Gość: Marf IP: *.premex.pl 20.11.03, 17:27 A czemu w skałdzie zabrakło mojego ulubieńca Wojtka Szymczyka? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Mecz charytatywny: byli piłkarze Rakowa kontr IP: 140.171.124.* 20.11.03, 17:43 Ja już swój szal wyprałem - i Wy też to zróbcie . RKS RAKÓW FOREVER ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kornik Re: Mecz charytatywny: byli piłkarze Rakowa kontr IP: *.czes.gazeta.pl 20.11.03, 19:17 Tylko nie zapominajcie, że ten mecz nie jest tylko dla przyjemności kibiców, ale żeby pomóc rodzinie Dariusza Sobonia. Oprócz szalików weźcie parę złotych, żeby wrzucić do puszek. Będzie wstyd dla Rakowa, gdyby okazało się, ze są puste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Mecz charytatywny: byli piłkarze Rakowa kontr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.03, 19:55 Był,będzie,jest-RAKÓW RKS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mic TYLKO RAKÓW CZĘSTOCHOWA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.03, 19:32 Gość portalu: Marf napisał(a): > A czemu w skałdzie zabrakło mojego ulubieńca Wojtka > Szymczyka? :) Odpowiedź jest prosta. To jest mecz towarzyski a Wojtek niechcący mógłby kogoś staranować albo przez przypadek komuś nogi połamać. Oczywiście to był żart, też żałuje że Wojtka nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Mecz charytatywny: byli piłkarze Rakowa kontr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:03 A Artur Kurasiński ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan A Artur Kurasiński ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.03, 13:03 Odpowiedz Link Zgłoś