kaban2007 17.07.09, 17:09 Dlaczego w Częstochowie nie można kupić w kioskach "Ruch"karty parkingowej?(słyszałem,że kioskarze z tego nic nie mają)może osoba kompetentna z Urzędu Miasta się wypowie na ten temat.....! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiosk śląska/waszy Re: karty parkingowe IP: *.chello.pl 17.07.09, 18:05 bzdury opowiadają, po prostu im się nie chce, mają na jednej półgodzinnej karcie dwadzieścia groszy, a pewnie chcieliby mieć całą złotówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: karty parkingowe IP: 80.48.157.* 19.07.09, 16:37 może masz rację,jeżeli mają 20gr,to nie jest mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slou Re: karty parkingowe IP: *.com.pl 20.07.09, 08:51 Już dawno powinny być poustawiane parkomaty jak w cywilizowanych miastach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:01 Paranoja dosłownie z tymi kartami.Trzeba lecieć czasami przez pół miasta ,żeby znaleźć kiosk z kartami ,a w tym czasie strażnicy wypisują mandacik i w ten sposób miasto zarabia.Takie rzeczy to tylko w Częstochowie. W Kłobucku nie ma wogóle kart parkingowych i miasteczko się pięknie rozwija ,aż miło tam jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:07 No no! Kłobuck się "pięknie rozwija". Stodoły w centrum już dawno trzeba było rozburzyć - teraz się to nazywa "pięknym rozwojem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:15 Śmiej się śmiej ,a co się dzieje w Częstochowie? jak się rozejrzysz to stodoły do dzisiaj stoją. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do cwoka Re: karty parkingowe IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 10:49 Gość portalu: , napisał(a): > No no! Kłobuck się "pięknie rozwija". Stodoły w centrum już dawno trzeba było > rozburzyć - teraz się to nazywa "pięknym rozwojem" no no, debilem, ćwokiem sie bylo jest i chyba bedzie no nie !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alpacino01 Re: karty parkingowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 10:17 Witam. Karty parkingowe to "pomylony" pomysł a jego pomysłodawce powinni wykastrować!!! Kto ma czas na łażenie i szukanie kiosku gdzie akurat są? Z doświadczenia wiem że znaleźć takowy nie łatwo. Osobiście jeśli nie kupię kart w kioskach w okolicy zostawiam za szybą kartkę że nie miałem możliwości kupna karty nigdzie w pobliżu. Nigdy nie dostałem mandatu!Może mi się udało, może to jakiś system :) Polecam Naszym Rajcom parkometry np. jak w Anglii - płacisz ile potrzeba, dostajesz MAŁY druczek z czasem ważności parkingu wsadzasz za szybę i koniec. Wystarczy jedno urządzenie na odcinku 50 - 100 metrów, działa na prąd z fotoogniw słonecznych. A u nas jak to w Polsce - maksymalnie utrudnić życie ludziom. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sli Re: karty parkingowe IP: *.com.pl 20.07.09, 10:23 alpacino01 nie muszą być jak angielskie, wystarczy że będą jak w Wa- wie lub Trójmieście. Sopot miasto, aż miło popatrzeć:czyściutko, zadbane, coraz więcej inwestycji, a było tylko wiochą rybacką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: karty parkingowe IP: 80.48.157.* 23.07.09, 07:13 szkoda,że nikt nie chce się wypowiedzieć z URZĘDU MIEJSKIEGO....nie chcę nazwać tych urzędasów po imieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilo Re: karty parkingowe IP: *.net.stream.pl 23.07.09, 22:55 Jeżeli w wątku nie ma słów - kluczy: "referendum", "odwołanie Wrony" itp. to Pan Leśnikowski tu nie zagości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: karty parkingowe IP: 80.48.157.* 24.07.09, 07:47 Pewnie niestety masz rację z panem Leśnikowskim... Odpowiedz Link Zgłoś