ju-ll 31.08.09, 19:40 Miał ktoś taki problem z lanosem, że mimo jazdy na gazie spala duże ilości paliwa???Może ktoś polecic dobrego mechanika, który by się tym zajął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: problem z lanosem - pytanie IP: *.rev.masterkom.pl 31.08.09, 19:52 Proponuje zamontowac odciecie pompy paliwa jak auto chodzi na gazie ja mam tak u siebie zrobione juz 5 lat i jest wszystko OK,a paliwka spala ok 10l/3-4 miesiace wiec chyba OK Zrobienie odciecia jest bardzo proste wystarczy miedzy bezpiecznik od pompy paliwa zamontowac przekaznik ktory bedzie rozlanczal pompe w momecie podania napiecia na zawor od gazu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: problem z lanosem - pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.09, 20:16 kto ci gaz podłączał? on powinien to zrobić (odcięcie) chyba że to od jakiegoś czasu się dzieje - to by znaczyło ze przekaźnik padł. podjedź do jakiegoś elektryka - może ci to zrobi "od ręki" http://katalog.pf.pl/Cz%C4%99stochowa/Samochody-elektromechanika-W12G8B8180P0R10A-m14.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: problem z lanosem - pytanie IP: *.rev.masterkom.pl 31.08.09, 22:02 U mnie tez nie bylo,sam zakladalem. na autokacik.pl masz wszystko opisane jak sie to montuje i napewno sam sobie poradzisz jak masz najmniejsze pojecie o elektryce trzeba podlaczyc 4 kabelki i zrobione Odpowiedz Link Zgłoś