Dodaj do ulubionych

dr Romuald Górniak

25.02.09, 15:22
Witam,
proszę o opinie na temat tego ginekologa.
zamierzam iść do dr Górniaka na wizytę ale wcześniej chciałabym się dowiedzieć
czegoś więcej o nim.
Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: czarodziejka Re: dr Romuald Górniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.09, 16:38
      Ja do niego chodze:)Mily sympatyczny czlowiek.Jedyny minus ze trzeba od niego
      wyciagac informacje i nie pracuje aktualnie w szpitalu:/
      • Gość: aga Re: dr Romuald Górniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.09, 17:09
        Potwierdzam, fajny lekarz. Choć przyznam,że kiedyś był trochę lepszy, ale może
        dziś za dużo obowiązków :)
        • perelka858 Re: dr Romuald Górniak 25.02.09, 18:22
          Dziękuję za informacje.
    • efkag Re: dr Romuald Górniak 27.02.09, 00:19
      polecam. chodziłam do niego do przychodni na nadrzecznej. lekarz super, tylko te
      kolejki i brak umawiania na konkretną godzinę;/
    • Gość: zamyslona Re: dr Romuald Górniak IP: *.multimo.gtsenergis.pl 02.03.09, 22:39
      Pan Górniak jest jednym z najlepszych.
    • Gość: Kwiat Re: dr Romuald Górniak IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 02.04.09, 22:44
      Sama nie wiem. Byłam niedawno na wizycie. Lekarz ogólnie bardzo sympatyczny i
      delikatny, ale mam wrażenie że bada powierzchownie. Nie przeprowadził dokładnego
      wywiadu i w ogóle większość czasu gadaliśmy o pierdołach :P
      • Gość: iza Re: dr Romuald Górniak IP: *.net.stream.pl 20.05.09, 12:32
        powiem szczerze ze zgadzam sie z przedmowczynia. niby mily i
        sympatyczny, delikatny ale trzeba wszystko wyciagac od niego bo sam
        zabardzo nic nie mowi od siebie. badania sa powierzchowne. nie
        omawia ich za bardzo. ogolnie nie polecam. lepiej isc do najmana lub
        lemanskiego.
    • 5nelka77 Re: dr Romuald Górniak 30.06.09, 08:42
      Jak dla mnie bardzo fajny lekarz delikatny badania wszytkie omawia
      ja jestem bardzo zadowlona,a duże kolejki do niego świadczą tylko o
      tym ze jest dobrym specjalistą.pozdrawiam.
    • ashj Re: dr Romuald Górniak 27.04.16, 09:38
      Nie jest profesjonalistą.Bada powierzchownie,bardziej widać strach w jego oczach >A jeśli masz problem,odradzam .miała długie miesiączki wysłał mnie na czyszczenie macicy .Nie zrobił usg!!!!!!1 podstawy ,po obudzeniu okazało się żę mam dużego polipa, i odroczono zabieg na drugi etap,,,,chodziłam jeszcze do niego,,,wdała mi się zakrzepica,,,co tydzień chodziłam nie dostałam żadnego lekarstwa,,,,na ostatniej wizycie też nie zrobił usg,stwierdził,,,,że lepiej niech się zajmę nogami,,,,,i może wcale tego drugiego etapu operacji nie będzie,,,,ale zabieg robił mi profesjonalista doktor Adamkiewicz,,,,,sama stwierdziła że wycielą tylko kawałek do biopsji,,,,,i drugi raz usunie mi polipa w macicy,,,,,,,,lekarz ,,,brak profesjonalizmu dobrej diagnozy strach się u niego leczyć

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka