Dodaj do ulubionych

Muszę informować o pijanych kierowcach

30.06.09, 20:38
Azs Forever mozna pisac ??
Obserwuj wątek
    • Gość: wek Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:11
      Brzydze sie wami p.o.d.p.i.e.r.d.a.l.a.c.z.e jedne!!!!!
      • Gość: Michal Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.cable.ubr10.stav.blueyonder.co.uk 01.07.09, 02:28
        wak ja napisałem tylko przykład jak to wygląda w Wielkiej Brytanii. Nie
        myślałem, że będzie to miało jakiś większy rozgłos. Jestem w pracy mam obowiązek
        zachować się tak, nie inaczej. Nie wiem jakbym się zachował gdybym np. nie był
        pracownikiem.

Jako inny przykład podam, iż nie możemy sprzedawać wyrobów tytoniowych osobom
        poniżej 18-ego roku życia (zresztą tak samo jest w PL). Sprzedając popełniam
        poważne wykroczenie.
        Co innego jest jeśli osobie niepełnoletniej kupię papierosy w momencie gdy
        nie jestem w pracy. Owszem też popełniam wykroczenie, ale kara za taki czyn jest
        niewspółmierna ze sprzedażą.
        Zawsze mogę się nie przyznać, powiedzieć, że papierosy kupiłem sobie, potem
        wypadły mi z kieszeni, a to, że jakiś niepełnoletni je znalazł to już nie moja
        wina...
        Wiem jak to jest, gdyż sam zaczynałem palić w wieku 12 lat ... człowiek jest
        młody, dorasta i wszystkiego chcę spróbować i pochwalić się przed swoimi kolegami...
      • Gość: asia Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 08:01
        Prędko sie przestaniesz brzydzić jak Ci pijany kierowca zabije dziecko. Czego Ci
        absolutnie nie życzę. Troszeczke ruszenia "rozumkiem" jeszcze nikomu nie
        zaszkodziło.
      • Gość: dorsz Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 16:32
        Gość portalu: wek napisał(a):

> Brzydze sie wami p.o.d.p.i.e.r.d.a.l.a.c.z.e jedne!!!!!

Pewnie jesteś jednym z tych co piją a później siadają za kółkiem.
      • Gość: QWE Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.bb.online.no 02.07.09, 12:50
        a ja się brzydzę wami - MORDERCY
    • Gość: mc Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 08:51
      Prawidłowe zachowanie.
      Gdyby u nas ludzie byli inaczej wychowani i też informowali policje o takich
      przypadkach to mniej pijanego ścierwa jeździło by po drogach i mniej osób by
      zginęło oraz zostało kalekami
      • Gość: Gienek emeryt Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 09:35
        Na Rakowie też bazgrzą po scianach...należy zgładzic gadów...
        • Gość: Mariolka505 Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.09, 10:48
          Już od dawna, od kiedy pijany idiota o mało co nie zabił mnie na pasach, na
          dodatek na przeciwnym pasie ruchu,a moja sąsiadka z obrażeniami trafiła do
          szpitala, dzwonię na policję gdy widzę pijanego za kierownicą. I brzydzę się, i
          myślę, że każdy NORMALNY człowiek powinien brzydzić się takimi idiotami i tymi,
          którzy nie reagują widząc, że pijany wsiada za kierownicę.
          • Gość: eHh Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.rev.inds.pl 01.07.09, 13:25

To prawda, należy zwracać uwagę na pijanych kierowców, chociaż to czesto jest
            trudne, najlepiej jest zacząć reagować w swoim otoczeniu, chociaż jak znam z
            doświadczenia zwrócenie uwagi osobie po alkoholu chcącej wsiąść do samochodu i
            jechać uwagi, może skończyć się zerwaniem znajomości, znam to z autopsji, ale
            przynajmniej teraz wiem kto jest osoba nieodpowiedzialną , i stwarza zagrożenie
            dla siebie i innych
            • Gość: zabele Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 14:19
              Nie wiem w czym jest problem, nie rozumiem skrupułów...
              Człowiek, który ma rozum we właściwym miejscu reaguje w ten sposób.
              Swoja drogą, ciekawe co teraz robiłby John Lennon gdyby miał wybór -
              informowałby czy nie. W końcu jego matkę zabił pijany kierowca (policjant!) na
              przejściu dla pieszych osierocajac kilkuletniego Lennona, który nigdy sie z tym
              nie pogodził...
              • Gość: aga Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 14:27
                Bez dwóch zdań-dzwonić,piętnować bo to staje się plagą , na drogach ,w domach
                ,na skwerkach.Brrr.
    • Gość: fasola ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym dowied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 23:27
      zial to mysle ze na jednym kopnieciu w ryj by sie nie skonczylo
      • Gość: też kierowca. Dziwne pisanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 06:50
        Czy naprawdę ktoś uwierzy,że kierowcy samochodów stojących codziennie pod każdym
        pubem czy ogródkiem piwnym piją tylko coca colę czy wodę mineralną.Czy jest
        jakakolwiek szansa,aby kierowcy na rauszu nie siadali za kierownicą.
        • Gość: do fasoli Re: Głupie wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:45
          Rozumiem ,że umiesz pisać i piszesz głupoty tak jak twój mózg
          potrafi myśleć.Oczywiście po wypiciu piwa nikt ci nie zabroni
          jeżdzic taczką z gnojem po podwórku.Również dziadzio może ci
          pozwolić prowadzić
          furę z koniem po polu -bo jest tego 3 hektary-Najwyżej przejedzież
          jakąś zabłakaną żabę-bo zające i wróble będą uciekały od ciebie bo z
          daleka czuć jak śmierdzi od ciebie gorzała lub piwem.Niestety
          problem pijanych kierowców to plaga na całym świecie -może z
          wyjątkiem talibów i muzułmanów bo tam piwa się pije bardzo rzadko.
          Pooglądaj sobie telewizję lub posłuchaj radia jeśli nie jesteś
          głuchoniemy to zobaczysz ile pijanych podobnież ludzi spowodowało
          wypadki po każdej sobocie i niedzieli.Wyobraż sobie jakby jakiś
          pijany człowiek zabił kogoś z twojej rodziny samochodem jakbyś się
          czuł i wtedy pisał inaczej na forum.Ale niestety wiele ludzi jak
          małpy zamknięte w klatce w ogrodzie zoologicznym nie raz się
          zapomina i uważa ,że im wszystko wolno.Dlatego zrewiduj swoje poglą
          dy i przeproś forumowiczów za pisanie głupot no bo każdy raz w życiu
          może mieć chwilę słabości,albo po prostu mózg się zatrzymuje i
          człowiek przestaje myśleć co pisze.Nie czyń złego nikomu co tobie
          nie mile.
      • Gość: mc Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:34
        fasola strach się bać :D
        Mam nadzieję, że szybko Cię ktoś podje...
        • Gość: Eryk XiI do fasoli Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: 193.138.241.* 02.07.09, 09:42
          Może jednak umówimy się, że po wypiciu np. 2 piw zaczniesz wsiadać do samochodu
          i będziesz uruchamiać silnik samochodu to ja bardzo chętnie "wyprostuję Ci
          kręgosłup", gdyż noga mnie swędzi by dać kopa w Twoje dup..sko, po którym nawet
          zwrócisz z pewnością jedno piwko na chodnik i zaczniesz słuchać płyty
          chodnikowej - Najnowszy przebój dla pijaków.

Wyznacz termin i miejsce zafajdany "kierofco".
          A niejednego już nauczyłem porządku. I to także takich kierofców. Będziesz
          kolejnym na liście "Zindlera".
      • Gość: ?????? Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 14:29
        Gość portalu: fasola napisał(a):

> zial to mysle ze na jednym kopnieciu w ryj by sie nie skonczylo

często widzę swego "kapucyna" sobie marszczysz w główce ci się coś
        je-bie bydlaku głupi, ty śmieciu.
        • Gość: ktoś Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 14:38
          Czy po wypiciu piwa musisz siadać za kierownicą auta.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka