Gość: jed IP: *.frg.eur.nl 02.12.03, 16:34 wracam niedlugo ze studiow do czestochowy, w zwiazku z tym mam pytanie. czy mozecie mi polecic jakies dobre miajsca gdzie mozna wyjsc wieczorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gwiazdka Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 17:50 hmmmmmmmm musiało cie tu dlugo nie byc bo Czewa stala sie strasznie nudna dziuraaaaaaaaa To jest niestety smutne ale prawdziwe :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.icis.pcz.pl 02.12.03, 19:25 Powiedz mi gdzie ostatnio bylas ? Czy bylas na jakiejkolwiek imprezie, koncercie, wystepie, itd. ? Ja jestem juz pewnie starym prykiem, nie mam zbyt ale w ostatni weekend mialem spore problemy z wyborem. Wybralem w koncu film i koncert TLove. Mialem tez mozliwosc pojscia na teatr tanca z Drakula w Politechniku. Nie mowie o imprezach Andrzejkowych itd. Zanim zaczniesz wiec mowic o nudnej Czestochowie, powiedz co masz na mysli, jakiego rodzaju imprez Ci brakuje. Sam jestem ciekaw. A np. imprezy w Schocie Ci nie pasuja ? Kolejna jest w piatek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin na pewno nie w lokalu towarzysza X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:28 ty musisz byc nudnym palantem z młodzieżówki - oni czytaja tylko napisy na dropsach i oglądaja gry na gameboxach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 23:11 jest mnustwo miejsc(wbrew opini wielu) w których można świetnie się zabawić, albo przynajmniej w miłej atmosferze usiąść ze znajomymi i wypić piwko. nie będe polecał bo pewnie zaraz znajdzie się jakiś mondrala który zakwestionuje moją opinię, ale proponuję przejść się po alejach, jest tam sporo miejsc wartych odwiedzenia. chyba że chcesz poszaleć na dyskotece:( to najlepiej jechać na dekabrystów choć i tam jest sporo całkiem miłych pubów. POZDR. miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 01:53 no nie wiem jak sie chce isc na dyskoteke to naprawde trzeba jechac na dk bo tylko tam sa dyskoteki jezeli mozna to tak nazwac. rzeczywiscie jest na nich super a jest w czym wybierac bo jest ich aż trzy :) człowieku byles w iinych miastach kiedy u nas był ostatni koncert z prawdziweo zdarzenia nie jakis tam w filutku "koncert" puszczany z płyt cd naprawde w częstochowie jest gdzie poszaleć nie rozśmieszaj mnie tutaj naprawde nie ma gdzie wyjsc jest pare barow ale na tym koniec bo teraz bary opanowaly dzieci w wieku 13 14 lat i tak sie wydzieraja ze nawet porozmawiac nie mozna. W teatrze na ostatnim wzglednym spektaklu bylam z rok temu a tak to caly czas jakies badziewie. w kinie znaczy w filcharmoni dwa filmy wyswietlaja, wiec nie mow ludziom ze jest tutaj gdzie wyjsc mow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.icis.pcz.pl 14.12.03, 02:24 Jestes chora :))) dziewczyno - szczerze. Na dyskotekach sie nie znam - nie bede o tym dyskutowal. Ale jesli chodzi o cala reszte bez przerwy dzieje sie cos ciekawego i interesujacego, wystarczy tylko czytac ogloszenia na slupach i w Gazecie. W innych miastach bywam czesto, wiec mam tez jakis obraz. Ciekawe czy bylas na TLOVE ? Na Kulcie ? Na YeShe ? Na koncercie w Schocie ? Na czymkolwiek ? Czy bylas na jakimkolwiek filmie w OKF ? Na imprezach w Politechniku - kabarety, studenckie teatry itd. ? Czy widzialas film Warszawa, moze najlepsy film w tym roku, ktorego autorem jest Czestochowianin ? Pewnie nie ? Barow i lokali ciekawych tez jest sporo i wcale nie tak rzadko odbywaja sie tam rozne imprezy - tzreba tylko chodzic. Sam zrobilem eksperyment i spytalem studentow na jednej z imprez ktore mialy miejsce w weekend. Czy byli na czymkolwiek, a akurat weekend byl bogaty. Oczywiscie odpowiedzialo mi milczenie, bo pewnie wola isc do pubu :)) I to tak wyglada - nie chodzi sie po prostu, bo sie nie chce, albo zaluje sie pieniedzy, a potem sie narzeka. Tak jest najlatwiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornohlio Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 12:11 Pytanko mam jedno co się dzeje w schocie ?? bo tu więdze jakieś koncerty ,zabawy czy cos mówicie a na stronie nie znalazłem nic ... moze przeoczyłem .Odpowiedzcie prosze co się dzieje i kiedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazior Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.03, 18:32 W shotcie sprzedają buty i ubrania. Wciskają też internet i telefony od tepsy. No chyba że coś "dobudujesz" cornohlio to może np pojawić się życie seksualne rabarbaru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.03, 14:55 nie jestem chora na filmie warszawa bylam i rzeczywiscie jest swietny ale powiedz szczerze czy naprawde uwarzasz ze częstochowa jest takim wspaniaym miastem pelnym rozrywek. Duze miasto a nawet prawdziwego kina nie mamy, a filharmonia nie ma pieniedzy zeby cos dobrego kupic i wyswietlic. W OKF sa niezle filmy puszczane ale to nie kino nie oszukujmy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.icis.pcz.pl 14.12.03, 15:53 Uwazam ze po prostu naprawde duzo tutaj sie ciekawego dzieje - ja mam na mysli jednak glownie kulture, w tym muzyke, teatr, pare innych rzeczy, i sport. Nie na darmo bez przerwy wychodza stad talenty na skale ogolnokrajowa. Dlatego jesli chodzi o rozrywke na troche wyzszym poziomie nie mamy sie czego wstydzic. O tym jestem swiecie przekonany i po prostu nie mam nawet czasu, zeby chodzic n awszystkie imprezy ktore mnie interesuja. Zgadzam sie natomiast, ze brakuje tego kina z prawdziwego zdarzenia, gdzie mozna pojsc z cala rodzina czy z narzeczona. Dlatego mam wielka nadzieje, ze to sie wreszcie zmieni i zapowiedzi o uruchomieniu kina w nadchozdacym roku wreszcie sie spelnia. Czego nam brakuje, to takich popularnych rozrywek dla mas - moze porzadnej dyskoteki, aquaparku czy czegos podobnego. Tutaj powinnismy zachecac inwestorow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: GDZIE SIE BAWIC??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.03, 18:49 to prawda jesli chodzi o kulture to mozna isc na jakis porzadny koncert bo sama ostatnio bylam na jasnej gorze na koncercie ktory odbywa sie do swiat co sobote na 19 polecam ale chodzi mi raczej o zabawe w stylu duskotek na ktorych albo sie bija albo ne ma dzie palca wlozyc chyba ze klastor ale tam narazie mnie nie wpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś