eda_m 18.03.09, 20:10 Chciałam spytać czy wie ktoś może gdzie w Częstochowie można kupić foteliki samochodowe firmy 4baby. Z góry dziękuje za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: fotelik samochodowy 4baby IP: *.multimo.gtsenergis.pl 18.03.09, 20:59 znajdz na necie sklep Akwatoris na 1Maja tam będą mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paras Re: fotelik samochodowy 4baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 13:40 A nie lepiej kupic sprawdzonej i uczciwej firmy?? My kupowalismy tutaj www.amko.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Postac ja Re: fotelik samochodowy 4baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:41 Nie znam tej firmy i moga byc z nia problemy. Poszukaj na amko.com.pl my tam kupowalismy fotelik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka Re: fotelik samochodowy 4baby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:42 Poszukja na amko.com.pl wymienionej przez Ciebie firmy niestety nie znam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foczka Re: fotelik samochodowy 4baby IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 06.06.09, 12:05 a juz sobie przypomnialam to taka hurtownia z rzeczami dla dzieci na 1 maja, koło sklepów meblowych. rzetelna i uczciwa, moja siostra kupuje tam dla swoich dzieci Odpowiedz Link Zgłoś