Gość: ari IP: 212.160.234.* 16.12.03, 07:55 Śnieg znowu spadł tak "szybko" w tym roku i znowu zaskoczył drogowców. Rano (5.30) nie było widać żadnego pługu lub podobnego pojazdu ( jechałem ul. Jagiellońską Al. Pokju, a ruch jest tam duży). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lotnik Re: ŚNIEG !!! IP: *.premex.pl 16.12.03, 08:56 tak to już jest, cóż możemy na to poradzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cornohlio Re: ŚNIEG !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.03, 09:03 E no ludzie przestańcie, przecie zima nie wybiera atakuje z nienacka,skąd można było wiedzieć że snieg zacznie padac w tym roku a do tego jeszcze w grudniu w czasie zimy!!.Paranoja wszystko się pokręciło :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrusia Re: ŚNIEG !!! IP: 213.199.204.* 16.12.03, 09:37 No właśnie! Przestańcie. Co to, zima wam dziwna? Znienacka czy nie, zimą ma być śnieżnie, mroźno i ślisko :) Adrenalinka skacze jak samochodzik zatańczy i fajnie jest. Jakby ktoś nie zauważył, to radośnie zawiadamiam, że piesi też mają swój udział w tej zabawie. Weźmy na przykład taki kawałek podejścia (zejścia) pod "nową" pętlę tramwajową na Północy i zaraz potem podejście do jednostki "D". Już wczesnym wieczorkiem oba odcinki lśnią jak lustro i dostarczają niezapomnianych przeżyć. Można na przykład spocić się schodząc z góry - ciekawe zjawisko, nie? A jakie kino za darmo. Idzie taka kobitka (znaczy ja)z siatą zakupów, idzie, a tu jak się nie poślizgnie, jak nie zacznie wymachiwać rękami, siatą młynka kręcić i co? Myślicie, że utrzymała równowagę? Gdzie tam :DDD Siadła, że aż ziemia jęknęła. Śmiechu było, że hej. Gdyby tak trochę piaseczku raz dziennie podsypać, to w życiu takiej kupy radochy zabiegany człowiek by nie uświadczył. A tak, bezowocnie dotychczas tracony czas zamienia się w pełną emocji walkę z żywiołem :DDDD Przegrana (czytaj: stłuczony ty...ek i okolice) tylko mobilizuje do podejmowania nowych wyzwań ;D I tak trzymać. Nie chcemy piaseczku na podejściu pod pętlą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ari Re: ŚNIEG !!! IP: 212.160.234.* 16.12.03, 11:35 Może niepotrzebnie zaczynałem ten wątek. Dostanie się niepotrzebnie służbom drogowym, spółdzielniom mieszkaniowym itp, że nie sypią piasku. A przecież wiadomo, że śnieg niedługo (ok. 3 miesięcy) stopnieje i będzie po sprawie. Chociaż jeśli zaczną sypać to co zrobi Piotrusia. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrusia Re: ŚNIEG !!! IP: 213.199.204.* 16.12.03, 12:28 Będzie niepocieszona ;D Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś