11.05.09, 15:42
Witam wszystkich czytajacych to foru:)
Chcialabym sie poradzic co do zorganizowania wesela.
Wraz z narzeczonym mielismy wziasc slub za rok ale stwierdzilismy ze
jesli sie uda jeszcze w tym to weziemy w tym. Nasze przyjecie ma byc
niewielkie bo na okolo 4 osob i stad moje pytanie ... czy znacie
jakas mala sale w Częstochowie godna polecenia ? jesli tak to prosze
o napisanie nazywy i o ile to mozliwe opisanie jej. No i jeszcze
psrawa DJ znacie jakis dobrych? Prosilabym o namiary :)
Z gory dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • laracroft82 Re: Wesele 11.05.09, 16:03
      ze co sale na 4 osoby???? czy zapomniałas zera dopisac..bo jezeli nie to w zyciu
      nikt Ci sali nie wynajmie chyba ze po ogromnych kosztach i chyba bedziecie sie
      w berka tam bawic...jedyne co to mozesz zarezerwowac stolik np w Astorii i
      bedziesz miała wydzielona czesc parawanem, ale i tak restauracja bedzie
      przyjmowac gosci
      • angel-only Re: Wesele 11.05.09, 16:21
        Zapomnialam zera dopisac ... to jest tak jak sie klawiatura zacina :/
        Oczywiscie chodzilo mi o 40 osob :)
    • Gość: aa Re: Wesele IP: *.2.140.5.tvksmp.pl 11.05.09, 16:20
      Widocznie zapomniałaś dopisać zera. Bo na 4 osoby, to każdy lokal ci
      udostępni stolik.
      • Gość: ja Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 16:22
        zobacz tu www.radoszewnica.pl/
    • Gość: laracroft82 Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 17:57
      aa to juz zmienia postac rzeczy, chociaz z tego co wiem sami mlodzi ze swiadkami
      tez organizuja ;] co do sali to jak juz wspomniałam astoria - lokal bardzo
      elegancki, mysle ze 40 osob powinno wystarczyc, a jak nie to jak pisałam wyzej
      pol sali zostanie oddzielona kotara, bo jest taka mozliwosc, oczywiscie z
      muzykiem równiez...jakis czas temu byłam na przyjeciu weselnym w Maladze na
      Promenadzie, sala juz odbiega od standardu Astorii ale równiez bardzo przytulna,
      jedzenia bardzo smaczne..co do dj nie mam pojecia, moze poszperaj na forum slubnym
      • sweet_pie Re: Wesele 11.05.09, 18:24
        możesz coś więcej napisać o Astorii? Jakie tam jedzenie jest ?
        • marta3434 Re: Wesele 11.05.09, 21:13
          co do lokali to nie wiem? sama musisz troszkę pochodzić i popatrzeć
          a jeśli chodzi o DJ to polecam Jacka Jarawkę. Jak będziesz
          zainteresowana to podam namiary na mailu. pozdrawiam
          • Gość: zazdrosnik Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.09, 22:27
            Ile masz % za reklame i czy płaciśz od tego podatek-Skarbówka
            • marta3434 Re: Wesele 12.05.09, 10:14
              heh dobre :-)
          • Gość: Myshaa Namiary na Dj IP: *.54.175.226.tvksmp.pl 16.05.09, 14:14
            to ja poprosze o namiary to tego Jacka Jarawki
            myshaa241@op.pl
            • marta3434 Re: Namiary na Dj 16.05.09, 19:10
              na nk można go znaleźć :-)
        • Gość: laracroft82 Re: Wesele IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.09, 09:47
          sweet_pie napisała:

> możesz coś więcej napisać o Astorii? Jakie tam jedzenie jest ?

Generalnie dla mnie jest to najlepsza restauracja w Częstochowie, byłam tam an
          weselu i sama prawdopodobnie tam swoje wyprawie..jedzenie bardzo wyszukane..nie
          ma to nic wspolnego z kotletem schabowym i ziemniakami...raczej dla ludzi
          ceniacych elegancje na najwyzszym poziomie..maja strone internetowa, w której
          mozesz przesledzic menu..
    • aniosa2371 Re: Wesele 11.05.09, 22:41
      "KINGA" Dom Weselny, Częstochowa, ul.Stanisławy 3, miałam tam wesele, na 55
      osób. Idealne miejsce na nie duże wesele, szczerze polecam wszystko na tip top.
      • zmora_1 Re: Wesele 12.05.09, 12:37
        W Kindze tragedia. Jedzenie niesmaczne i widac ze kryzys, tak malo.
        Jawyszlam przeglodzona. W domu nadrobilam wafelkami
    • aniosa2371 Re: Wesele 11.05.09, 22:45
      znalazłam nawet linka sala-kinga.prv.pl/
      • Gość: momo Re: Wesele IP: 83.19.54.* 12.05.09, 00:26
        Co do sali polecam u Wandeczki koło zajezdni M.Z.K.od strony ulicy Wyzwolenia
        Ponad rok temu bawili się moi przyślij teście i ja tam zamierzam się bawić a u
        nas będzie około 40 osób ogółem. A co DJ to właścicielka ma sama kilka namiarów
        i w razie potrzeby można ich posłuchać na żywo jak zajdzie potrzeba. Co prawda
        sala nie klimatyzowana ale na taką zabawę dość duża dlatego ją polecam a ceny ma
        przystępne względem innych sal na taka ilość gości jaką ja proponuję.
      • angel-only Re: Wesele 12.05.09, 07:31
        A ile placi sie za osobe??
        • Gość: momo Re: Wesele IP: 83.19.54.* 12.05.09, 09:29
          U Pani Wandeczki cennik w zeszłym roku wynosił za 1 dzień 90zł a za 2 dni 120 zł
          w tym 5 dań ciepłych na 1 dzień a co do 2 dniowego nie pytałem się ale na pewno
          będzie więcej a jedzenie maja dobre i przynajmniej nic mnie nie interesuje
          kucharki i sprzątanie i cała reszta i posiada magazyn gdzie można zostawić tuż
          przed weselem cały alkohol i napoje żeby nie przewozić tego w tym samym dniu.
          • Gość: gość Tylko nie wandeczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.09, 09:32
            byłam tam na weselu w pierwszy dzień świąt bożego narodzenia. Tragedia. Jeden z
            kelnerów się opił i goście musieli się sami obsługiwać. Od początku były brudne
            naczynia podane na stół.Jedzenie było dobre ale połowe tego co miało być. Jakby
            tego było mało zginęła wódka i napoje. Porażka i Masakra. Efekt był taki że jak
            przyszło do rozliczenia to młodzi nie wypłacili wszystkiego. sala też pozostawia
            wiele do zyczenia. Ubikacja bród i smród. Jesli Ci nie zalezy na tym aby było
            kulturalnie to kosztem swoim i gości rób u wandeczki a potem będziesz żałowała.
    • nikol_17 Re: Wesele 13.05.09, 10:01
      A ja polecam hotel Dolcan.Miałam tam małe wesele i jestem bardzo zadowolona.Jedzenie bardzo smaczne,porcje duże.Bardzo fajna Pani kierowniczka z którą można normalnie porozmawiać.Ceny w zależności na co się zdecydujecie i ona proponuje co może być i można wybrać lub samemu skomponować menu.Bardzo ładne sale,super standard.Obsługa rewelacyjna.Polecam
      www.hotel.dolcan.pl/
      • pin-is-one Re: Wesele 13.05.09, 15:43
        A może zdecydujecie się na zespół? Miałam okazję bawić się na kilku weselach na
        których grał zespół KODEX (nie mylić z zespołem KODeks ta sama nazwa ale inaczej
        zapisana). Są świetni! Grają na żywo i super prowadzą wesele. Nikt się nie
        nudzi! Naprawdę polecam!
        KODEX tel.600 823 609
    • Gość: mela Re: Wesele IP: *.rev.masterkom.pl 13.05.09, 22:28
      Polecam małą przytulną salę w dzielnicy Zacisze. Byłam tam na weselu i było
      bardzo fajnie. Jedzenia dużo i smaczne. W cenie masz wszystko oprócz
      alkoholu(tort, napoje, ciasta, owoce i całą resztę). Polecam bo warto. Co do DJ
      to już ktoś napisał o dobrym w poście wyżej.Też facet warty polecenia!
      • Gość: wiola Re: Wesele IP: 83.19.32.* 14.05.09, 09:37
        Polecam lokal Pokusa przy ul.Św.Alberta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka