobil
      dla klubu) kto znal Holte 4 lata temu jak jezdil w Tarnowie
      Dzieki wlokniarzowi sie wybil, jezdzi w GP, ma sponsorow.
      Teraz 'dziecko' doroslo i chce uciec od 'mamusi'. Mam taka cicha
      nadzieje ze tak sie nie stanie bo jeli tak to bedziemy lapac
      kaszulki i czapeczki Tomka Jedrzejaka (do ktorego nic nie mam i
      ktory moze powiedziec jak bylo fajnie przez te 2 lata we wrocku)
      (Dlaczego jest na liscie? przeciez ma kontrakt do 2005 bo mialo
      byc tak pieknie) Wniosek jest taki.I moze w koncu kibice
      zmadrzeja i zrozumieja ze nie warto wierzyc w slowa sportowcow
      typu:'jest pieknie, czuje sie tu jak w domu, to dla kibicow,
      Czestochowa jest moim domem i chce tu jezdzic do konca kariery
      itp itd' pamietajcie ze to jest ich praca i chca jak najwiecej
      zarobic. Holta zostan nie zawiedz mnie! I TAK BEDE KIBICOWAC
      WLOKNIARZOWI!!!!!
      • Gość: mundek racja IP: *.premex.pl 30.11.03, 19:20
        wystarczy spojrzec na rickardsona, tak mu bylo zajebiscie w toruniu :D
        faktem jest ze nie mialo sensu trzymac obu zagranicznych w toruniu, ale
        osobiscie sadze ze crump jest gorszy.
    • Gość: czehoo Re:Zapraszamy do Torunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 15:08
      Rune nie zastanawiaj sie tylko przyjezdzaj do Torunia i
      podpisuj z Apatorem kontrakt. Bo niby gdzie bedziesz mial
      lepiej?
      • Gość: Jazon Wcale nie zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:17
        Wcale nie zapraszamy. Mnie osobiście nie podobaja się ani machlojki z jego
        podwójnym obywatelstwem, ani jego zachowanie obecnie. Jako kibic Apatora nie
        chciałbym brać do drużyny najemnika, który po sezonie wypnie sie na klub, nawet
        jeżeli miałoby to zaowocować sukcesami (krótkotrwałymi zresztą). Gdzie mu
        bedzie lepiej? Gila mnnie to- niech idzie do WTS albo zostaje w Włokniarzu
        (jeżeli kibice nadal go tu chcą, po tym jak zademonstrował swoje 'przywiązanie
        do barw klubowych'), ale nie chcę żeby klub któremu kibicuje miał byc dojną
        krową dla chciwego pseudo-Polaka. Pozdrawiam prawdziwych kibiców.
        • Gość: BarryKent Re: Wcale nie zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.03, 20:23
          Marian nie daj sie. Rune juz pokazał jak bardzo kocha klub. Jak chce tak duzo to
          niech wy..dala. Kazdy zawodnik ktory opuscic Włokniarza nigdy juz tak nie
          jezdzil jak u nas. To u nas sie odnosi najwieksze sukcesy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka