Dodaj do ulubionych

Dobry sklep zoologiczny!!!

04.09.09, 22:57
Witam, chciałabym zasięgnąć opinii, który sklep zoologiczny w Częstochowie
jest najlepszy, najbardziej profesjonalny. Przymierzam się do kupna małego
zwierzątka i nie chciałabym się zawieść. Chciałabym, żeby to zwierzątko było
zdrowe i żeby sprzedawca doradził mi w wyborze, a nie tylko sprzedał towar...
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Obserwuj wątek
    • marcelmilau Re: Dobry sklep zoologiczny!!! 04.09.09, 23:30
      kasia777-1 napisała:

> Witam, chciałabym zasięgnąć opinii, który sklep zoologiczny w Częstochowie
      > jest najlepszy, najbardziej profesjonalny. Przymierzam się do kupna małego
      > zwierzątka i nie chciałabym się zawieść. Chciałabym, żeby to zwierzątko było
      > zdrowe i żeby sprzedawca doradził mi w wyborze, a nie tylko sprzedał towar...
      > Z góry dziękuje za odpowiedź.

Sprzedawca ci doradzi a po 2 tygodniach okaże się że masz alegrię i co wtedy ...
      no chyba ,że akwarium ;)
    • Gość: gość Re: Dobry sklep zoologiczny!!! IP: *.net.stream.pl 04.09.09, 23:46
      W większości przypadków sprzedawcy wciskają na siłę zwierzaki
      opowiadając przy tym bzdury. Wymagające zwierzęta przedstawiają jako
      zwierzeta łatwe w hodowli itp. Lepiej będzie jak poszukasz na necie
      zwierzaka który Cię interesuje, poczytasz o nim i dopiero
      zdecydujesz się na zakup. Obsługi w sklepach raczej nie traktowałbym
      jako źródło informacji.
    • Gość: dorsz Re: Dobry sklep zoologiczny!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 08:54
      A w czym tu doradzać? Zdecyduj się na jakieś zwierze, poczytaj o nim w necie a
      do sklepu idź je kupić.
    • Gość: kasia777-1 Re: Dobry sklep zoologiczny!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 05.09.09, 09:45
      Ja już wybrałam gatunek zwierzątka, będzie to gryzoń:). Chciałabym tylko go
      kupić w jakimś sprawdzonym sklepie, ale z tego co widzę obojętnie gdzie pójdę
      jestem zdana na siebie:(.
      • Gość: dorsz Re: Dobry sklep zoologiczny!!! IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.09, 17:05
        A po co w sprawdzonym sklepie? Przecież to nie pies czy rasowy kot żeby trzeba
        było wielkiego wyboru i hodowcy. Idziesz do pierwszego lepszego sklepu i mówisz:
        proszę chomika. i dostajesz zapakowanego w kartonik. Wielka filozofia - jak
        chcesz iść na pogaduchy to się z koleżankami umów.
        • Gość: ja Re: Dobry sklep zoologiczny!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.09, 22:47
          Chcesz gryzonia tak. Najtaniej Cie wyjdzie i najwiekszy wybór jak
          zaczaisz sie wieczorem pod jakims smietnikiem na pewno cos złapiesz.
          Powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka