Dodaj do ulubionych

S.M.Metalurg

28.02.09, 12:58
Mieszkańcy S.M. Metalurg chyba nadeszła pora zmienić władze
spółdzielni które tylko pobierają wysokie pensje a nie robią nic dla
dobra mieszkańców . Hutnik OCIEPLA BLOKI maluje klatki a Metalurg
nic oczywiście nie ma pieniędzy i jeszcze chce oszukać ludzi na
opłatach za wodę.
Obserwuj wątek
    • Gość: ona2 Re: S.M.Metalurg IP: *.realestate.net.pl 28.02.09, 15:39
      tak z tymi nowymi opłatami za wode to naprawde przesadzili, bo skoro
      nie zgadzają sie liczniki zbiorcze to moze ci co nie mają wodomierzy
      mają za mały przelicznik zużycia, albo niech sprawdzą gdzie ubywa
      tyle wody.Skoro mam licznik to płace za siebie a administracja
      przecież pobiera spory czynsz to niech dopłaci za ubytki
      wody.Pozdrawiam
      • Gość: spółdzielca Re: S.M.Metalurg IP: *.adsl.inetia.pl 28.02.09, 19:26
        A ja konsekwentnie będę płacił tylko za zużytą wodę zgodnie z odczytem . Na to został założony wodomierz !!!!!!!!!Przyłączajcie się do akcji!!!!!!!!!
        • aka79 Re: S.M.Metalurg 01.03.09, 11:27
          No właśnie co z tą wodą?
          Mi doliczyli ponad 4 m3 :( za blok
          • Gość: spółdzielca Re: S.M.Metalurg IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 02.03.09, 13:03
            Metalurg jest najbardziej złodziejską spółdzielnią,dosyć że nic nie robią to
            jeszcze próbują naciągać mieszkańców choćby opłatami za wodę.Już nieraz pisałem
            aby w większej grupie pojawiać się na zebraniach spółdzielni,wtedy może uda się
            coś więcej wymóc na zarządzie spółdzielni.
            • Gość: lorelei Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 02.03.09, 18:12
              Witam,o nasza Spółdzielnia się coś psuje!!!Wiecie Państwo, my musimy
              utrzymywać tę rzeszę jakże niezbędnych pracowników.Jak ostatnio
              widziałam jaką furą jezdzi z-ca prezeza audi a6 to mi humor odpadł.
              Z wodą przesada gruba!
              Mieszkańców Lipowej 45 proszę o odp.co z naszą stroną?Wiecie może?
              Pozdrawiam
              • Gość: do lorelei Re: S.M.Metalurg IP: *.realestate.net.pl 02.03.09, 19:44
                jestem z 45 ale nie mam pojęcia o jaką stronę chodzi???
                • Gość: sąsiadka Re: S.M.Metalurg IP: *.realestate.net.pl 02.03.09, 21:11
                  Stronka z Interii zniknęła chyba?
                  • Gość: minka Re: S.M.Metalurg IP: *.realestate.net.pl 02.03.09, 21:22
                    dopiero się wprowadziłam więc byłam ciekawa o jaką stronkę Pani
                    chodziło .
                    • Gość: lorelei Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 03.03.09, 15:12
                      Witam,chodziło mi o naszą stronę czyli mieszkańców ul.Lipowej 45.Ale
                      jej już nie ma, a szkoda.Wyminienialiśmy się tam uwagami itd.
                      Pozdrawiam nowych sąsiadów i wszystkich mieszkańców SM "Metalurg"
                      • Gość: olo Re: S.M.Metalurg IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 18:02
                        To że prezio jeżdzi a6 to wiadomo od dawna,co do wody zauważyliście że w książeczkach na odwrocie kartek niema tabel na zużycie wody,ja wpisuje odręcznie zużycie poprzednie i bieżące dzięki temu wiem zaco płacę.
        • Gość: olo Re: S.M.Metalurg IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 12:05
          trzeba bedzie wpaść
      • Gość: zawiedziona Re: S.M.Metalurg IP: 212.87.244.* 19.03.09, 12:57
        Licznik zbiorczy nie zgadza się z indywidualnymi wpłatami za zużycie wody,
        ponieważ niektórzy lokatorzy zakładają tzw. magnesy na licznikach, tym samym
        oszukując. Spółdzielnia wie o tym rozwiązaniu, wystosowała pismo w 2006r, że
        dokona kontroli liczników a nieuczciwych lokatorów odpowiednio ukarze. I co?
        Przez prawie 3 lata nic z tym nie zrobiła . Bo po co ma się fatygować, skoro
        można obciążyć tych którzy płacą uczciwie.
    • Gość: maria Re: S.M.Metalurg IP: *.adsl.inetia.pl 05.03.09, 18:41
      Mieszkam przy Skłodowskiej - blok już z jednej strony pomalowany, z drugiej nie a,klatki schodowe obraz nędzy i rozpaczy.Już nawet nie chce się ludziom sprzątać.Przecież klatka schodowa to jest proste malowanie,może władze Metalurga pomyślą i zrobią coś dla lokatorów.
    • Gość: TED Weźcie sprawy w swoje ręce IP: 212.87.241.* 07.03.09, 18:34
      Poczytajcie trochę w internecie i dowiedzcie się jak można we własnym bloku
      założyć spółdzielnię mieszkaniową i w ten sposób zwolnić prezesów
      ,zarząd ,rade nadzorczą.Jeśli zrobiłyby tak wszystkie bloki w spółdzielni to
      wszyscy ci ludzie odeszli by w niepamięć - a jeśli tego nie zrobicie dalej będą
      zbijać kasę korzystając z układów i układzików jakie przez lata sami stworzyli.W
      mniejszym gronie łatwiej się rozliczać. Czynsz za mieszkania będzie na pewno
      niższy bo nie będzie zawierał wynagrodzenia prezesów oraz łapówek które biorą
      przy okazji zlecania wszystkich usług firmom zewnętrznym.
      Łatwiej jest zmienić zarząd i administrację.
      Ma to również wady - bo musicie się o wszystko sami troszczyć ale można też
      zlecić administrację .
      • Gość: gość Re: odrębna własność w Metalurgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 12:18
        A co myślicie o odrębnej własności i wspólnotach mieszkaniowych. Zastanawiam się
        nad ustanowieniem odrębnej własności swojego własnościowego mieszkania. Kosztuje
        to coś ok 1000 zł. Nie odpowiada się wtedy np. za długi spółdzielni, płaci się
        podatek osobiście do Urzędu Miasta, a nie w czynszu do spółdzielni. 1000 zł to
        trochę dużo, bo tak czy tak mieszkanie można sprzedać i podlega dziedziczeniu.
        Nie mam natomiast żadnego aktu notarialnego że mieszkanie jest moje mam tylko
        papier ze spółdzielni że je kupiłam.
        • Gość: aga Re: odrębna własność w Metalurgu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.10, 14:04
          Jesli chodzi o odrebna własnośc...nie jest potrzebna do
          dziedziczenia, jesli masz mieszkanie wlasnosciowe to wystarczy, zeby
          sprzedac, darowac itd, Pozdrawiam
    • Gość: gosc Re: S.M.Metalurg IP: *.poczesna.netcominternet.pl 19.03.09, 16:52
      po co wam takie wygody w waszych kurnikach
      • Gość: Ada Re: S.M.Metalurg IP: *.adsl.inetia.pl 19.03.09, 18:37
        Uwaga,ważna informacja,wszyscy którzy mają jakieś problemy ze spółdzielnią Metalurg lub jakieś pytania do prezesa mogą je przekazać 26 marca o 16 na Mireckiego jest zebranie.
        • Gość: sąsiadka Re: S.M.Metalurg IP: *.realestate.net.pl 22.03.09, 12:09
          Zwykły śmiertelnik o godzinie 16 jest w pracy, no ale Zarządowi spółdzielni nie
          zależy na frekwencji szarych członków, a zaufani kończą pracę o 15 ;-)
    • Gość: lorelei Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.09, 18:27
      Witam,czy ktoś był na ostatnim zebraniu?Jakie wieści?Pozdrawiam
      • Gość: lorelei Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 07.04.09, 19:34
        Pracownicy SM widzę,że siedzą spokojnie i czekają na upragnioną
        emeryturkę!!!Nic się już nie chce.Za nasze pieniądze totalna olewka
        i lenistwo!!!To my was utrzymujemy!!!
        • Gość: gosc Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.09, 10:00
          Ostatnio przyszły dopłaty do wody 4 m3 na mieszkanie na kwartał na 11 listopada 8 ,przeciez to już przesada ,jak było rozliczane te ubytki kiedyś kiedy płaciło sie za zużycie z wodomierza w mieszkaniu chyba prezes nie dopłacał z własnych pieniędzy,za te ubytki ale zawsze można wszelkie koszty przerzucic na tego najniżej
          • Gość: Dawid Re: S.M.Metalurg IP: *.adsl.inetia.pl 27.04.09, 11:45
            Spoko niepłać tej dopłaty tylko za to co zużyleś,Metalurg jest najgorszą spółdzielnią,jesteśmy okradani bo skoro inne spółdzielnie ocieplają bloki,malują klatki i zwracają chociaż część kasy za wymianę okien to jest pytanie co prezes robi z naszymi pieniędzmi?
            • xoof Re: S.M.Metalurg 22.09.09, 23:36
              Hej. Ktoś wpomniał tu o stronce mieszkańców Lipowej 45. Nie wiem czy
              akuart o to chodzi ale nadal śmiga taki site: lipowa45.w.interia.pl
              • Gość: mieszkaniec Re: S.M.Metalurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.09, 00:31
                witam wszystkich mieszkańców, jestem tu nowy i mam tej spółdzielni dość. Chętnie
                sie przyłącze do jakieś grup mieszkańców i wspólnie odwiedzimy prezesa.
                kiedyś będąc w spółdzielni, miałem parę pytań organizacyjnych początki, nowe
                mieszkanie wiecie takie tam i tak od pokoju do pokoju i tak :
                pokój nr1. kilka kobiet, oczywiscie kawa, herbata, zadaje pytanie a tu jakiś
                wybuch śmiechu dodam zero konkretnej odp. jakis gość wyszedł spod biurka,
                wyglądąl jakby sie dopiero obudził masarkra, kolejna wizyta jakieś niby
                zadużenie dot. wody (dodam ze miałem nadpłate) ale tam chyba nie potrafią
                liczyć, koles twierdzi ze musze zapłacic bo nie da sie tego anulowac jakis
                magicznyh systam naliczył i juz klapa nie da sie i tyle, pismo z mojej strony
                kilka stanowczych słów i co dało sie a gosc w dziurawych skarpetkach i włosach
                tłustych jak smalec twierdził ze sie nie da... super pracownik super spóldzielni
                metalurg.
                • Gość: jam Re: S.M.Metalurg IP: *.chello.pl 14.12.09, 10:43
                  muszą ocieplić wszystkie bloki- na początek
                • Gość: abc Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 14.12.09, 15:11
                  Witam.Mieszkam już 5 lat,więc jako mieszkanka może nie mam sporego
                  stażu mieszkaniowego,ale może się wypowiem.Kilka spraw do SM
                  załatwionych pozytywnie.Nie powiem.Jednak wcześniej było
                  lepiej.teraz jakoś się popsuło,przestali już tak dbać aby bylo
                  dobrze.Popsuli się trochę.Mam jednak wrażenie iż niektórzy
                  pracownicy siedzą na swoich ciepłych stołeczkach i czekają spokojnie
                  emeryturek!
                  Jeśli chodzi o nas mieszkańców,to też nie jesteśmy
                  najlepsi.Widziałam ostatnio wiele razy jak dewastują swoje
                  mienie,wyrzucają śmieci etc.Ale wymagają!Sprzątania,estetyki!
                  • Gość: abc Re: S.M.Metalurg IP: *.adsl.inetia.pl 16.12.09, 13:11
                    Metalurg to totalna porażka,czuje się okradany przez tą spółdzielnię.
                    • Gość: gahan Re: S.M.Metalurg IP: *.realestate.net.pl 17.12.09, 07:38
                      To sprzedaj mieszkanie jak Ci tak zle i przeprowadz sie do innej
                      dzielnicy .jak sie was tak slucha to wychodiz na to ze wszyscy sa
                      zli i tylko czekaja zeby wam wyjac marne grosiki z portfela. troche
                      wiecej optymizmu bo i tak wiadomo ze wszystkim sie nie dogodzi w
                      100%. a z drugiej strony kolego jak masz takie wymagania co do
                      miejsca zamieszkania i obslugi to moze warto byloby sie zastanowic
                      nad domkiem jednorodzinnym no chyba ze wlasnie te marne grosiki w
                      portfelu wiecznie wykradane nie pozwola az na taki bajer!
                      • Gość: ona Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.09, 17:07
                        No nie wiem czy tak jest jak napisał to kolega do kolegi,o tych
                        marnych grosikach:)
                        I że nie stać go na taki bajer:)No nie zgodzę się gahan,ze domek to
                        aż taki bajer:)Może dla ciebie,bo dla mnie na pewno nie.Mieszkam w
                        nowym budownictwie i jestem zadowolona!Mam garaż podziemny i ciepło
                        oraz czysto,oraz na małą przestrzeń nie uskarżam się.A domu bym nie
                        chciała,wierz mi!Nie dla mnie taki "bajer".Nie uskrażam się też na
                        geosiki w portfelu,bo dziękować Bogu jest bardzo dobrze!Ciekawe
                        kiedy zmieni się tok myslenia poniektórych,że dom to luksus a blok
                        to nic!Ludzie,czasem mieszkanie jest wiele droższe od niejednej
                        chałupy!ja też mogłabym mieszkać w ładnym domu np rodziców,ale nie
                        chcę!Więc kiedyś go sprzedam i zostanę w moim mieszkaniu!Zmien
                        człeku myślenie,dla ciebie dom może być bajerem,a dla mnie
                        UTRAPIENIEM!
                        • Gość: s Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.09, 20:17
                          Ja też przeprowadziłam się z domu jednorodzinnego do bloku (Metalurg) i sobie
                          chwalę. Nie muszę myślec o ogródku, dachu, płocie itp. Miejsce mi bardzo
                          odpowiada: wszędzie blisko - sklepy, autobus, tramwaj.
                          Inną sprawą jest, że mieszkańcy nie dbają o swoje. Nikogo nic nie obchodzi.
                          Jak się zwróci uwagę dzieciom, żeby nie niszczyły zieleńca, placu zabaw itd., to
                          rodzice przybiegają z wielką awanturą.
                          Chcą miec wszystko super, ale sami o to nie dbają.
                          Mieszkam w nowym bloku (wszystkie mieszkania własnościowe), i jak ja nie zgłoszę
                          do spółdzielni, że nie ma światła na klatce to nikt nie zgłosi, ale jak tylko
                          światło jest naprawione to wszyscy wyciągają ręce żeby je zapalic.
                          • Gość: mieszkanka Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 17.12.09, 21:51
                            Zgadzam się z przedmówczynią,ja mam tak samo!Jak nie zgłoszę do
                            SM,że nie ma światła to nie będzie!A jacy wszyscy "wzorcowi"nie
                            dbają o swoje!Prawda!Nic nie dociera,przecież niektórych dzieciaki
                            to świętość.Niejeden tatuś zlinczowałby osobę,która raczyła zwrócić
                            uwagę jego latorośli jakżesz dobrze wychowanej przez niego!
                            Do dyskusji pierwsi,do dbania ostatni!
                            • blumch Re: S.M.Metalurg 17.12.09, 22:26
                              To może ktos napisze c o w ostatnim czasie udało mu się załatwić ze spółdzielnia?
                              • Gość: mieszkanka 2 Re: S.M.Metalurg - internet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.09, 08:30
                                Mnie Metalurg nie dał zgody na założenie internetu z kablówki - bo ma swój.
                                Telsat ma moim zdaniem dużo lepszą ofertę internetową niż Metalurg.
                                Net z kablówki w moim przypadku byłby na światłowodach i wystarczyłoby tylko
                                zmienic gniazdko tv na podwójne (które i tak jest bo korzystam z tv Telsatu).
                                Prędkości też jest kilka do wyboru i ceny też ok.
                                Metalurg ma tylko 1 Mbit/s i trzeba u mnie kuc ściany.
                                Teraz mam neostradę, ale jest droga więc chcę zmienic dostawcę netu.
                              • Gość: mieszkanka Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 20.12.09, 21:30
                                No dzisiaj rano skoro świt SM odśnieżała chodniki chwali się,chwali.
                                • Gość: misiek Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.09, 22:16
                                  rzeczywiscie macie o czym pisac , widac jak malo macie problemow
                                  i powaznych zajec skoro takimi duperelami sie zajmujecie.proponuje
                                  powolac 3-osobowa rade i pilnowac o ktorej nastepuje
                                  odsniezanie .polski narod to jednak jest specyficzny , jak nie ma
                                  trosk to zawsze cos wyszuka. zajmijcie sie lepieniem pierogow to
                                  moze chociaz na moment oderwiecie sie od waszych popieprzonych
                                  pomyslow.
                                  • Gość: do miśka! Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 20.12.09, 22:22
                                    Odśnieżanie chodnika,to rzecz bardzo istotna,no chyba,że stąpasz w
                                    powietrzu:)Współczujemy ci trosk,ale cóż poradzimy!
                                    Wyobraz sobie,że polski naród to i pierogi ulepi i chodnikiem się
                                    zajmie,tacy jesteśmy zorganizowani!:))))
                              • Gość: mieszkaniec Re: S.M.Metalurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.10, 00:50
                                ja załatwiłem wkręcenie żarówki u mnie w bloku w piwnicy , troche były grymasy
                                na twarzy gościa z którym rozmawiałem, wszak to bardzo poważna inwestycja (kupno
                                i montaż żarówki) no ale jakoś poradzili.
                                Dodam jeszcze że nie musiałem tego przedstawiać na piśmie :)
                                • Gość: gosc Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 17:45
                                  wszyscy idziemy na walne 20.04.2010
                      • Gość: mieszkaniec Re: S.M.Metalurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 02:11
                        "marny grosik" pokaż jaki Ty masz bajer
    • Gość: robert Re: S.M.Metalurg IP: 212.87.241.* 22.12.09, 15:07
      Gahan prawdopodobnie jesteś pracownikiem spółdzielni ale to Cię nie
      zwalnia z myślenia i dlatego zanim coś napiszesz to pomyśl myślenie
      nie boli.Po pierwsze swoią radę żeby sprzedać mieszkanie wsadz sobie
      w du..e nie kupiłem nowego mieszkania żeby go sprzedawać bo Ty tak
      chcesz .Po drugie płacę czynsz i mam prawo wymagać od spółdzielni
      aby wypełniała swoje obowiązki tak jak ja wypełniam wobec
      spółdzielni ( nie zalegam z opłatami ) a to jest chyba najważniejsze
      dla spółdzielni.Po trzecie na te marne według Ciebie grosiki każdy
      musi pracować i chce je wydawać mądrze co spółdzielni się nie udaje
      a z drugiej strony jeśli to marne grosze to po co one spółdzielni ?
      Po trzecie domek który według Ciebie jest bajerem posiadam i w wolne
      dni mam gdzie odpoczywać z dala od miasta i to mi wystarczy.Po piąte
      pewnie z Ciebie taki bogacz że jak kupujesz pietruszkę to się
      targujesz o 5 gr. a na forum udajesz wielkiego pana dlatego nie
      zastanawiam się nad kupnem domku tylko dlaczego jesteś taki pusty .
      • Gość: mieszkanka Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 22.12.09, 17:00
        Racja,Robert!też uważam,ze gahan to pracownik SM,mówiąc o grosikach
        i swoim bajerze czyli domku gahan zapomniał dodać,że utrzymuje
        ten "bajer"z naszych pieniędzy!!!Siedząc pewnie na cieplutkim stołku
        nie do ruszenia i wygląda na swoją :zasłużoną"emeryturkę!
        • Gość: Borewicz Leon Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.09, 12:20
          Do adm.Metalurg.
          Jest prosba o wpisywanie w rozliczeniach ciepłej i zimnej wody stanu
          licznika z biezacego i ostatniego sprawdzenia.
          Podajecie w rozliczeniach zuzycie tylko w metrach,a to prowadzi do
          naduzyc ze strony odpowiedzialnej za to osoby.Zacznijcie traktowac
          swoją pracę uczciwie,bo trzeba liczyc sie z tym ze nic nie trwa
          wiecznie.Wzór rozliczenia prądu w Metalurgu niech będzie dobrym
          przykładem dla myslacej osoby z administracji.Niech administracja
          przestanie sobie kpic z tych spraw jakimi są rozliczenia,to są
          dokumenty które będą dowodem.2009- KONIEC RZEZBIENIA LOKATOROW
          Metalurga.
          • Gość: mieszkanka Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.10, 18:55
            Ma pan rację panie Borewicz!
          • Gość: zaniepokojona Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 18:50
            Prezesi SM Metalurg pracują jak za czasów komuny czyli' czy się stoi czy się leży 10000 się należy' a my im na to pozwalamy!!!!
            20 KWIETNIA 2010 ROKU JEST ZEBRANIE WALNE !!!!!!!!!
            Wszyscy powinniśmy tam póść i tam mówić co nam nie pasuje a ponadto można założyć " WSPÓLNOTy MIESZKANIOWE" I obecny układ prezesów i zarządu się rozleci!! Tylko bądżcie odważni tam gdzie potrzeba a nie tutaj na forum i anonimowo.
            Fakt, że na klatkach jest strasznie brudno!! Ale to sami jesteśmy sobie winni bo o to nie dbamy!!!!!!!!
            • Gość: mieszkanka Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 10.03.10, 19:29
              Idziemy i ma nas być jak najwięcej! Bo tam mieszkamy i wymagamy!!!
              Można sobie tak zajęcia ustalić,aby przyjść.
              • Gość: E. Re: S.M.Metalurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.10, 13:00
                tak odbiegając od tematu apeluje do mieszkańców METALURGA zamieszkałych w
                okolicy Lipowej: parking przy bloku na ul Lechonia 22 jest parkingiem Hutnika
                TYLKO DLA MIESZKAŃCÓW!. To mu płacimy za jego utrzymanie a nie wy, dlatego nie
                życzymy sobie aby wasze samochody prywatne a tym bardziej wasze L-ki, wadimy czy
                inne samochody służbowe zajmowały często po 2 nasze miejsca parkingowe. My wam
                nie wchodzimy do domu tak więc oczekujemy, że wy również zaczniecie szanować
                naszą własność.
                • Gość: mieszkanka Lipowej Re: S.M.Metalurg IP: *.xdsl.centertel.pl 11.03.10, 18:16
                  Widać przedmówczyni zrobiła wywiad,czyje te samochody.Przy
                  ul.Lipowej również mieszkają ludzie kulturalni,nawet tacy co mają
                  garaż podziemny i nie w głowie im parkingi Hutnika!Ale pkt.za
                  bystrość.:)
                  • Gość: E. Re: S.M.Metalurg IP: *.net.stream.pl 13.03.10, 10:29
                    nie piszę o ludziach kulturalnych. Piszę o ludziach , którym jak się zwróci
                    uwagę, że nie powinni parkować w tym miejscu to oni albo się głupio uśmiechną i
                    pójdą albo (tak jak pewien instruktor nauki jazdy) z agresją i wyzwiskami
                    krzyczą że ich to nie obchodzi i że mogą parkować gdzie chcą (chociaż ostatnio
                    elek nie widzę).
                    • Gość: ja Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.10, 18:56
                      a co to DYSKRYMINACJA???????????
                      • patisonq Re: S.M.Metalurg 16.04.10, 23:03
                        o której jest to zebranie 20.04 ?? słyszałem, że tego dnia mają zacząć ocieplać
                        Wierzbową 24? ktoś to potwierdzi?
                        • Gość: metalurg Re: S.M.Metalurg IP: *.art.pl 19.04.10, 11:23
                          Zebranie jest chyba o 17:00 w Hali Polonia. Idźcie i zróbcie tam porządek,
                          ja muszę być w pracy :(
                          • Gość: lila Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.10, 22:34
                            w Klubie Politechnik ul,Armii Krajowej 23/25
                            • Gość: mieszkanka Re: S.M.Metalurg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.10, 11:16
                              Czy ktoś był na zebraniu 21?Jak przebiegało?
                              • Gość: gość Re: S.M.Metalurg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.05.10, 22:06
                                Trzeba było przyjść a nie pytac sie na forum na ponad 2200 czlonkow bylo raptem ponad 130 osób w tym prawie wszyscy pracownicy spółdzielni
                                ładnie zarząd się wybrał i takie tam trzeba przychodzic na zebrania i tyle
                    • Gość: mieszkaniec Re: S.M.Metalurg IP: *.net.stream.pl 06.05.10, 17:40
                      popieram! wieczorem ciezko znalezc miejsce parkingowe przy ul.
                      Lechonia a to jest parking dla naszego bloku. a tu pełno ludzi z
                      okolicznych blokow parkuje. w weekend tez maskra zjezdzaja jakies
                      dostawcze auta ktore zajmuja po 2 miejsca parkingowe
    • Gość: a Re: S.M.Metalurg IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.05.10, 17:21
      aco sadzicie o Naszej Pracy?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka