Gość: ckm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.09, 23:30 W niedzielę zapełnimy stadion !!! Kibicujmy Dumie Częstochowy TYLKO WŁÓKNIARZ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czeladnik Żużel. Nicki już zdrowszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 09:27 Normalnie sciema w kasie pustki nie ma kasy na nikiego i grega zobaczymy czy pojada w niedziele za darmo nikt nie jezdzi a to co zrobili w gdansku to poprostu skandal chodzę na zuzel 10 lat i nie pamietam takich czasów mysle ze ten sezon jeszcze pociągniemy ale w następnym musimy zapomniec o nikim i gregu zatesknimy jeczcze za ułamkiem .Pozdro dla całej sportowej czewy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonCKM Re: Żużel. Nicki już zdrowszy IP: 212.87.240.* 18.06.09, 10:15 jaka jest prawda to wiedza tylko działacze i zawodnicy, my się dowiemy w dalszej części sezonu i będziemy wyciągać wnioski z obecności naszych "gwiazd" na meczach oby naprawdę było tak jak prezes Maslanka mówi, mam do niego ogromny szacunek i cenie go za to co zrobił i robi dla klubu, wiec myślę ze jego słowa są wiarygodne pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: migi Żużel. Nicki już zdrowszy IP: 195.205.202.* 18.06.09, 20:19 Niestety w każdej plotce jest ziarenko prawdy, a plotka mówi, że to wszystko ściema i zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami. Wnioski takie: aby osoby związane ściśle z klubem i jego "problemami" w ogóle nie wypowiadały się do osób postronnych, albo : prosimy mówic prawdę, bo po co maja krążyc opowieści dziwnej treści, to wcale nie przynosi nikomu chluby i nie do końca jest tak z tą dumą, a ludzi przychodzi coraz mniej na mecze bo?...... czy zarząd klubu może podac powody? Mnie osobiście brakuje identyfikacji tej drużyny z kibicami i naszym miastem (duma miasta ..... na pewno, ale prawie żadny kontakt z kibicami i miastem - zauważalny jest tylko herb na ubiorach, jakies słabe reklamy na meczu (dla kogo u nas?) a na stronie internetowej nawet linka nie ma na miasto, ...ech tak jakoś dziwnie się robi wokół żużla w Cz-wie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claromontana Re: Żużel. Nicki już zdrowszy IP: *.159.15.35.static.crowley.pl 18.06.09, 20:35 Gapa kontuzjowany,miał upadek na 1/4 imp.TO NIE JEST PECH,TO JEST FATUM!!!Ale nie poddamy się,do boju LWY!!! Odpowiedz Link Zgłoś