Dodaj do ulubionych

Prawo jazdy

30.05.09, 13:10
co sądzicie o ośrodku W.Szostka na ul. Kościuszki 8 ?
Proszę o oponie o instruktorach , wykładowcy i ogolnej atmosferze :D
Obserwuj wątek
    • Gość: sithandra Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 16:37
      jest super;) świetna atmosfera, super wykładowca, dogodne warunki nauki, wpłat
      pieniędzy i samych jazd. Wszystko jest ustalane tak aby w miarę każdy był
      zadowolony. Wykłady są przejrzyście i zrozumiale opracowane. Instruktorzy są
      wyrozumiali, zabawni i naprawdę potrafią nauczyć. Przykładem jestem ja;) -
      właśnie nie dawno zdałam prawo jazdy po nauce w tym własnie ośrodku :) naprawdę
      polecam, 100% zadowolenia i satysfakcji:) pozdrawiam
      • Gość: enviidiia Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 16:44
        Zgadzam się z poprzednią opinią . Naprawdę bardzo fajna atmosfera , wykłady nie są nudne i monotonne. Wykładowca jest świetny , zna się na rzeczy . Instruktorzy mili , spokojni i kompetentni . Niedługo mam egzamin i myślę ,że zostałam dobrze przygotowana . Oczywiście lokalizacja także jest świetna no i nie ma problemu z wpłatami jest możliwość rozłozenia na raty, godziny wykładów są odpowiednie .Polecam :)
        • Gość: agat Re: Prawo jazdy IP: *.kabel.net.pl 30.05.09, 16:54
          Ja równiez moge polecic szkołe pana Szostka, poniewaz sama jestem
          kursantką i egzamin tuż tuż. Jesli liczą sie dla was doświadczenie i
          kompetencje to zapukajcie na kosciuszki 8 :)
          • Gość: dociekliwy Re: Prawo jazdy IP: *.chello.pl 30.05.09, 17:09
            a mi to wygląda na marketing forumowy ;]
            • Gość: sithandra Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.09, 18:17
              a mi to wygląda na odpowiedz na pytanie zawarte w temacie:) a że są to oceny
              pozytywne to już zależy tylko od opinii klientów, jeśli są oni zadowoleni z
              otrzymanych usług to dlaczego mają pisać inaczej?
              • Gość: M Re: Prawo jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.09, 21:37
                Mi to wyglada na to ze na kolejny egzamin czeka sie ponad 2
                miesiace.... a jak juz sie na konkretna godzine to okolo 3 h na to
                zeby przystapic do egzaminu. I to jest ku..wa skandal ! Trzeba robic
                w soboty egzaminy, bo nie przerobia tego. Granda i w ogole-caly
                dzien trzeba brac urlop w pracy
                • Gość: sithandra Re: Prawo jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.09, 12:04
                  egzamin to inna kolej rzeczy i rzeczywiście to jest okropne bo strasznie długo
                  się czeka. Ja czekałam ponad dwie godz. żeby w ogóle przystąpić do egzaminu;/
                  całe szczęscie że zdałam za pierwszym razem bo potem trzeba długo czekać na
                  następny...
                  • Gość: aga Re: Prawo jazdy IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 14:10
                    Gadka szmatka co to za wychwalanie.Tyle juz było postów.Gdzie
                    najlepszy ośrodek.Spaduwa.
    • kingnothing86 Re: Prawo jazdy 30.12.16, 08:45
      ja polecam progress, mają wielu instruktorów, można sobie wybrać do którego się chce iść, jestem zadowolony z kursu w tej szkole www.facebook.com/szkola.progress

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka