Gość: pytający IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.03, 18:07 a ile ten człowiek wogóle przepracował? i on reprezentuje ludzi pracujących? co ten człowiek wie o pracy. działacz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SG Re: Kasprzyk Jacek IP: *.mos.gov.pl 11.05.04, 11:40 Nie ZMS - bo tego juz dawno nie było - tylko był szefem zakładowej organizacji ZSMP i wiceprzewodniczącym Zarządu Wojewódzkiego ZSMP. Matoły - pouczcie sie troche historii ruchu młodzieżowego zanim cos napitolicie - pozdrawiam Jacka - Sławek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filo Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.04, 16:30 to jeszcze gorze ZSMP to skrót od Związek Soscjalistycznej Młodzieży Polskiej. Związek Młodziezy Polskiej brzmi normalnie. Socjalistyczna organizacja juz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xero Re: Kasprzyk Jacek IP: *.dip.t-dialin.net 18.11.04, 00:06 ZSMP i PZPR byly organizacjami przestepczymi.A Jaruzel czy Kiszczak, nie moga np pojawic sie w niektorych panstwach, gdyz wyladowaliby blyskawicznie za "kratkami". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Kasprzyk Jacek IP: 212.160.138.* 11.05.04, 13:16 Serdeczne pozdrowienia Jacku, tak trzymać!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hutnik Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 22:40 tak trzymac Jacku - prywatyzacja Huty - twój sukces!:))) pamiętasz? byli wszyscy: twój kolega Szarawarski (którego wychwalałeś w niebogłosy jeszcze niedawno, zanim mu soie noga nie powinęła), twój wicepremier hausner, twoi koledzy ucieszeni związkowcy z OPZZ. przeciez uratowałes hutę, no nie? PRZEZ TRZY KADENCJE JĄ RATUJESZ - NIE PAMIĘTASZ? TOWARZYSZU? TO TWOI KUMPLE RZADZA W KRAJU, URATOWAŁES JĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 01:35 oj jak ich wszsytkich nienawidze boli mnie głowa znów ta surówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fakt Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.04, 13:03 nie słyszy bo jest teraz na daczy bynajmniej nie w hucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nil Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 19:19 Lolek! Pusty jesteś. Nie wiesz co piszesz. Coś Ci się pokiełbasiło w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoniu Re: Kasprzyk Jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 14:30 weź sie chłopie do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mycha Re: Kasprzyk Jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.04, 17:38 Ktoś pytał co się dzieje z J. K. odpowiedź na stronie: www.sdpl.pl/koordynatorzy.php?o=slaskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Kasprzyk Jacek IP: *.pcz.pl 17.05.04, 12:52 Jacek Kasprzyk to mistrz świata jazdy po bandzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacyk Re: Kasprzyk Jacek IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:55 Towarzyszy jak długo będziesz jeszcze się ślizgał i liczył na poparcie w kolejnych wyborach.To już koniec !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacyk Re: Kasprzyk Jacek IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.04, 08:58 Towarzyszu jak długo będziesz się jeszcze ślizgał w tym parlamencie.Tym razem dla ciebie to już koniec !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoniu Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 00:39 przepracował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kasprzyk Jacek IP: *.man.czest.pl 31.08.04, 11:02 Towarzyszu nie uratuje cię już nawet przeskok do borówek!!! dla ciebie tylko kanał !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Kasprzyk Jacek IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 11:30 Teraz Jacuś 'nic nie zepsułem' Kasprzyk nie będzie chyba już mógł pojechać na swoim haśle z 1989. Pamiętacie? "Jestem młody , nic nie zepsułem". Tyle wystarczyło, aby stać się godnym reprezentantem PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kasprzyk Jacek IP: *.icis.pcz.pl 31.08.04, 11:48 Wiesz kolego - nie raz na tym forum obrywalo mi sie za pozytywne zadanie o Prezydencie Wronie. Nie znam za bardzo Pana Kasprzyka ale powiem ze dziwi mnie taka wrogosc. W Czestochowie mam tak malo indywidualnosci politycznych, cokolwiek mialoby znaczyc okreslenie "indywidualnosc", ze naprawde nie stac na wzajemne wyniszczanie sie. Na takim wyniszczaniu i opluwaniu tracimy wszyscy jako mieszkancy. I prawica i lewica ma prawo do istnienia - one sa potrzebne dla miasta, a poltycy sa wrecz niezbedni do reprezentowania jego interesow. Przestanmy sie opluwac i wyniszczac wzajemnie - nikt na tym nie skorzysta. A kto nie wierzy, niech sobie zobaczy film "W sieci" z mlodszym Douglasem i Demi Moore :)) Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Kasprzyk Jacek IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 31.08.04, 12:17 To jesteś w błędzie. Nie życzę sobie aby ktoś taki mnie reprezentował. Mało mamy w regionie polityków? Lepszy mierny ale wierny? Mam czołgać się przed jakimś pionkiem bo akurat dał się wybrać? W ordynacji większościowej taki płaszczak nie miałby najmniejszych szans. Póki co neoPZPR I i neoPZPR II jak 'Nicei' bronią ordynacji proporcjonalnej co pozwala na lansowanie takich zer. A pamiętasz inne 'zero' - redaktora Bilika, który w 1989 nagle przypomniał sobie że pochodzi z Częstochowy aby zostać posłem (co akurat jemu się nie udało). Popieranie kogoś za to tylko, że jest z Częstochowy świadczy o prowincjonaliźmie. Lepiej dusić się w swoim sosie? Karierowiczom stanowcze NIE! Twój argument przypomina mi to, co zarzucano prawicy w Sejmach pierwszych kadencji - opluwają się, kłócą się. Nie to co 'cywilizowane' PZPR i PZPR- reinkarnacja. Oni już wcześniej mieli nakazane co ma się im podobać, kiedy mają klaskać itp. Tam gdzie jest demokracja, zawsze będą inwektywy, demaskatorstwo. To jest broń demokracji. Broń, którą wybierają często desperaci aby zagłuszyć 'klaskanie'. Ale ci desperaci często niestety mają rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kasprzyk Jacek IP: *.icis.pcz.pl 31.08.04, 12:54 Powtarzam - nie znam Kasprzyka, ale on reprezentuje lewice. A lewica jest Czestochowie tez potrzebna - ta samo jak i prawica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Kasprzyk Jacek IP: *.pcz.pl 16.09.04, 14:43 Szkoda że nie wszyscy to rozumieją Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghahua Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:27 Kasprzyk KOMUCHU SPADAJ NA DZRZEWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karaś Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 18:47 Kassprzyk komuchu do kogo jeszcze si przykleisz,może do Lepera ha ,ha,ha !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nom Re: Kasprzyk Jacek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:21 człowieku sam się naklej na plakaty jak ci ktoś nie pasuje, nie pluć tylko do roboty. może zrobisz zakupy sąsiadowi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: A co wy, panowie szlachta, IP: 82.160.8.* 13.11.04, 23:43 herbu "Wysiorbany Kufel" i "Skręcone jelita" zrobiliście dla tego kraju, miasta, regionu. Pochwalcie się, wypnijcie dumne piersi. Być może to was wybierzemy do reprezentowania nas w następnej, bliskiej juz kadencji. Przy okazji powiedzcie konkretnie co wam ten Kasprzyk, w kólko golony, zawinił, ukradł poza tym, że jest trzecia kadencję posłem a na dodatek, jak mówicie, komuchem? Jak oszust i malwersant, to mu wspólnie do kawy naszczamy a z list wszelkich skreślimy. Bo na razie to tylko uhjadacie jako te kundelki przydrożne, jak to zwykł mawiać ksiądz Prymas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: A co wy, panowie szlachta, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.04, 23:50 Kasprzyk jest "horągiewka" na wietrze wie gdzie usiąść i po której stronie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sgugu Re: Kasprzyk Jacek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:25 Kasprzyk to już twoja ostatnia kadencja. Na kolejną już się nie załapiesz,zostają ci tylko roboty interwencyjne na hucie !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś