alutka65 05.09.09, 17:35 Szukam szkółki z okolic Częstochowy gdzie po normalnych cenach można nabyć sadzonki malin mogą byĆ z gruntu niekoniecznie w pojemnikach interesują mnie odmiany polesie ,polka i laszka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: sadzonki malin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.09, 21:11 Ja się podłącze pod ten wątek, ale nie w temacie malin. Gdzie można nabyć sadzonki truskawek odmiany "Polka"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dgres Re: sadzonki malin IP: *.adsl.inetia.pl 07.09.09, 21:10 Na allegro, kupiłem, rosna, zółte i czerwone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: sadzonki malin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.09, 00:01 Mieli te sadzonki na stoiskach(maliny odmiana polka) na dozynkach pod Jasną Górą. Przyjechałem tam już późno i nie było sensu pisać na forum. Sprzedawca jest z Wielkopolski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: sadzonki malin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.09, 11:04 nie wiem jak z malinami, ale po wiekszosc sadzonek krzewow i drzew owocowych jezdze do Pierzchna (kolo szkoly w lewo z DK - 1km) i tam ceny sa normalne. Tam sa jeszcze 2 szkolki ale z cenami z sufitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: sadzonki malin IP: *.chello.pl 10.11.09, 19:49 ja posiadam sadzonki truskawki Polka,woj.lubelskie,okolice Ryk. Aplewka@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sadzonki malin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.09.09, 20:46 a czarne malino-jeżyny bys chciała, odmiany nie znam ale bardzo plenna i smaczna, rozrasta mi sie i bedę wyrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
alutka65 Re: sadzonki malin 10.09.09, 18:21 Aga bardzo dziękuje za propozycję ,chętnie przyjmę Twoją sadzonkę ,nie mam jeszcze takiej hybrydy ,a maliny zamówiłam na allegro -spory wybór i ceny normalne .Będąc na dożynkach widziałam maliny w pojemnikach po 10 zeta i stąd moje zapytanie na forum . Odpowiedz Link Zgłoś
alutka65 Re: sadzonki malin 10.09.09, 19:09 Aga podaję moją pocztę alutka65@gazeta.pl napisz proszę gdzie odebrać jeśli się nie rozmyśliłaś pozdrawiam alutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sadzonki malin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.09, 11:01 wysłałam raz jeszcze, ajjjj ta gazetowa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sadzonki malin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.09, 22:00 zajrzyj na poczte alutka65 Odpowiedz Link Zgłoś
alutka65 Re: sadzonki malin 11.09.09, 00:00 Aga zaglądnełam i nic nie dotarło na moją pocztę pozdrawiam wesoło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sadzonki malin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.09, 11:04 mysle ze tym razem dotarło. Pozdrówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
alutka65 Re: sadzonki malin 11.09.09, 21:38 Aga sorki ale to ,że nie mogłam odebrać Twojej wiadomości dzisiaj wyjaśniłam ,wszystkie trzy wiadomości od Ciebie wskoczyły do mnie na spam ,więc sama rozumiesz nie otwierałam ich ,widocznie te sadzonki chyba mi nie pisane i sprawdz proszę swojego kompa ,bo nieświadomie rozsyłasz wiruski. Ja też pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: sadzonki malin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.09.09, 22:44 Wysyłałam maile dzis i do innych, nikt nie skarżył sie na wirusy, napisz na adees gazetowy skoro on lepszy : agnieszka71@gazeta.pl a sadzonki poczekaja , czy dzien czy tydzien ich nie zbawi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas Re: sadzonki malin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.09, 23:22 mam do sprzedani sadzonki maliny laszka 508178195 Odpowiedz Link Zgłoś