Dodaj do ulubionych

karty parkingowe

17.07.09, 17:09
Dlaczego w Częstochowie nie można kupić w kioskach "Ruch"karty
parkingowej?(słyszałem,że kioskarze z tego nic nie mają)może osoba kompetentna
z Urzędu Miasta się wypowie na ten temat.....!
Obserwuj wątek
    • Gość: kiosk śląska/waszy Re: karty parkingowe IP: *.chello.pl 17.07.09, 18:05
      bzdury opowiadają, po prostu im się nie chce, mają na jednej półgodzinnej karcie
      dwadzieścia groszy, a pewnie chcieliby mieć całą złotówkę
      • Gość: adam Re: karty parkingowe IP: 80.48.157.* 19.07.09, 16:37
        może masz rację,jeżeli mają 20gr,to nie jest mało...
        • Gość: Slou Re: karty parkingowe IP: *.com.pl 20.07.09, 08:51
          Już dawno powinny być poustawiane parkomaty jak w cywilizowanych
          miastach.
          • Gość: , Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:01
            Paranoja dosłownie z tymi kartami.Trzeba lecieć czasami przez pół miasta ,żeby
            znaleźć kiosk z kartami ,a w tym czasie strażnicy wypisują mandacik i w ten
            sposób miasto zarabia.Takie rzeczy to tylko w Częstochowie.
            W Kłobucku nie ma wogóle kart parkingowych i miasteczko się pięknie rozwija ,aż
            miło tam jechać.
            • Gość: , Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:07
              No no! Kłobuck się "pięknie rozwija". Stodoły w centrum już dawno trzeba było
              rozburzyć - teraz się to nazywa "pięknym rozwojem"
              • Gość: , Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:15
                Śmiej się śmiej ,a co się dzieje w Częstochowie? jak się rozejrzysz to stodoły
                do dzisiaj stoją.
                Pozdrawiam.
              • Gość: do cwoka Re: karty parkingowe IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 10:49
                Gość portalu: , napisał(a):

> No no! Kłobuck się "pięknie rozwija". Stodoły w centrum już dawno
                trzeba było
                > rozburzyć - teraz się to nazywa "pięknym rozwojem"

no no, debilem, ćwokiem sie bylo jest i chyba bedzie no nie !!
            • Gość: alpacino01 Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:17
              Witam.
              Karty parkingowe to "pomylony" pomysł a jego pomysłodawce powinni wykastrować!!!
              Kto ma czas na łażenie i szukanie kiosku gdzie akurat są? Z doświadczenia wiem
              że znaleźć takowy nie łatwo. Osobiście jeśli nie kupię kart w kioskach w okolicy
              zostawiam za szybą kartkę że nie miałem możliwości kupna karty nigdzie w
              pobliżu. Nigdy nie dostałem mandatu!Może mi się udało, może to jakiś system :)
              Polecam Naszym Rajcom parkometry np. jak w Anglii - płacisz ile potrzeba,
              dostajesz MAŁY druczek z czasem ważności parkingu wsadzasz za szybę i koniec.
              Wystarczy jedno urządzenie na odcinku 50 - 100 metrów, działa na prąd z
              fotoogniw słonecznych.
              A u nas jak to w Polsce - maksymalnie utrudnić życie ludziom.
              Pozdrawiam
              • Gość: Sli Re: karty parkingowe IP: *.com.pl 20.07.09, 10:23
                alpacino01 nie muszą być jak angielskie, wystarczy że będą jak w Wa-
                wie lub Trójmieście. Sopot miasto, aż miło popatrzeć:czyściutko,
                zadbane, coraz więcej inwestycji, a było tylko wiochą rybacką.
                • Gość: adam Re: karty parkingowe IP: 80.48.157.* 23.07.09, 07:13
                  szkoda,że nikt nie chce się wypowiedzieć z URZĘDU MIEJSKIEGO....nie chcę nazwać
                  tych urzędasów po imieniu...
                  • Gość: kilo Re: karty parkingowe IP: *.net.stream.pl 23.07.09, 22:55
                    Jeżeli w wątku nie ma słów - kluczy: "referendum", "odwołanie Wrony" itp. to Pan
                    Leśnikowski tu nie zagości.
                    • Gość: adam Re: karty parkingowe IP: 80.48.157.* 24.07.09, 07:47
                      Pewnie niestety masz rację z panem Leśnikowskim...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka