martin102 22.05.09, 07:34 Nie życzę sobie, aby to coś gościło w moim mieście i uprawiało swoją pisowską propagandę!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blee to coś to Prezydent RP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 08:17 nie szanuję go jako polityka i jego poglądy są mi obce ale to głowa państwa.Nie trawię Pis Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: to coś to Prezydent RP IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:47 a dlaczego nie trawisz PIS? bo tak kazali w tv? Jeżeli nie to podaj jakiś argument. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek63 Re: to coś to Prezydent RP IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 22.05.09, 12:12 A słyszałeś jego dzisiejsze wystąpienie w sejmie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: to coś to Prezydent RP IP: 212.87.241.* 22.05.09, 12:57 tak słyszałem. I co źle że powiedział o faktycznym stanie gospodarki? Chyba lepiej wiedzieć co się dzieje niż udawać że wszystko jest ok, a później obudzić się z ręką w nocniku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ałtor Re: to coś to Prezydent RP IP: 188.33.12.* 22.05.09, 15:04 Jeżeli by Cię tak bardzo obchodził stan Polskiej gospodarki to byś postudiował dane z GUSu. Pan Prezydent przeczytał to co mu ktoś napisał, prawdopodobnie nie wiedział nawet o czym bełkocze. Potem szybko uciekł w podskokach z sejmu i zostawił zadymę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek63 Re: to coś to Prezydent RP IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 22.05.09, 15:21 Mówiliśmy o szacunku dla prezydenta. Prezydent z natury powinien być apolityczny. A przynajmniej stwarzać takie pozory. Jeśli staje się po jednej stronie barykady to trudno wymagać szacunku od tych po drugiej. I tylko tyle, i aż tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: to coś to Prezydent RP IP: *.wseip.edu.pl 23.05.09, 11:10 wierzysz w to co piszesz czy również kazali ci w to wierzyć...może nie tylko TV ale i pewna stacyjka ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
husyta1 Prywatna modlitwa: mówił ... do obrazu 22.05.09, 12:22 Nasz prezydent wystąpi w woli ... który mówi do obrazu, a obraz do niego ani razu Psalm (4) Bożyszcza ich są ze srebra i złota, Są dziełem rąk ludzkich. (5) Mają usta, a nie mówią, Mają oczy, a nie widzą. (6) Mają uszy, a nie słyszą, Mają nozdrza, a nie wąchają. (7) Mają ręce, a nie dotykają, Mają nogi, a nie chodzą, Ani nie wydają głosu krtanią swoją. Psalm 135:(15) Bożki pogan są ze srebra i złota, Są dziełem rąk ludzkich. (16) Mają usta, a nie mówią, Mają oczy, a nie widzą. (17) Mają uszy, a nie słyszą, Nie ma też tchnienia w ich ustach. Księga Wyjścia 20,4 Nie czyń sobie podobizny rzeźbionej czegokolwiek, co jest na niebie w górze, i na ziemi w dole, i tego, co jest w wodzie pod ziemią. 20,5 Nie będziesz się im kłaniał i nie będziesz im służył, gdyż Ja Pan, Bóg twój, jestem Bogiem zazdrosnym, który karze winę ojców na synach do trzeciego i czwartego pokolenia tych, którzy mnie nienawidzą. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Modlił się przez kratę, czy pozwolono mu podejść 22.05.09, 16:07 Na kamerze widać www.jasnagora.com/kamera2.html, że krata została otwarta, czy to oznacza, że prezydent Kaczyński ma specjalne względy u Paulinów i pozwolili mu podejść bliżej obrazu? Straszne, do obrazu, który Paulini chronią potężną kratą i nowoczesnymi środkami, ludzie przychodzą się modlić o opiekę i ochronę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: to coś to Prezydent RP IP: *.2.141.39.tvksmp.pl 22.05.09, 18:02 a dlaczego masz taki nick, a nie inny.. utozsamiasz sie z tym skrotem?.. pytam, bo chce wiedziec, jak bardzo masz nasr. w glowie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: to coś to Prezydent RP IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 22.05.09, 18:29 Prezydentem RP można nazwać Kwaśniewskiego, Wałęsę, ale nie to COŚ co było dzisiaj min na jasnej Górze. Wypad z mojego Moiasta. Jak trwoga (pis leci na łeb, na szyję) to do Boga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: to coś to Prezydent RP IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 18:33 brawo, brawo, brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: to coś to Prezydent RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:44 A Jruzelskiego tez .hi hi hi .bik ale ty jestes glupek .hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: to coś to Prezydent RP IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 23.05.09, 15:45 Jaruzelski też. A ten śmieszny karzełek, nawet słów Hymnu nie zna. I właśnie tacy jak ty "?" na to COŚ głosowali-prostaku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: to coś to Prezydent RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 11:24 "bik" ty jestes nie glupek.ty jestes idiota.hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: to coś to Prezydent RP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:51 a co na te slowa policja ?nie czytacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDPis Re: to coś to Prezydent RP IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 19:54 PIS to scierwo, sam powinienes o tym wiedziec majac taki nick Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hartson Re: to coś to Prezydent RP IP: *.159.15.9.static.crowley.pl 24.05.09, 06:06 HWDP-DO PSYCHIATRY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.237.* 22.05.09, 08:33 A ja nie życzę sobie tego typu komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcb Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:31 To wyjdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.09, 10:29 Sam wyjdź, a najlepiej przeprowadź się do Sopotu, do ukochanego premierka. Odpowiedz Link Zgłoś
dezet1985 Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 08:54 "Na godz. 15 zapowiadany jest przyjazd prezydenta Kaczyńskiego na Jasną Górę. Bez udziału dziennikarzy spotka się z przeorem klasztoru o. Romanem Majewskim." i pewnie razem coś wykminią na rzecz pewnego interesu oraz sponsoring przeróżnych kampanii PiS. Ziemniakom mówię NIE!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 195.205.202.* 22.05.09, 11:25 Dziwię się dlaczego u nas w kraju tak łatwo przechodzi ludziom obrażanie prezydenta. Lepszy, gorszy, ale prezydent. Został wybrany w demokratycznych wyborach. Obrażanie prezydenta w tak prostacki sposób to jak deptanie flagi państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fcb Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:33 Nie mieszaj w to flagi państwowej. To co najwyżej flaga pisu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 193.138.241.* 22.05.09, 11:41 nie bluznij Flaga Narodowa to rzecz święta, a prezydent to tylko wybraniec okolo 2 milionow Polaków, więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:48 racja, ale niektórzy są nadmiernie podatni na pranie mózgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega do transparentnego HWDP IP: *.wseip.edu.pl 23.05.09, 11:12 tak też uważam ...dlatego może w jakiś sposób Ci pomóc HWDP ?:) jeszcze nie jest za późno ...masz szansę myśleć samodzielnie a nie jak o. Rydzyk P.S. zresztą co myśleć o osobie z takim "ciekawym" nickiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek63 Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.sobieskiego.trustnet.pl 22.05.09, 12:15 Na szacunek trzeba sobie zasłużyć, nominacja prezydencka go nie zapewnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 09:10 dlatego że Prezydent obraża i gardzi innymi ludźmi, którzy nie należą do jego opcji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realista Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.05.09, 09:41 Napisz gdzie jest to Twoje miasto; będziemy je omijać z daleka. Na szczęście Częstochowa godnie przywita Głowę Państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: częstochowianka Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.org 22.05.09, 09:47 Cieszę się ,że to właśnie Prezydent Kaczyński , przyjedzie do Częstochowy i z czystym sumieniem pójdzie na Jasną Górę. Jestem dumna ,że to właśnie ten człowiek jest PREZYDENTEM , a wy kmiotki SLD i PO możecie sobie warczeć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anika Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.czest.pl 22.05.09, 09:55 no nieeeeeee w przypadku naszego prezydenta Kaczyńskiego - pojęcie czyste sumienie chyba nie istnieje, bez przesady. A może rzucimy jeszcze jakiegoś grosza w imię Radia Maryja????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:53 brak argumentów i wtrącenie Radia Maryja? Myślę że 80% wyborców PiSu nie słucha tego radia, nie szerz POwskiej i TVNowskiej propagandy. Pozostałe 20% to emeryci i praktykujący katolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 10:37 Częstochowianka weź sobie koszyczek i pojedź nad jakąś trawę i zacznij oddychać. JEsteś dumna z tego Prezydenta? A ja nie jestem dumny, że tacy ludzie jak ty mieszkają w tym mieście. Włącz rozum dziewojo a jak nie to leż przed Kaczyńskimi krzyżem całe życie. A leżąc zadaj sobie pytanie. Czy w czasa PRL kiedy AKowców się prześladowało i ich rodziny to czemu bracia K. zagrali w filmie i dochrapali się tytułów naukowych ? PRzecież podobno tatuś i mamusia walczyli za ojczyznę w AK ? Pomyśl to nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:57 A gdzie byli twoi rodzice? I miliony innych rodziców? Dlaczego związkowcy z Solidarności którzy wywalczyli NAM (TOBIE TEŻ!) wolność go popierają. I dlaczego Nisiołowski niby internowany sypał na 1 przesłuchaniu? Podaj jakieś faktyczne argumenty a nie domysły że skoro grał w filmie to nie wiadomo kim był. Czyli mam rozumieć że wszyscy aktorzy z tamtych lat to komuniści? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 193.138.241.* 22.05.09, 12:26 Nie baranie. Ale nie wszystkich aktorów rodzice ponoć działali w AK. Zarzucasz propagandę PO, a sam jesteś Goebbelsem pis-u. Moi rodzice byli w Częstochowie wiec nie wiem o co ci chodzi i ty chyba sam tez nie wiesz. Niesiołowski sypał? No a gdzie to wyczytałeś w dzienniku polskim czy wysłuchałeś w RM? To jeśli chcesz argumentów to poczytaj na temat twojego biednego byłego ministra sprawiedliwości Ziobro. Poczytaj jak on sypał kolegów na studiach. Poczytaj co było jego pierwszą misją po objęciu ministerstwa sprawiedliwosći. Kogo wywalił i skąd i dlaczego? Dlatego, że ktoś tepaka oblał bo nic nie umiał. I u kogo pan Ziobro się później bronił i obronił? No zgadnij u kogo ? A na koniec nie lubie kiedy cwoki w spodnicy mną rządzą i zaglądają mi do domu, a tak było za rządu pis. Kośćiół robił co chciał, a ten degenerat z Torunia robił to ze zdwojoną siłą. Jak twój prezydent i twój premier zareagowali, kiedy ta pokraka z kiecką z Torunia obraziła żonę Prezydenta? Opluł ją a obaj powiedzieli że deszcz pada. Nie mają za grosz honoru i są tak fałszywą bandą, że powinni dać sobie spokój z politykowaniem i życiem publicznym. Związkowcy z Solidarności wywalczyli mi wolność ? Ale ilu z tych zwiążkowacó ktorzy aktywnie wtedy działali są w Solidarności? może 5 %. A skad to wiem, bo mam takiego związkowca w rodzinie i wiem, że większość z nich wstydzi się za dzisiejszą Solidarność, za to że są sterowani jak chłop w sądzie. Że Śniadek to kawał barana, który niweczy cały ich trud. Więc nie powołuj się na tych awanturników bez szkoły, którzy dzisiaj próbują rozliczać ludzi, wtedy działąjących na rzecz związku. Pewnie dla ciebie Gwiazda i Walentynowicz są tymi WIELKIMI związkowcami? Jeśli tak to czcij sobie swojego prezydenta i go ucałuj w stopy tylko później się zastanów dlaczego z nas się wszędzie smieją. I zrób analizę swoich byłych ministrów pani JAkubiak (specjalistki d/s sportu), pana Szcyzgło (specjalisty od obronności, ale co on ma wspolnego z wojskiem? Nawet słubżby wojskowej nie odbył), ministra edukacji Giertycha (któy ze szkołą miał tyle wspolnego co ja z rzeźbieniem w drewnie) i wiecej nie będe wymieniał, bo pewnie i tak będziesz mówił że to PO propaganda. Sięgnij po książki, poczytaj przemyśl bo z tego co czytam to jestem młodym człowiekiem i sam nie wiesz co chcesz napisać. A za modą idziesz ty bo teraz jest modne wrzucanie na GW i TVN i PO. Więc spadaj młody trendziarzu, pogadamy jak się troche poduczysz i przeanalizujesz jasne fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 13:54 Baran to twój stary, a ty jesteś jego nieudolnym potomkiem (jak się obrażamy to się obrażamy). Acha czyli mam rozumieć że jeżeli ktoś był w AK i walczył o wolność Polski to źle? HEHEHEH Popieram PiS, ale gdzie widzisz żebym siał propagandę? Mówię jak jest i opieram się na faktach. I co z tego że byli w Częstochowie? I co to ma do rzeczy? Mogli być w Srocku, Łojkach czy Krakowie. ALE JEGO TEŻ MOGLI ROZUMIESZ? Dlaczego twoi i innych mogli,a jego nie? O Niesiołowskim usłyszałem z mównicy sejmowej z ust Jarka Kaczyńskiego, czemu nikt nie zaprzeczył z Nisiołem na czele (bo te słowa były kierowane do niego), zawsze się dziwiłem czemu Nisiołowski będąc opozycjonistą w tamtych czasach i z takimi zasługami nie jest w PiSie (i się dowiedziałem w końcu). Czytałem o tych "newsach" na temat Ziobry i o rzekomym sprzedawaniu kolegów. Jak tylko odnajdę artykuł o tym zajściu to się do niego odniosę (albo mój wpis bo już niejednokrotnie z wyborcami PO o to się dochodziłem, ale z tego co pamiętam to był szkalowany przez swoich koleżków i to oni chcieli go zniszczyć). Co to ministerstwa sprawiedliwości, całej prokuratury, adwokatury i sędziów to może mi powiesz że system dobrze działa? I sędziowie i adwokaci to nie zamknięta gruba ludzi z koneksjami rodzinnymi? Do ich środowiska nie ma wejścia człowieku! Wielu młodych, ambitnych i wyuczonych ludzi mimo ukończenia szkół nie dostają aplikacji! A adwokatami są głąby bo tatuś załatwił. Wiem bo miałem doczynienia z pożal się boże "adwokatem" który za dotknięcie klamki bierze 1000zł, za napisanie nieudolnego pisma (które sam bym lepiej napisał) bierze kolejne 3000zł i przed sprawą mówi: "przykro mi ale sprawa raczej będzie przegrana bo jest koniec roku i potrzebne są statystyki!!!!!!!!!!!!!". Człowieku nie życzę ci jakiegokolwiek kontaktu z "wymiarem sprawiedliwości", wtedy poczułbyś o czym mówię i zaczął popierać Ziobrę których chce otworzyć dostęp do zawodów prawniczych. Co może też nie podoba ci się że chciał podnieść kary dla pedofili i za najcięższe zbrodnie szczególnie morderstwa? Co do księży mam taki sam stosunek jak ty. Też ich nie lubię i denerwuje mnie mieszanie się kościoła w politykę. Ale kościół od wieków działał , działa i będzie działał w polityce. PO rządzi już dłużej niż PiS i co zmieniło się coś w tej kwestii? Rydzyka też nie lubię w woli ścisłości. Ale chłop już tyle siana natrzepał że raczej mu więcej nie potrzeba, a jeżeli teraz chce robić coś dla dobra Polski (i nawet na tym zarabiać) to czemu nie? Chodzi mi o odwierty geotermalne. Napisał dobry wniosek, co mógł uczynić każdy inny i powinien dostać dotację z Unii, ale Donek wszystko blokuje co związane z Rydzykiem bo wiadomo jak "ojciec dyrektor" działa na ludzi. Co do związkowców, wiadome że jest coraz mniej ludzi ze "starej Solidarności" (bo po prostu umierają), ale Ci co zostali są za Kaczyńskim. Powiedz mi jak inaczej obecni związkowcy mają pokazać swoje niezadowolenie jak nikt ich nie chce słuchać? Oni walczą o miejsca pracy dla Polaków, to źle? Jak pielęgniarki wyskoczyły z miasteczkiem to pewnie uważałeś że wszystko ok, bo to było za PiSu, a jak teraz są non stop strajki za PO to już nie dobrze? Tak doceniam Gwiazde i Walentynowicz, masz jakieś zarzuty w kierunku do nich? Bo ostro krytykować te postacie boją się nawet twoi wybrańcy z PO. Obejrzałem "Nocną Zmianę" którą zapewne też widziałeś i tam jest wszystko podane na tacy, kto z kim trzyma i komu zależy na Polsce, a komu na własnej d.... . Polecam też obejrzenie filmu "Plusy dodatnie, plusy ujemne" przedstawiający co na prawdę działo się w Solidarności i kim jest TW Bolek Wałęsa. Kto się z nas śmieje? (obecnie to pewnie tak co widać po ignorancji naszego zdania w każdej dziedzinie np. spot o obaleniu komunizmu w którym Nas nie ma). Pamiętam jak to gbur Komorowski mówił że wyśmiewają nas gazety na JAMAJCE!!!! Tylko zrozum człowieku że z Donka śmieją się wszyscy główni przywódcy światowi, tylko robią to za plecami, a takto go poklepują po plecach bo można powiedzieć że on pracuje dla nich, nie dla Polski. Do Kaczora każdy miał szacunek i musiał się liczyć z jego zdaniem, dlatego tak go nie lubieli. Przypomnę słowa Putina: "Tusk to nasz człowiek w Warszawie". A jak widać prócz wywalczenia festiwalu piosenki radzieckiej na pomorzu Donek nic nie wywalczył, same porażki i widoczna ignorancja. Wymień mi fachowców PO, po jakich są szkołach (jak będę miał czas to sam poszukam, łącznie z kominiarzem historykiem Donkiem). 90% z nich zajmuje stanowiska o których nie mają pojęcia. Co Pawlak ma wspólnego z informatyką? Jakubiak jakbyś nie pamiętał miała wpływ na organizację przyznanego za czasów PiSu EURO 2012. Giertych to Giertych, nie popieram go, nie mieli innego wyjścia bo PO nie chciało koalicji (z oczywistych powodów, chcieli ministerstwo MSWIA żeby zlikwidować resztę dokumentów obciążających Wałęsę i cała klikę PO (dawny AWS), oraz kolesi z SLD). Jestem młody mam 25 lat. Dogłębnie zainteresowałem się polityką jakieś 4 lata temu i to głównie dzięki Donkowi. Zaczęło mnie denerwować jego kłamstwo w żywe oczy. Również wtedy obejrzałem "Nocną zmianę" która wyjaśnia układy polskiej sceny politycznej. Na GW i TVN nie wrzucam bez powodu. GW wiadome czemu popiera (redaktor naczelny Adam Michnik, który na dziesiątkach fotografii pije brudzia z oprawcami Polski typu Kiszczak) PO i niszczy PiS (które chce lustracji we wszystkich środowiskach), TVN telewizja SBka Waltera też pokazuje "fakty" w faktach (szkoda że zawsze okrojone i zdania wyciągnięte z kontekstu). Jakbyś nie zauważył modą było głosowanie na PO. Zabijałem wszystkich jednym pytaniem: dlaczego głosowałeś na PO? Odpowiedź w 99% brzmiała: "bo Kaczor jest niski, brzydki i miał rozwiązaną sznurówkę i brudnego buta" Otwórz oczy póki nie wszystko stracone. Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom1993 Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 14:44 > Popieram PiS, ale gdzie widzisz żebym siał propagandę? Mówię jak > jest i opieram się na faktach. Bzdura. Opierasz się na pisowskiej interpretacji faktów. Siejesz propagandę. > Co to ministerstwa sprawiedliwości, całej prokuratury, adwokatury > i sędziów to może mi powiesz że system dobrze działa? Działa źle. Co ziobro zrobił w tej sprawie? > Co do księży mam taki sam stosunek jak ty. (...) PO rządzi już > dłużej niż PiS i co zmieniło się coś w tej kwestii? Tzn, co? Chcesz żeby PO zdelegalizowało kościół katolicki? > Chodzi mi o odwierty geotermalne. Skoro to takie zyskowne, to niech weźmie kredyt z banku. Rydzyk napi* w UE jakie to szatany, ale unijne pieniądze to mu już nie śmierdzą. Czarny hipokryta. > Co do związkowców, Związkowcy są pasożytami w zakładach. > Oni walczą o miejsca pracy dla Polaków, to źle? Gó... prawda. Oni walczą o pozycję i głos dla siebie. Tylko zamiast robić to uczciwie stawiają się na pozycji świętych krów i za pieniądze uczciwie pracujących Polaków prowadzą swoje podchody. > a jak teraz są non stop strajki za PO to już nie dobrze? Nie zauważyłam żeby non-stop. A to czy strajkują za PO czy Pis dla mnie oznacza, że nie podoba im się praca którą wykonują. Jak mnie się nie podobała moja praca to ją zmieniłam, a nie wyciągałam rękę (z pałą) do innych. > Donek nic nie wywalczył, same porażki i widoczna ignorancja. Pisowska propaganda. > Również wtedy obejrzałem "Nocną zmianę" która wyjaśnia układy > polskiej sceny politycznej. Hehe, "Nocna zmiana..." A ty wyborcom PO zarzucasz uleganie propagandzie? > Zabijałem wszystkich jednym pytaniem: dlaczego głosowałeś na PO? > Odpowiedź w 99% brzmiała: "bo Kaczor jest niski, brzydki i miał > rozwiązaną sznurówkę i brudnego buta" Jasne. A dlaczego teraz glosuja na Pis? Bo Donek jest rudy i nie zna sie na rzadzeniu, tak przeciez powiedzial Naczelny Kaczor i jego brat. > Otwórz oczy póki nie wszystko stracone. Czego i tobie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 15:29 > Bzdura. Opierasz się na pisowskiej interpretacji faktów. Siejesz propagandę. >> Przykłady proszę z moich wypowiedzi. > Działa źle. Co ziobro zrobił w tej sprawie? >> 1) W maju 2007 roku podwyższono z 3 tys. do 10 tys. grzywny jakie można nałożyć na: świadka, biegłego, tłumacza lub specjalistę w przypadku nieusprawiedliwionego niestawienia się na wezwanie organu prowadzącego postępowanie. 2)Od sierpnia 2007 roku obowiązuje zmieniona ustawa Prawo o ustroju sądów powszechnych, która wprowadza specjalny przyspieszony tryb udzielania zezwoleń na tymczasowe aresztowanie sędziego w razie podejrzenia go o popełnienie przestępstwa, zbrodni lub występku, za które grozi co najmniej 8 lat więzienia. W takim przypadku sąd dyscyplinarny będzie zobowiązany do rozpoznania wniosku o zezwolenie na tymczasowe aresztowanie w terminie 24 godzin. Na realizowaną reformę sądownictwa składają się również zmienione zasady powoływania prezesów sądów, opiniowania kandydatów na stanowiska sędziowskie, trybu powoływania i odwoływania dyrektorów sądów. Pozostałe zmiany pozwalają na bardziej elastyczne kształtowanie struktury sądownictwa oraz dostosowanie działalności organów sądów i samorządu do realizacji zadań wymiaru sprawiedliwości. 3) Od marca 2007 roku obowiązuje znowelizowany Kodeks postępowania cywilnego, w którym uproszczono i usprawniono przebieg procesu cywilnego, zwłaszcza postępowanie w sprawach gospodarczych 4) Przygotowywany jest nowy Kodeks karny, którego najważniejsze zmiany mają uskutecznić karanie sprawców przestępstw szczególnie brutalnych oraz recydywistów, wzmocnić ochronę pokrzywdzonych, poszerzyć granicę obrony koniecznej, ułatwić walkę z terroryzmem, przestępczością zorganizowaną i korupcją, obniżyć do 15 lat wiek od którego nieletni będą mogli być sądzeni jak dorośli za popełnione zbrodnie i najpoważniejsze występki, wprowadzenie zakazu stadionowego dla chuliganów, którego złamanie traktowane będzie jako przestępstwo oraz zaostrzenie kar dla pedofilów. 5) oraz wiele innych, jak chcesz co wyliczę dalej ale zbyt długiego postu ludzie nie przeczytają > Tzn, co? Chcesz żeby PO zdelegalizowało kościół katolicki? >> tzn, co? Chciałeś żeby PiS zdelegalizował kościół katolicki? (ja chciałbym żeby kościół mniej się udzielał w polityce) > Skoro to takie zyskowne, to niech weźmie kredyt z banku. Rydzyk napi* w UE jakie to szatany, ale unijne pieniądze to mu już nie śmierdzą. Czarny hipokryta. >> na temat Rydzyka chyba jasno się wypowiedziałem > Związkowcy są pasożytami w zakładach. >> A kto nie związkowcy mają walczyć o miejsca pracy? Chociaż Ty pewnie jesteś prywaciarzem? Chciałbyś żeby nad byznesmenami (prywaciarzami) nie było nikogo kto by ich kontrolował, żeby mogli wykorzystywać pracowników do woli i wypłacali im pensje z kilkumiesięcznym opóźnieniem bądź wcale? (od tego macie w końcu SBka Boniego). > Gó... prawda. Oni walczą o pozycję i głos dla siebie. Tylko zamiast robić to uczciwie stawiają się na pozycji świętych krów i za pieniądze uczciwie pracujących Polaków prowadzą swoje podchody. >> Wiadome że o swoje pozycje też walczą, ale głównie walczą o miejsca pracy dla robotników, bo bez robotników nie ma zakładów i nie ma związkowców, chyba normalne. > Nie zauważyłam żeby non-stop. A to czy strajkują za PO czy Pis dla mnie oznacza , że nie podoba im się praca którą wykonują. Jak mnie się nie podobała moja praca to ją zmieniłam, a nie wyciągałam rękę (z pałą) do innych. >> Bo TVN nie transmituje 24h na dobę jak to miało miejsc za czasów PiSu i miasteczka pielęgniarek. Strajki są praktycznie codziennie w każdej dziedzinie: strajowali m.in. policjanci (wysyłali widelce bo oficjalnie nie mogą strajkować), nauczyciele (matura miała się nie odbyć), pielęgniarki, stoczniowcy, kolejarze, górnicy (pamiętamy "miłe przyjęcie" przez Pawlaka żon górników), itd. itd. A propos radzę oglądać też inne TV nie tylko TVN i Polsat i czytać różną prasę nie tylko GW. > > Donek nic nie wywalczył, same porażki i widoczna ignorancja. > Pisowska propaganda. >> tak, to proszę wymień mi jego sukcesy na polu zagranicznym (albo jakiekolwiek sukcesy hehe). A co do ingorancji to czy gaz z Rosji już płynie czy nadal nie (w zakontraktowanych ilościach)? bo z tego co wiem to nie bardzo, mimo że w mediach o tym nie mówią. Zresztą wystarczy popatrzeć na zdjęcie Donka i Putina na spotkaniu, jak Donek siedzi skulony, a Putin rozwalony jak w burdelu (zero0 szacunku!). > Hehe, "Nocna zmiana..." A ty wyborcom PO zarzucasz uleganie propagandzie? >> Propaganda w filmie dokumentalnym bez zdania komentarza? (trzeba samemu pomyśleć z czym POwcy mają wyraźne problemy) Wiem że POwcy w dowody nie wierzą nawet na filmie. A propos Sawicka też niewinna heheh > Jasne. A dlaczego teraz glosuja na Pis? Bo Donek jest rudy i nie zna sie na rzadzeniu, tak przeciez powiedzial Naczelny Kaczor i jego brat. >> z tego co wiem nie było jeszcze żadnego głosowania, jedynie w miastach gdzie wykryto nagminną korupcję PO , i to chyba dlatego głosowali na PiSiaków nie uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom1993 Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 16:29 Gość portalu: HWDP napisał(a): > > Bzdura. Opierasz się na pisowskiej interpretacji faktów. Siejesz > > propagandę. > > >> Przykłady proszę z moich wypowiedzi. Twoje wypowiedzi. Chyba wiesz co piszesz. > > Działa źle. Co ziobro zrobił w tej sprawie? > > 1) W maju 2007 roku podwyższono z 3 tys. do 10 tys. grzywny jakie \ > można nałożyć > na: świadka, biegłego, tłumacza lub specjalistę w przypadku > nieusprawiedliwionego niestawienia się na wezwanie organu Po prostu genialne. A jak świadek przedstawi usprawiedliwienie to rozprawa odroczona o kolejne pół roku. Powiedz no, o wyznawco, jak bardzo przyśpieszyło to prace sądów? > 2)Od sierpnia 2007 roku obowiązuje zmieniona ustawa Prawo o > ustroju sądów powszechnych, I teraz minister może wyznaczać tymczasowych prezesów sądów, zawieszać sędziów w czynnościach albo ich w trybie pilnym delegowac gdzie indziej. Takie ręczne sterowanie. Czy to nie z tej ustawy Ziobro korzystał kilkakrotnie zmieniając prokuratorów i ponawiajac ekspertyzy w sprawie smierci swego ojca? > Pozostałe zmiany pozwalają na bardziej elastyczne > kształtowanie struktury sądownictwa Żeby łatwiej upchnąć wiernych, takiego oscarowego Engelkinga czy inną Janicką. > 3) Od marca 2007 roku obowiązuje znowelizowany Kodeks postępowania > cywilnego, w którym uproszczono i usprawniono przebieg procesu > cywilnego, zwłaszcza postępowanie w sprawach gospodarczych I jak bardzo to przyśpieszyło sprawy w sądach cywilnych? > 4) Przygotowywany jest nowy Kodeks karny, którego najważniejsze > zmiany mają uskutecznić karanie sprawców przestępstw szczególnie > brutalnych Jaka szkoda, że wyborcy powiedzieli NIE jemu i jego kolegom... > 5) oraz wiele innych, Na przykład genialny sukces w postaci sądów 24-godzinnych. > > Tzn, co? Chcesz żeby PO zdelegalizowało kościół katolicki? > > >> tzn, co? Chciałeś żeby PiS zdelegalizował kościół katolicki? Masz pretensje do PO, że w sprawch z kościołem nic sie nie zmieniło. Sądzisz, że poprawi się, jesli pis wróciłby do władzy? > > Związkowcy są pasożytami w zakładach. > > >> A kto nie związkowcy mają walczyć o miejsca pracy? Związkowcy walczyć o miejsca pracy? Sądziłam, że to pracownik walczy o miejsce pracy, ewentualnie zmienia ją na inną. Niech sie wtedy pracodawca martwi kim zastąpić straconego pracownika. > Chociaż Ty pewnie jesteś prywaciarzem? Prywaciarzem? Co za socjalistyczne słownictwo. > Chciałbyś żeby nad byznesmenami (prywaciarzami) nie było nikogo > kto by ich kontrolował, żeby mogli wykorzystywać pracowników do > woli i wypłacal i > im pensje z kilkumiesięcznym opóźnieniem bądź wcale? ROTFL! I ty sądzisz, że jeśli pracownik nie dostanie pensji to związki zawodowe załatwią mu wypłatę? Zgłupiałeś do reszty? Od tego są sądy. > > Gó... prawda. Oni walczą o pozycję i głos dla siebie. > >> Wiadome że o swoje pozycje też walczą, ale głównie walczą o > miejsca pracy dla robotników, bo bez robotników nie ma zakładów > i nie ma związkowców, chyba normalne. Popatrz co napisałeś... Bez robotników nie ma zakładów. Więc ten znienawidzony przez ciebie "prywaciarz" musi mieć robotników do pracy. Więc na grzyba mu te związkowe pasożyty? Oni mu nie dadzą pracowników, tylko będą bruździć. > > Nie zauważyłam żeby non-stop. > >> Bo TVN nie transmituje 24h na dobę jak to miało miejsc za > >czasów PiS Nie transmitują też Polsat, TVP1, TVP2, TVPInfo. Nie informuje też o nich Polskie Radio, ani nawet Radio Maryja. Nie tylko nie wspominają o nich w GW, ale również w Rzeczpospolitej czy Dzienniku. Na pewno żyjemy w tym samym kraju? > Strajki są praktycznie codziennie w każdej dziedzinie: > strajowali m.in. policjanci wszyscy? przez dwa lata rządów PO? Szkoda, że nie wiedziałam, może uniknęłabym paru mandatów. > nauczyciele (matura miała się nie odbyć), pielęgniarki, wszyscy czy ci związkowi? I cały czas? Bo nawet w Radio Maryja jakoś nie wpominają jak to pod okupacja Tuska wszędzie są strajki > stoczniowcy, Całe 2,3 tysiaca ludzi? Jak to strajkują, przecież stocznia nie pracuje. > kolejarze, Największy relikt PRL. Dobrze, że za czasów Pisu kolej była miejscem miodem i mlekiem płynacym > górnicy (pamiętamy "miłe przyjęcie" przez Pawlaka żon górników), A dlaczego miał je przyjmować? kim one są, żeby minister miał do nich wychodzić? Skąd w narodzie takie podejście, że JA uważam, że MNIE się należy, więc rząd MUSI mi to dać. A jak nie to STRAJK. Pwoiedz mi, bo widać mentalnie jesteś z tymi ludźmi na równi. > A co do ingorancji to czy gaz z Rosji już płynie czy nadal nie (w > zakontraktowanych ilościach)? bo z tego co wiem to nie bardzo, > mimo że w mediach o tym nie mówią. W mediach nie mowia, ale ty wiesz? Dobre zródla masz. Co do gazu - mnie nie brakuje. > Zresztą wystarczy popatrzeć na zdjęcie Donka i Putina na > spotkaniu, jak Donek siedzi skulony, a Putin rozwalony jak w > burdelu (zero0 szacunku!). Faktycznie! I jeszcze ma brudne buty! Nie mozna na niego głosować! Przekonałes mnie. Widac pisiorkowy spot mocno ci sie wryl. > > Hehe, "Nocna zmiana..." A ty wyborcom PO zarzucasz uleganie propagandzie? > > >> Propaganda w filmie dokumentalnym bez zdania komentarza? Moge ogladac dokumentalne kroniki PRL bez dzwieku. Czy wówczas nie sa propagandowe? > Wiem że POwcy w dowody nie wierzą nawet na filmie. Jakie dowody? Dowody czego? Rzad Olszewskiego byl najbardziej zalosnym rzadem III RP (nie wiem jakby porownywac z IV...) Zostal odwołany i tyle. > A propos Sawicka też niewinna > heheh Zupelnie jak minister Lipiec. I wicepremier Lepper. A może ten narkoman u prezydenta. hehe, sami prawi i sprawiedliwi A zreszta, spore stadko "300 złotowych" posłów to z jakiej jest partii? > wykryto nagminną korupcję PO , i to chyba dlatego głosowali na > PiSiaków nie uważasz? W których niby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 22.05.09, 16:52 Kto Ci tak wyprał mózg??????? Czyżbyś był pacjentem w Szpitala Psychiatrycznego w Lublińcu????? Może zapomniałeś tam wrócić????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bik Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.2.10.25.tvksmp.pl 22.05.09, 18:37 Wiesz, HWDP jednak udowodniłeś, że jesteś baranem. HWDP ten nick mówi wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 07:14 Co do do działania wymiaru sprawiedliwości w Polsce i dostępu do zawodu, to może przed formułowaniem wypowiedzi w tym przedmiocie przeczytasz ustawę prawo o adwokaturze (nie zaszkodzi też ustawa o radcach prawnych) w zakresie przeprowadzania egzaminów na aplikację. Przecież to efekt poprawek po bublu prawnym Ziobry, który został uchylony przez Trybunał Konstytucyjny. Natomiast teraz każdy, kto zda egzamin na aplikację, układany przez rząd, jest aplikantem, a po skończonej aplikacji zdaje egzamin państwowy, a nie przed samorządem. Co byś jeszcze chciał zrobić dla młodych i ambitnych prawników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hartson Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.159.15.9.static.crowley.pl 24.05.09, 06:07 HWDP ty naprawde jestes po...........ny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAN Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 22.05.09, 16:44 Zgadzam się w pełni z Tobą-były działacz i związkowiec "S".Tak trzymaj. P.S. Mój ojciec był skazany i siedział jako więzień polityczny w Rawiczu,za próbę obalenia "cudownego"ustroju(był to proces powiązany z Pużakiem).Gdyby żył chciałby normalności,a nie pis-iorskiej hucpy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 12:47 drogi "anty" a moze byles dumny z Jaruzelskiego lub Kwasniewskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 85.219.229.* 22.05.09, 13:18 Ja tego "karła moralnego" też godnie przywitam - zgniłymi jajkami lub pomidorami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:14 " mm "ty powtarzasz to co spece od propagandy PO ci zakodowali ! zauwaz ze nawet przytoczyles okreslenia uzywanego przez nich ! wlacz wlasne myslenie,nie daj soba manipulowac ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 09:57 "Kto się Kaczce nie ukłoni I dzień dobry mu nie powie, Ten zawiśnie na jabłoni Lub latarni w Częstochowie." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Achmatowa Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.prenet.pl 22.05.09, 10:03 Radosna twórczość, ale trafnie:-). Tak, pewnie coś ustalą w Naszym Centrum Dowodzenia. Ale nic dla miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:59 to może wypadało by zmienić władze miasta co koleżko? a nie ślepo głosować na tych na których ci karzą w TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pie...ński Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 93.174.93.* 06.08.13, 09:14 Prawda ,że cudownie.Tu można pluć nikt się nie obraża.I nikt nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radson Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 10:23 Jaki On piękny na tym zdjęciu, serdeczny uśmiech, a wysoki prawie jak wieża Jasnogórska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 12:00 kolejny konkretny argument zaślepieńca z PO. Brak słów do was "ludzie". Co ma wzrost do władzy? A co Donek to niby ma 2m? Następnym razem głosuj na Giertycha on jest wysoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.54.170.130.tvksmp.pl 22.05.09, 17:01 Jeszcze raz do HWDP-kol.miejsce w oddziale czeka (sal nr 5) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Częstochowianin Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 22.05.09, 11:22 Bardzo byłoby socjologicznie ciekawe jakie autorytety mają ci wszyscy anty... itp. I kogo chętnie widzieliby w "swoim mieście" Wydaje się jednak, że i oni i ich autorytety mają mózgi bynajmniej nie od myślenia. Może jest to jakieś wyjaśnienie dlaczego są tacy buńczuczni i trzymają wysoko głowy; napompowane balony też się unoszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 193.138.241.* 22.05.09, 11:46 ja bym chetnie widzial np Christiano Ronaldo albo chociaz Michaela Jacksona, no w ostatecznosci Maryle Rodowicz, ale prezydent kraju tez czemu nei pod warunkiem, ze bedzie prezydentem calego kraju, a nie tlyko ludzi z pogladami PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 11:46 a od kiedy to jest twoje miasto zaślepieńcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 11:48 jeszcze półtora roku i skończą się czasy prezydenta kartofla... już nie mogę się doczekać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 12:02 powiedz czemu tak go nienawidzisz? tylko nie pisz nic o wyglądzie i wadzie wymowy. Czekam.... (wiem że się nie doczekam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j 23 Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 12:50 "kartofla "? widzisz niemcy ci wyprali mozg gadzasz to co ono ci zakodowali.a jaki dunny z tego jeszcze jestes .hi hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dematerializator Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 11:59 Prezydent zostal wybrany w demokratycznych wyborach bez oszustw i czy tego chcesz czy nie jest Prezydentem Nas wszystkich-chyba ze wolisz komunistyczne wybory w ktorych wynik byl znany jeszcze przed ich rozpoczeciem i czerwonyh towarzyszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 12:04 przecz z PiS-em precz z prezydentem z PiS-u i PiS-u!!! wolność to Wałęsa a nie dwójka zakompleksionych karłów! PO rządzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołota Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 12:16 To ty jesteś tym zakompleksionym idiotą od quadów, musiałeś nieźle przygrzać w jakieś drzewko bo z rozumkiem u ciebie bardzo słabo. Pieniążki matołku to nie wszystko, zdrowia i rozumu za nie nie kupisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 12:20 widać jaki obóz reprezentujesz debilu!!! brak ci mądrości tak jak jarkowi i leszkowi!!! o ode mnie się odczep baranie i zajmij swoimi sprawami. PRECZ Z PISEM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołota Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 12:36 Powiem ci, że brak ci elementarnej kultury, ale co się dziwić jak w domu inteligencji żadnej, tylko kasa się liczy. Co do obozu to co najwyżej harcerski, co do odczepki to zamierzam cię bliżej poznać i jestem coraz bliżej, przygotuj się na "miłe" spotkanie. Chłop ze wsi wyjdzie, ale wieś z chłopa nigdy - to oczywiście o tobie matołku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 12:42 czekam z niecierpliwością na spotkanie żeby napluć ci w twarz ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołota Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 13:08 Nie wiem czy zdążysz, w pewnych kręgach mówią o mnie "szybka pięść", a ztego co wiem to ty taki wypierdek jesteś. Kupuj już synku pampersy, zobaczymy się niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 13:15 chcesz żebym zgłosił policji to, że mi tutaj publicznie grozisz?? takich jak ty się nie boję. czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 14:02 hehe właśnie widać jak się nie boisz tak się zesrałeś że na całym forum śmierdzi, ale tak to jest do nie których słowami nie da się dotrzeć bo są na to za głupi, więc trzeba ich walić w łeb :) Pozdrowienia... oczywiście dla koleżki z którym się dochodzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bonafide Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.09, 17:11 HWDP - a któż tak skrzywdził to dziwo, kto wykarmił tak uroczego głąba? Wciskać kit możesz skutecznie równym sobie szklarzom - można coś uważać jak się coś wie i rozumie, a nie tylko ślepo wierzy. Ale jest wolność wypowiedzi... i to się nie mieści w mózgownicach protagonistów nowej bolszewi. Czas zweryfikuje ten "mentalny miał" - szkoda tylko Ojczyzny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołota Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:12 Jaki ty pusty jesteś matołku, "szybka pięść" przechwyci twoją plwocinę i włoży skąd wyszła. Czy to ja cię chciałem opluć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołota Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:19 Jeszcze ci chciałem dodać, że obraza głowy naszego państwa jest karalna w myśl przepisów kodeksu karnego. Złożę odpowiednie zawiadomienie do prokuratury, oj będziesz miał ciepło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 17:49 skąd w tobie tyle nienawiści do innych?? widać jesteś sflustrowany na maxa - nie masz gdzie się wyżyć więc robisz to tutaj, nie tylko w tym wątku ale jeszcze w paru innych. w życiu widać ci nie wyszło, ale co mnie to obchodzi... twój pseudonim "szybka pięść" tutaj nie pasuje, po twoich postach mi bardziej pasuje ksywka "mały mózg" - mam rację jasiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rick Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 23:18 Ty mała , skisła kutasino a jaki ty obóz reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agi Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.160.172.* 22.05.09, 12:49 Przez Prezesa nie mogłam przez Aleje przejechać ..korki szkoda gadać.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HWDP Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 212.87.241.* 22.05.09, 14:05 jejku jejku jakie to straszne, to kup sobie rower. A w inne dni w godzinach 13-17 to korków nie ma co? I jakbyś była trochę bardziej doinformowana to wiedziała byś że przyjechał Lech Kaczyński (PREZYDENT), a nie Jarosław (BYŁY premier). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 14:17 mozesz sobie zyczyc czy nie.mozesz co najwyzej na wizyte ladnie ulice pozamiatac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zawodowiec Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 22.05.09, 14:20 O co wy tu wojujecie na tym forum. Czy to bedzie PIS czy PO czy jeszcze jakies inne ugrupowanie bądz Kaczyński czy Tusk to i tak mamy jeden wielki burdel w kraju.Wszyscy już rządzili i zawsze było jedno i to samo(syf).Mają zwykłych ludzi głęboko w czterech literach a wy sie tu wyzywacie nawzajem za tych typów.Olać politykę i proponuje się zrelaksować w postaci spacerku przy pięknej pogodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaboom1993 Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 15:09 I tutaj masz całkowitą rację. Wszyscy przy żłobku byli, nic się nie zmieniało. Zresztą, czym by było PO bez Pisu? A Pis bez PO? Nawalają się miedzy sobą podsycając wzajemną niechęć i wypuszczając swoje pieski internetowe na fora (vide HWDP). Bo czasy spokoju, to czasy rozprężenia. A jak jest rozprężenie, to i ludziom się głosować nie chce. Bo i po co skoro jest dobrze? Dlatego stan ciągłej wojny jest korzystny dla obu partii. Nie ma co liczyć na zmiany, bo pokój oznacza dla polityków śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bohun Województwo IP: *.net.stream.pl 22.05.09, 14:44 Jak mówisz, że takie duże i dobre miasto to dlaczego nie jest samodzielnym województwem? Dość, że jesteśmy w woj. Śląskim to jeszcze nie mamy nic wspólnego z kulturą. Takie gadanie Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionn6688 Re: Województwo 22.05.09, 15:17 A był on w ogóle w Częstochowie ,byłem w alejach widziałem jakieś zamieszanie ale leszka nie było .Może następnym razem ci najbardziej zasłużeni w pis będą nosić go w jakiej lektyce .Wielu częstochowian wokół mnie było zawiedzionych szczęśliwcy widzieli ponoć czubek głowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: porządny gość Re: Województwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 15:24 Ale pustak z ciebie, wróć do gimnazjum bo z pisaniem u ciebie kiepściutko. Imiona i imiona własne pisze się z wielkiej litery, po kropce, przecinku spacja. O szacunku do Prezydenta własnego kraju nie wspomnę, bo od ćwierćinteligenta z wypranym mózgiem ciężko tego wymagać. Odpowiedz Link Zgłoś
puhyes Re: Województwo 23.05.09, 08:25 Gość portalu: Bohun napisał(a): > "Jak mówisz, że takie duże i dobre miasto to dlaczego nie jest samodzielnym województwem? Dość, że jesteśmy w woj. Śląskim to jeszcze nie mamy nic wspólnego z kulturą." Zgadzam sie z kolega Bohunem całkowicie, a zwłaszcza z ostatnim fragmentem drugiego zdania jego wypowiedzi. Sądząc z nicka rozumien, że hodzi o województwo Barskie, bo Rozłogi ta za mała dziura na województwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazak Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.09, 15:16 Przyjechali na Jasną Górę a o Częstochowie zapomnieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 15:29 Wrona kaczkę w żyć całuje, przypochlebia jej się wielce, bo gdy biskup smród poczuje to zabije ją widelcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nwk Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 16:12 10/10 Odpowiedz Link Zgłoś
benio-net Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 16:38 Czy napewno?Jakoś nie czytam komentarzy naocznych świadków tej wizyty.Znaczy się,że prezydent wszystkich robali w Polsce, przemknął szybko do klasztoru,a o wizycie w teatrze, to tylko wspomniano.Może był, a może nie.Tym,którym pasuje żydowski prezydent i premier, niech mają na uwadze to,że ich chwile w tym świecie są policzone.Nie boję się żadnego durnego robala na tym forum.Czy ja mogę kogokolwiek obrazić, kto nie jest człowiekiem,a tym bardziej Polakiem?Uważacie się robaki za ludzi? Za Polaków? Jesteście pewni dnia jutrzejszego? Oto Jestem.Jestem Energią i Świadomością.Jestem 44!Zetrę zło z tej Ziemi.W tym świecie zostanie tylko 50 milionów Polaków.Zawsze tyle było.Polacy mają swoje barwy i to nie jakieś biało-czerwone, ale fioletowe i symbol na proporcu inny.Oto otwarłem księgę Wiecznie Żywych i czytam ich imiona.Z mojej Polacy są zrodzeni Energii, a nie stworzeni.Żaden z piszących na tym forum, nie jest w niej zapisany.Jakim więc prawem uważacie się za Polaków?Macie krew grupy zero i niektórzy A!Robakami więc jesteście.Komu nie podoba się to co napisałem, niech poprosi o mój adres.Zobaczę, kto jest odważny.Kto stanie przed moim sądem.Piekła dla was nie ma, bo wasi protoplaści przybyli z ciemności i w nią wrócicie.Skończyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 17:12 W stanach nikt się raczej by nie burzył, ze prezydent ma obstawę i wstrzymano ruch itd. tylko zaślepieni Polacy potrafią zawsze jęczeć i narzekać bo nic innego nie potrafią. Szłam ulicą akurat jak podjeżdżały samochody pod teatr, ludzie na ulicy zachowywali się jak dzicz z buszu, wyciągali telefony, krzyczą do tych telefonów niesamowite prezydent przyjechał, cała rodzina obdzwoniona, z epitetami oczywiście, straszne rzeczy się dzieją, zablokowali ulice oni biedni nie mogą do domu dojechać, dojść, no masakra raptem kilkanaście minut,a tu taka tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 78.32.224.* 22.05.09, 17:23 A Ty później wchodzisz na forum i jęczysz jacy to Polacy źli i zaślepieni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.net.stream.pl 22.05.09, 17:40 dwa ptaki spotkały się w jednym gniazdku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artdeco Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 22.05.09, 18:07 100 lat temu była wystawa przemysłu i rolnictwa... teraz jest spotkanie po latach - wspomnienie o tamtej wystawie... ot, miara naszych sukcesów, no... jest jeszcze spotkanie ze strażą pożarną. Pospolitość skrzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 18:04 zdejmij klapy i czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: 78.32.224.* 22.05.09, 18:43 Piszesz że Polacy potrafią tylko jęczeć i narzekać - doskonale się w to wpisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 20:58 O "fakcie" jaki zobaczyłam się rozpisuje, jeśli chodzi o ścisłość, subtelna różnica, ale dla krytykanta nieważna przecież byle się doczepić, zmienić temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr.Kowalski benio-niet !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 06:32 Wracaj Beniu - jak tak można w połowie leczenia uciekać ze szpitala w samej piżamie.Psychotropy pewnie ci się już skończyły - a nowych bez mojej recepty nie kupisz. Wróć do Lublińca. Czekamy . Odpowiedz Link Zgłoś
benio-net Re: benio-niet !!! 23.05.09, 16:04 Damian z Blachowni-lat 19!Cóż robaczku; nie wiesz,że lepiej dla ciebie byłoby schować się pod ziemię? Uważasz,że mieszkając w bloku, nie jestem w stanie znaleźć twojego mieszkania? Masz wszak młodszego brata.Palce masz jeszcze wszystkie?Komentujesz mnie,a to znaczy,że jesteś robakiem.Masz najlepszą grupę krwii-zero-O!Po za tym, to uważasz,że piszę sobie tak dla przyjemnosci? Ja komentuję artykuł.Nie komentuję komentatorów.Przeczytaj to co napisałem wcześniej i spróbuj to zrozumieć.Tylko durne robale tego nie rozumieją! Odpowiedz Link Zgłoś
dezet1985 Kaczyński: Częstochowa to piękne miasto 22.05.09, 17:57 "Przyjechałem do dużego i rozwijającego się miasta - oświadczył na powitanie Lech Kaczyński." - aż tu nagle jego doradca: szefiee Wrocław odwiedzamy jutro... to ta wioska gdzie się idzie! Taka prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEW Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.rev.masterkom.pl 22.05.09, 18:00 Polityka polityka ale wkurza mnie zamykanie połowy miasta żeby prezydent mógł się tu i ówdzie pojawić Samochodów, gliniarzy, ochroniarzy ....... ludzie czy on jest ze złota??? Fakt ... mały i ktoś by mógł go w walizce schować ... ale bez przesady z tą całą szopą ... po co to??? i się tylko w cholerę ludzi wystało w korkach ... Ile taka wizyta kosztowała??? Trzeba było zrobić jakieś spotkanie w Olsztynie pod zamiekiem czy w Sokolich Górach ... :)) a nie blokować i tak już totalnie zablokowane miasto ... Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 18:07 Jak Kwaśniewski jeździł jakoś nikomu nie przeszkadzało zamykanie ulic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEW Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.rev.masterkom.pl 22.05.09, 19:34 Guzik mnie obchodzi kto przyjeżdza ... ważne żeby normalnego życia miasta nie zakłócał to jest dla mnie ważniejsze niż jakieś tam wizyty krawaciarzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
vvrotka Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie 22.05.09, 20:54 To niech cie zacznie obchodzić coś więcej niż twój czubek nosa, normalne życie miasta to tez korki, więc kilka minut więcej dla nerwowca moze być rzeczywiście problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perpetumobile wrony i kaczki IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.09, 13:08 Wolnej Polski by nie było, gdyby nie ofiara krwi i życia ks. Popiełuszki - mówił prezydent Wrona. WRONA CZYS ty rozum postradal? POPIELUSZKO I JEGO OFIARA? po cholere wtracal sie w polityke? jego miejscem pracy byl kosciol. TWOIM JEST URZAD MIASTA A ty TEZ SIE wkrecasz DO KOSCIOLA! pilnuj miasta, zeby to bylo DOBRE MIASTO DLA MIESZKANCOW A NIE KLERU Zapewniał - w imieniu częstochowian - o przywiązaniu do patriotycznych tradycji i miłości do Matki Jasnogórskiej z jakiej racji mowisz w imieniu Czestochowian? My milosc do matki rodzonej mamy w sercach a ty CIAGLE WIDZISZ JA W POMNIKACH NA KTORE MY CZESTOCHOWIANIE NIE MOZEMY JUZ PATREC. CZEGOS NIE ZABRAL KACZORKA SAMOCHODEM PRZEZ ALEJE DZIURAWA POD PIEKNY KRZYZ NA PL.DASZYNSKIEGO? TAM BYSCIE POD TYM ZLAMANYM KRZYZEM PIEKNIE WYGLADALI. Widzisz, sam sie tego wstydzisz. Oświadczył też, że przyjechał do dużego i rozwijającego się miasta. - 100 lat temu Częstochowa też była dużym miastem - zapewnił 100 lat temu Czestochowa byla miastem rozwijajacym sie przemyslowo, terytorialnie, gospodarczo i technicznie. Teraz po 100 latach ...przemyslowo, terytorialnie, gospodarczo i technicznie Czestochowa sie ZWIJA. Rozwija sie pomnikowo i klerowo DZIEKI TOBIE ZA CO CI PODZIEKUJEMY PRZY NAJBLIZSZYCH WYBORACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_line1 Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 17:59 vvrotka napisała: > Jak Kwaśniewski jeździł jakoś nikomu nie przeszkadzało zamykanie ulic...> Gwoli przypomnienia - na Jasną Górę przez 8 lat nie jeździł, bo paulini sobie nie życzyli - i szkoda, że nie chcieli uszanować głowy państwa. Podobnie zresztą jak nie szanują obecnego prezydenta RP autorzy zdecydowanej większości wpisów w wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 18:08 dla mnie prezydent to prezydent każdego polaka i całej polski - nie tylko jednej partii... nie uważam aby prezydent ten którego teraz mamy był moim prezydentem, ponieważ faworyzuje tylko tą partię z której się wywodzi czyli znienawidzony przeze mnie i non stop się kompromitujący PiS. poza tym prezydent powinien zacząć chodzić do logopedy - to jego mlaskanie... powinien walczyć ze swoją wadą wymowy - czasami jak go słucham to nie wiem co do mnie mówi - taki bełkot, że ho ho... nie wiem czy on się dusi, ma chrypkę czy co... pamiętacie jego genialne irasiad jest bardzo zdenerwowany, roger perejro i artur borubar??? JA NIE JESTEM DUMNY Z TAKIEGO PREZYDENTA!!! jeszcze 1.5 roku :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hołota Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 20:14 ty niedouczony kretynie, na innym wątku chwaliłeś się, że jesteś fanatykiem ortografii, ale chyba na wyrost! Nie za bardzo wiesz co się pisze z wielkiej litery, o interpunkcji nie wspominając. O stylu nie wspomnę bo czegoż się można spodziewać po młodocianym idiocie, dla którego jedynym wyznacznikiem jest kasa i piękny wygląd, zapomniałem...jeszcze skarpetki z Big-stara. Nasze spotkanie coraz bliżej, już misiu nie mogę się doczekać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 23:14 zwal sie konia przed tym spotkaniem - może ci ciśnienie spadnie bo jak widzę jesteś bardzo podniecony. piszę wszystko z małej litery debilu jeden. co mają inne posty do tego wątku debilu - tutaj jest coś innego a tam coś innego zjebie!!! mówię ci zwal se gruche - może ci ulży... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.09, 18:46 Cieszę się, że Prezydent wszystkich Polaków zawitał do mojego miasta. Ubolewam jednak nad tym, że wielu obcokrajowców biegle władających językiem polskim, podaje się na Polaków w tym wątku i obraża Prezydenta Polski! :-( Dlaczego to robicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Prezydent Kaczyński w Częstochowie IP: *.toya.net.pl 22.05.09, 19:09 po obejrzeniu faktów definitywnie potwierdzają się moje słowa prezydent to pisior z krwi i kości - nic tego nie zmieni. panie prezesie melduję wykonanie zadania. pierwsze orędzie w sejmie w kadencji tego pseudoprezydenta i to jeszcze na ostatnim posiedzeniu sejmu przed eurowyborami - to nie przypadek to pisowska propaganda - ale nie wygracie kałmuki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ricardo53 Re: Był smród i już jest czysto. IP: 193.138.241.* 22.05.09, 19:31 Niebo czuwa na Częstochową. Była ulewa i oczyściła nasze piękne miasto ze smrodu jaki pozostał po odwiedzinach nieproszonych gości z pisuarowego majestatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Był smród i już jest czysto. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.09, 10:49 Palikot to ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aka dzieki za przyjazd - a dzieki temu były największe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 19:49 korki w czestochowie od 100 lat, mamy nadzieje że w tym stuleciu juz do nas nie zawita. Nie witamy go "pogodnie", a jeszcze jak to dobrze że wszędzie kryzys a Czestochowa sie rozwija zmienia i pieknieje a wokół morze kryzysu, nędzy i rozpaczy (bo chyba o to chodziło w oredziu) Odpowiedz Link Zgłoś