commenty 25.02.09, 09:43 Zawsze mnie zastanawialo co ludzi podkusilo zeby kupic ten bungalowy na tylach parku w tym betonowym niby zamknietym osiedlu. Okolica paskudna i nieatrakcyjna. Mozna sie bylo spodziewac takiego rozwoju wypadkow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
byla-1 Dół pod kontrolą 25.02.09, 09:44 Nie dziwię się ale jeszcze kilka lat temu było zgłaszane że z posesji przy ul.Huculskiej tzw."barak" miał zrobiony odpływ szamba bezposrednio do dołu .Zrobione zostało odprowadzenie tylko po to żeby własciciel nie płacił za wywożenie szamba co tydzien.Niestety ale przez tyle lat mogło to dać taki wynik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Dół pod kontrolą IP: *.realestate.net.pl 25.02.09, 10:01 tak ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Dół pod kontrolą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 10:57 taaaa, z baraku nazbieralo sie jezioro syfu. Dziwne to troche... Oczywicie czeste przejazdy beczkowozow i wywozenie osadu z pewnej oczyszczalni to przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
byla-1 Re: Dół pod kontrolą 26.02.09, 06:48 Jak mogło się nie nazbierać?-Jak tylko cegielnia sprzedała ''barak'' pewnej spółce czyli dobre kilka lat temu to wywożenie szamba z posesji było realną utopią były tylko fikcyjne rachunki za wywóz a wszystko leci w dół od strony Wałowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasciciel Re: Dół pod kontrolą IP: *.realestate.net.pl 25.02.09, 10:05 nie czepiac sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Dół pod kontrolą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 07:53 zaczęło się wypompowywanie tego szamba ale gdzie? znowu do tego rowu i na bałtyk -adriatyk. Ten artykuł już jest mniej krytyczny niż poprzedni. Przy starym właścicielu nie widziałem samochodów wywożących jakieś "badziewie" i smrodu też nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dół pod kontrolą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.09, 08:03 a i jeszcze tytuł artykułu!!! no to teraz już jestem spokojny.Można powiedzieć, że w końcu "czarne jest białe a białe jest czarne" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dół pod kontrolą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.09, 07:13 Panie Rzeczniku, czas na nowe informacje ! Dol jest pod niezla kontrola, wczoraj widzialem tam 3 jednostki chemiczne strazy pozarnej, policje, inspektorat srodowiska - wszyscy jechali na sygnale. Mam nadzieje, ze wyborcy zapamietaja, kto decyzja administracyjna zamienia Park Lisiniec w wysypisko. Odpowiedz Link Zgłoś