Dodaj do ulubionych

Kursy maturalne

21.08.09, 22:33
Znalazlam reklame kursow maturalnych z roznych przedmiotow, trwaja np. 7
miesiecy, za lekcje wychodzi 10-15 zl.

Bral ktos z Was w czyms takim udzial? Myslicie, ze warto sie zapisac, czy
lepsze sa zwykle korepetycje?
Obserwuj wątek
    • Gość: anonimous Re: Kursy maturalne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.08.09, 18:45
      up
      • Gość: Marek Re: Kursy maturalne IP: 152.62.109.* 04.09.09, 13:30
        Pamiętaj, że koniec końców to Ty się musisz nauczyć. Samodzielnie rozwiązując zadania z matematyki uczysz się matematyki. Podobnie z innymi przedmiotami

Jeśli mówisz o matematyce to spróbuj kursu maturalnego z matematyki przez internet - na przykład:
        www.cauchy.pl/roz/dodatki/mwz/index.php
        Masz systematyczność, szczegółowe rozwiązania zadań.

Pozdrawiam,
        Marek
    • skj.languages Re: Kursy maturalne 24.08.09, 17:09
      A ile osób uczestniczy w takim kursie? Jak liczne są grupy?
      • sweet_sensi Re: Kursy maturalne 24.08.09, 18:47
        w dobie tak banalnych matur, gdzie zasadniczo nie trzeba dysponować żadną wiedzą
        żeby zdać, sądzę że nie ma większego sensu uczęszczać na takie kursy
        • Gość: anonimous Re: Kursy maturalne IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 26.08.09, 20:40
          z matematyki to raczej nie jest banalne, kiedy w szkole ma sie tej lekcji 90
          minut tygodniowo, z czego polowa to rozpakowywanie sie.
          • Gość: Kris Re: Kursy maturalne w Madein IP: *.152.151.41.dsl.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 21:39
            Faktycznie z matematyką jest problem ponieważ nie każdy jest ścisłowcem na dole
            ktoś polecił kursy maturalne w madein. Jest to jakaś alternatywa. Ja akurat z
            matematyki nie potrzebuje pomocy ale jestem leser z języków obcych i biologii a
            w rodzinie sami lekarze i jak to bywa w takiej rodzinie mam wymagania na które
            czasem nie mam wpływu. Zapisałem się na kursy maturalne w Madein ale w Opolu w
            Częstochowie jeszcze nie było kursów z tej firmy ale nie żałuje zdałem maturę,
            jestem zadowolony. Chociaż musiałem dojeżdżać na kursy aż 90 km pociągiem gdyby
            nie ciotka z Opola to chyba bym wybrał droższą ale bliższa korepetytorkę z
            angielskiego :P
            • Gość: Kinga Re: Kursy maturalne w Madein IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 15:07
              :))
              Tak mi się jeszcze nasunęło
              Kursy madein wiele odpowiedzi zadowolonych słuchaczy te same ip:)
              Można sobie samemu robić reklamę

IP: *.152.151.41.dsl.dynamic.eranet.pl
              IP: *.152.151.41.dsl.dynamic.eranet.pl
              Sprawdźcie sami:)
              • Gość: kursant MADEin - Polecam, IP: *.152.145.8.dsl.dynamic.eranet.pl 28.08.09, 18:58
                Akurat MADEin dysponuje darmową salą komputerową, więc nie widze
                zaskoczenia. To forum służy do pomocy i wydawania opinni by
                maturzyści mogli zdać jak najlepiej maturę. Widocznie Pani
                niby "Kinga" tego nie rozumie i liczy tylko na łątwy zysk od
                naiwnych ludzi. Nie polecam kursów maturalnych w szkole podstawowej
                nr 8.
    • Gość: Patryk Re: Kursy maturalne IP: *.152.151.41.dsl.dynamic.eranet.pl 26.08.09, 21:33
      Tak ja brałem udział w takim kursie w MADEin. Koszt za godzinę zajęć od 9 zł
      cały kurs w zależności od poziomu np podstawowy ponad 50h a rozszerzony na który
      uczęszczałem to 79h. Zajmują się tym profesjonalnie od kilku lat i są w kilku
      miastach, mnie osobiście podobało się to że dopasowywali grafik pode mnie a
      jestem z pod częstochowy no i co mniej ważne ale ważne w Madein można wybrać
      liczbę osób w grupie. Wpiszcie sobie w google MADEin Częstochowa i poszukajcie
      kursy maturalne w częstochowie. Polecam ale warto też sprawdzić może u
      konkurencji i koniecznie pytać o zniżki jak się bierze więcej jak jeden kurs.
      • Gość: Kinga Re: Kursy maturalne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.09, 15:01
        Cześć:) Brałam udział w kursach maturalnych w Częstochowie rok temu
        adres stronki www.kursymaturalne.czest.pl
        Jestem bardzo zadowolona, zajęcia odbywają się w Częstochowie, naliczyli mi korzystne rabaty, bo zapisałam się na dwa przedmioty. Atutem jest to, że miałam stały kontakt z nauczycielem. Kurs był prowadzony na bardzo wysokim poziomie. Dostałam również pisemną gwarancję zdanej matury.
        Fajne jest u nich to, że organizują darmowe warsztaty. W umowie były dwa a zrobili ich więcej. Mi bardzo pomogły na maturze z polskiego.
        Polecam kursy, są super
        • Gość: Częstochowianka Re: Kursy maturalne IP: *.152.145.8.dsl.dynamic.eranet.pl 28.08.09, 18:47
          Weź daj spokój po pierwsze zaczeli działać dopiero od tego roku jest
          ta informacja podana na ich stronie internetowej. Poza tym nawet nie
          mają własnego biura i kombinują i umawiają ludzi po salach
          lekcyjnych. Obsługa beznadziejna. Nie polecam firmy AG BAST czyli
          www.kursymaturalne.czest.pl
          • Gość: Ewelina Re: Kursy maturalne IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.09, 20:14
            Cześć:) Ja polecam kursy AGBAST. Sekretariat mieści się w szkole gdzie są
            zajęcia.. to bardzo wygodne, bo można w jednym miejscu załatwić wiele kwestii.
            Kurs kończyłam w zeszłym roku..maturę zdałam rewelacyjnie..jasna umowa i
            precyzyjne warunki współpracy. Dużo dodatków w cenie kursu: ciekawe warsztaty
            prowadzone przez trenerów rozwoju osobistego i innowacyjnych metod edukacyjnych.
            Bardzo ważny jest fakt, iż można zawsze konsultować wątpliwości z nauczycielem,
            cena jest bardzo przystępna, naliczają rabaty, można odrabiać nieobecności. Ja
            dostałam ponad 500 stron wydruków, zapisy na płytach CD. Polecam te kursy- w
            zeszłym roku zapisała się na nie prawie cała moja klasa. Atmosfera była fantastyczna
            • Gość: Agnieszka Re: Kursy maturalne IP: *.xdsl.centertel.pl 30.08.09, 21:17
              Witam! Proponuję uczciwe zasady reklamy i zakończenie redagowania wzajemnie
              obraźliwych niezgodnych z prawdą postów np odnośnie siedziby- przecież w
              zeszłym roku zajęcia były organizowane w innej placówce i tam również mieścił
              się sekretariat:)
              Maturzystów zapraszam do zapoznania się ze wszystkimi ofertami kursów w
              Częstochowie ( łącznie 5 placówek) i wybór najodpowiedniejszej oferty.
              Cieszę się, że powstała kolejna firma szkoląca maturzystów- mam nadzieję, że
              nasze wspólne działania sprawią, że matura przestanie być powodem wzrostu dystresu:)
              Życzę powodzenia
              Zapraszam na kursy
              Agnieszka Gorzyńska
              www.kursymaturalne.czest.pl
              • Gość: Patryk Re: Kursy maturalne IP: 188.33.123.* 31.08.09, 10:34
                Witam. Popieram Panią Agnieszkę i uważam, że kursanci sami zweryfikują, która
                firma spełnia ich oczekiwania, MADEin czy AG BAST. Najważniejsze by każdy uczeń
                zdał maturę z maksymalnym wynikiem. Mam nadzieję, że firma MADEin i AG BAST
                najlepiej jak tylko potrafią się do tego przyczynią.

Pozdrawiam,
                Patryk Suliga
                MADEin - Kursy Maturalne

www.kursdomatury.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka