rakow_czestochowa 30.06.09, 20:38 Azs Forever mozna pisac ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wek Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 21:11 Brzydze sie wami p.o.d.p.i.e.r.d.a.l.a.c.z.e jedne!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.cable.ubr10.stav.blueyonder.co.uk 01.07.09, 02:28 wak ja napisałem tylko przykład jak to wygląda w Wielkiej Brytanii. Nie myślałem, że będzie to miało jakiś większy rozgłos. Jestem w pracy mam obowiązek zachować się tak, nie inaczej. Nie wiem jakbym się zachował gdybym np. nie był pracownikiem. Jako inny przykład podam, iż nie możemy sprzedawać wyrobów tytoniowych osobom poniżej 18-ego roku życia (zresztą tak samo jest w PL). Sprzedając popełniam poważne wykroczenie. Co innego jest jeśli osobie niepełnoletniej kupię papierosy w momencie gdy nie jestem w pracy. Owszem też popełniam wykroczenie, ale kara za taki czyn jest niewspółmierna ze sprzedażą. Zawsze mogę się nie przyznać, powiedzieć, że papierosy kupiłem sobie, potem wypadły mi z kieszeni, a to, że jakiś niepełnoletni je znalazł to już nie moja wina... Wiem jak to jest, gdyż sam zaczynałem palić w wieku 12 lat ... człowiek jest młody, dorasta i wszystkiego chcę spróbować i pochwalić się przed swoimi kolegami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 08:01 Prędko sie przestaniesz brzydzić jak Ci pijany kierowca zabije dziecko. Czego Ci absolutnie nie życzę. Troszeczke ruszenia "rozumkiem" jeszcze nikomu nie zaszkodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorsz Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 16:32 Gość portalu: wek napisał(a): > Brzydze sie wami p.o.d.p.i.e.r.d.a.l.a.c.z.e jedne!!!!! Pewnie jesteś jednym z tych co piją a później siadają za kółkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QWE Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.bb.online.no 02.07.09, 12:50 a ja się brzydzę wami - MORDERCY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 08:51 Prawidłowe zachowanie. Gdyby u nas ludzie byli inaczej wychowani i też informowali policje o takich przypadkach to mniej pijanego ścierwa jeździło by po drogach i mniej osób by zginęło oraz zostało kalekami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienek emeryt Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 09:35 Na Rakowie też bazgrzą po scianach...należy zgładzic gadów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariolka505 Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.07.09, 10:48 Już od dawna, od kiedy pijany idiota o mało co nie zabił mnie na pasach, na dodatek na przeciwnym pasie ruchu,a moja sąsiadka z obrażeniami trafiła do szpitala, dzwonię na policję gdy widzę pijanego za kierownicą. I brzydzę się, i myślę, że każdy NORMALNY człowiek powinien brzydzić się takimi idiotami i tymi, którzy nie reagują widząc, że pijany wsiada za kierownicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eHh Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.rev.inds.pl 01.07.09, 13:25 To prawda, należy zwracać uwagę na pijanych kierowców, chociaż to czesto jest trudne, najlepiej jest zacząć reagować w swoim otoczeniu, chociaż jak znam z doświadczenia zwrócenie uwagi osobie po alkoholu chcącej wsiąść do samochodu i jechać uwagi, może skończyć się zerwaniem znajomości, znam to z autopsji, ale przynajmniej teraz wiem kto jest osoba nieodpowiedzialną , i stwarza zagrożenie dla siebie i innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabele Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.09, 14:19 Nie wiem w czym jest problem, nie rozumiem skrupułów... Człowiek, który ma rozum we właściwym miejscu reaguje w ten sposób. Swoja drogą, ciekawe co teraz robiłby John Lennon gdyby miał wybór - informowałby czy nie. W końcu jego matkę zabił pijany kierowca (policjant!) na przejściu dla pieszych osierocajac kilkuletniego Lennona, który nigdy sie z tym nie pogodził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Muszę informować o pijanych kierowcach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 14:27 Bez dwóch zdań-dzwonić,piętnować bo to staje się plagą , na drogach ,w domach ,na skwerkach.Brrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym dowied IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 23:27 zial to mysle ze na jednym kopnieciu w ryj by sie nie skonczylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też kierowca. Dziwne pisanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 06:50 Czy naprawdę ktoś uwierzy,że kierowcy samochodów stojących codziennie pod każdym pubem czy ogródkiem piwnym piją tylko coca colę czy wodę mineralną.Czy jest jakakolwiek szansa,aby kierowcy na rauszu nie siadali za kierownicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do fasoli Re: Głupie wypowiedzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:45 Rozumiem ,że umiesz pisać i piszesz głupoty tak jak twój mózg potrafi myśleć.Oczywiście po wypiciu piwa nikt ci nie zabroni jeżdzic taczką z gnojem po podwórku.Również dziadzio może ci pozwolić prowadzić furę z koniem po polu -bo jest tego 3 hektary-Najwyżej przejedzież jakąś zabłakaną żabę-bo zające i wróble będą uciekały od ciebie bo z daleka czuć jak śmierdzi od ciebie gorzała lub piwem.Niestety problem pijanych kierowców to plaga na całym świecie -może z wyjątkiem talibów i muzułmanów bo tam piwa się pije bardzo rzadko. Pooglądaj sobie telewizję lub posłuchaj radia jeśli nie jesteś głuchoniemy to zobaczysz ile pijanych podobnież ludzi spowodowało wypadki po każdej sobocie i niedzieli.Wyobraż sobie jakby jakiś pijany człowiek zabił kogoś z twojej rodziny samochodem jakbyś się czuł i wtedy pisał inaczej na forum.Ale niestety wiele ludzi jak małpy zamknięte w klatce w ogrodzie zoologicznym nie raz się zapomina i uważa ,że im wszystko wolno.Dlatego zrewiduj swoje poglą dy i przeproś forumowiczów za pisanie głupot no bo każdy raz w życiu może mieć chwilę słabości,albo po prostu mózg się zatrzymuje i człowiek przestaje myśleć co pisze.Nie czyń złego nikomu co tobie nie mile. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.09, 08:34 fasola strach się bać :D Mam nadzieję, że szybko Cię ktoś podje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk XiI do fasoli Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: 193.138.241.* 02.07.09, 09:42 Może jednak umówimy się, że po wypiciu np. 2 piw zaczniesz wsiadać do samochodu i będziesz uruchamiać silnik samochodu to ja bardzo chętnie "wyprostuję Ci kręgosłup", gdyż noga mnie swędzi by dać kopa w Twoje dup..sko, po którym nawet zwrócisz z pewnością jedno piwko na chodnik i zaczniesz słuchać płyty chodnikowej - Najnowszy przebój dla pijaków. Wyznacz termin i miejsce zafajdany "kierofco". A niejednego już nauczyłem porządku. I to także takich kierofców. Będziesz kolejnym na liście "Zindlera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????? Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.09, 14:29 Gość portalu: fasola napisał(a): > zial to mysle ze na jednym kopnieciu w ryj by sie nie skonczylo często widzę swego "kapucyna" sobie marszczysz w główce ci się coś je-bie bydlaku głupi, ty śmieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: ,jak mnie bys tak podijebal i bym sie o tym d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.09, 14:38 Czy po wypiciu piwa musisz siadać za kierownicą auta. Odpowiedz Link Zgłoś