dot3010 12.03.09, 10:50 Bardzo proszę o polecenie mi pediatry dla małego dziecka w dzielnicy Wyczerpy. Jakiegoś kompetentnego i miłego lekarza. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: paolo Re: Pediatra na Wyczerpach IP: *.alfanet24.pl 12.03.09, 18:55 Dr Danuta Chmielarz i dr Nowicki - jesli dalej tam pracuje, bo teraz jest tez dyrektorem sanepidu. Oboje z "Puls-a" na Konarskiego. Nie polecam dr Drapały, ciągle leczy antybiotykami, zwykle tymi samymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dot3010 Re: Pediatra na Wyczerpach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 08:52 Dziękuję za infromację. Może jeszcze ktoś ma jakieś informacje? Bardzo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Pediatra na Wyczerpach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.09, 10:09 ja z dziećmi chodż do dr Gawinowskiej do przychodni na ul. Warszawskiej obok huty szkła, od ok 14 lat - według mnie stawia trafione diagnozy i odpowiednie leki.Nie nadużywa antybiotyków, oczywiście zdania moga byc podzielone, ale mnie jeszcze nie zawiodła. Odpowiedz Link Zgłoś