Dodaj do ulubionych

Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni

19.06.09, 11:05
ciekawe to zatajenie procesu, czyżby ksiądz miał coś mocniejszego na sumieniu
niż obmacywanie ministrantów?
Obserwuj wątek
    • cecora Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni 19.06.09, 11:08
      A ponoć to w Polsce jest głównie antysemityzm i bije się poderastów.

Może czas zweryfikować informację kogo się w POlsce zabija i kto tak naprawdę
      dostaje w du*ę?
    • Gość: on Re: Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni IP: 194.150.96.* 19.06.09, 11:14
      Czytać tumanie nie umiesz? Wątek obyczajowy został wykluczony...
    • angrusz1 Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni 19.06.09, 11:16
      I tak ma być 25 lat .

Kasa przysłoniła musz wszystko - nawet dekalog o którym ciągle
      słyszał jako ministrant i uczeń szkoły katolickiej .
      • Gość: MM co oni robią dzieciom w szkołach katolickich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:21
        ze wypuszczają takich zboków jak ten zabójca i marlin manson?
    • Gość: alik Re: Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 11:29
      Można przypuszczać ton komentarzy antykościelnych czytelników GW-,
      zaraz zabójaca będzie bohaterem...
      • head-cancer Re: Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni 19.06.09, 12:53
        Gość portalu: alik napisał(a):

> Można przypuszczać ton komentarzy antykościelnych czytelników GW-,
        > zaraz zabójaca będzie bohaterem...

Nie trzeba być kryminologiem żeby stwierdzić, że ktoś kto zadaje drugiemu człowiekowi 35 ciosów nożem musi mieć cholernie poważny powód aby zrobić coś takiego. Tak nie postępuje byle włamywacz przyłapany na gorącym uczynku. Ten dzieciak musiał nosić w sobie cholernie duże pokłady frustracji i nienawiści do tego kapłana.

Z jakiego powodu? Ano nie jest żadna tajemnicą, że kapłani lubią badać analnie ministrantów, i to nie od dziś.

O zupełnie realnym, istniejącym kościelnym dokumencie Crimen sollicitationis – podpisanym przez B 16 - mającym na celu zatajanie za wszelką cenę i wszelkimi sposobami pedofilskich praktyk księży napisałem w osobnym wątku. Poczytaj, pomyśl i połącz sobie wszystko do kupy. Potem zadaj sobie pytanie kto tak naprawdę jest przez kogo robiony w jajo.
        • Gość: egzorcyzmkonieczny przeniknięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 14:14
          ta osoba, która zadaje 35ciosów nożem może być przeniknięta przez
          demony...dlatego z logicznego punktu widzenia, może to zrobić zupełnie bez
          powodu...demony działają na wielu poziomach...módlmy się o wyzwolenie dusz opętanych
          przez demony...
          • head-cancer pie...ięcie 19.06.09, 15:48
            Jesli widzisz duszki to lepiej idz się leczyć człowieku, bo stanowisz potencjalne zagrozenie dla społeczeństwa. A jesli się już leczysz to czym prędzej zmień proszki, bo te przepisane przez psychiatrę nie działają.
            • Gość: ek Re: pie...ięcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 16:33
              niestety, to, ze ty nie wierzysz w demony nie oznacza, że ich nie ma. jesteś
              naładowany złą energią i nienawiścią do bliźnich. wycisz umysł i czyń dobro...
    • kruczygcw na pal tego sku...syna nadziać 19.06.09, 11:30
      • maxi_63 Re: na pal tego sku...syna nadziać 19.06.09, 11:45
        Hamuj się waść a jak nie to spadaj do Afryki.
      • Gość: pytanie ksiądz zyje z matką mojego znajomego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 11:46
        ta osoba jeszcze się z tym obnosi i chwali wszystkim dokoła. ostatnio pokazywała
        nawet zdjęcia z wakacji, gdzie oboje są w niewybrednych pozach. czy mam grzech
        tzw. grzech cudzy) nie donosząc o tym władzom kościoła?
      • Gość: z małej wioski Re: na pal tego sku...syna nadziać IP: *.net.stream.pl 19.06.09, 13:59
        był już "nadziewany na pal" wielokrotnie, do czasu, aż mu zbrzydło :-(
    • Gość: Julka Re: Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 11:34
      Tym, którzy wiedzą jak było, proponuję wystąpić w charakterze świadka a nie
      wymądrzanie się na forum!
      • mrowka_na_cyfrowym_kontynencie Re: Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni 19.06.09, 11:49
        Julka napisała:

> Tym, którzy wiedzą jak było, proponuję wystąpić w charakterze świadka
        > a nie wymądrzanie się na forum!

Gratuluję, Julka!
        Podpisuję się obydwiema rękami.
    • maxi_63 Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni 19.06.09, 11:41
      Znałeś księdza?
      Nie, to po co piszesz głupoty?
    • maxi_63 Re: Zaczął się proces zabójcy księdza z Blachowni 19.06.09, 11:43
      I po co piszesz głupoty
      Twoje fałszywe świadectwo będzie kiedyś świadczyło przeciwko Tobie.
    • head-cancer Crimen sollicitationis 19.06.09, 12:21
      Kto zainteresowany niech czyta.

en.wikipedia.org/wiki/Crimen_sollicitationis
      • dyziek_o Re: Crimen sollicitationis 19.06.09, 16:01
        Oj, cancer,cancer; - sam nie wierzysz w to, że ktoś na tym forum to przeczyta.
        Czyżbyś uważał, że z momentem wejścia do UE, nagle Polacy zaczęli
        rozumieć po angielsku??????!
        Jeszcze uprzedziłeś, że to o klechach - zboczeńcach. Przecież w tym kraju
        połowa społeczeństwa nawet jak byś im pokazał księdza posuwającego ministranta a
        wszystko działo by się w "realu" - jeszcze
        posądzali by, że to zmanipulowane.
        Wracając do clou sprawy; - ja bym młodemu dał dwa lata w zawiasach i sto
        pacierzy i po sprawie. A nie mścić się na gó...arzu
        bo ponoć klecha miał sumienie czarne jak habit.
        Pozdrawiam,
        Dyzio.
        • Gość: krucjata Re: Crimen sollicitationis IP: *.net.stream.pl 19.06.09, 17:26
          zadawanie tylu ciosow Swiadczy o checi zemsty za doznania,ktore nie
          byly mile.
          NA POTWIERDZENIE TEGO JEWT MILCZENIE ksiedza o kradziezy.
          szkoda chlopaka, ze przez ksiedza ma zmarnowane zycue
          • Gość: komorka Re: Crimen sollicitationis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 19:22
            równię dobrze może świadczyć o chorobie psychicznej
            • head-cancer Re: Crimen sollicitationis 19.06.09, 20:26
              Gość portalu: komorka napisał(a):

> równię dobrze może świadczyć o chorobie psychicznej

O chorobie psychicznej kogo? Tego małolata? I nagle teraz wyszła na jaw?

Napiszę Ci szczerze co o tym sądzę. Dzieciak pochodził z zobrej zamożnej rodziny. Matka jest farmaceutą i właścicielką apteki, więc jak dla mnie motyw z włamaniem dla pieniędzy jest grubymi nićmi szyty. Dzieciak nie był jakimś obwiesiem.
              Zresztą... 35 ciosów!? Pomachaj sobie tyle razy ręką to zrozumiesz o czym pisze. Ktoś kto zabija w ten sposób musi być bardzo ale to bardzo zły.

Najpewniej chłopak był w jakiś sposób wykorzystywany seksualnie przez tego kapłana długi okres czasu. W końcu tego nie wytrzymał i wypalił. Jest młody, ministrantem był od długiego czasu, łatwo więc go było zastraszyć. Stary schemat.

Dla zachowania dobrej twarzy firma Watykan Ltd. zwykła zatajać wszelkimi możliwymi sposobami tego typu wypadki, więc tak też uczyniła tym razem. Młody odpierdzi ćwiarę za morderstwo, społeczeństwo o niczym się nie dowie a pedalstwo, pederastia i pedofilia wśród katolickich kapłanów będzie się szerzyła jak dawniej dopóty dopóki kościół nie zniesie celibatu. Bo nie ma co się oszukiwać - chłopu bez baby pie... się w głowie.
              • Gość: drust ale bzdury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 21:05
                no większych głupot to nie czytałem: 'Matka jest farmaceutą i właścicielką
                apteki, więc jak dla mnie motyw z włama
                > niem dla pieniędzy jest grubymi nićmi szyty.'. skad wy bierzecie takie
                wiesci??? hahaha. jego dziadziuś był w partii, pozniej przepisał sie do
                solidarności.niedaleko pada.

• Gość: H-C Za to ty piszesz same mądrości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 22:45
                  > hahaha. jego dziadziuś był w partii, pozniej przepisał sie do
                  > solidarności.niedaleko pada.

Popraw mnie jeśli źle zrozumiałem. Dziadek miał partyjny rodowód więc dzieciak/morderca był genetycznie obciążony komunistyczną nienawiścią do księży?

• Gość: wuj przysmak ubowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 23:03
                    dla takiego ubeka zabić, to jak zjeść kawał pieczonego...
              • Gość: Anty cancer , za twoje pisanie to już , w pysk dać ci IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.09, 23:20
                ktos powinien.Albo uraz ,albo faktycznie jakiś ksiądz cię
                posunął .Ty już osądziłeś .Mądrości twoje cię przerastają.Tobie i z
                babą pie... się , w głowie.Tatuś nie tulił cię za mocno?Pedała to
                ja jeszcze ścierpię, gorzej takiego zbuka jak ty.A kysz poczwaro.
          • Gość: Collonna Re: Crimen sollicitationis IP: *.pool.einsundeins.de 19.06.09, 19:28
            Juz kiedys tu pisalem-jak ministranci albo inni chlopcy sa za mlodzi,
            to sami sie wieszaja (byl taki w podkarpackim), potem ,jak testosteronu
            przybedzie, to sie mszcza i tez kosa zakosza.To nie jest logiczne ze malolaty
            teroryzuja ksiendza, zabieraja mu 20 tys z sejfu a on z dobrego serca im wybacza
            i dalej nad nimi pracuje.
            Takich przypadkow jest na kopy.
            Moze w tym lezy ten system rekrutacji do tego kieckowego stanu?

• Gość: aga Re: Crimen sollicitationis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.09, 23:26
              Dziwne ale większość wypowiedzi jest przeciwko księdzu,mimo że to on
              zginął.Nasuwa się tu podstawowe pytanie dlaczego ludzie nienawidzą kleru.Moim
              zdaniem sami sobie na to zapracowali,to nie są ludzie z powołania tylko chęć
              lekkiego życia ,w dostatku ,na cudzy koszt(głupich emerytów)tam ich powołała.Nie
              wiem czy znalazła by się osoba która by nie znała księdza który ma lub miał
              kochankę,natomiast prawdziwego trudno szukać.Ja w swoim życiu tylko jednego mogę
              wymienić,który już nie żyje a nazywał się Bołdys.
              • Gość: Seneka Re: Crimen sollicitationis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.09, 23:50
                Księża to tylko ludzie i mają prawo błądzić, tak jak każdy z nas, ale nikt nie
                ma prawa mordować.
                Często wytykanie wad księżom usprawiedliwia w naszych oczach własne złe
                postępowanie i grzechy. Tak księża są grzeszni - jak wszyscy śmiertelnicy. Nawet
                Piotr trzykrotnie zaparł się Jezusa, a Pan Jezus mu wybaczył. Jezus umarł na
                krzyżu również za grzechy kapłanów.
              • Gość: H-C Re: Crimen sollicitationis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 00:29
                > Dziwne ale większość wypowiedzi jest przeciwko księdzu,mimo że to on zginął.

A co ma niby piernik do wiatraka?

> Nasuwa się tu podstawowe pytanie dlaczego ludzie nienawidzą kleru.

Ludzie nie nienawidza kleru, przynajmniej spora ich więskzość. Dlaczego mniejszość czuje niechęć do kleru dowiesz się czytając książki do historii.

> Moim zdaniem sami sobie na to zapracowali,to nie są ludzie z powołania tylko chęć
                > lekkiego życia ,w dostatku ,na cudzy koszt(głupich emerytów)tam ich powołała.

Bingo.

> Nie wiem czy znalazła by się osoba która by nie znała księdza który ma lub miał
                > kochankę,natomiast prawdziwego trudno szukać.Ja w swoim życiu tylko jednego mogę
                > wymienić,który już nie żyje a nazywał się Bołdys.

Brak kochanki nie czyni z automatu uczciwym.
                Tutaj rozchodzi się o nieuczciwość większego kalibru, mianowicie o to: pl.wikipedia.org/wiki/Dotacje_państwa_dla_kościołów_i_związków_wyznaniowych_w_Polsce

A to wszystko z naszych podatków.

Ad rem: Wciąż nie chodzi o morderstwo w sensie stricte ale o to w jaki sposób do niego doszło i jak ono przebiegało. Jeśli ktoś zadaje ofierze 35 ciosów nożem to musi mieć dobry powód aby to zrobić i kupę czasu aby to wykonać.
                Nie oszukujmy się, uczciwi obywatele w przypadku napadu nie giną w ten sposób. Ba! Morderca z przemyślanym planem nie zabija w ten sposób. W ten sposób nie zabijają nawet zwięrzęta. Do takich mordów są zdolni tylko obłąkani lub ludzie napędzani ogromną nienawiścią. Ministrant obłąkany nie był, a więc?
                • Gość: lont farbowany lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 01:20
                  tak mordować potrafią tylko UB-ole, albo ich nasienie.
                  • Gość: ... Re: farbowany lis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 08:00
                    >Autor: Gość: lont IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.09, 01:20
                    Dodaj do ulubionych Skasujcie
                    Odpowiedz
                    tak mordować potrafią tylko UB-ole, albo ich nasienie<<<<
                    ---------

Ja UB-oli nie pamiętam prędzej SB-anów(?) ale

Proponuję ci"lont" w googlach wpisać hasło "Jasenovac" po przeczytaniu przez
                    ciebie wiadomości tam zawartych możemy jeszcze prowadzić dyskusje(?).
                • Gość: Colo Re: Crimen sollicitationis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.09, 10:02
                  Te 35 ciosów to z pewnością nie był afekt! Kradzież była zaplanowana:
                  kominiarka, nóż myśliwski, czas i miejsce itd.
                  Ksiądz się nie dał ogłuszyć, kradzież się nie udała, więc złodziej postanowił
                  świadka zabić.
                  Tak mogło być.
                  A jeśli było inaczej to śledztwo powinno wyjaśnić.
    • Gość: historyk Kler zawsze miał krew na rękach... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.09, 11:50
      ciekawy link.. poland.indymedia.org/pl/2007/02/26569.shtml

Ciemnota ludzi i zacofanie zawsze mnie zadziwiał...
      Jak można zaprzeczyć faktom!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka