Dodaj do ulubionych

Aranżacja wnętrz.

26.03.09, 12:50
Poszukuję osoby, firmy do zaplanowanie wnętrza mieszkania. Będę
wdzięczna za wszelkie sprawdzone informacje. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: greg Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 13:18
      kinga śliwa poszukaj na google
    • sunflower-ek Re: Aranżacja wnętrz. 26.03.09, 15:10
      Dziękuje za odpowiedź i proszę o więcej informacji.
      • Gość: Tomae Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.play-internet.pl 04.07.13, 02:51
        Zgadzam sie
    • babeczkaa Re: Aranżacja wnętrz. 26.03.09, 19:17
      Witam polecam nasze usługi, więcej na stronie www.piotrstanisz.com
      (tam można zobaczyć realizacje naszych projektów)
      zapraszam też na bloga (link poniżej)
      Pozdrawiam
      babeczka
      • sunflower-ek Re: Aranżacja wnętrz. 27.03.09, 10:56
        Czy ktoś korzystał z podobnych usług i mógłby podzielić się własnym
        doświadczeniem? :)
        • Gość: ges Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.adsl.inetia.pl 27.03.09, 21:02
          Moge powiedziec ze dekorator to dobry sposób na ładne. zadbane pokoje. Jezeli krucho z czasem by samemu szukac pomysłów na internecie czy w gazecie to polecam dekoratora. Czesto mi sie zdaża ze klient kupuje wszystko co ładne, ale gdy sie to "poskłada" do kupy to wyglada jak kupa:)
          • taniarada Re: Aranżacja wnętrz. 01.03.17, 18:41
            nie koniecznie.
    • Gość: izabela Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.prenet.pl 27.03.09, 20:31
      witam...jestem projektantem wnętrz...zajmuję sie koncepcją
      projektową mieszkań...domów...ogrodzeń.....chętnie odpowiem na
      pytania...pozdrawiam izabela
      • Gość: aneta Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.159.15.12.static.crowley.pl 09.07.09, 11:49
        witam stawiamy domek w tym roku buduje się i potrzeban mi do zaprojektowania
        całości proszę o kontak na meila wieslaw50@op.pl
    • Gość: scrat Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.09, 11:14
      Ja również chciałbym podłączyć się do pytania. Planuję na jesień generalny
      remont mieszkania i również poszukuję osoby która podjęła by się aranżacji
      wnętrza (salon, sypialnia, kuchnia, łazienka, wc, hol). Jeśli ktoś mógłby
      polecić sprawdzonego projektanta, to bardzo proszę o kontakt: gkk1@gazeta.pl
      • Gość: orly? do babeczka IP: 193.138.241.* 13.07.09, 14:04
        trochę późno ale dopiero wątek ponownie wypłynął - bardzo mi się podoba twój
        styl i pięknie dobierasz ale mam pytanie - czemu katujesz ludzi słabym chińskim
        oświetleniem? Widzę że na materiały nie żałujesz a wciskasz ludziom syf z alfy,
        candeluxa itp .... szkoda trochę
        • babeczkaa Re: do babeczka 13.07.09, 18:56
          poczułam się wywołana do odpowiedzi, nie wiem gdzie widzisz syf na moich realizacjach, przyznam że w większości przypadków inwestor sam decyduje jakiego producenta oświetlenie wybierze - czesto decyduje o tym dostepnośc produktów i cena.
          pozdrawiam
      • Gość: Aldona Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.radomsko.vectranet.pl 23.05.13, 01:10
        Ja z czystym sumieniem mogę polecić Ci naszego architekt - Michał Misztalski . Projektował dla nas cały domek - swietnie się dogadywalismy . Zaproponował nam kilka styli wnetrzarskich ,wszystko fajnie wyjaśnij i opowiedział co za i przeciw ...swietnie spasowal tez nasz budżet z tym co możemy zrobić . Super osoba rownież prywatnie - przesymaptyczny ;-)...
        • Gość: Dr.Sylvi Re: Aranżacja wnętrz projektowanie wnętrz IP: *.play-internet.pl 04.07.13, 03:09
          Tez polecam !!!
          Pan Michal Misztalski to świetny projektant i do tego jeszcze skarbica wiedzy - ja to bylam zawsze pod wrazeniem jak nam cos wyjasnial albo opowiadal..
          Fajne pomysły i anielska cierpliwosc :-)).
          Własnie skonczylismy remonty i Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.
          Fotki poniżej

• Gość: Jarek Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.13, 13:06
          Witam,
          uprzejmie proszę o podanie mi jakiegoś kontaktu do Pana Michała Misztalskiego. Wiele dobrego przeczytałem o pracy Pana Michała, nie mogę jednak znaleźć kontaktu. Będę bardzo wdzięczny za pomoc.
          Jarosław
          • ivonii Re: Aranżacja wnętrz. 07.03.14, 14:41
            Proszę Jarku tu jest namiar :
            Mam nadzieje ze Pan Michal nie bedzie miał mi za złe ;-) tel:502900400
          • ulag737 Re: Aranżacja wnętrz. 20.05.15, 15:02
            Jeśli ktoś lubi nowoczesne wnętrza: beton, szkło, naturalne drewno, cegła polecam Pana Dominika Respondka. www.ossgaleria.com/. Oferuje on kompleksowe wykonanie zaprojektowanych wnętrz.
        • ivonii Re: Aranżacja wnętrz. 07.03.14, 14:26
          Bardzo bardzo dziekuje Aldonko za namiary.
          Cieżko było złapać Pana Michala ale udało sie i mieliśmy już nawet spotkanie w naszym domku w poniedziałek ;-).
          Super jestem bardzo zadowolona.
          W końcu ktoś nas wysłuchał i stworzył coś dla nas a nie narzucał na siłę coś co zupełnie nam się nie podoba.
          Był z nami tez Pan z ekipy remontowej która bedzie nam wykańczała domek i tez nam powiedział po spotkaniu ze pierwszy raz widzi architekta ktory nie tylko ma fajne wizje ale wie jak to wykonać bo gadał z nim pózniej chyba jeszcze z godzinę.

• krzysiek_822 Re: Aranżacja wnętrz. 20.03.14, 18:17
            Witam, ostatnio żona namówiła mnie na remont domu. I wymyśliła,że powierzymy to architektowi wnętrz,na poczatku byłem bardzo sceptycznie nastawiony do tego pomysłu,bo słyszałem to i owo o architektach,ale... żona sie uparła. Zadzwoniła do Pani architekt z polecenia swojej kolezanki z pracy. I to był traf w 10 muszę przyznać. Pani Natalia Kolasińska zna sie na rzeczy i co najważniejsze nie narzuca swojego zdania,a żona w siódmym niebie:)
            Widzę że nie tylko ja mam dobre wrażenie i jestem zadowolony.

Pozdrawiam
    • Gość: paula Re: Aranżacja wnętrz. IP: *.centertel.pl 13.07.09, 17:03
      Witam.
      Moje wnętrze oddałam w ręce znanej projektantki Pani Joanny
      Wysockiej. Z czystym sumieniem polecam jednak studio projektowe
      Piotra Stanisza. Do niedawna współpracował on z panią Joanną Wysocką
      (Pani Wysocka byłaby również godna polecania, gdyby nie fakt, że
      jest straszliwie zabiegana - przez co ma dla "normalnego" klienta
      raczej maławo czasu; trzeba być WYJĄTKOWO CIERPLIWYM). Wśród
      częstochowskich projektantów wymienić można też Macieja Tubielewicza
      (razem z panią Wysocką jest polecany przez Prestige Development jako
      projektant wnętrz apartamentów w Dębowej Przystani) - mnie osobiście
      nie przekonało jednak jego portfolio, a dokładniej nie przekonała
      mnie proponowana przez Niego liczba punktów świetlnych. No cóż są
      gusta i guściki...
    • 55kola Re: Aranżacja wnętrz. 19.03.14, 18:16
      Hej Wszystkim ja mogę polecić Panią Natalie Kolasińską ( firma life & style), rewelacyjna babka. Zna się na rzeczy, świetnie doradza i pomaga w wyborze. Remontowałam z nią salon i sypialnie, ale chcę więcej:D oczywiście jak tylko męża przekonam aby wyłożył kasę:)
    • stefanie5 Re: Aranżacja wnętrz. 20.03.14, 19:23
      Także polecam Panią Natalię i studio life&style, otwarta na propozycje, nie neguje wizji klienta. Super architektka. Namiar na nią miałam od znajomej, która także korzystała z jej usług i była bardzo zadowolona.
      • mar_ek5 Re: Aranżacja wnętrz. 22.03.14, 15:44
        hej przyłączę się do tematu.
        Po przeczytaniu Waszych komentarzy <i nie tylko Waszych;)> postanowiłem skorzystać z usług Pani Natalii Kolasińskiej. Dziś spotkaliśmy się na konsultacje. Naprawdę profesjonalne podejście i duża wiedza i wizja. Oczywiście po wspólnej rozmowie doszliśmy do konkretnego projektu i planu. Także na tym etapie jestem bardzo zadowolony. Wraz z narzeczoną nie możemy się doczekać kiedy projekt zostanie przedstawiony i "wejdzie w nasze życie":)
        • artur_pruszkow80 Re: Aranżacja wnętrz. 31.03.14, 21:29
          Dobry architekt wnętrz potrafi zdziałać cuda i uczynić mieszkanie fascynującym. Ja z żoną korzystałem z usług biura www.architekt-pruszkow.pl – z powodzeniem. Polecam wszystkim, którym zależy na czymś oryginalnym i fajnym.
    • maria_k5 Re: Aranżacja wnętrz. 24.04.14, 12:19
      ja osobiście polecam life&style częstochowa, fajna ekipa, zajefajni ludzie. Miałam przyjemność współpracować z nimi 2 razy(u rodziców i u mnie w mieszkaniu). Przystępne ceny, co tu dużo pisać, są najlepsi.
    • workywork Re: Aranżacja wnętrz. 19.05.15, 13:52
      W Częstochowie jak dla mnie najlepsza jest Pani Natalia z nataliadesign.pl
    • canaria12 [...] 21.10.15, 20:13
      Treść postu jest niedostępna.
    • piotrnowicki777 Re: Aranżacja wnętrz. 14.06.16, 12:28
      Witam! Ostatnio poszukiwałem firmy, która w sposób kompleksowy rozplanuje mój dom. Znalazłem kilka firm z Częstochowy oraz okolic. Problem w tym, iż najczęściej są to firmy mające dość wąską specjalizacje. , tylko kuchnie, tylko salon. Zaciekawiły mnie natomiast aranżacje firmy Wizualhome3d. Naprawdę ciekawe rozwiązania i bardzo różnorodne, co świadczy o wyobraźni i profesjonaliźmie twórcy projektów.
    • monia70.1970 Re: Aranżacja wnętrz. 07.11.16, 14:05
      Mogę polecić z własnego doświadczenia firmę Wizual Home 3d, która zajmuje się aranżacją i projektami wnętrz. Ja byłam zadowolona ze współpracy z nimi. Stosują metodę wizualizacji, która mnie osobiście się spodobała. Polecam.
    • lechan32 Re: Aranżacja wnętrz. 31.07.17, 16:18
      Dobre mam zdanie o p. Basi z Bazylia Projekt Studio. Niedawno dostałem do ręki gotową wizualizację mieszkania i teraz pozostaje już tylko (albo aż) przejść do wykonania projektu. Dobry kontakt z architekt, to co mi się najbardziej podobało to prosty i zrozumiały dla mnie język. Wszystko miałem wytłumaczone, każda moja wątpliwość zostawała szybko rozwiana, także dokładnie wiedziałem jakie materiały zostaną użyte, jak to się kosztowo rozłoży, jakie remonty będą potrzebne itd. Trzeba wziąć pod uwagę, że ludzie po Akademi Sztuk Pięknych podchodzą bardzije funkcjonalnie do zaprojektowania wnętrza niż Ci po politechnic.
      • telewy2 Re: Aranżacja wnętrz. 10.07.19, 12:27
        Użytkownik lechan32 pisze posty za pieniądze, w każdym poście podaje jakąś konkretną firmę i ją zachwala. raz pisze jako kobieta, raz jako mężczyzna. Te opinie należy brać z przymróżeniem oka. forum.gazeta.pl/forum/search,.html?pageNumber=1&query=&author=lechan32+&title=&forum=
    • leszekmarc Re: Aranżacja wnętrz. 08.01.18, 14:04
      Pani Natalia Kolasińska z Częstochowy. Bardzo ogarnięta Pani architekt. Ma bardzo inspirujące pomysły, a teraz z tego co wiem od żony rusza z salonikiem meblowym, także naprawdę można u niej znaleźć rzeczy bardzo oryginalne.
      • agsik29 Re: Aranżacja wnętrz. 09.01.18, 09:18
        Panie Leszku, a jaki jest adres? Bo chętnie odwiedzę sklep! :)
        • leszekmarc Re: Aranżacja wnętrz. 15.01.18, 09:40
          Gdzieś na Wilsona będzie się otwierał, nie pamiętam numeru dokładnie, ale jakby coś to fanpage na FB jest do znalezienia pod tym adresem: www.facebook.com/HYGGE-Home-1631935680183513/ :) Widziałem, że już zdjęcia pierwszych produktów się pojawiają
    • natix1992 Re: Aranżacja wnętrz. 27.08.19, 12:49
      To trudna decyzja, bo każdy oferuje coś innego. Ważne, żeby wybrać projektanta, który kompleksowo wszystko zaprojektuje w stylu, który sami wybierzemy. Dobrze, żeby współpracował też z producentami wyposażenia, np. podłogi, okna, meble itd. Dzięki temu można wszystko mieć z jednej serii i to wtedy pięknie wygląda. Ja zdecydowałam się sama wszystko sobie zaprojektować i jestem zadowolona. Wiadomo, że pochłania to więcej pracy, ale warto. Polecam na przykład świetnego producenta podłóg: https://centrumposadzek.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka