Dodaj do ulubionych

TRW - nie odchodźcie z Częstochowy !

IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 00:21
Podobno 2. pracodawca w mieście ,firma TRW, chce wycofać się z Cz-wy . Nie
róbcie tego !
Obserwuj wątek
    • Gość: V.C. Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 01:01
      Piszcie e-maile w tej sprawie do siedziby TRW w USA . Podaje namiary :

www.trw.com/about/main/1,,1_1154_1081^3^1081^1081^,00.html

Może zostaną ?
      • Gość: V.C. Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.01.02, 01:30
        Adres :
        TRW Polska Sp. z o.o.
        42-200 Czestochowa
        ul. Rolnicza 31/33
        tel. 362 53 44
        362 51 00
        362 54 43
        • elle_24 Re: TRW 30.01.02, 12:19
          Z całym szacunkiem. 17 mln zł kary za nieprawidłowe naliczanie VAT – tyle TRW
          ma zapłacić kary fiskusowi. Jeśli nie rozwiążą tego inaczej (np. kara będzie
          umorzona), na nic nie zdadzą się wasze petycje do częstochowskiego oddziału
          TRW. Taki jest twardy biznes. Byłoby szkoda. Ale z tego, co mi wiadomo, mowa
          była o wycofaniu się z dalszych inwestycji, a nie całkowicie z Częstochowy.
      • Gość: paweł Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: 10.130.129.* 30.01.02, 22:58
        nie piszcie do USA tylko do urzędu skarbowego który uparł się żeby ich zniszczyć
    • Gość: Malkont Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: *.premex.pl 30.01.02, 23:33
      Bardzo się wzruszyłem. Gnoić wszystkich, ale ręce precz od TRW?
      • Gość: rty Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: *.czes.gazeta.pl 31.01.02, 18:01
        jak huta zacznie zwalniac i TRW zniknie, to co zostanie?
        • xliv Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! 01.02.02, 15:37
          która huta ??? mamy ich conajmniej trzy, Jezeli chodzi o Hutę Czestochowa to ma
          większe długi od TRW i daje sobie radę (jest jedną z najnowocześniejszych
          technologicznie hut w europie) - pomału staje na nogi, a co do TRW to trzeba
          zerwać umowę z tym kolesiem z WRĘCZYCY ???? - moze się pomyliłem - chodzi mi o
          tego co zatrudnia pracowników za 700 zł/miesięcznie a później ich wynajmuje TRW
          za dwa razy tyle !!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: V.C. Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 23:46
            Czy ktoś z Was zna kulisy afer z TRW ?
            • Gość: xlivu Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: *.ids.czest.pl 02.02.02, 10:44
              której afery ????????????????
            • Gość: miglanc Re: TRW - nie odchodźcie z Częstochowy ! IP: *.dip.t-dialin.net 03.02.02, 18:49
              Znam troche TRW z Gelsenkirchen.Nie wiem co myslec w ogole o amerykanskich
              inwestorach w Europie.Wykupuja oni caly przemysl i po prostu niszcza miejsca
              pracy.W kazdym razie nie chodzi tutaj o tych rodowitych Amerykanow.Jak tak
              dalej pojdzie to dostaniemy znow karabinki do reki zeby znow zdobywac nowe
              rynki zbytu tak jak w 1939roku.Juz teraz czasami Amerykanskie zrodla przyznaja
              ze jakby nie Niemcy rozpoczeli wojne to musieliby to zrobic Amerykanie.Coraz
              mniej ludzi wierzy w polityczne zrodla dzisiejszych konfliktow!
              • Gość: V.C. Re: do Elle 24 i innych IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 00:18
                Kto naliczyl te 17 mln ?
                Urząd Skarbowy czy Urząd Kontroli Skarbowej ?
                • elle_24 Re: do Elle 24 i innych 04.02.02, 11:18
                  sprawdz email
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka