Dodaj do ulubionych

Dół pod kontrolą

25.02.09, 09:43
Zawsze mnie zastanawialo co ludzi podkusilo zeby kupic ten bungalowy na tylach
parku w tym betonowym niby zamknietym osiedlu. Okolica paskudna i
nieatrakcyjna. Mozna sie bylo spodziewac takiego rozwoju wypadkow.
Obserwuj wątek
    • byla-1 Dół pod kontrolą 25.02.09, 09:44
      Nie dziwię się ale jeszcze kilka lat temu było zgłaszane że z posesji przy
      ul.Huculskiej tzw."barak" miał zrobiony odpływ szamba bezposrednio do dołu
      .Zrobione zostało odprowadzenie tylko po to żeby własciciel nie płacił za
      wywożenie szamba co tydzien.Niestety ale przez tyle lat mogło to dać taki wynik
      • Gość: slawek Re: Dół pod kontrolą IP: *.realestate.net.pl 25.02.09, 10:01
        tak ma byc
      • Gość: gosc Re: Dół pod kontrolą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:57
        taaaa, z baraku nazbieralo sie jezioro syfu. Dziwne to troche... Oczywicie
        czeste przejazdy beczkowozow i wywozenie osadu z pewnej oczyszczalni to przypadek.
        • byla-1 Re: Dół pod kontrolą 26.02.09, 06:48
          Jak mogło się nie nazbierać?-Jak tylko cegielnia sprzedała ''barak'' pewnej
          spółce czyli dobre kilka lat temu to wywożenie szamba z posesji było realną
          utopią były tylko fikcyjne rachunki za wywóz a wszystko leci w dół od strony
          Wałowej
    • Gość: wlasciciel Re: Dół pod kontrolą IP: *.realestate.net.pl 25.02.09, 10:05
      nie czepiac sie
    • Gość: ola Dół pod kontrolą IP: *.tsi.tychy.pl 25.02.09, 22:07
      zawsze tak było
    • Gość: ... Dół pod kontrolą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 07:53
      zaczęło się wypompowywanie tego szamba ale gdzie? znowu do tego rowu i na bałtyk
      -adriatyk. Ten artykuł już jest mniej krytyczny niż poprzedni. Przy starym
      właścicielu nie widziałem samochodów wywożących jakieś "badziewie" i smrodu też
      nie było.
      • Gość: ... Re: Dół pod kontrolą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 08:03
        a i jeszcze tytuł artykułu!!! no to teraz już jestem spokojny.Można powiedzieć,
        że w końcu "czarne jest białe a białe jest czarne"
    • Gość: gosc Dół pod kontrolą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 07:13
      Panie Rzeczniku, czas na nowe informacje ! Dol jest pod niezla kontrola, wczoraj
      widzialem tam 3 jednostki chemiczne strazy pozarnej, policje, inspektorat
      srodowiska - wszyscy jechali na sygnale. Mam nadzieje, ze wyborcy zapamietaja,
      kto decyzja administracyjna zamienia Park Lisiniec w wysypisko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka