ameliax1 03.06.09, 12:00 Możecie doradzić gdzie w Częstochowie znajduje się ośrodek terapii małżeńskich? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bez_emocji Re: Terapia małżeńska 03.06.09, 12:12 Podobno (piszę podobno bo znam tylko z opowieści osoby, która korzystała) bardzo dobrych psychologów ma o dziwo Poradnia Życia Rodzinnego na Jasnej Górze. I nie sugeruj się lokalizacją, przyjmują normalni terapeuci, nie w sutannach ;) tu masz namiar: www.mati.com.pl/jasnagora/?strona,menu,pol,stolica,1600,0,1457,poradnia_%EF%BF%BDycia_rodzinnego_,ant.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 31anna Re: Terapia małżeńska IP: *.cdma.centertel.pl 03.06.09, 22:08 Polecam Poradnię Rodzinną przy ul. Sportowej 34 A - pracuja tam dwie dziewczyny i naprawde znaja sie na robocie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żenada Re: Terapia małżeńska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 12:25 nie żartuj człowieku , znam tych terapeutów, jedną bardzo dobrze..to stara panna całkowiecie nie znajaca życia rodzinnego i jego prolemów bo i skąd..ponadto jest siostrą zakonną bezchabitową ...zastanów no się w czym ci taka osoba może pomóc???????????napewno nie w rozwiązywaniu twoich rodzinnych małżeńskicj problemów Odpowiedz Link Zgłoś
bez_emocji Re: Terapia małżeńska 05.06.09, 14:25 napisałam "podobno" i że słyszałam opinię od osoby trzeciej? napisałam, więc w czym problem? pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogien33 Re: Terapia małżeńska 06.06.09, 01:58 Jeżeli chcesz próbować każdego sposobu a zależy Ci na efektach zobacz tu: www.tarotczestochowa.pl/ zobacz też: http://www.metoda- tippinga.pl/ sam fakt szukania przez Ciebie rozwiązania daje Ci dużą szansę na załatwienie sptrawy powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś