Gość: dzon Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: 193.138.241.* 18.07.09, 03:57 Golfer uber alles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 21:29 Na ałdi tesz morzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzon na ałdi fszystkie wiejskie cipki leca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.09, 22:54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: los Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 06:49 audi w dizlu i wiejskie cipki twoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do autora [...] IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 10:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no nie Re: kilka słów o mnie...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 13:31 Ty czenstochowa napewno nie jesteś częstochowianinem,bo nasi takich problemów nie mają (SKL, SMY , SCZ?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorsz Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 15:27 Autor pewnie korzysta z usług MPK i stąd te frustracje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogor Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.net.stream.pl 18.07.09, 17:46 Po co Ci od razu ałto. Kup se breloczek beemwu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antekkg Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.adsl.inetia.pl 18.07.09, 18:19 CZęstochowa śmierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piorun51 kilka słow o mnie.... IP: *.privacyfoundation.de 18.07.09, 18:32 Gość portalu: piorun51 napisał(a): > to ze jestem popie...ny to fakt > to ze mi piątej klepki brakuje to tez fakt > ze powinnienem dostać raka to też fakt > to że zdechne to też fakt > to że jestem pięć milionów razy brzydszy od końskiego ch...a to fakt > to że starym zgredem i pojebusem jestem tez fakt > to ze nie potrafie innych uszanować to jestem śmieć > i takim ku... zostane Wielką jest mądrością umieć znosić głupotę innych -Pitagoras Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP*adst.inetia .pl kilka slów o Misiaczku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 18:09 Misiu!!!!!!!!!!!!!!!!!! no jak ty możesz ja cię szukam kochanie po całym forum a ty dzióbasku chowasz się na innym forum jest mi przykro niewiem kochanie czy czytałeś moje wiersze o miłości do ciebie były pieknę wiersze dla prawdziwego geja niewiem czy ci się podobały bo nie piszesz ale napiszę ci nowe mój ty kochany misiaczku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.apus-net.pl 18.07.09, 18:33 Na wołge garbusa albo rower ukraine. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 22:39 ja spytam tylko - kto to jest blachara??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realistka Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 22:45 Hehe jak ktos chce wyrywac blachary to juz wiadomo kim jest....Druga sprawa, ze potem takie chlopaczki placza spoleczenstwu, jakie to kobiety sa zle, bo najpierw tochala, a potem jak zobaczyla, ze nic nie ma to juz nie tocha.To trzeba bylo nie rwac na blache, tylko na inteligencje, albo urok osobisty, a jak sie nie posiada takich walorow, no coz. Blachary nie maja szans u inteligentnych i normalnych mezczyzn z klasa. Wiec jak ktos sie zadaje z taka dziewczyna to jest tyle samo wart co ona, poprostu trafil swoj na swego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Burrack Jeśli to nie prowokacja jakiegoś socjologa.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.09, 23:05 Jeśli to nie prowokacja jakiegoś socjologa, który przygotowuje artykuł o dzisiajszych relacjach społecznych (młodzież i jej seksualność), to współczuję autorowi tekstu. Z takim podejściem w wieku średnim dołączy do panów "z rogami", którzy są przekonani, że kobietę można przy sobie furą i szmalem zatrzymać. I mają furę i mają szmal a kobieta tymczasem wybiera faceta bez szmalu i fury, który daje jej "to coś". W naszym społeczeństwie powstał mit o kobietach materialistkach, które za kase to to czy tamto. nic z tego sfrustrowani panowie. kobiety chcą mieć przy sobie prawdziwych chłopów a nie jeleni od noszenia kasy. Daj sobie chłopak spokój z tą tanią furą. zapali ci podczas jazdy, albo koła ci się rozjadą. zabijesz siebie i dziewczynę. idź na siłownie, odpowiednio się ubierz, zacznij z dziewczyną mądrzej gadać, a rowerem podjedziesz i fajny towar wyrwiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K2 :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.09, 23:22 sam wątek jest dość śmieszny. A swoją droga czasy w których kolesie wyrywali "w miarę" laski na takie zabytki już dawno przemineły, teraz liczą się "nówiki" z jak największą liczbą pseudounowocześnień. Teraz typuję: Audi a3,a4 lub daj Boże a6 BMW min. E46 Mercedes min okularnik (ten po 1996 roku) Golf min 4 a już jest super jak sie posiada piąteczkę Passat koniecznie czarny postawiony na alufelgach;) Seat ibiza Honda civic min od 2000 roku mazda 323f koniecznie dopieszczona w najdrobniejszym detalu, ale to ci młodsi zazwyczaj na to wyrywją i na końcu renault megane cupe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: John Doe Re: Jeśli to nie prowokacja jakiegoś socjologa... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.09, 10:55 Każda baba kocha, pieniądze i kuto...ch@. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: assa Re: --> Na jakie auto można wyrwać laske na IP: 212.59.230.* 19.07.09, 12:43 haha usmiałem się :D ---------- Rozporządzenie Ministra Finansów z dnia 08.03.1998r. w sprawie ustalenia osób opodatkowanych oraz określenia sposobu podatkowania Art.1 W związku z ustanowieniem nowych przepisów w sprawie ściągania podatków i nakładanych kar, podaje się do wiadomości wykaz osób podlegających opodatkowaniu. 1.Panny cnotliwe - podatek od luksusu ............................ 100,00 zł 2.Panny nie cnotliwe - podatek od użyteczności publicznej ........ 150,00 zł 3.Stare panny - podatek od nieużyteczności publicznej ............ 200,00 zł 4.Ku... - podatek dochodowy ......................................1500,00 zł 5.Mężatki - podatek obrotowy ..................................... 110,00 zł 6.Stare babcie - podatek od nieruchomości ........................ 80,00 zł 7.Dziwki - podatek od ruchomości .................................1800,00 zł 8.Żonaci z wdową i dzieckiem - podatek od spadków ................ 50,00 zł 9.Kobiety w okresie - podatek VAT ................................ 80,00 zł 10.Nosiciele HIV - podatek od darowizn ........................... 200,00 zł 11.Panny w mini - podatek od widowisk ............................1000,00 zł 12.Spółkujący w krzakach - podatek leśny i gruntowy ..............2500,00 zł 13.Spółkujący w samochodzie - podatek drogowy .................... 200,00 zł 14.Teściowe - podatek od nakładów zbędnych ....................... 500,00 zł 15.Kobiety w ciąży - podatek od wartości dodanej ................. 800,00 zł 16.Małżeństwa - opłata za użytkowanie wieczyste .................. 700,00 zł Art.2 W związku z koniecznością natychmiastowego i właściwego wprowadzenia w życie powyższych przepisów karze podlegają: 1.Wdowy - za zniszczenia mienia społecznego ....................... 600,00 zł 2.Bezdzietne mężatki - za sabotaż ................................. 900,00 zł 3.Panny z dzieckiem - za prowadzenie działalności bez zezwolenia .. 400,00 zł 4.Kawalerowie - za kłusownictwo ................................... 300,00 zł 5.Rozwodnicy i rozwódki - za dezercję ............................. 200,00 zł 6.Mówiące, że to pierwszy raz - za składanie fałszywych zeznań .... 80,00 zł 7.Cnotki powyżej 18-go roku życia - za nieterminowe świadczenia ... 100,00 zł Rozporządzenia wchodzą w życie z dniem ogłoszenia podpisał - Minister Finansów - Odpowiedz Link Zgłoś
hanzel_gretyl Na jakie auto można wyrwać laske.. 19.07.09, 15:55 zapomnieliscie o tym, ze latem laski blachary wyrywa sie tez na "motur". o ile dobrze zauwazylem to wziecie maja kawalerowie poruszajacy sie kawaszka nindza po kilku dzwonach z oberwanym tlumikiem i "porysanymi" plastikami. podczas odjezdzania z blachara w sina dal rzuca sie w oczy to ze blachara jest w miniowie i krotkiej kurteczce spod ktorej wystaja boczki ;p za to kozaczki ma zwykle motocyklowe, hehe.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP*78.38.158* gej zerwiesz bez auta. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 11:43 Misiaczka możesz wyrwać tylko na pieszczoty jego bez auta wyrwiesz tylko musisz być gejem i kochać go jak ja wtedy jego odupę masz tylko dla siebie odwdzieńczy ci się on jest taki słodziutki jak miód kocham go Odpowiedz Link Zgłoś